uf uf......ali za pravu stvar se isplati..zar ne?:)
Printable View
dakako da se isplati!!!
sva sreća večeras imam tri mašine veša za ispeglat pa će me to držati budom dok ne dođe doma!
we're up all night to get lucky...
Kako ide ono ta pjesma, eto tako i ti moraš malo duže ostati budna da dobiješ malo hihih :lol:
jutro curke!
Tayla :dancingfever:
"We've come too far to give up who we are
So let's raise the bar and our cups to the stars
She's up all night to the sun
I'm up all night to get some
She's up all night for good fun
I'm up all night to get lucky..."
A gdje nam je šefica srećica jutros, da nije prespala :oklagija: :lol:
Krivo ste skužile, nisam na uzv, a još se nisam naručila ni na pregled :oops: S malim sam skužila tek kad me nekaj počelo lupkati :lol: tak da sam išla tek sa 16 tt.
lista za 16.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
odbrojavalice:
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jel me netko tražio? :lol:
Imala sam nekog posla. Jučer LH trakica negativna, ali smo mi utvrđivali gradivo od ponedjeljka, kad je bila pozitivna. MM bi i danas pokrio. On bi stalno pokrivao, možda je baš danas bitno, veli on. Pa onda dobro...... :lol: :-D
A zakaj? Do 12 tt je i onak sve ili ništa tak da se ne isplati živcirati. Cice ne bole, ali gladna sam i spava mi se, trbuh napuhnut i malo probadaju jajnici, brljanja ni krvi nema... Sutra 7tt, nek čeka ginica i onak nema uzv u DZ pa bu mi dala uputnicu, onda nemam kaj ni vidjeti kod nje.
:-)
svaka čast!!!
ja sad upravo na spremanje,pa na pregled...
ali..mislim da se ne smijem nadati,ma skoro nikako da će biti nešto što bi se moglo vidjeti,ako je nešto i uspjelo ovaj put..možda čak idem vaditi i betu kad sam u gradu...od simptoma-ono cice žare i pale,baš nekako čudno...nekako pikanje dole...temp povišena i dalje...žedna jako,piškim,samo što ne uzmem školjku sa sobom..a glad...sve i svašta u razmaku od 5 min...ali proljeće je ...možda pojačani predznak pms-a :)
Gdje nam je žužy? Draga, što ima kod tebe?
Cisto da vidis jel na pravom mjestu,al ako neces kaj sad...
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Evo danas smo i pjevušile i zaplesale u našem odbrojavanju.
Hepi sam trenutno, vidjela sam sada dragu prijateljicu s kojom sam ljetos imala nesporazum, zbog čega smo se udaljile. A sada smo se tako lijepo raspričale... hepiiii
Nista od mojih folikula smanjuju se :cry: doktor misli da sam i klomifen rezistentna i insulin rezistentna :cry: tako da moram na detaljnu endokrinolosku obradu
:taps:Vikki pa joj..... :-(
Vikki:-( a moja m jos juver skoro pa stala.. Hmmm.....
Da ma totalno sam deprimirana u zadnje vrijeme apsolutno nista ne ide kako treba! :cry:
Malo sam se igrala s FF-om...
Zapravo i ne samo da vidis dal je na pravom mjestu.
Ok u prosloj nisi skuzila do 16tt.Sada si saznala odmah, postoje krvne pretrage koje trebas obaviti do 12tt, pregledati urin, stitnjacu koja je iznimno vazna...ne mislim nikaj lose ali ako je sve ok, ne gubis nista, dapace dobivas a sto ako nije?Nije uzalud da ti svugdje pise, nakon pozitivnog testa dogovorite prenatalni pregled.
Stork :oklagija:
Ja sam u 1. T otišla na prvi pregled u 10 tt, heh jer me nije htjela ranije naručiti, Gin je bila krcata.
Evo malo razbribrige, da se malo rasteretite, ne mislite na folikule, M., T., simptome... :lol:
Zašto bebe noću plaču, a nisu gladne?!
Evolucijski biolog David Haig s američkog sveučilišta Harvard nedavno je iznio hipotezu koja će mladim roditeljima pomoći da shvate zbog čega njihovo čedo usred noći gorko plače, a pritom nije gladno.
Znanstvenik tvrdi da, iscrpljujući majku, beba nesvjesno nastoji spriječiti majčinu ovulaciju i potencijalno začeće brata ili sestre. Usto, noćnim hranjenjem, odnosno dojenjem bebe produljuju fazu majčina neplodnog razdoblja koje uslijedi nakon poroda, piše profesor Haig u listu Evolution, Medicine and Public Health. Noćna buđenja češća su tijekom druge polovine prve djetetove godine života te tijekom razdoblja njegova dojenja.
Iako zvuči pomalo neuvjerljivo, za ovakav zaključak postoji logična pretpostavka, tvrdi Haig dodajući da je takvo ponašanje djeteta evolucijski uvjetovano. Naime, u razdobljima koja su nekad bila česta i tijekom kojih su vladali glad ili zarazne bolesti, izgledi beba da prežive bili su veći ukoliko su razmaci između rođenja djece bili veći. Na majčinu iscrpljenost može se gledati kao na sastavni dio djetetove "strategije" da poveća vrijeme do sljedećeg poroda, tvrdi Haig.
Antropologinja Holly Dunsworth sa sveučilišta Rhode Island priznaje da je Haigovo gledište zanimljivo, ali da definitivno "nije jedino". Haigovo istraživanje, kaže Dunsworth, ne uzima u obzir sve dobre strane dojenja tijekom noći kojim dijete ne prima samo hranu, već i majčinu ljubav i toplinu. Iz ove perspektive, dječji plač i hranjenje tijekom noći više izgledaju kao međusobna suradnja nego kao nekakav konflikt, smatra Dunsworth. (Hina)
Haha! Vrlo zanimljivo! A kazu da bebaci nis ne znaju! Mali prefriganci! :-)
Vikki potpuno te shvacam, mislim da nam svima dode perid u zivotu kad nam nista ne ide kako treba.. Ali nakon toga se sve nekako samo slaze...polako ali ide na bolje. Nakon sto sam izgubila svog andela godinu i pol sam se borila sa raznim upalama bakterijama pa i operacijom i tresla se od straha do 11 mj 2013. da li ce mi odrezat vrat maternice ili ne, samim tim i da li cu ikad vise moc bit trudna. Nakon tog papa testa u 11mj sve se pocelo samo slagat..polako ali ide na bolje..nemoj samo odustat i mislit na te lose stvari, probaj se sjetit i najljepsih trenutaka , bit ce ti lakse! :-*
Nije u prošloj, nego u pretprošloj. U prošloj sam letila na 5+3 pa je gin rekao da sumnna na vm jer nema eo, pa sam zgubila 5 tona živaca da bi kod privat sve bilo ok. I završi u 17.tt nesretnim slučajem, phd pokazao zdrav plod. Tak da nema garancije. A KS nedavno super, štitnjaču nikad nisam kontrolirala nit mi je itko ikad posumnjao da bi zbog nečeg trebala. Kombinirani i amnio i onak ne mislim raditi jer što mi je Bog dao, to prihvaćam. Pa sad koliko god nekom čudno, al mm i ja smo tak odlučili.
Jako zanimljiva hipoteza. Moja je plakala cijelu noc, a ponekad nije zeljela ciku nego samo urlati. Razmiljala sam kako micici mijaucu i psici cvile a da pritom njihove mame ne umiru od brige i pokusala sam u tim trenutcima zamisliti da ona jednostavno "mijauce" :), ako nije bila gladna, niti zedna, niti bolesna, niti ukakana, a derala se, samo sam ju zagrlila i nastojala zaspati uz njezino urlanje. Na kraju bi ona prestala urlati nakon kojih 15-20 minuta i zaspala. Pa je nakon toga i majka mogla sklopiti umorne oci :D
Žao mi je Viki kaj je tak ispalo :-(
Al dobro za pretrage..i držim fige da nalazi budu uredni i da je ovo samo bila slučajna nereakcija na stimul.
U prošlom postupku moj desni jajnik nije uopče reagiral,dr rekao da kao da ga nemam.Ja se usrala..al uvjerena sam da je to bio samo izolirani slučaj.Drž se koka!
Tu sam Srećo :-*
Curke moje,ja vam od danas čuvam,mazim i pazim jednog malog smrzlića :heart:
Pozdrav svima, bili na UZV, sve proslo super, bebica lijepo napreduje :-D:-*:-D
:klap: Asper :-D
hvala Zuzy :-*
Ja sam taman se spremala potpisati kod svoje ginicke da mi ne idemo na kombinirani i ona mi objasnjava i ja legnem na stol, napravi uzv i opaaaa...nismo ni stigli do kombiniranoga.2 zdrave djece i 2 savrsene trudnoce.Ja zdrava, on zdrav.Nisam ni ja tsh do trudnoce, ona navodno moze podivljati i tsh se povisi naglo.Sada prije T mi je bio 3,5 pa opet moram kontrolirati svaka 4 tj. i uzimati terapiju a nije cak bio niti povisen.5+3 jest rano ali 7tt nije. Necu ti ja sada pametovati i postujem tvoj izbor, cak ga i razumijem jer sam i sama tako izabrala.Stork :love2:
Žužy pazi ti tog malog smrzlica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ima da se ufati posteno!!
Asper, divno :klap:
Žužy.....sve znaš...! :heart:
A jes opsirnaaaa
Asper Zuzy :-* :-*
Malo pitanjce, pisnula ja jednu lh, onak cisto iz znatizelje, i pojave se dvije crtice??? Kaj je moguce da trakica ne valja ili da ja stvarno imsm O na 5 dc?
Nivesa sve je moguće... Meni je O varirala od 6-18 DC... Ove na 6-7 DC su bile dok sam jos bila u MPO...jednom sam išla na pregled kod ginekologicu bio mi je 18 DC i rekla je da ce tek biti... Svaki put su mi i lh trakice tako pokazale. Svaki nam je ciklus različit tako da je sve moguće. Svima ~~~~~~ pogotovo našim trudnicama i našoj Zuzy i smrzlicu!