~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje vade betu, da budu velike
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve koje čekaju folikulometrije, punkcije, transfere
prijavljujem se kao čuvalica dvije 4-stanične mrvice,beta tek 22.3.
Duba13 da nas 22.3. obraduješ lijepom betom ~~~~~~~~~~~~~~~~
Svim ostalim čekalicama bete, punkcije, transfera~~~~~~~~~~~~~~~~~~
danas je došla i moja...ali nikako se ne radujem ničemu jer sam zvala dr da se dogovorimo za ovaj mjesec još jednu terapiju klomifenima a kad ono on kaže da je zabranjeno ovaj mjesec postupak klomifenima i da mu se javim sljedeći mjesec da vidimo kakva je situacija..sve u svemu koma...nisam mogla vjerovati kad sam čula
![]()
tiki_a nisam, vadim je tek u četvrtak.
snow.ml gledaj na to da će ti dobro doć jedan ciklus odmora.
Ginger da ipak bude pozitivna~~~~~~~~~~~~~
mene je strah da ne bude više od jednog ciklusa odmora...i ovako je sve razvučeno....a sudeći prema svemu i bit će tako
![]()
Hej cure ja nisam više mogla izdržati danas sam poslijepodne radila test (clear blue) i imam + ko kuća, test je u roku od 10 minuta pokazao rezultat.
Još sam u šoku ne mogu doći sebi, nadam se da će beta biti sutra lijepa brojka.
sorry u roku od 10 sekundi je pokaza rezultat.
rozalija, baš si me razveselila! čestitam!
~~~~~~~~~~~~~~~za našeg milivoja i njž, nadam se da će i kod njih biti bingo!
rozaaaaaalija, naježila sam se, ČESTITAM. Jeeeeeeeee!!!!!!
rozalija ajjjjjjjjjjjjjmmmmmmmmmmmme kako divno, pa jesam ti ja rekla da će razbijena šajba donjeti sreću!!!! ( ne znam da li me se sijećaš, mm i ja smo te vozili s kavice)za veliku betu, beturinu.....
Rozalija ~~~~~~ da beturina bude ogromna![]()
BRAVO Rozalija...super...čestitka tebi i TM...
![]()
rozalija čestitam od srca
bravo za Maribor
i za veeeeliku betu sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure treba mi vaša pomoć. Naime danas mi je 9. dan ciklusa i 8. dan stimulacije i situacija je danas slijedeća: desni jajnik: 2x17mm, 4x14/15mm, lijevi jajnik:1x17mm, 5x15/16mm, endometrij trolinijski 8mm. Moj dr je danas bio odsutan i drugi dr me je pregledao i samo mi rekao da nastavim i danas sa 3 Gonala F i 1 cetrotidom što sam i učinila. Javila sam podatke dr-ima u centru gdje ću ići na MPO i rekli su mi da su folikuli prilično veliki za 8. dan stimulacije. Rezultat jučerašnjeg UZV- je bio: desni jajnik: 4X14mm, lijevi jajnik: 6x14mm, endometrij trolinijski 7mm.
Da li ovo znači da ću ja sutra navečer najvjerojatnije primiti stop injekciju? Sutra ujutro rano idem opet na UZV. Joj cure recite mi jel ovo sve kod mene ok? Zabrinulo me je ovo što su mi rekli da su folikuli veliki za 8. dan stimulacije.
rozalija - čestitam![]()
rozika juhuhuhuČESTITAM TRUDNICE!!!!!!!!!
![]()
Rozalija, evo i ovdje
Jesam ja rekla da su sve ove trudnice sa zadnje kavice zarazne. Eto, mi ostale smo počele nizati lude bete... Šniki, Joss, Thaia, dobre ste nam to vibre prenjele!![]()
Bok cure!
Nisam se neko vrijeme ovdje javljala i sad čitam lijepe vijesti rozalija čestitke!!!!
Ja sam krenila u novu akciju, stimulacija Klomifenom pa AIH.
Klomifen imam od prošlog mjeseca, sad me čitanje na postu ranije iznenadilo.
zašto je zabranjen?
al imam ustvari drugi problem:
kad sam dobila M imala sam obilna prva dva dana, i onda ništa dva dana.
ustvari skoro pa ništa.
inače sam znala imati dva dana, pa treći skoro ništa, alonda opet dan -dva normalno.
Ja sam se trudila, od tolikih vibrica sva se treskam.......dakle curke treba ići na kavice s trudnicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve
ROZALIJA, iskrene čestitke.
![]()
rozalija jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa to je prekrasno plačem od sreće (mrzim ovo šta ne može više od 5 smajlića)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i beta bude ko kuća kao i +.....................ajme baš si me razveselila
Rozi, čestitam ti i ovdje, još sam pod dojmom, baš prepreprekrasna vijest!!!![]()
Joj cure, ja sam tak sretna zbog vas - Rozalija i Miki76, nadam se da će uskoro i ostale s kavice javiti super vijesti
svima velika![]()
dosla sam zavristati od srece zbog rozinog testa
sve vas citam, vibram od srca, ali ne pisem, oprostite
Ja dobivam štopericu na 17 inače pucaju u prirodnom ciklusu a neki mogu i na 19 mm. Sve je individualno. Kako je bilo do sada?Cure treba mi vaša pomoć. Naime danas mi je 9. dan ciklusa i 8. dan stimulacije i situacija je danas slijedeća: desni jajnik: 2x17mm, 4x14/15mm, lijevi jajnik:1x17mm, 5x15/16mm, endometrij trolinijski 8mm. Moj dr je danas bio odsutan i drugi dr me je pregledao i samo mi rekao da nastavim i danas sa 3 Gonala F i 1 cetrotidom što sam i učinila. Javila sam podatke dr-ima u centru gdje ću ići na MPO i rekli su mi da su folikuli prilično veliki za 8. dan stimulacije. Rezultat jučerašnjeg UZV- je bio: desni jajnik: 4X14mm, lijevi jajnik: 6x14mm, endometrij trolinijski 7mm.
i Rozalija iskrene čestitkeda beta sutra oooogromna!
Rozalija čestitampredivno
za ostale čekalice bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~držim fige![]()
kako moze biti zabranjena terapija klomifenima? di ste vas dvi?
Rozi!
Ja se baš čudila kako si disciplinirana i čekaš do zadnjeg dana!
Jedva čekam da dobijemo nalaz tvoje bete![]()