Stranica 14 od 24 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1151

Tema: molitva za naš uspjeh

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

kiki30 - molit ćemo da bude, i da se ne bojiš, strah je najveći neprijatelj

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Ruthy prvotno napisa Vidi poruku
    Frćka i Valiana love is in the air

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    iskreno ja sam sinoć malo zakasnila na našu molitvu ali mislim da se svejedno čula i uvažava
    danas sam s vama u točno 22h-baš mi treba molitva da me malo smiri,da mi da još više vjere,jer imam neki loš osjećaj,da opet neće bit ništa ni od ovog pokušaja..

Kiki30, večeras se molimo sve zajedno i za tebe, da uspije ovaj put!

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Naravno Sara, večeras za Mimu32 i njezinu nisku betu i da se riješi vanmaternične, a ako tko još ima neku potrebu ili prijedlog neka nam takođe (u)kaže

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Frćka prvotno napisa Vidi poruku
    Kiki30, večeras se molimo sve zajedno i za tebe, da uspije ovaj put!

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

za sve nas

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure drage, ovdje možemo raspravljati o svemu što se tiče molitve, drugi su pdfovi za druge teme.

Što se tiče molitvi, najjača je molitva kad se zahvaljujemo... Kad smo u potrebi često zaboravljamo da imamo toliko toga što nam je udjeljeno...
    ja zahvaljujem Bogu (i Rodama) na mogućnosti da se o svom problemu razgovaram sa curama koje isto prolaze, jer ne volim baš o tome govoriti.
    I zahvaljujem što smo se prepoznale na ovom pdf.u nemojte se hvatati na nebitne stvari... Svi smo djeca istog Oca, i sve nas isto voli.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ne bih željela da ovo shvatite kao provokaciju, ali stvarno me zanima.
    Kako vam je uspjelo ostati vjernici/vjernice nakon svega što je Crkva izrekla o MPO i nama koji se liječimo? Kažete li svećeniku za to? Na koji način ostvarujete kompromis između vlastitih stavova i stavova vjerske organizacije kojoj pripadate? Je li to nešto čega se sramite i ne govorite nikome o tome? Ili pak smatrate da Crkva tu griješi i da je to između vas i Boga?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ne bih željela da ovo shvatite kao provokaciju, ali stvarno me zanima.
    Kako vam je uspjelo ostati vjernici/vjernice nakon svega što je Crkva izrekla o MPO i nama koji se liječimo? Kažete li svećeniku za to? Na koji način ostvarujete kompromis između vlastitih stavova i stavova vjerske organizacije kojoj pripadate? Je li to nešto čega se sramite i ne govorite nikome o tome? Ili pak smatrate da Crkva tu griješi i da je to između vas i Boga?
    Konfuzija, ovo što pitaš jest provokacija! Otvori pdf i o tome se tamo raspravljaj ako želiš, mi ovdje molimo jer u to vjerujemo, i ja osobno ne želim unositi negativno niti u svoj život, a pogotovo ne na ovaj forum, s naglaskom na ovaj pdf.
    Svatko tko je vjernik i tko je u postupku nije u sukobu sa sobom ni s Bogom, pogotovo što nije istina ovo što si gore navele, ali ne vidim zašto bi o tome s tobom raspravljao ili s bilo kime.
    Stoga te molim da poštuješ nas ovdje i našu slobodu da se molimo, a ti idi u miru.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ruthy, sori ali koji dio moga posta nije istinit? Da se Crkva ne protivi MPO? To jedina činjenica, ostalo su pitanja o subjektivnim stavovima.
    Dakle, postavljanje pitanja znači iskazivanje nepoštovanja?

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Za sve postoji i vrijeme i mjesto. Ovaj pdf nije mjesto za to... Sigurna sam da na ovom forumu ima i takvih tema, pa se tamo priključi u diskusiju. Zapravo, već sam te isto zamolila i ranije, stoga tvoje ponavljanje pitanja na koje i prethodno nisam htjela odgovoriti je drskost tj. nepoštovanje. U mom svijetu, bar...

I ovo je zadnje što ću s tobom ovdje podijeliti, a curama se ispričavam na ovoj raspri.
    Posljednje uređivanje od Ruthy : 23.05.2013. at 16:35

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Mislim da je ova rasprava otišla predaleko i samo ću reći da svatko vidi vjeru drugačije... Ne podržavam stavove crkve i ne hodam na misu i ispovijed, ali moram vjerovati da postoji netko ili nešto veće i to mi daje nadu... I zato sad molim i znam da sve ove žene koje su se okupile na ovoj temi ne vole to što crkva smatra da je " umjetna" oplodnja grijeh, jer one sve znaju da nema ništa umjetnog u tom postupku i još manje grješnog...Molim se Bogu za kojeg vjerujem da je negdje a ne svom popu, kardinalu ili papi!!! Moja vjera nema nikakve veze sa stavovima Crkve za koju smatram da je sa puno loših stvari izgubila vjernike....Svatko se nada i bori na drugačiji način ali znam da nam je svima cilj isti, da barem jednom možemo zagrliti svoje dijete!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kika, Crkva nije protiv MPO, nego protiv manipulacija. Ja sam sa svećenikom, koji mi je i prijatelj nekoliko puta razgovarala o tome, i on me je podržao. I ne sramim se o tome s nikim razgovarati niti se bojim, nego je teško nekom tko ovo ne prolazi razumjeti koliko je to čudno... a i ne želim da se prevelika pompa stvara oko samog postupka, da sačuvam energiju za sebe, da se čim više bavim bitnim stvarima, sobom, svojim tijelom, odnosom s partnerom, i da mi kroz ovo iskušenje više odgovora osamljenost nego razgovori i uvjeravanja... i ovo me već iscrpilo.

Osim toga, jedini Bog daje život. Na ovaj ili na onaj način, bez Njegovog odobrenja života ne bi bilo.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Večeras ću onda svakako izmoliti i molitvu sv. Riti!
    Nastavljamo i večeras, baš se radujem ovome i našoj zajedničkoj molitvi koja mora urodit plodom!

Valiana kada je tebi beta? Možemo, ako se slažete, moliti posebno jednu večer za neku od nas koja čeka betu ili punkciju ili transfer, npr. ako je nekoj sutra beta, večer ili dvije prije molimo posebno za tu nakanu da beta bude pozitivna, ili ako je nekoj punkcija sutradan molimo večer prije da dobije kvalitetne js-e koje će se oplodit i sl. za bilo šta što nekoj treba, samo se trebamo javiti u kojoj smo fazi! Šta kažete?? Nadam se da ne kompliciram i da vas ne ljuti ovaj moj prijedlog
    Sara10, super prijedlog !!! Molit ćemo se svaki dan za posebne nakane, kako kome bude što trebalo!!!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

cure budimo hrabre i molimo se.
    ovaj mjesec ssam išla na hsg i nadam se božjem čudu
    na Tjelovo radim, a imala sam želju oići u M.Bistricu pa ako netko ide u M.B ili bilo koje drugo svetište, pomolite se za nas
    Posljednje uređivanje od ljubilica : 23.05.2013. at 17:49

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Ruthy, sori ali koji dio moga posta nije istinit? Da se Crkva ne protivi MPO? To jedina činjenica, ostalo su pitanja o subjektivnim stavovima.
    Dakle, postavljanje pitanja znači iskazivanje nepoštovanja?
    Konfuzija kao što si ti bila toliko slobodna doći na ovu našu temu koja te ne zanima (za to si se jasno izjasnila) i provocirati jer ovo doista je provokacija, tako ću ja sad biti slobodna (a mislim da će se sve cure sa ove teme sa mnom složiti) da te zamolim da nam ne smetaš ovdje. Lijep ti je Ruthy napisala ako želiš komentirati to što te zanima, otvori novu temu. Eto draga , nemoj se ljutiti, a sigurna sam da ćeš svako malo ćirnuti nas ovdje da vidiš šta se dešava jer ovo je nešto lijepo, veliko i veličanstveno!!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Drage cure, ajmo ne komentirati više ove padobranske ulete na ovu našu temu!! Mi smo iznad toga, zato smo se i okupile ovdje! Jedva čekam 22h i da se ujedinimo u našim molitvama!
    Znači večeras molimo za Mimu32 da se njena vanmaternična riješi na što bezbolniji i brži način.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sara, molimo za Mimu32 i da joj se smanji beta, Kiki30 da se ne boji i da je beta lijepo iznenadi, za Kiku222 i njezine js, i za sve one koji nam padnu na pamet... i za iskušenja...
    Iskušenja su dio vjere, a mi vjernici znamo da je molitva ne samo način da do nečeg dođemo, nego da do toga dođemo dostojanstveno poštivajući Njegovu volju.

ljubilice,
    dobro nam došla!

sretnemo se večeras u 22.. pusa svima

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Sara, slažem se sa svime! Drago mi je da sam tek došla doma kad je sve završilo jer me ono danas strašno ispraznilo, još toga mi nije trebalo niti ikome! Večeras za Mimu32!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Ruthy hvala na dobrodošlici, često škicam, mislim da sam i pisala koji put
    Vidimo se večeras

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Konfuzija kao što si ti bila toliko slobodna doći na ovu našu temu koja te ne zanima (za to si se jasno izjasnila)
    Krivo, baš me zanima zato sam i pisala. A svakome je slobodno pisati na bilo kojoj temi. Zvuči li ti poznato izraz "sloboda govora"? Osim ako sam pisala nešto uvredljivo i neprikladno, za to postoje admini i banovi.
    Ali, bez brige, shvatila sam poruku. Vi ne želite razgovarati o tome. Okej. No takav grub i isključiv pristup baš i nije u stilu vjernika, znaš.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

a zašto te zanima? nitko od nas se ne preispituje da li je ispravno što smo u mpo vodama i da li se nedaj bože sramimo?? čega da se sramimo?!?!
    naše uporište je u molitvi i vjeri u boga a ne u tome tko je što rekao.
    koje je tvoje uporište? u što se ti uzdaš?? što te podiže kad padaš?

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

konfuzija,ja priznajem da su mi se svećenici dosta zamjerili kad su se mješali u donošenje zakona,ali ja vjerujem u Boga,njemu se molim,ne svećenicima...krštena sam i od malenoga sam hodala u crkvu,jako sam to voljela,i danas vjerujem u Boga i bolje se osjećam kad se pomolim i lakše mi je...ja ne vjerujem da ću čudom ostati trudna,ali vjerujem da sam sve poduzela kaj je u mojoj moći(evo odlučili smo i predati molbu za posvojenje),ali mislim da je na kraju ipak sve u njegovoj moći....gle,svatko ima izbor,tko se hoće molit,moli se,tko neće ne mora. Nažalost sve nas povezuje isto,a to je borba za dijete i svatko se sa tim bori kak zna i umije.
    ja se sjećam svog strica kad je sa 35 godina obolio od tumora,probao je sve živo za kaj je čuo da pomaže,hodao bioenergičarima,a nikad prije nije vjerovao u njih,lovio se za svaku slamku spasa...i ja bi išla bioenergičaru da me neko uvjeri da bu uspjelo,i pila bi ne znam kakve čajeve...kad si očajan vjeruješ i u ono u kaj ne vjeruješ.
    cure,večeras sam sa vama

orhideja. avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

U današnje vrijeme i našim slučajevima-hvatamo se i za slamčicu. To što je crkva protiv-ne dira me, Bog nije,jer da je-nebi bilo prekrasne dječice koja su nastala na bilo koji "umjetni" način.
    Meni molitva (naravno, uvijek za druge),(nisam toliko često ispred oltara- da se imam obraza molit za sebe)-donosi mir i olakšanje.
    Ništa ne gubim s Vjerom, Molitvom I Nadom........mogu to sve samo pojačati u Vjeri za bolje sutra,veće uspijehe i svako dobro za sve.
    Stoga-od večeras sam i ja uz Vas
    BVB

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Jučer u 22 sam vas se sjetila i pridružila u brzoj molitvi. Probat ću i danas!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Orhideja i piki dobro dosle cure drage... pustimo dezinformacije..ovo je mjesto molitve i zajednistva...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Za sve koji misle da su nedostojne neka se samo sjete recenice iz Biblije koja kaze 'Nisam dostojna.da.ulidjes pod krov moj, ali samo reci rijec i ozdravit ce dusa moja' ... Samo rijec je dovoljna...
    Posljednje uređivanje od Ruthy : 23.05.2013. at 21:23

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ruthy !!! A sad odoh moliti za sve nas,posebno mimu32,kiki30 i kiku222!

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure Sara10, Kika222, Iberc, Valiana, Splićanka30, S_iva, Mury, Sandy0606, Kiki30, PetraP, Kjara, Frćka, Vrci, Nestrpljiva Anka, Zima77, Ljubilica, Orhideja, Piki and myself - molimo i dalje...
    Lijep dan vam želim svima, mir i blagoslov...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Ženice drage molimo i dalje... Meni punkcija u ponedjeljak....

baka avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj mimi3 prvotno napisa Vidi poruku
    darcy,nema ništa moćnije od molitve. svako večer u kratkoj molitvi pomolim se za sve nas. tako da nije problem nastavit
    @mimi3, od molitve moćnije je pouzdati se i prepustiti se namjeri Stvoritelja. Molitva u tome pomaže. Sa vama sam hrabre i strpljive žene (i vaše ljepše polovice).

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Baka, drago mi je što si s nama.

Što se tiče namjere Stvoriteljeve i molitve, mislim da bez molitve nema pouzdanja u Njega. To je naš razgovor s Njim, kao s Ocem.
    Molitva može biti i zahvala, a mi smo se odučile da molimo za druge istodobno kad i za sebe, pa čak ponekad i više, kako bi Mu u zajedništvu i nesebičnosti prenijeli poruku poniznosti, pouzdanja i ljubavi... Svaka na svoj način.
    Malo smo se aktivirale po onoj sv. Benedikata Ora et labora, Deus adest sine mora, sigurne da milosrđe i milost neće izostati...
    Posljednje uređivanje od Ruthy : 24.05.2013. at 16:23

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Baka dobrodošla!

Drage cure, ja ću večeras moliti krunicu Božanskog milosrđa koja mi je jako posebna, za sve nas!
    A posebno će mi biti u mislima Kiki222 kojoj je punkcija u poned, Valiana i Orhideja za betu u ponedjeljak, za Mimu....i za sve nas naravno.
    Ako još kome treba za šta uskoro, samo se javite cure....

valiana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Sa ja krunicu Božanskog Milosrđa molim svaki dan u 15 sati za sve nas! A večeras se opet nađemo u našim molitvicama nije važno ako i malo zakasnite bitno da ste s nama!

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Cure puno vam hvala na molitvama i sto mislite na mene. Pridruzit cu vam se i ja u molitvama kolko cu moc iz bolnice.
    Beta je danas narasla. Nadam se da cu ostat stabilno da to rijesimo medikamentozno jer je T na opasnom mjestu pa bi operacija vjerojatno zavrsila odstranjenjem maternice...
    Hvala vam svima jos jednom

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj mima32 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure puno vam hvala na molitvama i sto mislite na mene. Pridruzit cu vam se i ja u molitvama kolko cu moc iz bolnice.
    Beta je danas narasla. Nadam se da cu ostat stabilno da to rijesimo medikamentozno jer je T na opasnom mjestu pa bi operacija vjerojatno zavrsila odstranjenjem maternice...
    Hvala vam svima jos jednom
    Draga Mima i u molitvama i u mislima, uz tebe smo draga!

s_iva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Mima draga, bit ćeš mi večeras u mislima!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Draga Mima od srca ćemo moliti za tebe svaku večer, dat će Bog da sve ipak završi dobro, tj. da ne dođe do operacije...za to ću se posebno moliti. Drži se draga, uz tebe smo u našim molitvama

Evo, treća večer jel tako iza nas je, puno vas mi je večaras bilo u mislima i za puno vas sam posvetila svoje zazive Božanskom milosrđu, a tako nastavljamo i dalje...

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure drage, divno je ovo iskustvo, sinoć sam moleći zaspala, utopilila se i nekako mi je pasalo da se ne ustajem, ali taj san je bio kao nastavak molitve ...
    Draga Mima, mislim na tebe, draga, puno i molim!
    Iberc, slučajno sam vidjela i tvoj post za usvajanje. To je isto velika i prekrasna odluka. Nadam se da će Bog uslišiti vaše molitve... Ne brini za materijalno, to će se sve nadodati...

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Iberc, slučajno sam vidjela i tvoj post za usvajanje.

pa evo ja sam već dugo za to mm,baš i ne,a sad je to on sam predložio,sretna sam,ali me jako strah svega toga,najviše odbijanja,ali jaki smo..preživjeli bumo i to,samo da se i tu pokrenemo,imamo vjere i nadamo se da bude sve ok,a i kak je mm rekal jedan dan...ak ne uspijemo ni na jedan način i budemo bez djeteta ,to ne mijenja niš među nama
    navečer smo opet skupa

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Iberc jako je lijepa i važna vaša ustrajnost i povezanost, a to je prava ljubav, a gdje je ljubav tu je Bog - sigurna sam da plodovi neće izostati...
    Inače, iskrena molitva utječe i na stvari na koje mi dok molimo i ne mislimo, ona dolazi iz našeg srca, koje je središte, a onda se "širi u koncentričnim krugovima" oko nas, na sve moguće strane... Čuda se događaju na više razina ... baš mi se tako nekako obajvilo jutros, i primjetila sam da mi i preko dana dođe na pamet zazvati Gospodina u ime naše molitvene grupice ...

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure drage dobar vam dan. Evo ja moram reći da jedna moja prija je bila danas na punkciji (išla je na priordnjak ovaj mjesec), ona isto ćirne na forum, ali ne piše. Imala je 2 folikula (koristila samo Femaru) i dobila je 1 js-u što je odlično za prirodnjak, bila je u mojim molitvama i dalje će biti...kao i sve mi..zato cure koje ste u prirodnajku ili planirate, samo hrabro...
    Ruthy slažem se sa tobom u svemu!
    Iberc prekrasna odluka za posvajanje, to je za mene isto nešto jako lijepo i nesebično, nekom djetetu, koje bi možda otišlo krivim putem u životu, pružiti dom i toplinu. Ja i mm smo o tome onako razgovarali čisto usputno, ali smo rekli da ćemo do kraja ići da pokušamo dobiti svoje dijete dok me godine i plodnost služe...a ako ne uspije tko zna...
    Cure moje, večaras smo opet skupa

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Draga cure, molite, ufajte se...
    I ja se nadam da će vaše liječenje uspjeti i da ćete imati dijete.

Ali moram napisati radi brojnih članica foruma koji su na početku mpo puta i svih drugih koji nisu dovoljno informirani o mpo postupcima a prate ovu temu:

-dobiti jednu jajnu stanicu u ciklusu stimuliranom Femarom, nije nikakvo čudo, a najmanje predstavlja odličnu reakciju.
    -dobro praćenom prirodnom ciklusu u kojem je štoperica dana na vrijeme, uobičajeno je dobiti jajnu stanicu.
    -u blago stimuliranim postupcima, a tu spada i stimulacija femarom, trebalo bi se ovisno o dobi i anamnezi pacijentice, dobiti više od jedne jajne stanice.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 25.05.2013. at 13:51

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Draga Inesz, vidim da često pozivaš na informiranje, i to je sigurno jako važno. Ono što nas u praksi spriječava, bar mene, je što sam na početku, što je dr uvijek zauzet, i sl. Od sljedećeg ciklusa sam i ja na Femari, a to mi je dr dao jer kaže da za moje godine i moj AMH je to najbolja opcija. Meni osobno jako veliki stres izaziva i nepovjerenje u liječnika, pa se i s tim mučim. Stoga i za tu jakost molim. Hvala ti na dobronamjernom upisu.

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

... da sama sebe protumačim, nemam nepovjerenja u svog dr, nego zbog neznanja nekad nešto sumnjam pa se mučim s tim... krivo sam rekla, Sarice,,,

A nemir je ono što ne želiiiiim. Samo mir i povjerenje.
    Hvala cure moje, večeras nastavljamo... pusa

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Još malo pa smo skupa!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Je Frćka draga i večeras smo skupa bile, baš sam danas nekako bezveze i trebalo mi nešto da me smiri. Ja uvijek molim za sve nas, al evo posebnos su mi u mislima bile Mima i Clematis da ne dođe do operacije i da se sve završi dobro na kraju za njih dvije

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Cure koje sutra idete po betu Orhideja, Valiana ili na punkciju Kika222, da se obradujete i razveselite... Kiki30, PetraP da ste mirne dok čekate, i naša malena Mima32 da joj terapija pomogne i da se beta spusti... I svima drugima (nama) kojima treba hrabrosti i snage, da izdržimo sve nevolje...

"Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se! Jer svaki koji moli, prima; tko traži, nalazi, i tko kuca, otvara mu se." (Matej 7,7-8)

Ugodan i lijep i blagoslovljen dan vam želim svima!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure,ne pišem ali svaku večer vas se sjetim i s vama sam..

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Cure koje sutra idete po betu Orhideja, Valiana ili na punkciju Kika222, da se obradujete i razveselite... Kiki30, PetraP da ste mirne dok čekate, i naša malena Mima32 da joj terapija pomogne i da se beta spusti... I svima drugima (nama) kojima treba hrabrosti i snage, da izdržimo sve nevolje...

"Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se! Jer svaki koji moli, prima; tko traži, nalazi, i tko kuca, otvara mu se." (Matej 7,7-8)

Ugodan i lijep i blagoslovljen dan vam želim svima!
    Popisujem sve!

Cure sjetite se i mene, meni je sutra biopsija endometrija pa da sve prođe ok i da pridonese uspjehu kod implantacije. Želim vam ugodan dan svima i večeras opet u 22h samo zajedno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •