Krasan prilog,no ja nažalost nemam baš lijepo iskustvo s vž primaljama:( nisu sve divne i krasne:(
Printable View
Krasan prilog,no ja nažalost nemam baš lijepo iskustvo s vž primaljama:( nisu sve divne i krasne:(
Drage moje,ja sam rodila 25.4. i bili smo skroz sami u rodilištu,od 11 navečer u subotu do 12 u nedjelju - onda je tek došla jedna cura, koja mi je bila i cimerica.Primalje su bile odlične,ponavljam opet na ovoj temi - Biba i Marica su najbolje sestre (primalje)koje sam ikad upoznala,pomogle su mi najviše na svijetu i na tome im neizmjerno hvala-te žene stvarno rade svoj posao kako treba!!!!A sad idem vidjeti prilog ;-))
p.s. svaka pohvala i osoblju s odjela-od sestara,doktora i doktorica do čistačica i teta s hranom!!!BRAVO ZA NJIH SVE!!!
bravo ! :) zbog takvih se priča jednostavno veselim porodu , koliko me je god strah :)
inikaa, i mene ti zanima isto pitanje;-)
cula sam da je super, cijeli dan ako treba,da sve objasnjava, no to je onak objektivno, u globalu.
moja dobra prijateljica koja isto hoda k njemu je dvaput imala dogovoreno s njim, al je oba puta bio carski (velika beba na zadak) a ne prirodni porod tak da i nije imala previse kontakta s njim, mislim sve je proslo dobro i brzo bez ikakvih peripetija.al ne znam detalje kakav je na normalnom porodu, dal pusta prirodno,sve svojim tokom il ubrzava, dal je on cijelo vrijeme uz tebe il sudjeluje i primalja, il on dolazi samo povremeno.. sve me zanima
glenda, obavezno javi kak je tebi proslo (moze detalje i na pm)
meni je on ok , što se tiče pregleda i to ...možda je ponekad onak malo hladan , ali dopada mi se što neke stvari objašnjava bez nekakvih "ukrašavanja"i to što je realan ... sve budem čula u utorak , pa javim :)
ja vec godinama hodam k njemu, i meni je super, da pomalo hladan na prvi pogled, al ja ga stalno udavim s nekim pitanjima i uvjek strpljivo i temeljito odgovara. a voli se on i saliti, ovisi kak se postavis :yes:
u prvoj trudnoci se nisam s njim dogovorila za porod, sto sam nazalost pozalila jako, sad mi je jos prerano za dogovore, al ono kaj cujem je samo pozitivno.
mada mene zanimaju detalji onih zena koje su ga imale na prirodnom porodu,
osobno nijednu ne poznam, samo tu prijateljicu koja je imala carski..
samo ti javi bilo kakvu inf, a pogotovo nakon poroda:-*
jučer je na tečaju bila sestra Erika:) najviše me je razveselilo ono ; možete slobodno piti vode , i pojesti čokoladicu , ali tako da nitko ne vidi :)
ja sam jos uvijek tu :-)
termin danas, jos cekamo. nadam se da ce krenuti brzoooooo!
sto se tice pijenja vode u radjaoni, ja sam je pila bez problema i nitko mi nije stvarao probleme. primalje su bile jako ljubazne i vodile me na wc kad god je trebalo.
sada je vodica u torbi spremna :yes:
Čokoladicu da nitko ne vidi !!!!
ahaaaaaa :mrgreen:
ok, ja imam neke slatkise od badema, to valjda moze :mrgreen:
ah, fal bogu kaj se to sve promjenilo :)))
BubikaM, držim fige da sve bude savršeno, javi se što prije!
imam molbu, jedna forumašica mi je prije par mjeseci dala email adresu od dr. Jukića. Zaboravila sam nick od forumašice, e email adresu sam isto izgubila (mada smo onda stupili u kontakt).
Bila bih zahvalna ako netko ima njegovu email adresu da mi pošalje na pp.
hallo cure, imala bih jedno pitanje za vas koje odlazite sada u bolnicu na preglede, jel znate dal se vratio ili kada se vraca dr. fara, morala bih kod njega na kontrolu slijedeci tjedan...
hvala vam...
hočeš broj mobitela ?
smajlic i ja ti imam broj mobitela ako hoces. imam i mail, ali tek dok se vratim u zg ti ga mogu dati jer mi je ostao na papiricu.
slavica09 dr. Fara se vratio, vidjela ga danas u ambulanti.
o, pa ti si još tu?;-)Citiraj:
smajlic i ja ti imam broj mobitela ako hoces. imam i mail, ali tek dok se vratim u zg ti ga mogu dati jer mi je ostao na papiricu.
Može, kad nađeš vremena mi pošalji mail, nije hitno.
jos sam tu 8-)
od jutros kontrakcije, zabiljezio i ctg, ali jos to nije zapravo zapocelo.
nadam se da je ova noc moja :-)
posaljem ti mail cim stignem kucici svojoj.
cure jel zna koja tko je dežuran sutra u trudničkoj? seka mi ide tamo na prvi pregled sutra.
