Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1119

Tema: Odbrojavanje 4/14................... by stork

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Haha! Vrlo zanimljivo! A kazu da bebaci nis ne znaju! Mali prefriganci!
    Vikki potpuno te shvacam, mislim da nam svima dode perid u zivotu kad nam nista ne ide kako treba.. Ali nakon toga se sve nekako samo slaze...polako ali ide na bolje. Nakon sto sam izgubila svog andela godinu i pol sam se borila sa raznim upalama bakterijama pa i operacijom i tresla se od straha do 11 mj 2013. da li ce mi odrezat vrat maternice ili ne, samim tim i da li cu ikad vise moc bit trudna. Nakon tog papa testa u 11mj sve se pocelo samo slagat..polako ali ide na bolje..nemoj samo odustat i mislit na te lose stvari, probaj se sjetit i najljepsih trenutaka , bit ce ti lakse!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

potpisujem sve što si napisala...
    viki...a i mi ostale-ne predajemo se tako lako...!!!!!!
    Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Haha! Vrlo zanimljivo! A kazu da bebaci nis ne znaju! Mali prefriganci!
    Vikki potpuno te shvacam, mislim da nam svima dode perid u zivotu kad nam nista ne ide kako treba.. Ali nakon toga se sve nekako samo slaze...polako ali ide na bolje. Nakon sto sam izgubila svog andela godinu i pol sam se borila sa raznim upalama bakterijama pa i operacijom i tresla se od straha do 11 mj 2013. da li ce mi odrezat vrat maternice ili ne, samim tim i da li cu ikad vise moc bit trudna. Nakon tog papa testa u 11mj sve se pocelo samo slagat..polako ali ide na bolje..nemoj samo odustat i mislit na te lose stvari, probaj se sjetit i najljepsih trenutaka , bit ce ti lakse!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •