a zadapni ti ne paše, ima kod nas novi tonko bonko Šetalište 101 brigade, Špansko-Pos
a zadapni ti ne paše, ima kod nas novi tonko bonko Šetalište 101 brigade, Špansko-Pos
Ima na Avenija Dubrava preko puta knjižnice Balon centar.
Čini mi se da ima i u Radničkoj - barem je bio .... kad prođeš plinaru na toj istoj strani u onom nizu poslovnig prostora ...
pozdrav, dali netko zna neki web shop gdje mogu kupiti materija da izradim vezicu za dudice?odnosno drvene kuglice, slova i zakacke???
Hvala svima na pomoći.
Na kraju me put nanio do Ozaljske u Baloni Pleter. Savršeno!! Nazvala sam tetu telefonom, objasnila joj što tražim i dočekala me točno ona kreacija kakvu sam htjela. I znatno su jeftiniji od sličnog štanda u City Centru tako da ih preporučam. Ako trebate-Ozaljska 72, tel. je 3691-131. Imaju u ponudi i sve za roćkas pa ih se isplati posjetiti.
trebala bih koji space bag, gdje ih uopće ima i gdje su najpovoljniji a da nečemu vrijede?
Imali su u komzumu, nama su ok
Osim onih koji idu na vjesalicu, ta nam se brzo ispuhala (al moguce jer je muz stavio previse odijela)
Ajde molim te javi gdje si kupila spave bag i jesi.li zadovoljna..
Kupila sam u top shopu,metrou i odmah se ispusu-kvaliteta nula bodova![]()
i ja imamo iz konzuma i jako sam zadovoljna...
http://online.konzum.hr/search?filte...rm=vre%C4%87a+
Ja kupila neki dan space bagove u Ofertissimi, 16 kn komad 100x70 dimenzije. Dosad se nisu ispuhali, jedino sam ih morala prstima zatvarat, jer im onaj patentić za zatvaranje ne valja, otpada.
Zna li netko gdje kupiti hula hoop za odrasle sa masažerima?
Da li netko zna gdje mogu kupiti podložak(potporu) za glavicu za u autosjedalicu, za male bebe? Imamo AS jaje od Peg Perega ali je stara 6 god. pa nema tu potporu. Unaprijed hvala!!
baby phone? ok, u ducanima sa djecjom opremom ( tamo ih nema ispod 500kn) , a jel ima toga jos negdje drugdje? ukratko, ne trazim nikakvu marku, ocu nesto najjednostavnije i najobicnije da mi posluzi par mjeseci kolko mi treba..
Ja sam nekoc kupila u lidla za 200 kn. A i njuskalo nije na odmet.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Gdje jos ima povoljnih a dobrih cizmica za snijeg i kisu? Kupili smo u deichmanu kao super nepropusne, jako su slatke i sad sam na kisi primijetila da promacu.
Posljednje uređivanje od Jurana : 19.02.2014. at 10:27
[QUOTE=Apsu;2575099]baby phone? ok, u ducanima sa djecjom opremom ( tamo ih nema ispod 500kn) , a jel ima toga jos negdje drugdje? ukratko, ne trazim nikakvu marku, ocu nesto najjednostavnije i najobicnije da mi posluzi par mjeseci kolko mi treba..[/QUOTE
evo sam upravo dobila newsletter od e-kupi. imaju nekakav baš za 200,00 knpa malo proguglaj kakav je...
linkala bi ti al ne znam pa vidi na njihovoj stranici
Gdje sve mogu traziti kožne čizme, crne, do koljena, niska peta (do 5 cm)?
Hvala, nisam se uopće njuškala sjetila, ali samo su neki od 4 m ostali.
Našla sam sad zanimljivu stranicu sa puno dimenzija http://www.theshop.hr/trampolini-711/trampolin-710/
Jeli netko vidio igdje išta s likovima iz crtanog Snježno kraljevstvo iliti Frozen....igračke, majice, torbe, bilo šta?
Palci, ja imam guseni, teski wok iz mullera. Al bio je 400![]()
ma dat će palčica i 400
Guseni wok, kod nas u VŽ Muller nema suđa, u kojem u ZG sigurno ima?
Ima još negdje kakvih?
trampoline različitih veličina sam vidjela u intersportu.
imamo
Tamo bi moglo biti?
Sutra ću do Lesnine obavezno, a mogu ja i do ZG nije problem, samo da već jednom kupim![]()
Hehe, e neće dati! - nisam ja žena od ljubljenja posuđa, više od onoga što je u njemu.
Kaže mi Google da je idealan (a htjela bih ih ne kupovati svake dvije, tri godine) od lijevanog čelika (pa tek onda od nehrđajućeg č.) i našla takav neki na nekoj našoj stranici azijske kuhinje za 300 kn sniženo. Mislim da ću taj. U muller ni ne ulazim baš, ali provjerim kakve imaju. Hvala curke!
Mi smo svoj pokojni wok brisali papirnatim ručnicima. Onako štreberski mm.
gdje kupiti ne preskupu drvenu kutiju za cajeve?