Bubika nadam se da si rodila :)
sutra je dr. Dombaj, barem prema rasporedu koji sam našla na ovoj temi, mislim 3. dio.
hvala ti na brzom odgovoru. i ja sam pokušavala tu dr izbjeći nekako jer nije baš pohvalno pisano o njoj, pa bi sestra isto mojim stopama:) sutra ulazi u 39 tjedan, ne znam jel prekasno da ode u utorak. cilj je doći Jukiću, ali on je u četvrtak kako čitam, a to je zbilja nekako prekasno
nisam jos rodila :roll:
nikako da krene zapravo. nadam se, nadam da ce uskoro.
sutra je dr. dombaj kako je i napisano, ali ako ti seka nazove dr.jukica i dogovori se sa njim, nije nikakav poblem da je dodje pregledati jer svi doktori su prijepodne u bolnici. jedino dr. jukica sutra nema, ima dan fraj, ali u utorak je vec tamo.
ja sam isla samo jedan cetvrtak kad je on zapravo u trudnickoj, sve ostalo sam se dogovarala sa njim i samo sestri u trudnickoj napomenula da ga pozove kad mi zavrsi ctg.
ma sestra mi baš i nije tip koji bi zvao doktora. ja neću umjesto nje.:-) danas nije išla, ići će sutra a skužile smo da je danas točno 39 tjedana, dakle ulazi u 40-ti:mrgreen: uskoro ću teta postati:klap:
Kratki ulet. Spremam se opet u 10. mj. obnoviti iskustva u našem rodilištu, dr. Jukić mi je vodio prvi porod (nažalost, nakon cjelodnevnog boravka, završen je carskim rezom, ali se potrudio da mi to ne ostane u lošem sjećanju), pa se predbilježavam također za kontakt podatke ako mi tko može poslati na pp.
I samo kratko još, mi imamo (tj. nadam se da ću ju uspjeti pronaći) potvrdu s tečaja od prije 3 godine, MM tada nije uspio biti sa mnom, zna li možda netko (ili ako tko može pitati od cura koje sad idu na tečaj), da li nam to vrijedi i za ovaj puta ili moramo obnoviti gradivo?
Hvala na odgovorima:-)
Meni su moju potvrdu uzeli kad sam došla roditi i nisu mi je vratili. Milism da se ne treba opet dolaziti na tečaj, dovoljno da se uplati. Tu bi i mene sada zanimalo - da l se može uplatiti putem interneta, tj. da li je to dovoljno sigurno odnosno da li mogu biti sigurna da ću dobiti tu potvrdu?Citiraj:
zna li možda netko (ili ako tko može pitati od cura koje sad idu na tečaj), da li nam to vrijedi i za ovaj puta ili moramo obnoviti gradivo?
Da li je u tom slučaju šalju poštom ili moram osobno podići? Ja bi to voljela ranije obaviti (na tečaj ne mislim ići), tako da sam barem s te strane mirna.
Hera, kad je termin? I btw, čestitam!:-)
u vezi tečaj ... kome se treba javiti? Ima ko broj telefona?
Ok, Angelina_2, našla sam na linku sve podatke za uplatu itd, al kad uplatim, jel oni meni šalju potvrdu poštom doma ili njima na porod nosim kopiju uplate??
nema više potvrde, samo dođete s uplatnicom na porod...
tako su rekli sad na tečaju dr. kolenko i sestra Erika, da su sada malo smanjili birokraciju i olakšali sebi i nama
platiti se može sve do poroda, znači ne treba za vrijeme tečaj, nego je samo važno da se plati, a mislim, iako nisam sigurna jer nisam baš dobro čula u gužvi poslije Erikinog predavanja, da je jednoj curi rekla da ako ne stignemo prije poroda da se čak i može nakon, ali za ovo nisam stvarno sigurna
mislim da se moze bilo kako posto im uopce ne igra ulogu informiranost nego novceki
moze se platiti bilo kada za tecaj, ja rodila 12.04. i suprug je otisao uplatiti dok su mene pripremali....
ovo mi se sviđa...super!Citiraj:
nema više potvrde, samo dođete s uplatnicom na porod...
Bubika se niš ne javlja... sigurno uživa u Vž sa bebicom:yes:!
Hvala na čestitkama!
Termin je 19.10. - zadnji put sam prenijela 15 dana, bilo bi fora da ovaj put malo urani i možda još vidi i sunce prije zime :-)
Ok, skužila sam da mi neiskorištena potvrda očito ništa ne vrijedi. I zadnji put su bili bitni novci, koliko se sjećam, nije bilo bitno da li netko dođe jednom ili četiri puta na predavanje, ili porod urani, bitno da se platio tečaj, ali je super što se ovaj put ne mora tražiti tamo onu blagajnu (jedva sam to našla zadnji put) koja radi samo u neko doba dana..
:-D
Čestitke!!!!!!!