Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Zapravo i ne samo da vidis dal je na pravom mjestu.

Ok u prosloj nisi skuzila do 16tt.Sada si saznala odmah, postoje krvne pretrage koje trebas obaviti do 12tt, pregledati urin, stitnjacu koja je iznimno vazna...ne mislim nikaj lose ali ako je sve ok, ne gubis nista, dapace dobivas a sto ako nije?Nije uzalud da ti svugdje pise, nakon pozitivnog testa dogovorite prenatalni pregled.

Stork

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj KrisZg prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo i ne samo da vidis dal je na pravom mjestu.

Ok u prosloj nisi skuzila do 16tt.Sada si saznala odmah, postoje krvne pretrage koje trebas obaviti do 12tt, pregledati urin, stitnjacu koja je iznimno vazna...ne mislim nikaj lose ali ako je sve ok, ne gubis nista, dapace dobivas a sto ako nije?Nije uzalud da ti svugdje pise, nakon pozitivnog testa dogovorite prenatalni pregled.

Stork
    Nije u prošloj, nego u pretprošloj. U prošloj sam letila na 5+3 pa je gin rekao da sumnna na vm jer nema eo, pa sam zgubila 5 tona živaca da bi kod privat sve bilo ok. I završi u 17.tt nesretnim slučajem, phd pokazao zdrav plod. Tak da nema garancije. A KS nedavno super, štitnjaču nikad nisam kontrolirala nit mi je itko ikad posumnjao da bi zbog nečeg trebala. Kombinirani i amnio i onak ne mislim raditi jer što mi je Bog dao, to prihvaćam. Pa sad koliko god nekom čudno, al mm i ja smo tak odlučili.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Nije u prošloj, nego u pretprošloj. U prošloj sam letila na 5+3 pa je gin rekao da sumnna na vm jer nema eo, pa sam zgubila 5 tona živaca da bi kod privat sve bilo ok. I završi u 17.tt nesretnim slučajem, phd pokazao zdrav plod. Tak da nema garancije. A KS nedavno super, štitnjaču nikad nisam kontrolirala nit mi je itko ikad posumnjao da bi zbog nečeg trebala. Kombinirani i amnio i onak ne mislim raditi jer što mi je Bog dao, to prihvaćam. Pa sad koliko god nekom čudno, al mm i ja smo tak odlučili.
    Ja sam taman se spremala potpisati kod svoje ginicke da mi ne idemo na kombinirani i ona mi objasnjava i ja legnem na stol, napravi uzv i opaaaa...nismo ni stigli do kombiniranoga.2 zdrave djece i 2 savrsene trudnoce.Ja zdrava, on zdrav.Nisam ni ja tsh do trudnoce, ona navodno moze podivljati i tsh se povisi naglo.Sada prije T mi je bio 3,5 pa opet moram kontrolirati svaka 4 tj. i uzimati terapiju a nije cak bio niti povisen.5+3 jest rano ali 7tt nije. Necu ti ja sada pametovati i postujem tvoj izbor, cak ga i razumijem jer sam i sama tako izabrala.Stork

Žužy pazi ti tog malog smrzlica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ima da se ufati posteno!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •