Summer, super!
To su ti novi utezi? Fino se osjeti prelazak, jelda!
Tang, jel to tvoj prvi body crush?
Isla sam skicnuti koji je. Body crushevi su jako teski, unatoc "samo" BW vjezbama.
Bravo, bravo!
Meni je dan bio bas koma, par puta sam uzimala analgetik. I jos nisam doma, vec malo kod mame, pa svekrova, pa sogora, pa opet svekrova
Tudji kauci i bolni prvi dc se ne slazu. Jedva sam cekala tus i krevet.
Ginger
ma nema sranja, maaali nesporazum oko brojeva
ja sam jučer samo odmarala
baš mi je trebalo
a danas imam goste ali ujutro ću ubaciti neki duži zuskin...
anci, je to mi je prvi
i bome me je satrala, pogotovo sa onom zadnjom vježbom, ali bilo mi je lakše što je i ona jaukala i morala stat u jednom momentu
još kaže "you guys go ahead"
i ja sam bila van kuće jučer, ali sam bila oduševljena koliko je sa mc lakše, ne trebaš ništa nosit sa sobom ni brinut di ćeš bacit (moja baka nema koš u wcu)
e zaboravila sam prijavit da mi je osim utega djedica donio i dvije alice munro![]()
Super je djedica!
Sto si dobila Munroino?
I meni je super mc. Dobro da se sjetim isprazniti gajer zaboravim da ga imam.
Ja sam sad napravila bc 1 jer mi je duljinom ok i nema utega. A nemam ih ni ja danas pa si mi ga isporucila kao narucenog :D
Trenutno nas je deset u kuci, ali nasla sam si vjezbalacki kutak i zaradila fini dorucak
Zadnja vjezba je i meni bila teska, a bila je i zadnji put, odmah mi je evocirala sjecanja :D
Druugu i trecu rundu sam zastala par sekundi nakon 10 reps.
I da, genijalna je zuzi s guys, go ahead![]()
Posljednje uređivanje od Anci : 27.12.2015. at 08:49
Tang bravo
Summer 5 kg
Anci ti uvik zaradis dorucak
Optimisticna![]()
Ja jos nista,hvata me vjezbalacka groznica!
Cekam da se mm digne sa svog popodnevnog drijemeza pa da odradim nesto.
Nego,stigla je tetka danas. Nakon skoro 11 mj od poroda,dodje ona bas u nedjelju i kad ja nema di kupit uloske. Al tak je slabasna da cu se danas pokriti sa dnevnim...
Nego jos, rekla sam da sam mjesto girje dobila poklon bon,ali za city center,gdje sam sad skuzila nema polleo sporta. Ima samo onaj hervis. Ubit cu se ak tamo ne nadjem.u planu mi je girja od 8 kg, bucice od 3 kg i mozda kakvi proteini ili sportski grudnjak. Tu se jos dvoumim.pogotovo oko tih proteina. Neznam koliko mi je to potrebno, al svi ih piju pa sta ja znam...
I tak....muke
tigric ja ne pijem nikakve proteine... pogledaj i u sport visionu ako ga ima u tvom city centru
Tigric, u CC East je otvoren Polleo nedavno
I ima girje
I da, ni ja ne uzimam nikakve dodatke
Joj taj east je meni ono totalni suprotni kraj grada....al morat cu se zaletit,jer ak u hervisu nema to ce tek onda biti put. A sportvision ima,no na njihovoj stranici nema nikakvih utega. Nemam pojma.
A ovo za te shakeove, ajd,ak ni vi ne uzimate, mozda bolje da ulozim u novi cicnjak...
Ja bome pijem proteine, (whey gold standard ili od Multipowera BODY shake & shape after training) poslje treninga. Zamjenjuje mi obrok (pogotovo ako treniram navečer što je 95% slučajeva). Ako se potrefi da vježbam pred ručak ili mi sljedi neki obrok onda uzmem jednu žlicu proteina i jedem. Obavezno uzmem proteine ako radim na snazi. Ako ujutro skačem preko vijače, bez obzira na intenzitet vježbanja, tek toliko da ubrzam metabolizam, onda ne pijem. Ako si možeš organizirati da odmah poslje vježbe imaš proteinski obrok u obliku mesa, jaja ili čega već onda ti prah ne treba. Ali je zgodan: prije tuširanja smućkaš i popiješ i gotova si. A istina je ta da je to fakat "skup hobi".Ocjeni šta ti je bolje. Ja sam jednom izabrala umjesto proteina spotski cicnjak i to u Lidlu.
Ja od danas radim detox zelenim čajem. Dosta je kolača i alkohola. Danas nikako da skončam s odlascima na wc.![]()
Ja imam jedan iz lidla, al nije podstavljen pa mi lete na sve strane.pa uvijek moram obicni grudnjak preko staviti da ih drzi. Te moje male palacinkice.
ja neman ni jedan iz lidla al sestra kaze da su njoj dobri. ne bi mogla vjezbat bez sportskog grudnjaka. obicni mi bas smeta.
odo na trcanje![]()
flopi![]()
Optimisticnaza nemoralnu ponudu
Anci, svaka cast kak se organiziras
mb
tigric, ja ne pijem proteine i nemam namjeru
jedem poslije vjezbanja
ako je kasno, onda sir ili tako nesto
Optimisticna kakvih 1000 kalorija?
ne dojis ti ono? u tom slucaju ne smijes na takve drasticne dijete
iskreno, ja bih umrla na 1000
ispod 2 ne funcioniram
hahaha i u mene suve smokve, mogu vježbat i bez grudnjaka, ali vježbam najčešće u lidlovom
optimistična, 1000 kalorija? :shock: koliko dugo?
ja bih se razvela vjerojatno u roku 48 sati, nisam ugodna kad sam gladna, a ni moj dragi. 80% naših svađa razriješilo se tako što smo napokon doručkovali.
ali smo pričali neki dan o tome da se odreknemo šećera od Nove godine. nismo u biti još utanačili šta sve izbacujemo i čime mijenjamo, ali smislit ćemo sve do petka.
kad smo lanjske novogodišnje odluke tako lijepo oboje proveli, šteta je ne nastavit sad kad smo motivirani![]()
vezano za 1000 kalorija---- ne nenenene....
https://www.fitnessblender.com/video...-1000-calories
Sretan Božić, cure!
Od vježbanja - ništa. Samo čučnjevi zadnjih par dana, jutros bicikliranje.
S hranom pretjerujem beskonačno - večeras opet gosti.
A. osvojila zlato na Božićno-novogodišnjoj utrci.![]()
Ja sam pretpostavila da je trening! Nekako mi je naziv poznat, mislim da ga je chris blue radila.
Ja sam sad napravila black diamond i novi petominutni #55.
Sad nam muz pravi jaja i slaninu
:dosli_iz_slavonije:
Tang, podrzavam secer free prehranu!
Meni pase kad tako jedem.
Par dana sam uspjela
No zanimljivo je kad jednom pokleknes, samo te takva hrana vuce.
Sad smo se ubili kod moje mame i sad stajem. Dosta je.
Mb hug
Kris sretan.
Maruska bravo za A.
Ostali sretan vam bozic s zakasnjenjem.
maruska bravo za A
optimisticna
radila sam i ja jednom ovaj trening, ok je.
tang super za novogodisnje odlukei ja moram uvest reda u prehranu.
danas 11 km, pace 5:56uspjela sam 10 km ispod 60 min (59:04), jeeej
![]()
evo me. Popila proteine. Trebat će.
Garmin kaže: udaljenost kao 2,44 km, vrijeme: 1:18:46, kalorije 803. Odradila sam najteže varijante, a težine utega pratila po curi. Zadovoljna sam.
Imaju oni 5-6 tih 1000 kalorija treninga. Ovaj je povodom 2 milijuna pratitelja.
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 27.12.2015. at 19:46
MB, bravoooooo!!!
Ja sanjam tu brzinu iako glumim da me brzina ne zanima![]()
Mb bravooo!
Mah, mah svima i sretan B!
Kod mene i dalje vise plesa i usisavanja, nego vjezbanja.
Ja bi rado probala to sa secerom, al vjera mi brani da izbacim alkohol![]()
Anci, anamar
Optimisticna brzina trcanja, ovo je prosjecna brzina po km![]()
mb to curo! bravo ti!
Optimisticna ja mislila da ces to za tjedan-dva, a ti danas! bravo!
Anci ti si majstorica organizacije![]()
tang sretno! i super da se slazete oko toga
ja secere ne jedem samo za vrijeme ambrozije i nije mi to nesto bas super
mislim, mogu ih ograniciti maksimalno, al da bas nista, to mi je tesko
imam problema u glavi sa tim strogim zabranama
anamar meni ne samo vjera, nego je u mom kraju 0.5 u zraku
inace, ni danas nisam nista vjezbala, al sutra ide wo11
u novoj opremi, hi hi
i da, do stare godine samo laganini hrana
Anamar i meni vjera brani da izbacim alkohol![]()
Znala sam da cu ovdje naci dovoljno istomisljenica
Ako je sa zdravljem sve ok, moje je iskustvo pokazalo da je umjereno uzivanje u svim vrstama hrane blagotvorno za duh. A na tijelu se uvijek moze raditi s tetom Zuzi.
šest minuta za kilometar? Pa ti nije trčakaranje nego sprint!
Sretan Bozic drage moje!!!
Kris sretan rođendan!
Cestitke na osvojenom zlatu Maruskinom zlatu!
I ja stigla doma danas, malo bacakala girju, nesto sklekova, cucnjeva...Ovih dana me satrala jako obilna perioda, bas mi se mantalo. Nisam se nesto prenajedala, nije mi bio meni po volji, doduse secera nije falilo.
