Stranica 140 od 275 PrviPrvi ... 4090130138139140141142150190240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,951 do 7,000 od 13742

Tema: Vjezbacice -2016 :)

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hahaha tng ja sam razmisaljala o tome al kod mene bi bio petak. a onda sam zakljucila da imam 30 dana go, a da godina ima 52 petka. pa sam odustala.
    idem se pakirati i moji potomci i ja spustamo se na jug. jucer kad sam se vratila s posla sam doslovno pala u nesvjest. takav osjecaj sam imala samo za vrijeme jet lega.

mozda bih i mogla tog vaseg tonija poeti,a li kad se vratim s go. sad zelim samo usporenost. nista sto se mora. zelim zivjeti opusteno bar tjedan. sad kad sam izjavila idem napraviti listu sto moram napraviti

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tang, mogu ti se dogodine pridruzit ponediljkom na plazi?
    obecavam da cu bit dobra i da te necu zvat da me gledas sta sve mogu u plicaku

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku

taman sam te tila pozvat, idemo u corta, bit ćemo samo ti, ja i eventualno blanka vlašić

samo ne smiješ reći riječ mama čak ni ako te vlastita mama bude zvala na mobitel

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku

taman sam te tila pozvat, idemo u corta, bit ćemo samo ti, ja i eventualno blanka vlašić

samo ne smiješ reći riječ mama čak ni ako te vlastita mama bude zvala na mobitel
    Majko mila !

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    Lili na strategiju
    Stvarno nemam gdje trčati. Gradacac je sav u brdu, pa mi se baš ne da krepavat. I nažalost, na jednom dijelu, a gdje bi se i dalo trčati nema nikakve staze za pješake.
    a jel ima kakav stadion ili atletska staza ili previše fantaziram da Gradačac ima sve to ?

Citiraj Dijana prvotno napisa Vidi poruku
    I ja odradila 10 km na nasipu, 5.49, poslije pljuska. Ma nema meni do mog nasipa, tu sam ko doma!
    Dijana je super je na nasipu i odlična kilometraža i pejs, mogla bi ti na jesen na Zg PM.

Cure imate u subotu Volim trčanje kros na 2, 5 i 11,5 km i naravno dječje utrke po dobi, klinci to obožavaju jer svi dobivaju medalje pa ako su djeca ili vi zainteresirani zašto ne? rok za prijave je danas.

Ginger kužim, znam da ne voliš cardio i da nije upalilo čak ni u kampu među zelenilom

Tang predobra ideja za godišnji!! ja imam neku sličnu ideju ako klinci odu na tjedan dana na more s mojima, čik pogodi što ću ja radit u ZG

Summer, tang i spajka lude ste
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.06.2016. at 10:16

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Baš bi bila fora da negdje na jugu ovo ljeto budemo blizu, bar neki od nas pa da se malo i podružimo.

Moja lokacija će bit Silba anyone blizu my island?

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Lili u polufantaziji si . Imamo stadion koji nema atletsku stazu. Čak sam se jedno vrijeme mislila obratiti načelniku da nam to napravi, ali sam skužila da je stadion mali i da nema mjesta za stazu .

U mom rodnom gradu ima, i primjetila sam da je trčanje baš postalo popularno u zadnje vrijeme. Napravili su staze i dopustili ulaz na stadion koji ima atletsku stazu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E pa ne vjerujem stadion bez atl.staze unbeliveable?!

Dajte organizirajte nesto humanitarno za vasu djecu da se skupi ta lova ili neki eu fondovi. Ja sad guram u nasoj skoli ideju kupovine startasica iz Borova em roditeljima povoljnije, em se pomaze razvoju privrede tog kraja. Veceras gorljivo nastupam

nego sad sam radoznala baba koje je rodni grad? Zaboravila sam. Moze tu ili na pp.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.06.2016. at 10:44

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

I mi imamo stadion bez atletske staze
    Zapravo, susjedno selo ima, mi nemamo ni stadion al ajde ima mista za trcat uz more.

Tang, summer krepajem

Ako neko ljetuje blizu mene nek se javi

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tang
    moramo stat dalje od blanke, kraj nje izgledam posebno niska i bucmasta, ponistit ce mi sav trud :tasta:

mene veceras ceka rip't up
    bas se veselim novim vjezbama, sva sam u iscekivanju
    jucer sam bila posebno nabrijana
    citala sam osvrte na speed 3.0 i svi uzdisu, tesko, brzo, zahtjevno
    i mozda prvi put pred teskim cardiom nisam osjetila malodusnost i ajme, ko ce meni to, vec bas izazov
    jer ja nisam od onih sta se napale kad cuju da se skoro povraca nakon treninga, hvala, ja bih ostala blizu zone ugode
    ali mi je drago i necu morat puno cekat za novu prigodu, imam ga opet u ovom tjednu

i ovo ljeto malo milije gledam svoje misicave noge, ipak rad stoji iza toga

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
    e pa gledam i smijem se, čovječe kakvi rezultati su ostvareni na tom vašem bez atl.staze stadionu

moramo stat dalje od blanke, kraj nje izgledam posebno niska i bucmasta, ponistit ce mi sav trud :tasta:
    ti si ženo meni zakon, baš si duhovita i redovito me samo tako nasmijavaš.

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jutros odradila izazov, dosli na red i bridgesi. Njih sam radila sa girjom od 8kg, kao i cucnjeve. Jos ovaj tjedan ce biti izvedivo, a onda pocinje tortura. S tim da sam od pon do petka na moru. Valjda cu uspjeti i vjezbati, a mogla bih i ovu svoju gerijatriju i pedijatriju upogonit, pa nek svi vjezbaju sa mnom

Ginger, tako je i meni bilo za trcanje. E, onda je dosao Legionar Challenge. Pa kad sam tamo umirala za curama, a one svjeze, ko da setaju uz jezerce, rekoh nece moci ove noci. Ima da mogu tih 5km otrcat kako god znam i umijem, a da nakon toga ne umirem i ne mogu doc do daha.
    Ne znam kad cu ovaj tjedan trcati, mozda danas popodne ili cu sutra ustati pol sata prije muza.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj rahela prvotno napisa Vidi poruku
    Jutros odradila izazov, dosli na red i bridgesi. Njih sam radila sa girjom od 8kg, kao i cucnjeve. Jos ovaj tjedan ce biti izvedivo, a onda pocinje tortura. S tim da sam od pon do petka na moru. Valjda cu uspjeti i vjezbati, a mogla bih i ovu svoju gerijatriju i pedijatriju upogonit, pa nek svi vjezbaju sa mnom

Ginger, tako je i meni bilo za trcanje. E, onda je dosao Legionar Challenge. Pa kad sam tamo umirala za curama, a one svjeze, ko da setaju uz jezerce, rekoh nece moci ove noci. Ima da mogu tih 5km otrcat kako god znam i umijem, a da nakon toga ne umirem i ne mogu doc do daha.
    Ne znam kad cu ovaj tjedan trcati, mozda danas popodne ili cu sutra ustati pol sata prije muza.
    Tooooo rahela takav stav se traži i sama sam slična kad mi nešto ne ide, ja se zainatim e nećeš ti mene

Recimo sad mi je novi izazov da probam trčat na 4:50 i to mi je baš teško jer izlazim iz zone ugode s disanjem, al jedino takvim "izlascima" u anaerobno zapravo mogu postići napredak i pomicat granicu. Iduću subotu trčim kratki kros od 2 km na nasipu (Volim trčanje) i planiram zapet ko mazga u anaerobnu zonu da vidim koliko mogu povuć stavit ću si i pulsmetar da vidim koliko mi ide puls gore jer nisam dugo s njim trčala (osim ako ne bude prevruće).

Baš sam znatiželjna jer nemam nikakvu ideju koliko bi brzo mogla istrčat tu kratku udaljenost.

