Zaboravila sam samo reći da je pretraga u te dvije bolnice rađena različitim tehnikama!
Printable View
Zaboravila sam samo reći da je pretraga u te dvije bolnice rađena različitim tehnikama!
I ja sam imala slično iskustvo sa HPV-om, na papa testu je bio nekakav upitnik pa mi je uzela bris za tipizaciju i usput dala Sumamed. Nalaz je na kraju bio negativan a ja sam bezveze popila antibiotik, ali uvjek sam bila sumnjičava prema tom nalazu, jer sam trebala kupiti nekakvu četkicu u apoteci, onda mi je gin. uzela bris i ja sam to poslala preporučeno u Zg u onoj koverti što pucketa. Možete zamisliti kakav je bio taj bris kad su ga zaprimili nekoliko dana nakon što sam ga ja poslala (vidila sam na nalazu datum zaprimanja odnosno obrade uzorka). Drago mi je da je on negativan, ali zrno sumnje je u meni!
Modesty, za chlamidiju je od imunoflourescencije točnija DNA ili PCR metoda.Citiraj:
modesty4 prvotno napisa
Kada su mi našli beštiju radili su "izravnom tehnikom FITC-a mikroskopski", a ponovljena i na kraju negativna je rađena " direktna imunofluorescencija".
Uh nadam se da sam sve točno napisala! Ina ne znam ova prva, kakva je ta?
Sutra počinjem sa Decapeptylima pa vas molim da mi kažete koje nuspojave mogu očekivati? Pokušala sam pronaći ali Pretražnik baš i ne funkcionira.
Hvala.
Nikakve nuspojave,barem ih ja nisam imala.
Strike kada ti je planirana punkcija (na protokolu)?
Sretno sutra na UZV i javi novosti.
Citiraj:
karla 1980 prvotno napisa
21.11.
A sad ako će biti tako,neznam. Vjerojatno ću već u srijedu znati nešto više. Sretno i tebi sa pikanjem! Sama ćeš se pikat?
Neću se sama pikati, mama mi je medicinska sestra pa će me ona. Dovoljno mi je da samo vidim iglu i padam u nesvjest tako da su ti drame oko mog pikanja (neugodno mi je zbog toga ali ne mogu si pomoći).)
karla, ista si ko ja :lol:
nikakve nuspojave, samo ga izvadi pola sata prije iz frizidera (da ne pece) i neka ti ga polako daje, jer ce peci ako bude brzo davalaCitiraj:
karla 1980 prvotno napisa
Cure, danas sam dobila M i iduću nedjelju sam na folikulometriji kod dr. Reša. Ima li još koja da joj je pregled u nedjelju?
Citiraj:
Pinky prvotno napisa
Ne znam samo kako ću u Mariboru (pa ne mogu mamu vući sa sobom)!
Nadam se da će biti sestra na UZV pa će me ona piknuti.
Cure izašao je članak o našim razglednicama :D :D :D
http://www.vecernji.hr/vijesti/minis...u-clanak-50953
Šaljite i dalje ;)
sretno!Citiraj:
tigrical prvotno napisa
ja cu uzvove u splitu obaviti, nadam se da cu se poceti bosti u petak-subotu
i u 24 sata
8)
http://www.24sata.hr/news/pisma-mini...o-bebu/145011/
Pinky hvala, meni je blizu, za cca sat i sitno sam u Ljubljani.
Oduševio me 1. decapeptyl, fora je, ja sam za 10-tak dana u Ljubljani pa šaljem svoju razglednicu, članak je super
može mala pomoć cure koje su išle u Maribor s područja primorsko -goranske županije s koje strane je povoljnije ići do Maribora preko Zg ili ići na Postojnu? idem u srijedu na konzultacije u Mb
Samo da javim curama koji idu za Maribor u 02/2010 da sam u petak zvala sestru Jasnu i da nam protokoli stižu za 10 dana tako je meni rekla.
Tikice još malo i krećemo draga.............jupiiiiiiiiiiiiii. :D :D :D :D :D
sbonetic, preko ljubljane trebate cca 3 sata do Mb, a preko Zagreba cca 4 sata, plus što je cestarina u Hrvatskoj skupa.
rozalija :D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozalija i tikica, bravo! :) Meni je protokol za siječanj stigao 30. listopada! Koliko mi se čini, u siječnju sam sama. :/
Jelena hvala!
Vali nema teorije da si u sijecnju jedina HR pacijentica - relativno mali broj 'mariboraca' se javlja na Rodinom forumu tako da sam sigurna da ces biti u dobrom drustvu ;)
Ma znam da neću biti jedina! :) Samo mi je žao što ne ide netko odavde da razradimo strategiju. :mrgreen:Citiraj:
Maxime prvotno napisa
Pokusaj me nagovoriti da u sijecnju odemo po smrzlice :mrgreen:
Ohoho! Znala sam ja da se tu nešto kuha. Izgleda da ću ipak imati društvo! A odmah se kod tebe bilježim i za gablec za put. ;)Citiraj:
Maxime prvotno napisa
Kineski u Ptuju ;) Ubit ce nas moderatorice!
jipijeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DCitiraj:
rozalija prvotno napisa
rado bih s tobom, samo sto bih ja u shopping :mrgreen:
Ja sam iz Poreča i išla sam preko GP Kaštel- Postojna-Ljubljana-Mb. trebalo mi je 3.30 sata do Nove vasi i još sam 30 minuta tražila ordinaciju (bili smo parkirani ispred doma zdravlja, ali ja sam se ufurala da će to biti u nekakvoj stambenoj zgradi, pa smo tražili i tražili i na kraju opet došli do doma zdravlja i skužili da je ordinacija u njemu. Barem smo se smijali poslje vlastitoj gluposti i neznanju :lol: )Citiraj:
sbonetic prvotno napisa
i ja mislim da čemo se i mi gubiti okolo dok ne nađemo...krenut ćemo ranije za svaki slučaj!
Ne znam samo kako ću u Mariboru (pa ne mogu mamu vući sa sobom)!
Nadam se da će biti sestra na UZV pa će me ona piknuti.[/quote]
Karla, samo reci sestri u Mb i oni imaju dezurnu ambulantu gdje daju i injekcije...pitaju te da li si sama dajes,
Svim curama hvala na lijepim rijecima i sretno, a one koje su kao ja izgubile bebe - samo hrabro dalje :*
ako imaš naviaciju ona će ti biti od velike pomoći-upišeš onu adresu Proleterskih brigada 71 i ona te stvarno dovede pred Dom zdravlja, ali u našem slučaju sam ja zakazala jer sam bila uvjerena da je to privatna ordinacija koja nije u domu zdravlja pa smo se gubili naokolo! Na kraju smo odustali i ja sam pogledala u moj notes i skužila da piše Dom zdravlja Nova Vas!
a probat ću nabavit navigaciju....ma snaći čemo se!
Šta na konzultacijam bude i pregled?
Citiraj:
sbonetic prvotno napisa
Mene je gledao na UZV.
Draga Strike, čekam vijesti sa UZV-a?
Pitam da se znam pripremit
sbonetic, obicno na konzultaciji bude i pregled ali te Veljko pita dali ti je to ok. Sve ovisi o diagnozi.
a ja nemam nikakve dijagnoze a možda on nešto nađe
Ja sam si nekako očekivala pregled, ali uopće nije bilo govora o tome, nije ni spomenuo, tako da smo samo pričali kratko i to je to! Vratio mi je sve nalaze šta sam donesla i rekao da skupim još šta mi fali pa da sve skupa pošaljem i da vjeruje da se mi dogodine nećemo ni vidjeti! Ipak hočemo....