Zao mi je sto nisam stigla nikoga od juznih vjezbacica vidjeti ali mi je bilo guzvovito i trcali danas natrag brze bolje jer mi je veliko dijete nastupalo u Lisinskom :proudmum:
Super su vam svima pokloni, kod mene parfem ali to sam i htjela.
[QUOTE=malena beba;283626
danas 11 km, pace 5:56uspjela sam 10 km ispod 60 min (59:04), jeeej
[/QUOTE]
bravo malena beba.ode ti ispod 6:00
Super napredujes bas kako treba polako i sigurno.jako si vrijedna i disciplinirana.
optimisticna ni ja ne uzimam nikakve proteine a mozda bih trebala posebno nakon duzinskih trcanja preko 10km kao ovaj jucer od 18.8 km???
sta ste ono jos spominjale ah da cice, ja svoje zovem jedre breskvicemale su al.manje-vise iste ko prije i ja mislim da je lakse nosit manje nego vece cice.Ne bih vise nikad onu 4-ku dok sam dojila, skroz mi je ok ova 2-ka.
Sad bih vas sve pobrojala da vas pohvalim al nisam pohvatala jer smo od danas u Salzburgu, grad je divanmoram smislit gdje cu odradit trening u utorak jer je grad krcat turistima a ne poznajem ga dovoljno i nemam bas vremena za istrazivanje trkacih ruta.Mozda.nesto zguglam.
Buduci da smo se odmakli od kuhinje baka a bit ce i puno hodanja ne vjerujem da cemo dobivat na tezini but you never know.
Maruska bravo.za kcer, tigric sretno s kupovinom u Cc 1.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 27.12.2015. at 22:29
Sad ću se ja napravit pametna pa.... http://www.trcanje.hr/pogreske-u-prehrani-trkaca/6261/
Kaže lik da se proteini mogu piti ( zapravo on kaže "apsolutno DA" ) ali u manjim dozama nego nakon treninga snage. Možda postoji kakava kombinacija proteina, vitamina, i minerala baš za trkače?!
Optimisticna
thanx zanimljiv clanak al.po tome.ja ne bih smjela.jesti niste izmedju posla.i treninga jer dodjem doma u 17h a idem na trening u 18 15h.
Meni ne utjece puno prehrana nq trening a ni vrijene jela koliko god cudno zvucalo.
Svasta sam probala cesto jer nije bilo druge, i jest puno prije i jest pred sam trening (eh da bilo je i ukusnih cvaraka iz Veronike 20 min prije treninga lol: a i duzinskih treninga nataste), drugi trkaci su mi se cudili da mogu trcat npr nakon tih cvaraka al meni nista ne smeta al.ozbiljno. isto trcim nataste bez po frke npr ujutro al ne volim trcat gladna usred dana, to jok.
Ivana super za.osmor na jugu i sretno na nastupu kceri.
bas sam smislila plan za.trcanje i iznijela ga muzu maloprije on kaze ti si stvarno luda
Dakle jedan dan kad se budemo vracali busom iz sightseeinga ( auto na parkingu i ne mislimo ga micat uzasno je skup parking i tesko ga naci) oni ce fino natrag prijevozom a ja trceci ako me noge budu htjele slusat nakon toliko hodanja.jos sam.zacinila eto jos cemo ustedjet na mojkj karti i dalje me blijedo gledao ono tipa: O cemu ti???!!! Ha ha ha
Vec vidim krasnu rutu za trcanje uz rijeku![]()
Lili, fora je trcati u nepoznatim gradovim, ali nemoj puno zrtvovati vrijeme s muzem! Tko zna kad ces opet biti u prilici obiteljski landrati!
Meni je super trcanje na sluzbenom putu- iz hotela obicno izlazimo u 9. U zg izlazim iz stana oko 7.
I onda mi je ovo super, imam vremena i za trcanje i tus i dorucak. Nekad cak i za kavu u kaficu pored jer mrzim hotelske americke kave![]()
Prijavljujem muskulfiber svjetski. Jedva sam jutros sjela na wc. HIIT dio, iskoraci u kombinaciji sa skokom, čučnjevi u kombinaciji sa skokom, majčice.... pomagaj mi danas.
Anci razumno zboris al zbog Nove ispada da onda necu stici trcat 5-6 dana ne moze ni tijelo toliko izdrzat. Cisto sumnjam a vidjet cu.
optimisticna super imas neke linkove ili samoosmisljen program?
Joj idemo poslije dorucka na krasno mjesto jedva cekaam-prirodoslovni muzej koji je mraaak dinosauri, ogromni akvarij.....
Ne znam ti ja iz glave. Previše sam lijena za to. Sad sam trenutno fan fitness blendera. (Mada me još čeka da dovršim Jillian killer buns & thighs - strah me jer znam šta me čeka). Lakše mi je odvježbat nešto što prvi put gledam.
Ne sjećam se kad sam zadnji put bila u muzeju. A baš ti zavidim....
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 28.12.2015. at 08:53