I bravo za odrađene vježbe rahela, misliš da bi ti na moru bilo teže izvedivo zbog malih i velikih? meni sve na moru (čitaj: u Dalmaciji) lakše, dižem se ranije pa mogu šta god treba samo da udišem taj morski zrak, kupam se u najljepšem moru na svitu i za 10 sam!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.06.2016. at 11:30

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam garant u nekom prošlom životu živjela u Dalmaciji 100%

inače moji pretci su preselili iz Dalmacije malo sjevernije uzduž neretvanskog toka

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Djeca se bude rano, doma, na moru, gdje god. Vjezbat jos i mogu nekako, ali ne znam hocu li moci ubaciti i trcanje. I moj tetak trci, pa mozda ubacimo neko zajednicko trcanje.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    e pa gledam i smijem se, čovječe kakvi rezultati su ostvareni na tom vašem bez atl.staze stadionu
    Samo ti zezaj

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    I mi imamo stadion bez atletske staze
    Zapravo, susjedno selo ima, mi nemamo ni stadion al ajde ima mista za trcat uz more.

Ako neko ljetuje blizu mene nek se javi
    Mi ćemo biti negdje blizu . Znaš nam opcije, a koja god da bude potrudit ću se da se bar malo vidimo

Meni pored mora ništa ne bi trebalo

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Lili hvala, dugoročno jest u planu neki pm. I ja bih rado na Volim trčanje, a pogotovo mala, ona bi jako željela tu medalju, ali vjj ćemo na more..
    Bit će utrka još..

Rahela, that's the spirit, baš mi je drago da si se zainatila.

Što se zone ugode tiče, meni je ona sad negdje na 5:50, samo deset sekundi dole već osjetim. Trebalo bi sprinteva ubacit, nisam dugo, mogla bi danas.

Da, i ja sam uvijek pričala o godišnjem umoru a ne odmoru, ali sad su ipak veći pa je malo lakše. Samo moram pazit da ova mala ne skine rukaviće "jer ona već zna plivat"..

sani, super za more, blagotise.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja uopce nemam taj "inati se" kompeticijski gen.
    Ja volim planove, rasporede, ritam... Nije da ih se držim, jel, ali ih volim.
    Ne pere me da nesto moram i moram moci. Budem, jednom...
    I zato napredujem sporo. Jer me nista ne tjera :/

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

tang, summer umireeeem
    joj, da sam vam blize

summer, ne brigaj, ti si od blanke stoput ljepsa, a bogme i pametnija

ja cu danas po svemu sudeci rest, imala sam gadnu noc
    mm otiso na put, ja spremila djecu u krevet, ispekla si kokice i otvorila pivce...uzivancija
    kad nesto me zasvrbilo ispod pazuha i oko cica...osla ja spat...i za sat vremena se probudila - goooriim, svrbi cijelo tijelo
    ustanem, a ono gadna urtikarija po cijelom tijelu, svrbi i pece
    panika me ulovila! srecom, imala sam antihistaminik doma pa sam popila
    al sljedecih nekoliko sati me bilo strah zaspati da se ne ugusim, jer mi je pocelo briditi po usnama
    srecom, prezivjela sam al usrala sam se od straha
    i sad me strah i jesti kokice i piti pivo
    a obozavam oboje, lol
    i zapravo, ni ne znam od cega mi je bilo
    joj, udavih, sori, al jos sam pod dojmom

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ginger potpisujem te u ovom za Summer!

A sestro po pivi jesi otkrila šta je? Samo da nije piva !

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ajme ginger o.O ne ponovilo se!!

j-la i ja se nadam se da se vidimo bar na kratko
    Posljednje uređivanje od malena beba : 14.06.2016. at 12:47

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

pa ne znam sto je bilo
    a nije valjda pivo, pa do sad bi odapela koliko sam ga popila u zivotu
    al necu piti dok se mm ne vrati, da me ima tko na hitnu voziti

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ginger, ma kokice su

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jesi možda pekla one za mikrovalnu; te su pune kemijetine?

