vikki super za promjenu frizure :klap:
danas cardio conditioning, poslin treniga pojela komad torte od sira i komadic pite pa sad pusem na kaucu
Printable View
vikki super za promjenu frizure :klap:
danas cardio conditioning, poslin treniga pojela komad torte od sira i komadic pite pa sad pusem na kaucu
Ako je od sira, oprašta se, to su proteini ;)
lol sve je od sira, i torta i pita, jos i jogurt uz to :lool:
Neka, mišići rastu :-)
Vikki,u crossfitu imas trenera,postizu se brze i bolji rezultati..
Radis prave vjezbe-trzaji,nabacaji,zgibovi,sklekovi,cucnjevi..koriste se razliciti rekviziti-sipke,girje,boxovi,karike,utezi..
U teretani sam vise manje radila jedno te iste vjezbe..
Ovdje sad radim nesto sto do sada nisam..radi se na vrijeme,na rinde i zaista dajes svoj maksimum..bude nas 15-ak u grupi i stvarno ja odlicno..
Mogu jos uz to kombinirat i teretanu ako vidim ili osjetim da mi nes fali..
E da,jucer jos poslje tog svega-100 trbusnjaka(situp)
U teretani dosta ljudi rade krivo..u crossfitu nema sanse da se radi krivo jer te trener nadzire i jos nekoliko njih koji su u tome duuugooo.
kupila sam si predobre tenisice.http://store.nike.com/us/en_us/pd/fr...94/pgid-670501
jedva čekam ić trčat danas. morala sam to podijelit s nekim tko će razumjeti:mrgreen:
sasa bas su dobre :klap:
meni je sestra narucila tenisice za rodjendan, jos samo da budu dobre :fige:
Sasa, bas su lijepe! Ja ne smijem gledati! Jer sam jucer kupila cipele :mrgreen: pa cu trcati u tenkama koje je moje dijete preraslo :mrgreen:
Jutros savrseno trcanje!
sasa, ja imam isto Nike free, samo verzija prije. Odlične!!!!
Super su tenisice Moja curka ima takve za atletiku.
Ja se vratila s brze setnje. Bilo je prekrasno
ja nisam uspjela jutros vjezbat. sama sam s njima, mm se penje po velebitu. sad cemo vani pa se nadam veceras da cu imat malo mira
Jutros ab intervals pa šetnja s klincima. Kako lijep dan!
Sad idem redit stan pa ću onda stretch.
Ludilo patike! I ja se spreman u nabavu ali meni trebaju dvoranske, za odbojku.
Ja sam smršavila, vaga mi se kreće između 79 i 80, ovisno vanjskim faktorima tipa koliko je malac izdojio, koliko sam se ja ispraznila i slično. Puno je vidljivije u centimetrima - hlače za vježbanje koje sam kupila prije 3 tjedna i koje su mi bile ful uske, sada spadaju sa mene.
I grozno mi je, ovo mi je stvarno bitka sa samom sobom, sinoć sam se fakat loše osjećala i tako jako sam željela pojesti tanjur pun tjestenine i čokoladu (i ne, ne onu uj fuj kockicu crne, nego pravu milku od 250 gr obogaćenu keksima, slojevima meke čokolade i sličnim divotama). I jutros sam silno željela pojesti kruh sa nutelom i bijelu kavu, ali umjesto toga sam radije zamutila miks žitarica sa crnim kakaom, kavom, cimetom i fruktozom, ne bi li barem malo utažila tu želju.
Što da kažem, pms se bliži i ovo će biti pravi test...
Mamice, svaka cast na disciplini, to je zapravo jedini nacin ako zelis stvarnu promjenu. Mislim da ces se s vremenom i naviknuti na te zdravije zamjenske slastice pa vise nece biti puno borbe.
Sasa, super su tenisice. I ja trebam nove, i to za asfalt jer kako trcim nocu, trcim iskljucivo po asfaltu.
Danci, ti se stvarno spremas za triatlon, samo naprijed!
Anci, zavidim na trcanju. Ja jos nista, mozda navecer ako uspijem odspavati popodne.
Jutros sam s djetetom bila na snimanju (u publici) Svaki dan dobar dan u sklopu tjedna borbe protiv neplodnosti, uspio je izdrzati trecinu emisije :D Pogledajte nas u utorak ako cete imati priliku :)
Ja sam jucer imala rest day koji cu produziti i na danas, a mozda i sutra :mrgreen:
Ne mogu se sjetiti kada sam zadnji puta imala rest week, ali osjecam da mi treba. Ne cijeli tjedan, ali ovaj vikenda da...
inace, za razliku od nase kavofobice, ja sam totalni kavofil. Ali u zadnje vrijeme imam feeling da mi smeta (iako mi je jos uvijek fina) pa pokusavam izbaciti. Danas sam popila jednu, od sutra planiram ne piti uopce. Bar jedno mjesec-dva da vidim kako cu se osjecati. Drzite mi fige :-)
Viki, u koliko je to sati i na kojem programu?
Sasa, super su tenke. Ja isto trebam nove...a nikako da odem kupiti.
A gdje je kavofobica?
I da, bozesacuvaj, odreci se kave :mrgreen:
Drzim ti fige :)
i ja kazem boze sacuvaj :mrgreen: ali drzim fige
di je kavofob nestala?
mamice bravo :klap:
ja volim tamnu cokoladu a ne volim milku :mrgreen:
kriza dodje i prodje, mozes ti to!
moj plan za veceras je duplic: trbusnjaci iz t25 i core cardio.
Da, i ja se pitam gdje je kavofob?
I kavofil sam, jedna do najviše dvije dnevno, ali ne počinjem dan bez kave.
Zhang, to je HTV2 u 18.00 (utorak).
MB, ti si jako vrijedna :) Upravo sam potamanila jedan ledeni vjetar, možda mi da energije za vježbu 8-)
cek nisan jos nista napravila, to je plan :mrgreen:
kad njih strpam u krevet da gledaju madagaskar onda nastupam!
ja potamanila ostatak torte od sira, vikendom si dam oduska pa se grizem poslin :/
Ja imam u hladnjaku plastičnu posudu punu predivnih kolača (sve dobila danas, kako okrutno!) i u špajzi 250-gramsku Milku i najradije mi dođe da se zavalim na kauč, uzmem vilicu u ruke i pođem redom.
Uopće ne znam kako ću preživjeti ovu noć :nope:
Ja popijem 4-5 dnevno :/
I imam osjecaj da mi dehidrira kozu, nekako dubinski, i da mi je uzrok celulita...
I zato bih bas prestala na neko vrijeme da vidim hoce li biti promjene.
i kod mene ne pali smanjivanje, to sam probala. Nula bodova...
zhang, ni kod mene ne pali "smanji", to mi je samo mlaćenje u krug.... držim ti fige! Ja do prije koju god uopće kavu nisam pila, a sad ne mogu zamislit da ujutro krenem vježbat bez kave, a kad dođem s posla obavezno ide bulletproof coffee - ono, to je mm i meni postalo rutina.
mamice, držim ti fige! Da uspiješ ustrajati i sama sebi pokažeš da možeš što god naumiš ;) :love2: Ili ima varijanta 2: postavi si kaznu. Ja sam si jednom tako tijekom skidanja sa slatkog postavila da ako prekršim ide 100 burpeesa.....držalo me danima. A onda sam posrnula i kaznila se (ovi 100B su bili povrh standardnog treninga) i umrla :drama: Nisam više kiksala u tom svom izazovu hehehhehehehehehe
cure, kavofob nam je u nekom drugom filmu trenutno ali vratit će nam se brzo. Kavofob :-*
Vikki, nadam se da si se uspila bar malo naspavat popodne. Ako uspim do tv-a obavezno pogledam! Ja sam popodne odvalila 2h u komadu s malom, ne znam kad se ovo dogodilo zadnji put :škartoc:
i zaboravih, moram prijavit još 5km bicom. To je bila ruta do servisa da ga malo osvježe i pripreme na moje izazove jer će očito dosta km radit :)
Ali zato, ako je kratko, bilo je intenzivno! Uh, uživala sam svake sekunde! Znate ono: zaletiš se, pa skažeš preko rinzola, ma ko malo dijete sam se zabavljala!!! Sa svim stajanjima na semaforima, čekajući da se otvori rampa vlaka i na parkiralištu da se jedna teta izvuče sa parkinga, trebalo mi je 15 min a avg speed je sa svime time bio 19,1! :-D
Vikki, sutra je zadnji dan ovog tjedna treninga po triatlon programu i baš mi je super. Bic i trčanje su bili baš laganini, a makar je i plivanje zamišljeno valjda po istom principu, mogu reć da me je ovih 1,9km poprilično umorilo. Čak sam mislila u jednom trenutku da mi je plivanje level II previše. Ali uspjela sam. Treba mi samo malo kondicije u plivanju pa će bit ok. E da, malo su me čudno gledali kad sam se pojavila sa papirićem s uputama i kemiskom uz bazen :lol: al ionako sam za 5 min ostala sama samcata i uživala!
Zhang, i ja popijem 4,5 kava. Ali bas sam ovaj tjedan razmisljala da smanjim :D i to na jednu ujutro i jesnu popodne. Probala na poslu piti caj umjesto kave pa tak tak ide.
Mb, odlican plan ;)
Mamica na mukama :hug:
Danci, bravo! Bas si frajerica :)
uh, mamice ni ja ne znam stati sa slatkim, kad otvorim čokoladu ne mogu se zadržati na kockici, dvije ili barem redu, nego pola ode u par setnji do kuhinjskog ormara :roll:
Ja popijem ujutro doma kavu i obično još jednu kad dođem s posla. Ove kave vani po kafićima su mi rijetko dobre tako me uopće ne vuku na ispijanje. Na posao si nosim termosicu s čajem.
vikki, podsjeti nas još u utorak :yes:
Odradila popodne i kardio.
Mamica,vjerujem da je tesko oduprijeti se slasticama,ali tebi to dobro ide..samo naprijed:-)
Vikki,gledat cu emisiju i mozda se vidimo na setnji;-)
Danci,bas si inspiracija!! Jos malo pa i triatlonka;-)
Ja danas odspavala tri sata popodne..napokon!! Ne pamtim kad sam zadnji put odspavala tri sata u komadu..
E da,meni dode lose kad vidim kako ekipa krivo izvodi vjezbe u teretani..jedno vrijeme sam glumila trenera i uppzoravala ih..najgore mi je kad drze pogrbljena leda dok izvode vjezbu..
Nego,moze neka ideja za AMRAP? Da dam prijedlog u pon.na treningu
Milasova, pogledaj ovdje:
http://www.zuzkalight.com/workouts/zwow-10/
Tu je radila
Jump Rope/High Knees (100 reps)
Reptile Burpees (20 reps)
Kettlebell Jumps (20 reps)
I ovo:
http://www.zuzkalight.com/workouts/c...ardio-zwow-56/
Radi jump rope pa neku drugu pa opet jump rope pa nesto drugo.
ja ujutro popijem dvi ness kave bez secera i popodne jos jednu (ponekad to bude kava u kaficu ali ne svaki dan). ne mogu bez kave!
odradila svoj plan i otusirala se, sad zasluzeno prezivanje na kaucu! cekam da djeca zaspu da se preselim k njima. kad nema mm-a spavam s njima jer mrzim spavat sama :oops:
danci wow svaka cast!
vikki svakako nas podsjeti u utorak!
Mamice, jel cokolada citava? :-)
[QUOTE=Anci;2588290]
Kettlebell Jumps (20 reps)
kad sam vidjela naziv morala sam odmah ići vidit što je to - već sam mislila da skaće sa ktbll :lol:
Hvala cure na pohvalama. Ma daleko sam ja od triatlona, al me ovo sve skupa baš veseli. Valjda jer mi se povećava razina D vit :lol:
mami, iiiiiii???? Kako je prošlo?
MB, ni ja ne volim spavat sama :oops:
Milasova, ja ti volim ovu kombinacju:
10 burpees
15 jump lunges
20 push up
30 mountain climbers
40 air squats
Kombinacija je zamišljena kao 4 runde ASAP ali zapravo se sve može radit kao AMRAP. Ja bih ti predložila vrijeme 13-15min ;)
Btw. zove se "Do not throw up" :lol:
danci odlican naziv :lool:
mamica kako je prosla noc
ja se nisam naspavala bas, njih dvoje se stalno koprcaju :roll: jedva cekam veceras u svoj krevet!
A ja gustam kad je krevet samo moooj :nemajkainezena:
Danci, taj je i meni zakon. Jednostavan, a ubojit.
sasa patike su super.
Danči luda si i bravo!
vikki, ne ponovilo se to sa hitnom!
Pročitah da se netko bori sa čoko demonima - u istoj sam bitci. Pala sam 2 kile, i dalje je to loše, ali pomakle su se. Pod vlastitom sam nutricionističkom palicom - jednostavno sam lako udebljiva i moram malo i birano jesti.
Jutros 8 km. Čini mi se da će biti jako lijep dan.
ja sam zwow 95 i mini lower danas, jučer dva zshreda. nisam uspjela trčati jer je MM bolestan pa sam prikovana doma. probati cu sutra iz dezurstva. gdje trčite zagrepčanke? ja idem rutu od Britanca preko Radničkog dola, Zelengaja, Tuškanca, Cmroka, pa po Dubravkinom putu nazad. Pijem dvije kave dnevno, najčešće, vikendom možda 3.
Taj zwow koji je danci stavila je super, al dosta naporan.
palči ma super za 2kg!!!! Nije to malo!!!!!! Bravo!!!!!!!!
zhang, nije ni čudno da guštaš, zauzmeš svojom dužinom ako se daš malo po boku cijeli krevet :lol: ja sam ledenjak, uvik mi zima pa trebam nekog u blizini :-P
i fala cure moje na pohvalama :oops:
ja sam danas opet plivala. Bilo bi bolje da nisu za redom dva dana plivanja ali preko tjedna nema šanse stić na bazen. Danas me malo 3 (ne znam kako da ih nazovem a da ne budem zločesta) malo nanervirale. Vide da očito radim nešto smisleno, mislim, štopam si odmor, mijenjam stilove nakon točno određenog broja otplivanih bazena...ma ono, očito je da nekog vraga radim. Ali one, eto, svako malo uletavaju u moju traku, pa mi se nakelje na kraju onako bez veze, stoje i pričaju (da naglasim da na drugoj strani ima mjesta ko u priči...). To mi pak ni jasno. Došle su, bile 10 min max, 2 uspjele otplivat 5x bazen a 3. ni to, pa ostatak vremena stajale i onda otišle. Glavno da su meni zasmetale..bahhhhh, ne kužim ja to, malo sam bedasta...
E sad kad sam se zjadala da kažem i ono važno: 1,35km danas, laganiji trening, intervalni, sa promjenom stilova. Nije me ubilo ko jučer, al me baš dobrahno umorilo.