jutro curke...
meni ti nitko nikad nije tažio dopunsko za postupak, a što se tiče injekcija sve dobiješ na Vv kad uđeš u postupak
sretno u postupku!!!!!!!!!!!!!
Printable View
Ja sam krenula privatno u IVF centar....obavili smo na VV papirologiju i 4 dogovora, čekali 5 mjeseci i onda sam došla na pregled tj. zadnji dogovor prije IVF dr. L je zadnji dan radio i sama sam ga pitala: "Mogu li ići privatno kod njega i kada?", a odgovor je bio: "Odmah". Eto nas u postupku.....za sada sam jako zadovoljna, punkcija bude valjda drugi tjedan. Sve teče super, nadam se da bude sve dobro ispalo....Cijena postupka je ista kao i u drugim privatnim klinikama...ako te nešto posebno zanima samo pitaj.
malecka sretno i javi nam ishod
ipak nije sve besplatno i ne dobiješ sve gore na VV!! (ovo je za stimulirani postupak)
Ak ti dr. bude rekao da se sprejaš Superfact sprejom - to moraš sama kupiti..(najjeftiniji je na Dolcu oko 410kn)
Vaginalete se kupuju - kojih tridesetak kuna
obično ti i MM morate piti antibiotike to ti soc. ginekolog daje recet, također i Utrogestan ide na recept (ak ga hoćeš kupiti kojih 50 kn je kutija, trebaju ti dvije do vađenja bete)
Mi smo ponekad i štopericu kupovale
a plaćalo se i odmrzavanje.
srećom, u našem slučaju to nema cijene :-)
Bok cure, da li je koja od vas nedavno išla kod Dr.Čolka (androlog)? Da li on normalno radi (imamo termin) i koji je postupak kada se kod njega dođe prvi puta? Nosimo uputnicu i nekoliko spermiograma (ne iz VV koje će iz tog razloga - pretpostavljam - biti potrebno ponoviti) koji ukazuju na azoospermiju. Koliko je vremena proslo od tog prog dolaska do biopsije (koliko ste još puta morali doći) da bismo saznali da li se radi o opstruktivnoj azoo? Znam da sam postavila puno pitanja ali.....unaprijed hvala na javljanju onima koje su ovo već prošle..
Suprefakt je u Madjarskoj upola jeftiniji, cca 230 kn.
bok curke.Evo da se i ja malo javim.Ja evo u subotu 16.10. idem prvi put na punkciju.MOram priznat da m sad starh pomalo kako e to sve proci.Ja sm kod dr. Alebica.Sestre su super.Jedni mi nije jasno zasto moram dobiti brevactid injekciju veceras u 23h.bas tada.
da da, ja sam mislila isključivo na injekcije koje dobiješ gore, ovo drugo mi nije ni palo na pamet (sprej i ostale potrepštine)
Sonjice, to ti je štoperica koja ti sprečava pucanje folikula do samo punkcije,
sretno!!!!!!!!!
Bok!!!
evo da se ponovno javim sa novostima
bila jucer u VV i dr. Alebic mi rekao da ulazimo u postupak od sljedeceg mj. Moram doci 3 dc i onda pocinjemo sa ljekovima, hormonima itd........
prepisao mi jucer jasmin i rekao kad to popijem onda se vidimo....
ukratko mi objasnio kako ce to izgledati i to je to.
pozzz
U ovaj mjesec je sigurno porasla potražnja yasmina u ljekarnama.:lol: Baš me zanima da li je bila koja cura ovaj mjesec a da joj A nije prepisao yasmin. Neka samo bude dobitno!:klap::klap:
Imate li kakvih informacija o zamjeni dr.L
QUOTE=nataša
treba popiti cijelu karticu,znaci 21 tbl., za dva do tri dana nakon popijenih tabletica krece ciklus i dolazim dr 3 dan ciklusa
Pa zar nijednu od vas cure, koje ste bile gore na VV-u ovih dana, ne zanima tko je taj novi biolog?
Zašto misliš da nas ne zanima?
Naravno da nas zanima.. al informacije ni od kud !!!!
mene ne zanima KO je biolog, znam da je mlad, ambiciozan i pod pritiskom da se dokaže bit će dobar, pun elana da uspije što češće! ja ga ne poznam, ali vjerujem mu bezrezervno!
ja pijem cilest, malo mi napet stomak i lagano bolan od njih, jel to normalno?
počela sam piti 5. dan, i dalje mi nije jasno: Dr A je rekao da pijem do 21. dana i da tad napravim UZV, ako je sve čisto, naručim se treći dan!
natasa, od kud info da je biolog mlad?
ja si sve to utripala, tako mi paše:roll:
zamislila sam kompletan scenarij: mladi biolog došao nakon VEEEEELIKE LANE , pod pritiskom, jer svi očekuju da ju niko ne može dostojno zamijenit, ali on mlad i ambiciozan sam je sebi rekao u brk :" vidjet ćete vi ko je novi biolog na VV!" I poče nizati uspjeh za uspjehom :-)
tako ja zamišljma razvoj situacije.
mi smo sretni jer ga imamo!!! JEL TAKO?????????????
Pa ko god on bio:yes:
Nataša, genijalna si, baš si me nasmijala! That is the spirit! Naravno, ako netko sazna "činjenice" neka javi. Do tada nam ne ostaje ništa drugo do pozitive ili traženja sreće negdje drugdje.
e bas si "utripala" (kako sama kazes)...
nije bas ok da pises "znam da je mlad, ambiciozan i pod pritiskom da se dokaže bit će dobar, pun elana da uspije što češće" ako ne znas o kome je rijec - to je zvucalo kao da imas konkretne informacije... da te nisam pitala od kud ti info da je biolog mlad, mnogi bi na forumu bili uvjereni u dezinformaciju da dolazi neki studos bez imalo iskustva na obuku... biti pozitivan u svakodnevnom zivotu je super dandy, ali nije u redu takvim izjavama druge navoditi na pogresne zakljucke...
a ljudi moji, frka, kakva je frka?! samo sam pozitivna u svemu ovome!!!!!! jel baš stvarno bitno ko je gore kao biolog? ja idem kod dr A,pa sam dio sumnjičavosti riješila, nigdje nije savršen i dr i biolog, a stvrano vjerujem u ovaj scenarij što sam rekla!!! uostalom, kolike su šanse da dođe neki iskusni stručnjak iz npr. Petrove ili Vinogradske , srednjiih godina da spasi VV i tako ostavi negdje dobre temelje koje je gradio godinama?! nema šanse! znači, nadajmo se najbojljem..a to je bi u ovom slučaju mogao biti neko mlad i ambiciozan!
iskreno, očekivala sam baš pozitivne reakcije na moj post, i baš sam se iznenadila NEGATIVNO!
Zar sve moramo analizirat u tančine?
i bbbtw, ja sam naglasila da sam utripala određeni scenarij, ništa nisam rekla kao činjenicu!
naglasila si da si utripala scenarij tek kad sam te pitala od kud ti takva informacija. znaci, da te to nisam pitala, nitko ne bi ni znao za tvoje "tripanje"...
kao sto sam rekla - pozitiva je super, ali navodjenje drugih na krive zakljucke nije...
prema najnovijim saznanjima, biolog koji dolazi na VV nije neiskusan i mlad - najvjerovatnije je rijec o Kniewaldu koji je radio u poliklinici Skvorc, a cija je supruga pionir medju embriolozima u Hrvatskoj (ako se ne varam).
i jos nesto - ako cemo se svi ponasati kao da nam je super dandy, bojim se da se ovaj zakon nikada nece srusiti. previse skakucemo, a premalo se bunimo (moje skromno misljenje).
zamislila sam kompletan scenarij: mladi biolog došao nakon VEEEEELIKE LANE , pod pritiskom, jer svi očekuju da ju niko ne može dostojno zamijenit, ali on mlad i ambiciozan sam je sebi rekao u brk :" vidjet ćete vi ko je novi biolog na VV!" I poče nizati uspjeh za uspjehom :-)
tako ja zamišljma razvoj situacije.
mi smo sretni jer ga imamo!!! JEL TAKO?????????????
Pa ko god on bio:yes:[/QUOTE]
Koliko sam ja vidila na svoje oci biolog nije mlad :?:
a mozda nisam dobro vidila jer nisam imala naocale :lol::lol:
prema najnovijim saznanjima, biolog koji dolazi na VV nije neiskusan i mlad - najvjerovatnije je rijec o Kniewaldu koji je radio u poliklinici Skvorc, a cija je supruga pionir medju embriolozima u Hrvatskoj (ako se ne varam).
Mislim da je to taj lik, trazila sam sliku na netu i mislim da je on :)
Uglavnom preskačem tvoje komentare, ali sad mi je ...:-x
Lijepo da plješćeš sam sebi, ali koliko te ja znam na ovom forumu, obično si ti ta koja širi paniku, skače od klinike do klinike i bavi se svojim problemom više nego savjetima koji će pomoći drugima i svaki problem bespotrebno danima potenciraš.
Kao dokaz da baš ti analiziraš problem u tančine prođi malo svoje komentare...8-)
Nadam se da ćeš nešto uočiti i promijeniti.
Curama koje su u postupcima na VV ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I eto sad znamo došao je dr. Kniewald iz poliklinike Škvorc.. nego ja nemam pojma tko je i kakav je!!
jel ima tko kakvih saznanja??
Dr.Kniewald je najbolji izbor koji vam se mogao dogoditi u datim okolnostima!
Sretno svima!
Malo sam čituckala i vidim da je ok doktor..
a koliko se sjećam dr.A je prije povremeno surađivao s poliklinikom Škvorc znači i s dr. Kniewaldom..
valjda bude sve ok..