@mimi3, od molitve moćnije je pouzdati se i prepustiti se namjeri Stvoritelja. Molitva u tome pomaže. Sa vama sam hrabre i strpljive žene (i vaše ljepše polovice).
Printable View
Baka, drago mi je što si s nama.
Što se tiče namjere Stvoriteljeve i molitve, mislim da bez molitve nema pouzdanja u Njega. To je naš razgovor s Njim, kao s Ocem.
Molitva može biti i zahvala, a mi smo se odučile da molimo za druge istodobno kad i za sebe, pa čak ponekad i više, kako bi Mu u zajedništvu i nesebičnosti prenijeli poruku poniznosti, pouzdanja i ljubavi... Svaka na svoj način.
Malo smo se aktivirale po onoj sv. Benedikata Ora et labora, Deus adest sine mora, sigurne da milosrđe i milost neće izostati...
:heart:
Baka dobrodošla!
Drage cure, ja ću večeras moliti krunicu Božanskog milosrđa koja mi je jako posebna, za sve nas!
A posebno će mi biti u mislima Kiki222 kojoj je punkcija u poned, Valiana i Orhideja za betu u ponedjeljak, za Mimu....i za sve nas naravno.
Ako još kome treba za šta uskoro, samo se javite cure....:heart:
Sa ja krunicu Božanskog Milosrđa molim svaki dan u 15 sati za sve nas!:-) A večeras se opet nađemo u našim molitvicama nije važno ako i malo zakasnite bitno da ste s nama:-)!
Cure puno vam hvala na molitvama i sto mislite na mene. Pridruzit cu vam se i ja u molitvama kolko cu moc iz bolnice.
Beta je danas narasla. Nadam se da cu ostat stabilno da to rijesimo medikamentozno jer je T na opasnom mjestu pa bi operacija vjerojatno zavrsila odstranjenjem maternice...
Hvala vam svima jos jednom
Mima draga, bit ćeš mi večeras u mislima!
Draga Mima od srca ćemo moliti za tebe svaku večer, dat će Bog da sve ipak završi dobro, tj. da ne dođe do operacije...za to ću se posebno moliti. Drži se draga, uz tebe smo u našim molitvama :heart:
Evo, treća večer jel tako iza nas je, puno vas mi je večaras bilo u mislima i za puno vas sam posvetila svoje zazive Božanskom milosrđu, a tako nastavljamo i dalje...
Cure drage, divno je ovo iskustvo, sinoć sam moleći zaspala, utopilila se i nekako mi je pasalo da se ne ustajem, ali taj san je bio kao nastavak molitve ...
Draga Mima, mislim na tebe, draga, puno i molim!
Iberc, slučajno sam vidjela i tvoj post za usvajanje. To je isto velika i prekrasna odluka. Nadam se da će Bog uslišiti vaše molitve... Ne brini za materijalno, to će se sve nadodati...
Iberc, slučajno sam vidjela i tvoj post za usvajanje.
pa evo ja sam već dugo za to mm,baš i ne,a sad je to on sam predložio,sretna sam,ali me jako strah svega toga,najviše odbijanja,ali jaki smo..preživjeli bumo i to,samo da se i tu pokrenemo,imamo vjere i nadamo se da bude sve ok,a i kak je mm rekal jedan dan...ak ne uspijemo ni na jedan način i budemo bez djeteta ,to ne mijenja niš među nama
navečer smo opet skupa:love2:
Iberc jako je lijepa i važna vaša ustrajnost i povezanost, a to je prava ljubav, a gdje je ljubav tu je Bog - sigurna sam da plodovi neće izostati...
Inače, iskrena molitva utječe i na stvari na koje mi dok molimo i ne mislimo, ona dolazi iz našeg srca, koje je središte, a onda se "širi u koncentričnim krugovima" oko nas, na sve moguće strane... Čuda se događaju na više razina ... baš mi se tako nekako obajvilo jutros, i primjetila sam da mi i preko dana dođe na pamet zazvati Gospodina u ime naše molitvene grupice ... :-)
Cure drage dobar vam dan. Evo ja moram reći da jedna moja prija je bila danas na punkciji (išla je na priordnjak ovaj mjesec), ona isto ćirne na forum, ali ne piše. Imala je 2 folikula (koristila samo Femaru) i dobila je 1 js-u što je odlično za prirodnjak, bila je u mojim molitvama i dalje će biti...kao i sve mi..zato cure koje ste u prirodnajku ili planirate, samo hrabro...
Ruthy slažem se sa tobom u svemu!
Iberc prekrasna odluka za posvajanje, to je za mene isto nešto jako lijepo i nesebično, nekom djetetu, koje bi možda otišlo krivim putem u životu, pružiti dom i toplinu. Ja i mm smo o tome onako razgovarali čisto usputno, ali smo rekli da ćemo do kraja ići da pokušamo dobiti svoje dijete dok me godine i plodnost služe...a ako ne uspije tko zna...
Cure moje, večaras smo opet skupa :heart:
Draga cure, molite, ufajte se...
I ja se nadam da će vaše liječenje uspjeti i da ćete imati dijete.
Ali moram napisati radi brojnih članica foruma koji su na početku mpo puta i svih drugih koji nisu dovoljno informirani o mpo postupcima a prate ovu temu:
-dobiti jednu jajnu stanicu u ciklusu stimuliranom Femarom, nije nikakvo čudo, a najmanje predstavlja odličnu reakciju.
-dobro praćenom prirodnom ciklusu u kojem je štoperica dana na vrijeme, uobičajeno je dobiti jajnu stanicu.
-u blago stimuliranim postupcima, a tu spada i stimulacija femarom, trebalo bi se ovisno o dobi i anamnezi pacijentice, dobiti više od jedne jajne stanice.
Draga Inesz, vidim da često pozivaš na informiranje, i to je sigurno jako važno. Ono što nas u praksi spriječava, bar mene, je što sam na početku, što je dr uvijek zauzet, i sl. Od sljedećeg ciklusa sam i ja na Femari, a to mi je dr dao jer kaže da za moje godine i moj AMH je to najbolja opcija. Meni osobno jako veliki stres izaziva i nepovjerenje u liječnika, pa se i s tim mučim. Stoga i za tu jakost molim. Hvala ti na dobronamjernom upisu.
... da sama sebe protumačim, nemam nepovjerenja u svog dr, nego zbog neznanja nekad nešto sumnjam pa se mučim s tim... krivo sam rekla, Sarice,,,
A nemir je ono što ne želiiiiim. Samo mir i povjerenje.
Hvala cure moje, večeras nastavljamo... pusa :heart:
Još malo pa smo skupa!:-)
Je Frćka draga i večeras smo skupa bile, baš sam danas nekako bezveze i trebalo mi nešto da me smiri. Ja uvijek molim za sve nas, al evo posebnos su mi u mislima bile Mima i Clematis da ne dođe do operacije i da se sve završi dobro na kraju za njih dvije :love:
Cure koje sutra idete po betu Orhideja, Valiana ili na punkciju Kika222, da se obradujete i razveselite... Kiki30, PetraP da ste mirne dok čekate, i naša malena Mima32 da joj terapija pomogne i da se beta spusti... I svima drugima (nama) kojima treba hrabrosti i snage, da izdržimo sve nevolje...
"Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se! Jer svaki koji moli, prima; tko traži, nalazi, i tko kuca, otvara mu se." (Matej 7,7-8)
Ugodan i lijep i blagoslovljen dan vam želim svima!
Cure,ne pišem ali svaku večer vas se sjetim i s vama sam..:heart:
Cure, i ja se pridružujem! Sjetit ću se svih vas danas u 22 h u molitvi!!!! :zaljubljen:
Svima nam želim da nam se desi ono što najviše želimo a u uz molitvicu če biti sve lakše.Do 22 sata veelika pusa
Špelkica drago nam je da nam se pridružuješ i dobrodošla! Kika222 sretno sutra na punkciji (bit ćeš mi u mislima)!
Cure, za sve naše potrebe....do našeg konačnog cilja....molimo se zajedno....jer BOGU NIŠTA NIJE NEMOGUĆE.
Ajmo cure večeras posebno moliti za Kiku222, za njenu punkciju, i za Saru10, da joj biopsija bude uspješna, i da nakon ove biopsije ostavri zdravu trudnoću :-).
Sara10, mila moja, znaš da ti to od srca želim, kao i svima nama ovdje :heart:
:-) sve ste mi u mislima i molitvama
Evo popdne još odšetala do kipa Majke Božje i zamolila je i zahvalila na tome što je uz sve nas!Eto cure još malo pa smo skupa:-)
Hvala cure drage, znam Mury moja :heart:, i ja svima vama/nama želim od srca sve najbolje i da dođemo do naših bebica nakon svega što ovoga što prolazimo. Još malo i skupa smo :-)
Evo prije molitve samo ću još napomenuti i za Valianu i Orhideju koje sutra idu vadit betu. Cure drž te se, zajedno smo:heart: i nadamo se sutra lijepim vijetima od vas.
Hvala Vam :naklon::naklon:
I ja sam u molitvi s Vama-za sve potrebite
BVB
Laku noć, drage moje, a sutra hrabro u nove pobjede ... Bvb!
Trudilice moje, naša molitva je urodila plodom, dobili smo jednu js!!! Već sam se prepala jer sam jučer prokrvarila, ali dragi Bog nam se smilovao i uz Božju pomoć doći će i do oplodnje... Sutra zovem!! Orhideja i valiana dat će dragi Bog lijepu betu, samo vjerujte!!!! Sve ste mi u srcu..pozz
kika222:-D
kika,bravo..baš mi je drago
ja danas mislila pišnut test a ne mogu,nemam hrabrosti,strah me ponovnog minusa... :-(
Bravo Kika222 - baš si me razveselila!
Cure - jedna od formuašica mummy_s je preminula :( spomenimo i nju večeras u molitvi, i njezinu obitelj, muža, djecu, sestru, roditelje... neka im Bog podari snagu, nadu i vjeru. A njoj vječni pokoj!
:(
Kiki nemoj raditi test... Strpi se do bete!!!! A onda lijepa brojčica~~~~~~~
Hvala vam žene za sve!!!
Molimo i za mummy:(
Slažem se, Kiki30 ne radi test, pa strpljen je i spašen.
Kika222 - znala sam da će biti uspješan prirodanjak ;)
Kika222 odlično za js-u:-D, doći će i do oplodnje, molit ćemo se... A kako to da si prokrvarila prije dan prije punkcije, nije mi jasno?
Kiki30 za izdržljivost...još malo izdrži, molit ćemo se da bude sve ok i da nam objaviš veliku betu.
Vidjela sam ovo za forumašicu mummy koja je umrla i rastužilo me, pomolit ćemo se večeras i za nju, naravno.
Valiana i Orhideja cure jako mi je žao :love2:, al nedaj te se, molit ćemo se i dalje za vas da skupite snagu i da slijedeći bude uspješan!
Cure, evo još malo i odoh ja na biopsiju...čujemo se!
Sara10, sretno! Kiki30, izdrži još malo! Kiki222 ni meni nije jasno, kakvo krvarenje?