Hvala, nisam se uopće njuškala sjetila, ali samo su neki od 4 m ostali.
Našla sam sad zanimljivu stranicu sa puno dimenzija http://www.theshop.hr/trampolini-711/trampolin-710/
Printable View
Hvala, nisam se uopće njuškala sjetila, ali samo su neki od 4 m ostali.
Našla sam sad zanimljivu stranicu sa puno dimenzija http://www.theshop.hr/trampolini-711/trampolin-710/
Majcu sa leopard uzorkom velicina 7 godina?
Jeli netko vidio igdje išta s likovima iz crtanog Snježno kraljevstvo iliti Frozen....igračke, majice, torbe, bilo šta?
baloni kod nas u Tolko-Balonko
Kvalitetan, veći (dublji) wok do recimo 300kn?
Palci, ja imam guseni, teski wok iz mullera. Al bio je 400 :mrgreen:
ma dat će palčica i 400
Guseni wok, kod nas u VŽ Muller nema suđa, u kojem u ZG sigurno ima?
Ima još negdje kakvih?
trampoline različitih veličina sam vidjela u intersportu.
:) imamo
Tamo bi moglo biti?
Sutra ću do Lesnine obavezno, a mogu ja i do ZG nije problem, samo da već jednom kupim :mrgreen:
Hehe, e neće dati! - nisam ja žena od ljubljenja posuđa, više od onoga što je u njemu. :mrgreen:
Kaže mi Google da je idealan (a htjela bih ih ne kupovati svake dvije, tri godine) od lijevanog čelika (pa tek onda od nehrđajućeg č.) i našla takav neki na nekoj našoj stranici azijske kuhinje za 300 kn sniženo. Mislim da ću taj. U muller ni ne ulazim baš, ali provjerim kakve imaju. Hvala curke!
Mi smo svoj pokojni wok brisali papirnatim ručnicima. Onako štreberski mm.
gdje kupiti ne preskupu drvenu kutiju za cajeve?
bucka, bilo ih je u Kik dučanima
super
thanx
Hvala Mia and me i Elly
Pozdrav...
Nisam uspjela naći ništa u tražilici,pa ako mi vi možete pomoći.Menstrualne čašice,dali znate gdje bi se to moglo kad nas kupiti ili možda nešto provjereno izvana,puno hvala :)
Zanima me zna li itko gdje kupiti Tomy didaktički šator? Nemogu čak ni uvoznika iskopat da pošaljem upit mailom.
gdje kupiti one elastične oprugaste vezice? i pošto su?
gdje kupiti pertle? žnirance, vezice za tenisice, bijele?
uopće nemam ideju, u par trgovina sam pitala pa ne drže.
a tražim ih od jesenas, nikako potrefiti. zna li netko provjereno?
Ima ih za kupit u svim većim centrima Konzumu, Mercatoru i sl. a isto tako i u dućanima s obućom tipa Daichman, Planet obuće.
Tražila sam u Konzumu, Interšparu i Mercatoru, nije bilo, bar ne prije NG.
Onda moram u Dajhman, hvala.
imaš na trgu ispred Kraševog dućana na kutu s Praškom. čovjek ia neki štand i ima boja da ti srce stane. ali nekidan se nisam sjetila pogledati za ove oprugaste.
I imaš u Importanneu na kraju pothodnika s desne strane kraj izlaza na autobus. ali opet nisam se sjetila pogledati
Nama, Mueller...
@atrep
Tomy je uvozila Magma, pa su propali.
Pa je uvozio One2Play, pa su propali.
Ima nešto igračaka Tomyjevih u Mulleru, šator nisam vidjela, pa da pogledaš na njihovoj deklaraciji ko je uvoznik.
Ili da pitaš u Mulleru mogu li ga oni nabaviti (novi je prije par godina koštao 500 kuna).
Ako ti ne smata rabljeni, uvijek ti ostaje burza ovdje ili njuškalo.
Je l' se može negdje kupiti remen za kolica s onim plastičnim dijelom koji dođe djetetu između nogu, a u njega se ukopča remenje koje mu dođe oko struka, tj. ima li gdje uopće takvih rezervnih stvari? Vidim da su to neke standardne veličine jer mi na camova kolica paše remen od sasvim druge AS-jaja pa pretpostavljam da bi se moglo negdje naći :/
Vikki, raspitaj se di je njihov servis pa ti tamo sigurno ima sve :)
Jel znate gdje ima sjedalica za bicikl za bebe, one sto se montiraju naprijed na korman?
Pitali smo u jednoj specijaliziranoj radnji i navodno ih vise nece biti!?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trebam pomoć. Gdje da kupim kapu za plivanje za klinca. Naime mali ide na izlet u 5 mjesecu tjedan dana na more i sad trebamo tu kapu a bome i nove kupaće. Gdje sam se god zapiknula u dućan samo su me bljedo gledali i rekli da nije sezona. Radi se o Zagrebu. Hvala!