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Je, franckove za mikrovalnu
    Al jela sam to sranje i prije
    A bome sam i pivo pila prije
    Willow, mora da su kokice, peci cu sad samo one normalne
    Posljednje uređivanje od Ginger : 14.06.2016. at 13:30

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

[QUOTE=Dijana;2891096]Lili hvala, dugoročno jest u planu neki pm.
    Što se zone ugode tiče, meni je ona sad negdje na 5:50, samo deset sekundi dole već osjetim. Trebalo bi sprinteva ubacit, nisam dugo, mogla bi danas.
    QUOTE]

da i ja bih trebala sprinteva više ubacit, jel de kako se osjeti ta granica al ti često trčiš pejsom ispod toga tako da milsim da je tvoja granica ipak niža šta ne? ako želiš popis jesenskih PM-a viči

Cubana baš me nasmija, ti si onda stvorena za grupno vježbanje gdje te tjera voditelj grupe a i blesavo ti bude da jedina zaostaješ za ostatkom grupe pa se prisiliš e tad bi itekako napredovala.

Ginger ti si luda skroz naskroz, ajme šta vi volite piva, ovi moji trkači isto ispijaju te gratis pive koje dobivamo nakon utrki a ja samo gledam, uopće ne volim pivo žali Bože mene kao trkačice nepivopije
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.06.2016. at 13:31

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure ja vam imam recept da godišnji bude odmor a ne umor: odte na GO s bar još jednom obitelji s djecom tako mi već 3 godine.
    Obično idemo 3 obitelji iz kvarta ove godine 2 (3. nam čekaju bebu).

Djeca se neumorno igraju na plaži po cijele dane a mi odrasli laganini, ma uživancija samo takva i ne treba im ništa od pijeska, kamenja i granja naprave igru samo takvu.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure ja vam imam recept da godišnji bude odmor a ne umor: idite na GO s bar još jednom obitelji s djecom tako mi već 3 godine (svatko ima svoj apartman).
    Obično idemo 3 obitelji iz kvarta ove godine 2 (3. nam čekaju bebu).

Djeca se neumorno igraju na plaži po cijele dane a mi odrasli laganini, ma uživancija samo takva i ne treba im ništa od pijeska, kamenja i granja naprave igru samo takvu.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nisam. Ne volim prisile nikakve vrste A ni srama nemam, ne bi mi bilo bed biti zadnja.
    Jedino me neka moja unutarnja vizija neke druge mene, organizirane, uspjesne i zgodne, anci-aste tjera dalje.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ginger, možda je stvar u kombinaciji, ko ono sa coca colom i zaboravila sam kojim bombonima
    mogu mislit kako si se usrala, i da ti nije bilo nimalo zabavno
    ali ovako za čitat je bilo prilično smiješno

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

U pivu ima histamina, na histamin mozes reagirati urtikarijom :/

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ginger, vjj su kokice..sad kad gledam, ja nemam ni taj antihistaminik doma..meni je nedavno natekla gornja usna od ni manje ni više nego jabuke, i to dva puta u par dana(valjda sam se trebala uvjerit da je fakat od jabuke).

Lili, ca. 5.50 mi je onaj ritam kad mi trčanje baš skroz lagano pada, a opet me zadovoljava po pitanju brzine, volim kad mogu povući taj zadnji km, pa mi je 10. km jučer bio 5:32. Ne smijem prebrzo krenuti jer "izdušim" (tako mi je bilo i na utrci, loša strategija, pametnica krenula ko sivonja, umjesto da usporim;). Nije bilo šanse da išta "povučem" u završnici, dovukla sam se ko krepana mačka.

Naučit ću ja već; polako.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

o draga i ja radim takve greške nakon godinu dana trčanja, evo u Karlovcu sam prebrzo startala jer sam htjela bit u 1. redu radi fotki a onda moraš bit brz da te ne sruše.
    Zato je dobro imat Garmin da čovjeka skulira: Hello de stani na loptu, ima vremena za povući!

Cubana i prisila nikako zajedno

ja upravo tražim neki apartman u okolici Pule za idući tjedan pa ako netko ima nešto za preporučit molim u inbox, thanx.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cubana, a što ti sad vježbaš, evo preporučam metashred, gadan je ali čini mi se efikasan

tko želi muskulfiber, nek se javi

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Willow nikako da pitam sta je to sta ti vjezbas? Daj link
    Ako je vec bio, promaklo mi

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    Cubana, a što ti sad vježbaš
    Nista.
    Kontempliram o smislu zivota i postojanja
    Al ljeto je moj piyo and run time, pa se nadam tome.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Nista.
    Kontempliram o smislu zivota i postojanja

42.
    sad možeš vježbati

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mb, metashred, samo 9 workouta koji se vježbaju 3 workouta tjedno,
    a zašto samo toliko? zato što iza svakog imaš muskulfiber

evo ti primjer, mislim da je ovo prvi, ostao mi još jedan samo
    https://rutube.ru/video/169639b6f7cf...r&pl_id=814566

gadno je ali bome mi se trbuh primjetno stesao, i paše mi kombinacija s pilatesom

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    42.
    sad možeš vježbati

Tako je. Zaboravila sam.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam zakljucila da je willow najinovativnija vjezbacica s tim svojim workoutima.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Ja sam zakljucila da je willow najinovativnija vjezbacica s tim svojim workoutima.
    Sa ovim se slažem!

Meni ostaju još 4 dana do trećeg i završnog mjeseca P90X3. E jesam ga otegla ! Plan mi je završiti ga do 01.08., pa onda godišnji, a poslije godišnjeg bi onaj 22 minute.
    A možda i ovaj metashred

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma ja sam zaljubljive prirode, stvarno sam počela svašta isprobavati,
    a zaključila sam da je sve efikasno, što god vježbam.... ilitiga - bitno da vježbam

sad sam u fazi muških trenera, moram naći nekog novog pa da vidim što da dalje nastavim

j-la, e baš si otegnula, ali nema veze, i bolje polako al sigurno
    Posljednje uređivanje od Willow : 14.06.2016. at 15:01

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

lili, thanks...

da, previse je tih programa...
    mene vuku novi, tako zanimljivo zvuce/izgledaju
    pa me vuku stari, koji su mi bili dobri i dragi
    pa bi mozda malo i zuzku/tati, pa kombinirala od njihovih
    a kad nesto pocnem, volim i zavrsit
    a dobri izazovi
    a super workouti na pinterestu, fejsu (zhang )
    a malo bi i plesala
    mozda trcala
    i tako...

zasad mi se kucni program pokazao najucinkovitijim, najmanje vremena mi uzme, a ispadoh prilicno disciplinirana, sta mi godinama nije polazilo za rukom pa sam se upisivala na step aerobike i slicna cuda
    Posljednje uređivanje od summer : 14.06.2016. at 15:04

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

aha, inspiraciju mi daju rusi što stavljaju svašta,

možda jednom i s ovim probam, živi smijeh

https://rutube.ru/video/3435fc0cf3ec...r&pl_id=814566

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    U pivu ima histamina, na histamin mozes reagirati urtikarijom :/
    Ma sve 5, samo, do sada sam popila ocean piva....jel
    mozda mi bas ovo ne pase
    ili, kako kaze tang, mozda je stvar u kombinaciji
    uglavnom, ukakila sam se od straha, nije me imao tko ni voziti na hitnu
    Dijana, ja ti imam tabletice koje su mi ostale od ambrozije

Willow, da, bas si vrckasta stalno nesto novi trazis

Lili, ma da, jednostavn mi ne sjeda
    ja ko summer, ovo mi je najefilasnije, najkomotnije i uzima najmanje vremena
    al mi je super citati kak je vama to super

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

e da, ginger, nisam komentirala, uzas
    smijesno je sad kad citas i znas da je dobro zavrsilo, ali znam da bi se i ja osobno prestravila, posebno sama
    ~~~~~~~~~~~~~~~ da nije ni pivo ni kokice, i da je stvar u trenutku/kombinaciji/necem retrogradnom/we

meni je sin imao dva puta napad urtikarije i oba puta je prije toga jeo neku vrst nareska/salame
    ali niti je bilo prvi put, niti je bilo ista novo/posebno
    ustvari nikad nismo saznali zasto se dogodilo

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Willow izgleda fora, di ima za nac svih 9?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mb, pa na tom linku

vidi ovo je prvi
    https://rutube.ru/video/02ccfb1179a6...r&pl_id=814566
    pa onda idućih 9 prema gore

malo je spetljano, poredani su workouti od starijih prema novijima, možeš poredati i obrnuto
    klikni na analycia pa si poredaj kako ti paše

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •