Rozalija, evo i ovdje :-D:-D:-D
Jesam ja rekla da su sve ove trudnice sa zadnje kavice zarazne. Eto, mi ostale smo počele nizati lude bete... Šniki, Joss, Thaia, dobre ste nam to vibre prenjele! :mrgreen:
Printable View
Rozalija, evo i ovdje :-D:-D:-D
Jesam ja rekla da su sve ove trudnice sa zadnje kavice zarazne. Eto, mi ostale smo počele nizati lude bete... Šniki, Joss, Thaia, dobre ste nam to vibre prenjele! :mrgreen:
Bok cure!
Nisam se neko vrijeme ovdje javljala i sad čitam lijepe vijesti rozalija čestitke!!!!
:-D
Ja sam krenila u novu akciju, stimulacija Klomifenom pa AIH.
Klomifen imam od prošlog mjeseca, sad me čitanje na postu ranije iznenadilo.
zašto je zabranjen?
al imam ustvari drugi problem: :zbunj:
kad sam dobila M imala sam obilna prva dva dana, i onda ništa dva dana.
ustvari skoro pa ništa.
inače sam znala imati dva dana, pa treći skoro ništa, alonda opet dan -dva normalno.
Ja sam se trudila, od tolikih vibrica sva se treskam.......dakle curke treba ići na kavice s trudnicama:klap::klap:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~za sve
:-D:-DROZALIJA, iskrene čestitke.:-D:-D
:-D:-D:-D:-Drozalija jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa to je prekrasno plačem od sreće (mrzim ovo šta ne može više od 5 smajlića)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i beta bude ko kuća kao i +.....................ajme baš si me razveselila
Rozi, čestitam ti i ovdje, još sam pod dojmom, baš prepreprekrasna vijest!!! :-D :sing:
Joj cure, ja sam tak sretna zbog vas - Rozalija i Miki76, nadam se da će uskoro i ostale s kavice javiti super vijesti :-)
svima velika :kiss:
dosla sam zavristati od srece zbog rozinog testa :-D:-D:-D:-D
sve vas citam, vibram od srca, ali ne pisem, oprostite
Ja dobivam štopericu na 17 inače pucaju u prirodnom ciklusu a neki mogu i na 19 mm. Sve je individualno. Kako je bilo do sada?Citiraj:
Cure treba mi vaša pomoć. Naime danas mi je 9. dan ciklusa i 8. dan stimulacije i situacija je danas slijedeća: desni jajnik: 2x17mm, 4x14/15mm, lijevi jajnik:1x17mm, 5x15/16mm, endometrij trolinijski 8mm. Moj dr je danas bio odsutan i drugi dr me je pregledao i samo mi rekao da nastavim i danas sa 3 Gonala F i 1 cetrotidom što sam i učinila. Javila sam podatke dr-ima u centru gdje ću ići na MPO i rekli su mi da su folikuli prilično veliki za 8. dan stimulacije. Rezultat jučerašnjeg UZV- je bio: desni jajnik: 4X14mm, lijevi jajnik: 6x14mm, endometrij trolinijski 7mm.
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje vade betu, da budu velike
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje čekaju folikulometrije, punkcije, transfere
i Rozalija iskrene čestitke:-D:-D:-Dda beta sutra oooogromna!
Rozalija čestitam :-D:-D:-D
Rozalija čestitam :-D:-D:-Dpredivno:heart:
za ostale čekalice bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~držim fige :love2:
Rozalija-čestitam:-D:-D:-D:-D
kako moze biti zabranjena terapija klomifenima? di ste vas dvi?
Rozalija, čestitam :-D!!!
:joggler: Rozalija :joggler:
Rozi :-D !
Ja se baš čudila kako si disciplinirana i čekaš do zadnjeg dana! :mrgreen:
Jedva čekam da dobijemo nalaz tvoje bete :-)
Rozalija čestitam :-D :-D :-D ... da beta bude ista takva!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rozalija, čestitam i ja, predivna vijest!
Joss, bravo na curki, vidjet ćeš kako su slatkice :-)
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam se zaboravila prijaviti da sam već 3.dan pikalica.U ponedjeljak opet uzv u Mb.
Rozalija, pa to smo čekali!!! Yeeeeeeeee....:-D:-D:-D
Rozalija, čestitam ti od srca:-D
Joss i tebi velike čestitke na curkici:zaljubljen:
Joss :zaljubljen:
rozika ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
Joss :zaljubljen: curica super
Rozalija, draga, čestitam :-D:-D:-D!!!
Želim ti urednu školsku trudnoću do kraja :heart::heart:
otvaram forum od sinoć da čestitam Rozaliji, ali ne mogu od suza radosnica,
Draga Rozalija,
želim ti sreću danas, a znam da će bata biti velika, trocifrena namanje, zbog onog plusa kao kuća,
ponestalo mi je riječi jednostavno sretna sam zbog tebe, i i još ne mogu naći smajliće
Rozalija~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku tetu betu
Rozalija ............sretno za veliku betu:klap::klap:..............svi ma čekalicama bete,transfera,punkcija..............:tele: .........sretno i čekalicama novih pobjeda..............
rpzalija tebi velike cestitke na plusicu i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~da imas lijepu i urednu skolsku trudnocu.....
pcelica2009 tebi zelim sto boljiuzv i ishod neka je uspjesqan....
svima pino srece.......
Roziiiiiiiiiiiii :-D:-D:-D čestitaaaaam!
bravo draga i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeeliku betu, a znam da će biti!
uf, konačno dobre vijesti!
kod mene brljanje sve jače, do kraja dana će biti prava M
sutra svejedno idem vaditi betu, ne jer se nadam, već samo da potvrdim da je 0
bilo je nekoliko slučajeva kopmlikacija na forumu u zadnje vrijeme pa da me ne bi zadesilo još i to
sad planiram što dalje... nadam se kojem prirodnjaku, ako dr. bude htio...
kolike su vama razmake između stimulacija preporučili?
meni se sve ispod 6 mjeseci čini nekako premalo... što mislite?
to bi kod mene bilo u 8mj, što znači da dolazi u obzir tek u 9mj zbog godišnjih... a to mi je taaako duuuugo...
rozalija :-D:-D:-D čestitam i želim ti dosadnu i mirnu trudnoću!
Ginger ja šaljem ipak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tračak nade
svima pozdrav i sretno!
Ginger, nama u najboljim godinama preporuka za pauzu je 3-4 mjeseca, a ne znam kako je s vama mladim curicama, možda ipak 6 mjeseci...
U Njemačkoj recimo možeš ići upravo svakih 3-4 mjeseca u postupak, kod nas u HR su preporuke (vidim i Maribor tako) izm. stimuliranih 6 mjeseci, iako privatnici idu i s manjim razmacima!?
Rozalija,:-D:-D,javljaj nam betu!
Ginger :love2:
Dani82,pa zar ti još nisi vadila drugu betu, ženo, divim ti se, ja bih odavno ispalila, neka bude viiiiiisoka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Draga Ginger ja sam išla u 6 mj pa u 11 mjesecu pa sad u 2 mj. Tri u devet mjeseci, ja isto ako finance mi dozvole idem ranije ne čekam razliku 6 mj.