jeste vidjele da smo napravile reklamu? :lol:
bolje ovdje nego da traže tankini, jel tako Anči? ;)
Printable View
jeste vidjele da smo napravile reklamu? :lol:
bolje ovdje nego da traže tankini, jel tako Anči? ;)
Ja sam počela vježbati iz jednostavnog razloga što nisam mogla trčati za djecom, zapuhavala sam se pri najmanjem naporu. Ne, nije me smetao celulit ( bar ne u toj mjeri da bi vježbala), ni salo već osjećaj zarobljenosti u tijelu koje ne slijedi moje želje.
A onda sam pomaknula stupanj koncije, pa sam osjetila po prvi put moje mišiće, pa sam promjenila malo prehranu i smršavila, pa sam se navukla na osjećaj sreće da sam učinila nešto za sebe i za moju djecu jer ću kvalitetnije živjeti i igrati se s njima.
I evo me na ovom temi već godinu dana, komplimenti pršte sa svih strana i ljudi misle da sam skinula bar 10-15 kg a ja cvatem i imam poticaj za dalje.
Kada mi netko kaže lijepo si se utegnula ja im kažem čekaj da me vidiš za godinu dana :)
Daleko sam od idealne težine ali ne odustajem i ne želim više tegliti sa sobom nepotreban višak.
Go girls :-D
Mala vila Br se dijeli na 3 mjeseca, prvi mjesec je : w1 w2 i c1 prva dva tjedna, w3 i w4 s c1 druga dva tjedna i tako dalje.
S time da se u tjednu vježba 6 dana, ponedjeljak w1, utorak w2 srijeda c1, četvtrak w1 petak w2 subota c1 i nedjelja oporavak.
zaboravih, flopica, dobro došla i dobro nam ostala na topicu ;)
mene ubi ova promjena nakon GO, baš me uhvatio umor nakon što sam se vratila raditi + klinci se dižu ful rano, oko 6 tako da sam jedva odvježbala 2x ovaj tjedan, probat ću barem još danas
a baš mi fali vježbanje...
ribice :)
Hvala Kavofob, vidjela sam temu.
Zelim dobrodoslicu curama koje je ta tema potaknula na vjezbanje. Vidjet cete da je efekt vjezbanja puno dublji i dalji od fizickih manifestacija. Svima zelim taj dobar feeling. Ooouuuu jeee. :-)
pitanje za BR. Jel se prvi tjedan vježba i c1/w1 ili jedno od tog dvoje?
btw., ja sam si baš našla neke fotke kao "before", odmah nakon trudnoće i kad se usporede s današnjim stanjem baš se vidi znatna razlika,
od držanja, tonusa mišića, iako sam na kilaži izgubila vrlo malo...
fotke su baš dobra motivacija, ne morate ih pokazivati javno ako ne želite ali baš je zgodno za usporedbu, drugačije je kad se vidiš u ogledalu
a drugačije kad vidiš fotke ;)
ali naravno, osim tog fizičkog dijela, i meni je jako bitan psihički, vježbanje mi smanjuje stres, bolje se općenito osjećam kad redovito vježbam ;)
Willow, potpis na sve.
Ja isto nisam nesto kila izgubila, a i nije bilo nekog viska, tu sam uvijek kila, dvije gore-dolje. No, osjeti se razlika u drzanju, oblikovanim rukama, trbuhu. Mama mi kaze sa sam sva "tvrda" kad me malo klepi :lol:
Joj, Henry je bio mljac cak i u tudorskoj (napuhanoj :mrgreen:) fazi.
Da se vratim na temu: dobrodoslica i klanj novim vjezbacicama: :hug:
Wilow, super noge!
Anci, jos jednom ti hvala do neba i natrag za DVD-ove (pokrenulo se ponovo, sad sam na -26), izgleda da mi je bas trebala promjena da se maknem s platoa!
Ako ti se da (dobila sam tvoj PP, hvala ti!) moze i drugi Shawn - imas li mozda i Callanetics? :besramno zicanje:
Od danas sam na godisnjem, ali putujem tek navecer, Shawn putuje samnom. Plus naravno puno plivanja i hodanja.
No idem sad jos jednom u miru odvjezbati kod kuce, danas su na redu Shawn T. (Fat Burning Cardio i Hips, Buns & Thighs)
Pitanjce: mozete li mi preporuciti nesto ucinkovito za strije (po mogucnosti iz dm-a :mrgreen:)? Otkako gubim kg, pocinju se pojavljivati na bokovima i iza koljena. Ne mogu ih sprijeciti do kraja, znam, ali barem da ne postanu onak jako vidljive....
Ribice, divan post :)
Elly :naklon: za -26
Jelda je Shaun zakon :mrgreen: Ne mogu se odlučiti što mi je bolje kod njega; glas, stas ili kile koje gubim dok ga gledam (vježbajući ofkors). Mene Jill jednostavno nije mogla toliko motivirati kao Shaun :zaljubljen:
Kosjenka i curke koje krećete s BR-om, raspored vježbanja je sljedeći;
1.i 2.tjedan: w1-w2-c1-w1-w2-c1-odmor
3. i 4.tjedan: w3-w4-c1-w3-w4-c1-odmor
5. i 6.tjedan: w5-w6-c2-w5-w6-c2-odmor
7. i 8.tjedan: w7-w8-c2-w7-w8-c2-odmor
9. i 10.tjedan: w9-w10-c3-w9-w10-c3-odmor
11. i 12.tjedan: w11-w12-c3-w11-w12-c3-odmor
@ kavofob. Hvala, uspela sam da ga nabavim. Večeras ću da ga pregledam, valjda ima neko uputstvo, koliko sam shvatila to je 15 DVD-ova! Sviđa mi se što ima i plan ishrane. Meni je cilj da nabacim neki kg, ali zdrave mišićne mase, a čini mi se da mi je ishrana trenutno najveća prepreka u tome.
uh, ovaj drugi 'ivol', kako moja kcer kaze, 6w6p je bas za dusu ispustiti, disem na skrge, curi s mene
ali se mocno osjecam poslije
i motivira, evo pekla sam prije vjezbanja palacinke i ne pada mi na pamet jesti ih
i vec pensam sta bih poslije - vjj shauna i dance party, da malo opet shake-am po stanu, nedostaje mi ples
cure dajte mi recite za sto su jumping jacks? cijele noge i guzica ili samo nešto od toga.
uz redovnu vježbu sam ih napravila danas 2x po 50kom s bucicama od pol kile u svakoj ruci
one vježbe za noge (koje sam ja postala) mi je dosadno raditi
ovi jumping jacks su mi bas super da se prodrmam usred rada, ali MORAM targetirati svoje mlohave noge
summer, i ja sam konačno na 2 levelu, crvena sam kao rak još pola sata nakon vježbanja :mrgreen:
IvanaR, post iznad tvog je raspored vježbanja za BR.
U pravu si, ima 15 dvd-ova; 12 workouta i 3 cardia. Workouti su označeni s w, cardio sa c, vježba se 6 dana i 1 odmara.
Nabacivanje mišića je teže od mršavljenja, jako je važna proteinska ishrana, posebno nakon odrađenog treninga.
Mala-vila, jj je cardio vježba, većinom se radi za zagrijavanje, a može i kondicijski ako radiš 15-ak min, za oblikovanje nogu i guze su učinkovitije vježbe s onog linka što si stavila :)
evo me, završila za večeras
radim jm, 30 days
koliko sam skužila ovo ponavljam mjesec dana a tek onda level 2?
rastura me svaki mišić
al neka
uživam :rock:
Flopice, 30DS je predviđen svaki level 10 dana, no ja ne bih prelazila na veći level dokle god mi je niži izazov.
E da, nemoj vježbati bez pauze 30 dana, napravi odmor 1-2 dana u tjednu :)
Odradila Ripped in 30 level 3, i neke vježbe koje su mi prije bile jedva izvedive, napravila bez problema. :-D
kavofob hvala!
a ja sam se taaaako navukla, sad bi baš svaku večer radila
ali neću pretjerivati - pogotovo kad iskusni kažu
meni nije do skidanja kila, samo dio oko trbuha
al hoću da te mišiće učvrstim, stvarno jadno izgledaju
mada mi moja E. kaže sinoć dok sam vježbala u gaćama u njenoj sobi- mama, stvarno je tebi potrebna vježba
salo ti visi s guze, da je to s t r a š n o :lol:
Još da znam gdje se može kupati u Karlovcu. :)
Evo ukupne sume za 5 i 6 mjesec... 301 km kupno (trčanje, planinarenje, bicikliranje).
Hvala curke :heart:
Shawn je, za razliku od Jill, ljubazan i pun podrske. Jill je tough love. :mrgreen: Ja sam na faze - nekad mi pase jedno, nekad mi pase drugo.
Jucer dodje MM doma i nadje me da vjezbam uz Shawna i kaze, "Pa nije tebi lose!" :lool:
Ono sto mi je super uz Shawna je to sto se stvarno oznojim - uz Jillian (30DS i 6w6p) se ne znojim. Fino umorim, da. Ali bez znojenja (spomenula sam to, brinulo me). Shawnov cardio je, mislim, ucinkovitiji. I pase mi taj poluplesacki ritam, nemas dojam prevelikog ponavljanja, odbrojavanja, itd.
Danas kombiniram Shawn T. - hips, buns & thighs + duzu straftu plivanja i hodanja.
(Off: Jucer sam se pocastila novim shoppingom. Ali nisam jos zadovoljna. Tih zadnjih 6 kg su bas to - zatezanje i ucvrscivanje. I to mi jos uvijek jako fali.).
*Mamice*- thnx - mozda je zaista bolje da za to cuvam pare.
Kako vas je super citati!
Elly, bas mi je drago da se i tebi sviđa Shawn. Sviđa :mrgreen:
Danas preskacem, hospitaliziralo me. Sutra je cvak day :mrgreen: pa onda malo duza pauza, od par tjedana pretpostavljam.
Javim vam se, drz'te fige :)
:mrgreen:Jel se broji pod vježbanje ako sam cijeli dan namakala guzicu u toplicama , ali se i par puta spustila niz tobogan?
sutra neću zabusavati , obecavam.
kad vec sirius pita, jel se broji i plesanje na piru (nisam jela puno majke mi, a kolace nisam ni vidjela)
Anci ~~~~~~~~~~~~~~~ i mislm na tebe sutra.
Anči, puno, puno vibrica od cijele ekipe vježbača, mislit ćemo na tebe sutra :love2:
Curke, što mi preporučate od Shauna da nije toliko intenzivno kao Insanity? U desetak dana Insanityja sam izgubila 4 kile pa sam se mrvčicu zabrinula, sad sam već blizu idealne težine i taj gubitak mi je baš previše.
Danas 6w6p... ali sam cijelo vrijeme mislila na Shauna :mrgreen:
:*
Kavofob :lol:
Probaj hip hop abs program i rockin' body. Svaki ima po par videa, super su. Neki laksi, neki tezi.
I u svakom Shawn podigne majicu da pokaze kako treba raditi :mrgreen:
Anci, mislimo na tebe....
Javi se cim budes mogla.
:-*
kakav cvak day Anci,sto sam propustila,operacija cega????
ja sam popodne na plazi vidjela mamu s dvoje djece koju su sve zene promatrale sa zanimanjem....na prvu sam mislila da je to (dosta) starija sestra dovela brata i seku na plazu ali njihovo mamakanje me brzo razuvjerilo....lijepo izdefinirane i misicave ruke,pa ledja,pa plocice na stomku....:naklon: nisam si mogla pomoc da ne buljim...jedino na cemu joj ne zavidim jest sto nema sisa ni za lijeka,kad joj je bice body fat debelo ispod 20%.....
MM me utjesio i rekao da je ocito da je to bivsa sportasica,stvarno je cijela ko kamen....mene fascinira koza,kako je moguce da se ona nekome tako u potpunosti povuce bez imalo viska? moja se isto pokazala elasticnom,nemam strija ali isto to vise nije to.....a kamoli jos nakon 2gog djeteta....mislim da tu ni 6 pack ne cini razliku,misici ne mogu pomoc losijem elasticitetu koze...
Pozovi je sutra na kavu :) pa saznaj sve.
Operacija kile/hernije/bruha. Sutra.
Sad sam procitala velik dio knjige :mrgreen:
Imam jos dvije na cekanju :D
Anči, tnx, budem potražila ove programe, teško mi se rastajati od Shauna :)
skulirana, bome si ni ja ne bih mogla pomoći da ne buljim :D
meni se koža nakon prvog i drugog vratila na staro i nisam ni strije imala, ali s trećim nije, a i strija imam pristojan broj. ne znam, možda je do godina...
Anci ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za čas budeš opet bila u vježbačkom ritmu :)
Jučer sam odradila w11 po prvi put i mogu vam reći da me sve boli, ruke od silnih sklekova i plankova, guzica a bome i donji dio leđa jer sam čitavo popodne pljevila previše zapušten vrt.
Zaspala sam ko beba oko 10 h.
Anči, sretno ;)
jel da je zanimljivo promatrati druge mame po plaži?
nama su i 2 komada na plaži priredila pravu predstavu, jedan dan su dotrčali, odvježbali jedno pola sata i otrčali dalje,
ja zinula, ali ne na njihov izgled nego što mogu, zgibovi, side planks ali dodatno dignu nogu pa sklekovi (ko na federima),
mm isto zaključio da su neki (profi) sportaši, veslači ili nešto takvo...