Jadranka,
ja te vidim dogodine u lipnju na Splitskom ceneru ! :-) vjeruj neću zaboravit, podsjetit ću te.
i super da još vježbaš.
Summer tebi i treba odmor, puno odmora s obzirom na tempo.
Printable View
Jadranka,
ja te vidim dogodine u lipnju na Splitskom ceneru ! :-) vjeruj neću zaboravit, podsjetit ću te.
i super da još vježbaš.
Summer tebi i treba odmor, puno odmora s obzirom na tempo.
Jadranka, super da vježbaš :)
sve se i ja mislim da ovaj tjedan ili možda i idući malo usporim, imam još 1 metashred i uz to ću pilates i to je to
dotukao me kraj godine školske, dobro da je gotovo :-P
Thanks cure! Jako mi prija vjezbanje. I u boljoj sam formi nego prije 4 tjedna :) Makar me sve frka da mi na nekom pregledu ne kaze doktorica da sam otvorena i da odem mirovat. Prosli put mi se to dogodilo u 32. tjednu (al doduse bila je i neka urinoinfekcija prisutna pa je mozda bilo povezano s tim).
Hvala vam cure na cestitkama. Sani di si me vidjela? ja sebi izgledam kao trokirlni ormar :lool:
Giner BR ponovno, zans da bi i ja mogla. nekako mi ne sjeda skakutanje uz T-a.
Ja sam danas kao da je preko mene traktor prosao, nije za mene u ovim godinama toliko slaviti, jedva cekam doci doma i :jutro:, a od sutra na GO jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Dr Spajka a zašto ne počneš sa P90X3 :-)?
Znam da sam dosadna sa tim programom, ali stvarno je dobar :-)!
I meni je to super program! Svasta pokriva - i snagu i fleksibilnost i cardio... i sta je meni bitno nema puno skakutanja (zivim u zgradi sa susjedima ispod... kad sam radila Shauna - samo sam cekala da se netko dodje izderat na mene - srecom niko nije - bice su mislili da to mali skace).
spajalice, zaboravih čestitati rođendan :)
i naravno, i moj glas ide P90x3 8-)
thnx cure, valjda ce krenuti na bolje...
ja odradila wo2 i 1 krug c1
osjecam se zivom :-D
i jos sam malo rolala...jucer mi je bolje islo :sramise:
spajka, da, po treci put
svaki put kad zastranim, vracam se jillki...ona me uvijek dovede u red :-)
probala sam i zuzkin bs, al nije to to
plus, ovu kilu sam aktivirala na jednom bs-u pa mi to u glavi steka :roll:
Dijana i tebi bravo za utrku
izgleda da cemo samo skulirana i ja ostati zaklete netrkacice, lol
Jadranka, svaka cast
Lili, 2 utrke za redom? luda :lool:
j-la jesi bolje?
Willow pa radi sto ti pase, nista nije u kamen uklesano
tang, ti si postala zvijer...zuzka ti dobro cini...
J-la se drogira sumecim aspirinima :lool:. Danas mi je bila kriza, sad sam kao malo bolje. Čak planiram da odvjezbam.
Ginger zašto i ti ne probaš P90X3? Interesantan je program i neće ti brzo dosaditi, a što je najbitnije da se izvesti. Nema presinga, radiš svojom brzinom i svojim maximumom. Na početku programa od skleka sam mogla samo držati plank, sad se spuštam do razine laktova, nekad i malo dublje i to čitavih 10 komada. Sto znaci da je efikasan. Samo nisam sigurna (jer nisam obraćala pažnju) koliko opterećuje trbušne mišiće.
I ja sam vam netrkačica :lool:. Još nisam našla stazu gdje bi mogla trčati :lool:.
MB razmišljala sam. Tom fitbitu bi trebalo jedno protestno pismo poslat, ako ribanje nije vježba onda on pojma nema kako je hodati dan poslije :lool:.
prijavljujem 12 minute body broj 6
malena beba, jesi vidila, zuzka ovaj tjedan sprema nove summer shredove i još dvije nove serije, baš se veselim vidit šta će od toga bit :)
ni od mene trkačice :lol:
iako su mene x puta pitali (pogotovo u studentskim danima) treniram li možda atletiku :-o
nije mi gušt, ma zapravo nije meni gušt ništa gdje se uspušem :lol:
i evo ga opet... sve me zateže od onog jutros a još pola nisam odvježbala kako treba :-P
zato mi se ni ne da nastavljati kad svaki put imam muskulfiber (dosad samo jednom omanuo...)
Spajka, bila si sa svojim covikom. Pricala s nekim ljudima.
Blizu svoje ulice.
Izgledas super. To trece cedo i umor ti dobro cine :-)
Ginger, bravo za trening!
Pozdrav svima s Murtera! Kampica je smjestena, sumrak je divan a ja uzivam na lezaljci.
Sutra ujutro cu neke vjezbe za abs-e i guzu.
Prijavak: 8.4 km pejs 5:22 i to po onom pljusku koji je naletio nad nasipom.
da sam sama trcala bilo bi sigurno sporije jer ipak osjecam umor u nogama od one 2 utrke.nema upala al umor da.
bas je fora trcat dok se kupas u ljetnoj kisi :-) poslije plank mountain climbers leg raises pa tus.
Ginger super te opet citat jeeee...:-D
J-la na narukvicu od MB :lol:
Dakle dakle skulirana Ginger J-la i Willow zaklete netrkacice biljezim si i smisljam strategiju ;-)
Ajme Sani blago ti se vibste u kampu na Murteru? Divota zavidim. Koliko ostajete?
Mi planiramo iduci tjedan kraci odmor Brijuni Pula ...a tek u kolov ozu pravi GO na Silbi.:-)
Can wait!
auf, evo odskakala speed 3.0
majko mila, zaboravila sam sta je to, valjda jer je traumaticno iskustvo bilo :aparatic:
sjetila sam se samo da ga nisam mogla prije odraditi, danas sam jedno 90% s njima, kraj nehoticno modificirala (burpee i plank walk je vise slicio na hod medvjedjeg mladunca, al dobro)
uglavnom, poslije je lilo s mene i u trenucima kad sam mislila da necu umrijeti sam se osjecala tako mocno :aparatic:
odlicno!
Lili :lool: na strategiju
Stvarno nemam gdje trčati. Gradacac je sav u brdu, pa mi se baš ne da krepavat. I nažalost, na jednom dijelu, a gdje bi se i dalo trčati nema nikakve staze za pješake. Eh tu mi se ne da jer mi se još živi :lool:.
Odradila sam accelerator, bolja sam nego prošli put. I dalje ne mogu donkey kick :lool:.
Sani uživajte!
I ja odradila 10 km na nasipu, 5.49, poslije pljuska. Ma nema meni do mog nasipa, tu sam ko doma!
Saniiiii mraaaak! kakav je kamp? mi smo satorasi :-)
Lili, lol, al uzalud ti trud....meni to jednostavno nije lijepo
ne volim trcati, nije mi dobar osjecaj ni za vrijeme, niti poslije
i nema sanse da bih ja to po vrucinama, kisi, snijegu
meni je doma ljepse, kad je vruce vuzgim klimu, kad je hladno zagrijem, ne moram unaprijed planirati, manje vremena uzme, a i snaga mi je draza
:mrgreen:
summer :lol: luda si
Dijana bravo!
Ajme, meni bi trebalo pola dana da vas sve iskomentiram, stvarno ste sve vrijedne,svaka cast cure! Meni je ritam lud i uspijem tek povremeno skicnuti sto pisete, ono vrijeme sto imam za net koristim za ttazenje i kombiniranje treninga. I uvijek se zagubim u svoj toj masi mogucih vjezbi...danas je na redu bio lifted butt#1 i summer pack #1. Bome me satralo. Sad na spavanac!
:lool: zagrcnuh se kavom!
luda si summer, luda!
ahahahaa
da se ispovijedim: nisam makla tjedan dana mislim
I nije mi falilo, ako ću iskreno
e sad mi fal
nakon ove kave idem prije posla ubaciti malo girje
ugl., kaotičan mi je ovaj 6. mj., na svim poljima
zato se radujem 7.-om, odoh na lijepo plavo more i jedva čeka trčanje zorom :zaljubljen:
Sani užiiiiiivaj :kiss:
Ginger Lili ne posustaje :mrgreen:
znam da smo te i prošlo ljeto nagovarale na trčanje po kampu
jednostavno neke ljude trčanje ne ispunjava i to je to
tang možete li zalijepiti još koji zuzin link za nas neplatiše? :mrgreen:
Flopi kod tebe je izgleda pola planeta u junu retrogradno :lool:
Vježbanje na moru mi trenutno ne pada na pamet, jer trčanje za N. je dovoljno. Prošle godine smo se oboje vratili umorni s mora i jedva dočekali da je utrpamo babama i djedovima :lool:
Summer :lool:
Bravo cure za trcanja i sve wo :klap:
Tang, nisam vidila. Jucer cili dan bila trceca. Skicnit cu s posla.
flopi, znaš da ću sve što bude otvoreno podijelit s vama :)
obično prva vježba u seriji bude free, ali iz nekog razloga prva vježba u 12 minute body nije bila
ali evo, vidim sad novi summer shred, ima puno vježbi s prečkom, tako da ga preskačem, ne znam kako da to modificiram
srećom imam još neodrađenih lanjskih :mrgreen:
flopica,
jesi vidjela onaj kanal na you tube? https://www.youtube.com/channel/UCFH...UAE3wtsq9XaTaw
ima dosta od zuzi
summer :lol:
meni speed 3.0 nehuman :mrgreen:
sani, uživaj na moru :zavidim:
taman za tvoja koljena
j-la, dok su tako mali to ti se zove "godišnji umor", kad su malo veći ipak se uspiješ malo i odmoriti 8-)
ja sam jutros pilates, zajedničko pilatesu i callaneticsu je što više nešto vježbaš to ti je sve teže i teže a ne lakše :-P
ja sam zaključila da bih dogodine, kad se mala navikne na jaslice, kroz lipanj mogla uzimat po jedan dan godišnjeg - ponediljkom
smjestit djecu u institucije i provest prijepodne na praznoj plaži, ako hoću se kupat, ako ne onda se sunčat i čitat i pit kavu. Više bih se odmorila u takva dva dana nego u mjesec dana godišnjeg s djecom :)
tang, to ti je super ideja, jedino da ih ne provedeš čisteći :lol:
tang :lool:
hahaha tng ja sam razmisaljala o tome al kod mene bi bio petak. a onda sam zakljucila da imam 30 dana go, a da godina ima 52 petka. pa sam odustala.
idem se pakirati i moji potomci i ja spustamo se na jug. jucer kad sam se vratila s posla sam doslovno pala u nesvjest. takav osjecaj sam imala samo za vrijeme jet lega.
mozda bih i mogla tog vaseg tonija poeti,a li kad se vratim s go. sad zelim samo usporenost. nista sto se mora. zelim zivjeti opusteno bar tjedan. sad kad sam izjavila idem napraviti listu sto moram napraviti :lool:
tang, mogu ti se dogodine pridruzit ponediljkom na plazi?
obecavam da cu bit dobra i da te necu zvat da me gledas sta sve mogu u plicaku :)
a jel ima kakav stadion ili atletska staza ili previše fantaziram da Gradačac ima sve to :lol:?
Dijana je super je na nasipu :heart: i odlična kilometraža i pejs, mogla bi ti na jesen na Zg PM.
Cure imate u subotu Volim trčanje kros na 2, 5 i 11,5 km i naravno dječje utrke po dobi, klinci to obožavaju jer svi dobivaju medalje pa ako su djeca ili vi zainteresirani zašto ne? rok za prijave je danas.
Ginger kužim, znam da ne voliš cardio i da nije upalilo čak ni u kampu među zelenilom :-)
Tang predobra ideja za godišnji!! ja imam neku sličnu ideju ako klinci odu na tjedan dana na more s mojima, čik pogodi što ću ja radit u ZG
Summer, tang i spajka lude ste :lol:
Baš bi bila fora da negdje na jugu ovo ljeto budemo blizu, bar neki od nas pa da se malo i podružimo.
Moja lokacija će bit Silba anyone blizu my island? :mrgreen:
Lili u polufantaziji si :lool:. Imamo stadion koji nema atletsku stazu. Čak sam se jedno vrijeme mislila obratiti načelniku da nam to napravi, ali sam skužila da je stadion mali i da nema mjesta za stazu :lool:.
U mom rodnom gradu ima, i primjetila sam da je trčanje baš postalo popularno u zadnje vrijeme. Napravili su staze i dopustili ulaz na stadion koji ima atletsku stazu.
E pa ne vjerujem stadion bez atl.staze unbeliveable?! :lol:
Dajte organizirajte nesto humanitarno za vasu djecu da se skupi ta lova ili neki eu fondovi. Ja sad guram u nasoj skoli ideju kupovine startasica iz Borova em roditeljima povoljnije, em se pomaze razvoju privrede tog kraja. Veceras gorljivo nastupam :-)
nego sad sam radoznala baba koje je rodni grad? Zaboravila sam. Moze tu ili na pp.
https://bs.wikipedia.org/wiki/NK_Zvijezda
Evo ti i čudi se :lool:
I mi imamo stadion bez atletske staze :lool:
Zapravo, susjedno selo ima, mi nemamo ni stadion :roll: al ajde ima mista za trcat uz more.
Tang, summer :lool: krepajem :lool:
Ako neko ljetuje blizu mene nek se javi :mrgreen: