Dobro jutro :mrgreen:
Sve je ok proslo, budna sam i ziva :D
Printable View
Dobro jutro :mrgreen:
Sve je ok proslo, budna sam i ziva :D
Braaaavoooo!
Sada samo polako.
super, drago mi je da je sve proslo OK.
drzi se i zbilja kako je napisala zhang ne zezaj se, polako
Evo ja se javljam, opet počimam od početka. Dosta sam zabušavala i svoj danak platila. Krećem od početka. Jillian Michaels 30 day shred level 1 dan prvi prošao. Nisam imala pojma u koliko sam lošoj formi. Da li se vježba svaki dan ili je u tjednu jedan dan odmor?
Mislila sam da ću umrijeti....ozbiljno.
ja sam vježbala 6 dana u tjednu. meni je jako važno psihološki da imam taj jedan dan odmora. a inače optimistična, za 3-4 dana će ti biti lakše- samo izdrži početak!
i da, anči super da je prošlo!!
Anci, :hug:
Bas sam sretna da je sve proslo OK, sad samo polako, za tren oka ces ponovo cupkati (sa Shawnom) :D
Ja danas preskacem - zavrsila neplanirano kod zubara i rijesila 2 zuba, sad popusta lokalna anestezija i malo me "nabija".
Nadam se da cu veceras nadoknaditi plivajuci i hodajuci.
A sutra nastavljamo starim ritmom.
Anči, sad samo laganini :)
malo si mi daleko....:)
ma daj,pa ja ne poznam nikoga tko se zdeblja a da ne dobije i sise! s nostalgijom gledam fotke od prije 4 ljeta kad sam bila konacno popunila gornji dio kupaceg...no ispod njega na fotki je stomcic sa 2 preljeva....:lol: sjecam se da su me to ljeto pitali imam li novosti...
meni je sad ljeti teze ostat discipliniran,stalno nekud idem pa mi remeti odlaske u gym...veceras se nalazim sa prijateljima koje 3g nisam vidila,u sri opet neka vecera....da mi se klonirat...
Shaun je izdao novi progam T25, po onome sto vidim, neka vrsta krizanca izmedju insanitya i ovih njegovih plesnih, mozda malo manje zestoko od insanitya.
Od danas se moze naruciti...
zhang, baš sam negdje pročitala a najvažnije od svega, ovo 25 znači da traje samo 25 minuta, i vježba se čini mi se 5x tjedno ;)
Tenks na info, pogledat cu doma ako ima kakav "trailer" :mrgreen:
Meni najbolje pasu ovi polusatni programi.
Meni sa Shaunom nije problem vježbati ni 40 min :zaljubljen::mrgreen:
Izgleda da jos nema. No, ionako sam na rest weeksima :mrgreen:
I, moja greska, njegovo se ime ispravno pise Shaun T, ne Shawn :mrgreen:
No, ima na jutjubu nekih reklama i sneak peakova za taj novi video pa se moze pogledati. Ja nisam, imam ogranicenje megabajta u pretplati :mrgreen: pa cu se strpiti do kucnog wifija.
Ok sam. Malo boli dok se mičem, ustajem, no poslije je ok.
Rana ne izgleda velika, tj. mali je rez. Danas idem doma. Procitala dvije knjige :mrgreen: pa mi vise neda.
I to je to :mrgreen:
Ustvari, ocekivala sam vise bolova i vise gladovanja jer imam iskustvo 2 SC-a, a ovo je ipak something completely different :mrgreen:
danas cu odvježbati c3. trebala bih još c2, pa krenuti sutra sa w9, ali dosadan mi je c2. iako sam pogledala c3 i čini mi se očajno, očajno težak! javim dojmove kasnije.
anči, koliko si van stroja? što su ti rekli?
Mjesec dana da pazim da izbjegavam fizicke napore i dizati stvari.
Ali, mislim da necu poceti odmah nakon mjesec dana s vjezbama, to cu jos posebno pitati doktora, mozda da mu pustim link sa Shaunom :mrgreen:
sretno Anci s oporavkom. samo pazi kada budes pitala doktora da te ne bi krivo shvatili ;)
ja sam poslije laparoskopske operacije na ginekologiji isto pri jednoj viziti pitala kad se mogu poceti baviti sportom, pa su se svi s vrlo cudnim smjeskom nasmijali. poslije su mi legice objasnile da su (svi osim mene) vjerojatno mislili na sport s muzem, a ne na pravi sport. Naivka
Sasana, LOL!!
Ajme :lol:
Sport, ha, ha!!!
Nego, imam jedno cudno pitanje. Kad sam u planku ili radim sklekove, sredisnji dio trbuha (os od pupka do između grudi) mi nije ravna, nego ispupcena prema van. Ne visi mi trbuh mlohavo, to su cvrsti misici ali nisu ravno nego idu prema van. Valjda ce netko skuziti o cemu pricam. Jel bi to moglo biti zbog razmaknutih trbusnih misica (ipak su tri trudnoce iza mene)?
Inace, danas je na redu bio BFBM, bez ikakvih problema.
Anci sretno s oporavkom
krenila sa BRW1, baš mi je fino sjeo...
jucer odradila c3. naporan je, ali izdrživ. iako imam mjesta za napredak- izvesti više ponavljanja i ponegdje dotjerati formu vježbe. danas w9!
sasana :lol:
moji su klinci konačno počeli duže spavati tako da se vraćam i ja u svoj ritam vježbanja ;)
ovaj 6w6p level 2 je pun čučnjeva tako da cure kojima treba vježbi za guzu, navalite, mene guza rastura :mrgreen:
jucer mi se nije nikako vjezbalo ali sam se natjerala pa sam odradila treci level 30DS, ali sam radila prema onoj plavoj. nikako mi se nije dalo, a skupila sam par dana ne vjezbanja. i kad sam zavrsila imala sam grceve u listu :( mozda sam ipak trebala posluslati svoje tijelo, a ja sam definirala to kao ljenosti.
i jutros sam dobila pikucu u guzu, vec 10-tak dana mi je crveno i nateknuto kod noznog zgloba. pa sam odlucila otici do doktora. najvjerojatnije me pauk piknuo, nisam znala da to tako dugo traje.
Curke, pliz nemojte mi brisati BR iz dropboxa; kad obrišete na svom kompu iz zajedničkog foldera, obrišete i na serveru i svaki put ponovno moram uploadati...
Ako nekome smeta taj folder na kompu neka se otkači iz dropboxa pa će folder nestati (ili javite meni pa ću vas ja otkačiti). Tnx :)
Roza, napravi test; legni na leđa s nogama savinutim u koljenu i lagano razmaknutim. Podigni gornji dio tijela kao da ćeš napraviti pola trbušnjaka i pritom nemoj stezati trbušne mišiće. Provjeri kod pupka jel imaš rupu ili ne i kolika je.
Evo link http://www.fithealthymoms.com/2011/0...astasis-recti/
Evo da se prijavim od ponedeljka sam na Insenity-ju. Klinci lepo sarađuju, zaspu oboje oko 2, pa ja opalim jednu turu. Joj kad bi neko ovo držao organizovano, to bi bilo super! Lakše mi je da se koncentrišem na vežbanje. Obavestiću vas za 2 nedelje kako sam prošla na sledećem testu.
Prijavljujem Insently cardio danas. Sve osim onih ponavljajućih sklekova ide.
Sutra nešto laganije. Nemam snage svaki dan odraditi Insently. Super mi je što se potpuno preznojim i popijem puno vode. Do sad mi niti jedan trening nije "priuštio".
Ja evo jedva tipkam nakon odradjene (malo modificirane) Angie: sve x 100 ponavljanja: zgibovi na TRX-u pa sklekovi pa trbusnjaci i na kraju skok-cucanj na TRX-u....
i onda jos pred kraj treninga skontam da sam procurila a dosla u bijelim hlacama...aaaaaa.....
Anci,mozda padam s Marsa,ali kako si ti s kilom uopce smjela trenirat i radit s opterecenjem? Uf,sad slijedi period apstinencije....
Skulirana, ja sam nakon sto sam skuzila kilu, prestala s opterecenjima i utezima. Samo sam malo plesala. Utege nisam dugo uzela u ruke, ne znam ni kad cu :/
Anci, kad se oporaviš, prijeđi na pilates i callanetics ;)