Maruška moje čestitke tvojoj curki!!!!!! :sp:
Printable View
Maruška moje čestitke tvojoj curki!!!!!! :sp:
MB, bravoooooo!!!
Ja sanjam tu brzinu iako glumim da me brzina ne zanima :saint:
Mb bravooo!
Mah, mah svima i sretan B!
Kod mene i dalje vise plesa i usisavanja, nego vjezbanja.
Ja bi rado probala to sa secerom, al vjera mi brani da izbacim alkohol :lool:
Posto nisam trkacica, sta vam znaci taj pace?
Koliko ti minuta treba za 1 km.
anamar :lool: :heart:
Anci, anamar :kiss:
Optimisticna brzina trcanja, ovo je prosjecna brzina po km :)
mb to curo! bravo ti!
Optimisticna ja mislila da ces to za tjedan-dva, a ti danas! bravo!
Anci ti si majstorica organizacije :-)
tang sretno! i super da se slazete oko toga
ja secere ne jedem samo za vrijeme ambrozije i nije mi to nesto bas super :-/
mislim, mogu ih ograniciti maksimalno, al da bas nista, to mi je tesko
imam problema u glavi sa tim strogim zabranama :mrgreen:
anamar meni ne samo vjera, nego je u mom kraju 0.5 u zraku :lool:
inace, ni danas nisam nista vjezbala, al sutra ide wo11
u novoj opremi, hi hi
i da, do stare godine samo laganini hrana
Anamar i meni vjera brani da izbacim alkohol :mrgreen:
Znala sam da cu ovdje naci dovoljno istomisljenica :mrgreen:
Ako je sa zdravljem sve ok, moje je iskustvo pokazalo da je umjereno uzivanje u svim vrstama hrane blagotvorno za duh. A na tijelu se uvijek moze raditi s tetom Zuzi.
šest minuta za kilometar? Pa ti nije trčakaranje nego sprint!
Sretan Bozic drage moje!!!
Kris sretan rođendan!
Cestitke na osvojenom zlatu Maruskinom zlatu!
I ja stigla doma danas, malo bacakala girju, nesto sklekova, cucnjeva...Ovih dana me satrala jako obilna perioda, bas mi se mantalo. Nisam se nesto prenajedala, nije mi bio meni po volji, doduse secera nije falilo.
Zao mi je sto nisam stigla nikoga od juznih vjezbacica vidjeti ali mi je bilo guzvovito i trcali danas natrag brze bolje jer mi je veliko dijete nastupalo u Lisinskom :proudmum:
Super su vam svima pokloni, kod mene parfem ali to sam i htjela.
[QUOTE=malena beba;283626
danas 11 km, pace 5:56 :) uspjela sam 10 km ispod 60 min (59:04), jeeej :)[/QUOTE]
bravo malena beba.ode ti ispod 6:00 :klap:
Super napredujes bas kako treba polako i sigurno.jako si vrijedna i disciplinirana.
optimisticna ni ja ne uzimam nikakve proteine a mozda bih trebala posebno nakon duzinskih trcanja preko 10km kao ovaj jucer od 18.8 km???
sta ste ono jos spominjale ah da cice, ja svoje zovem jedre breskvice :lol: male su al.manje-vise iste ko prije i ja mislim da je lakse nosit manje nego vece cice.Ne bih vise nikad onu 4-ku dok sam dojila, skroz mi je ok ova 2-ka.
Sad bih vas sve pobrojala da vas pohvalim al nisam pohvatala jer smo od danas u Salzburgu, grad je divan :heart: moram smislit gdje cu odradit trening u utorak jer je grad krcat turistima a ne poznajem ga dovoljno i nemam bas vremena za istrazivanje trkacih ruta.Mozda.nesto zguglam.
Buduci da smo se odmakli od kuhinje baka a bit ce i puno hodanja ne vjerujem da cemo dobivat na tezini but you never know.
Maruska bravo.za kcer, tigric sretno s kupovinom u Cc 1.
Sad ću se ja napravit pametna pa.... http://www.trcanje.hr/pogreske-u-prehrani-trkaca/6261/
Kaže lik da se proteini mogu piti ( zapravo on kaže "apsolutno DA" ) ali u manjim dozama nego nakon treninga snage. Možda postoji kakava kombinacija proteina, vitamina, i minerala baš za trkače?!
Optimisticna
thanx zanimljiv clanak al.po tome.ja ne bih smjela.jesti niste izmedju posla.i treninga jer dodjem doma u 17h a idem na trening u 18 15h.
Meni ne utjece puno prehrana nq trening a ni vrijene jela koliko god cudno zvucalo.
Svasta sam probala cesto jer nije bilo druge, i jest puno prije i jest pred sam trening (eh da bilo je i ukusnih cvaraka iz Veronike 20 min prije treninga lol: a i duzinskih treninga nataste), drugi trkaci su mi se cudili da mogu trcat npr nakon tih cvaraka al meni nista ne smeta al.ozbiljno. isto trcim nataste bez po frke npr ujutro al ne volim trcat gladna usred dana, to jok.
Ivana super za.osmor na jugu i sretno na nastupu kceri.
bas sam smislila plan za.trcanje i iznijela ga muzu maloprije on kaze ti si stvarno luda :lol:
Dakle jedan dan kad se budemo vracali busom iz sightseeinga ( auto na parkingu i ne mislimo ga micat uzasno je skup parking i tesko ga naci) oni ce fino natrag prijevozom a ja trceci ako me noge budu htjele slusat nakon toliko hodanja.jos sam.zacinila eto jos cemo ustedjet na mojkj karti i dalje me blijedo gledao ono tipa: O cemu ti???!!! Ha ha ha
Vec vidim krasnu rutu za trcanje uz rijeku :heart:
Lili, fora je trcati u nepoznatim gradovim, ali nemoj puno zrtvovati vrijeme s muzem! Tko zna kad ces opet biti u prilici obiteljski landrati!
Meni je super trcanje na sluzbenom putu- iz hotela obicno izlazimo u 9. U zg izlazim iz stana oko 7.
I onda mi je ovo super, imam vremena i za trcanje i tus i dorucak. Nekad cak i za kavu u kaficu pored jer mrzim hotelske americke kave :mrgreen:
Prijavljujem muskulfiber svjetski. Jedva sam jutros sjela na wc. HIIT dio, iskoraci u kombinaciji sa skokom, čučnjevi u kombinaciji sa skokom, majčice.... pomagaj mi danas.
Anci razumno zboris al zbog Nove ispada da onda necu stici trcat 5-6 dana ne moze ni tijelo toliko izdrzat. Cisto sumnjam a vidjet cu.
optimisticna super imas neke linkove ili samoosmisljen program?
Joj idemo poslije dorucka na krasno mjesto jedva cekaam-prirodoslovni muzej koji je mraaak dinosauri, ogromni akvarij.....
Ne znam ti ja iz glave. Previše sam lijena za to. Sad sam trenutno fan fitness blendera. (Mada me još čeka da dovršim Jillian killer buns & thighs - strah me jer znam šta me čeka). Lakše mi je odvježbat nešto što prvi put gledam.
Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u muzeju :škartoc:. A baš ti zavidim....
Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u muzeju :škartoc:. A baš ti zavidim....
ja kao i optimisticna, wow muskulfiber
feels so bad and so good at the same time :)
kvadricepsi, dupe, ledja
nije 5 kg za zezanciju, izgleda :)
perioda stigla jucer
svejedno se nadam da nece bit previse grceva te da cu danas odradit sljedeci trening
ako ne, ispremijesat cu rest days
zadala sam si od danas pojacan rezim prehrane i vjezbanja
uskoro punim 40 i zelim ih docekati u najboljoj formi :mrgreen:
optimisticna, summer :love: za bolne misice (ja isto volim kad me bole :mrgreen:)
lili uzivajte na putu, pusti trcanje, bit ce vrimena kad se vratis.
ivana s neka ste se odmorili malo, bit ce prilike opet za neku kavu :love:
sad i ja zavidim na upalama! :mrgreen:
ja jučer nisam uspila ništa, a i danas je upitno, zavisi koliko se gosti večeras zadrže
a ovo je takav dio godine - izniman i pun iznimki :mrgreen:
ja se nadam nekoj promjeni u rezimu vjezbanja nakon nove pa ce valjda bit i upala, odavno nisam imala upalu, cili ovaj misec samo trcim, nista drugo.
pogledala sam sinoc na brzinu, imam preko 120km ovaj mj :)
tangerina uzivaj s gostima :)
Ja sam jedno vrijeme pila proteine pa sam stala jer mi probavu zmrdaju. I sada mi je zao. Buduci da ja u danu potrosim oko 700-1100 kcal, ovisno o tijeku dana a ne jedem puno vise dosla sam do zamora nakon blagdana, jednostavno kolaps od umora/teze klope/obaveza...dva dana mi je trebalo za oporavak i danas se vracam u teretanu. Dusa mi se veseli a tijelo place :)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris, ako tjelo već sad plače, nakon treninga će ridati. :lol:
ps. nikad nisam trenirala u teretani. Ponekad mi dođe da probam jedan trening odradit tamo ali strah me bruke. Opasna sam i s girjom kod kuće, kamo li sprave pred publikom.
https://www.youtube.com/watch?v=7XpT5jSr1zk
Radiš sa trenerom ili ideš od sprave do sprave? Koliko se tamo zadržiš?
Bio je i meni bed a onda skuzis da te zapravo nitko niti ne gleda na takav nacin. Bio mi bed pogotovo swingove raditi a onda kada se fakat uzivis ne primjecujes nikaj drugo.Fokusirana si na vlastitu izvedbu.Trener mi je sve objasnio, dalje sama. Nakon tjedan dana sve skuzis ili se prisjetis iz ranijih dana.Za sada radim kaj se snage tice vise za gornji dio jer au mi noge ful jake a njih radim u sklopu cardia na traci. Uvijek pocinjem sa incline 9(uzbrdo)pa radim intervale do 13(25 ako je i ts ukljucen -40min ako je samo cardio) Od sprava : lat masina, leptir, pa ona za ledja gdje se presavines pa podizes, trx, girja 8kg, uze, sklekovi, cucnjevi sa utezima. Oko 30min ako pazim na vrijeme bez pauze, kada se zatehniciram ili isprobavam i po 45 se zadrzim. Radim uvijek barem 3 serije po 15- 20 ponavljanja kaj god da radim.
Odradjen jedan 15-min hiit sa blendera. Zasad dosta jer iz mene curi ko iz pipe
Dobro je, suzdrzala se i napravila samo cardio 45 min, posteno se oznojila i filing good. Sutra budem valjda skroz fit
Hajde trkačice pomoć.
Planiram na izmaku zime početi trčati (to se zove dugoročni plan, hahahaha).
Taman će mi pseto malo stasati za ove moje male brzine i male dužine.
Pa bih trebala tenisice.
Znam da moraju biti veće (1 ili 2 broja?)
Gledala sam na SD, ima NB i Karimor već za 35-30 eura.
Predlažete li mi da ih prvo idem negdje isprobati?
Cubana ako imas di probat probaj prije kupovine. Ja sam svoje NB uzela sa sport directa bez da sam probala.
Sestra ima jos 2 para, sva 3 su razlicita i sve su TTS. A mozda smo jednostavno imale srece. Nosim 39 i sve patike su mi 6,5.
da, trcim u 6,5 patikama, mislim da je to 40?
ja imam dvoje, jedne asics i jedne NB, oboje su 6,5.
sestra ima dvoje NB, karrimor i mizuno, za mizuno nisam sigurna al ove druge su joj sve 6,5. mogu je pitat za mizuno ako zelis.
Uh. Napravila sam body crush 24 i beginner strenght 10. Ova desetka je super, malo mi je za pravi trening na kakav sam naucila. Ali je super za dane kad ne stignem vise ili nisam neka za vjezbanje ili kao extra.
Odoh sad jesti nesto konkretno.
Danas sam na poslu jela presuper salatu: zelena, radic, jabuka, naranca, brusnice, grozdjice, indijski orah, konoplja :mrgreen:
Super je dosla nakon ovog visednevnog prezderavanja.
mmm anci i ja bi probala tu salatu :)
mi smo tek maloprije usli u kucu, cili dan landramo i klizali smo, jos nisam odlucila idem li trcat ili ne. za danas imam samo neki test brzine pa mozda i odem jer je kratko
anci, super salata!
ja sam jela ostatke purećeg bijelog mesa, sa nasjeckanom jabukom i vrhnjem, isto je bilo odlično :)
gosti su otišli i ja sam odmah napravila današnji body crush prije nego zaspem s djecom
koma, baš mi nije lak, srećom ne traje dugo
beg strength 10 ću preskočit, moram čuvat snagu za cardio kad djeca zaspu :braces:
ih, opet ste natipkale...
uspjela sam zapamtiti da je Anci jela salatu od konoplje i da tang cuva snagu za vecernji cardio :lool:
ja dosla (konacno) prijaviti odradjeni wo11 i to je zadnji put u ovom krugu br-a
i da, 1,5 kg u plusu :lool:
taman da se rezultati br-a ne vide u potpunosti :mrgreen:
e da, i sat i pol klizanja s djecom
dobila sam klizaljke od mm-a za rodjendan pa sad moram
cure prohuje pored mene, a ja s onom guralicom :lool: