Stranica 14 od 41 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 2033

Tema: Varaždin 5. dio

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

moram pohvaliti dr. Faru. Izniman doktor, ljubazan i njezan. Profesionalan i daje paznje koliko zelis.
    Bila sam jucer na pregledu i stvarno se odusevila. Za svaku pohvalu.

Jedino sto me nije odusevila ogromna guzva u trudnickoj ambulanti gdje sam nacula da je i u rodilistu isto tako, i da zene razmjestaju po svim odjelima, pa ako si te (ne) srece bebica nije sa tobom. To me nimalo ne veseli i nadam se da ipak postoji neki nacin da se to sprijeci jer meni osobno to je najbitnije. A imam i jos tri tjedna do termina, pa se nadam da se guzva malo popustiti.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Bubika, u koje vrijeme si dolazila u ambulantu? Ja sam prije dolazila rano ujutro i najčešće se načekala, a neke cure kažu da je bolje dolazit skoro u podne....tak da me baš zanima.
    i da zene razmjestaju po svim odjelima, pa ako si te (ne) srece bebica nije sa tobom. To me nimalo ne veseli i nadam se da ipak postoji neki nacin da se to sprijeci jer meni osobno to je najbitnije
    Kaj stvarno su tolike gužve??
    Ne meni se ne bi sviđalo da nemam potpuni rooming in...nikako!
    Daj kad budeš rodila, malo se raspitaj jel planiraju krajem 9. mjeseca imati veliku gužvu.

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

smajlic ja dosla u ambulantu u 11.30h. Cekaona puuuuuna. Veli sestra da je tako svaki dan od jutra. Ctg su mi radili u ambulanti hitne, jer bi inace cekala previse.
    Prosle zime sam isto u to vrijeme dolazila i cekala maksimalno pol sata. Ocito je neki baby boom. I to su bile samo domace cure, nije bilo nikog od "autsajdera".

Nema problema draga, dok rodim ti se raspitam, a ako imas zelju i rezerviram jednokrevetnu sobu

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Nema problema draga, dok rodim ti se raspitam, a ako imas zelju i rezerviram jednokrevetnu sobu
    To nikako nemoj zaboraviti.

Za ozbiljno, baš ih budem pitala ako ih netko ne preduhitri (npr bubika), kada obično imaju najveće gužve - tj. u kojim mjesecima se rađa najviše djece....baš me to zanima...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Smajlić prvotno napisa Vidi poruku
    Za ozbiljno, baš ih budem pitala ako ih netko ne preduhitri (npr bubika), kada obično imaju najveće gužve - tj. u kojim mjesecima se rađa najviše djece....baš me to zanima...
    9 mjeseci nakon redukcije struje.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i ja sam čula da su zadnjih mjeseci stalno gužve
    meni je termin u 12. mj.

danchi79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja rodila 8.4.,rodilište je prepuno, išla sam dan ranije kući i bila odvojena od bebice nekih 6 sati jer nije bilo mjesta na odjelu

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

danchi79 cestitam na bebici
    bas mi je zao sto si bila odvojena od bebice, jedina je prednost to sto si isla ranije doma. ja se nadam da ce se guzva u slijedecih dva-tri tjedna smiriti.

jel postojala ikakava mogucnost da te ne odvoje od bebice? jel mislis da se mogu postaviti tipa to ne dolazi u obzir?

danchi79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam tražila da beba bude samnom, ali sestre su bile neumoljive,no donijele su mi je na podoj tako da nisam previše inzistirala...i da, mislim da stav "ne dolazi u obzir" definitivno pali...uglavnom želim puno sreće...

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

dr jukic ima u nasim lokalnim novinama svoju rubriku di pise o razno raznim ginekoloskim temama.. tako je jednom prilikom spomenuo da je bas najveci baby boom u 9mjesecu, to se obicno poklapa sa proslavom nove godine i pridruzenim blagdanima, tak je uostalom u vecini rodilista, da je u 9mj najvise rodene djece..
    inace me bas zabrinjava ta prebukiranost u nasem rodilistu, do sad nisam cula za taj problem,sve moje prijeteljice koje su do sad rodile nisu se na to zalile. cak su vecina njih bile same po sobama, kaj je to ove godine nemam pojma..
    al dobro, ak sam mogla prvi put rodit u privremenom rodilistu na kirurgiji (kad se ovo novo preuredivalo) i izdrzala tam svakakve uvjete onda cu i to..

EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

2007. sam rodila u 12.mj. i taj dan su imali 4 poroda i kao bilo je to puno za jedan dan. Bila sam u 2-krevetnoj sobi, ali su mi dr. dan ponudili da mogu prijeći u 1-krevetnu. T. sam rodila u 11. mj. 2009. u subotu navečer. Do nedjelje u podne bila sam s jednom ženom koja je tad otpuštena i zatim sama do ponedjeljka pred jutro kad je jedna žena rodila i došla mi s bebicom. Otpuštene smo normalno, tj 3 dan po porodu, u utorak. Mislim da je bilo dosta popunjeno, ali nikakva frka.

vidako

Početno

meni je termin 19.05. i planirala sam ići roditi u varaždin, no sad se bojim kako će to izgledati ako je takva gužva
    molim vas da mi kažete dali se potrebno najaviti za pregled u trudničkoj ili se samo dođe
    hvala!

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ja danas bila na pregledu, guzve su jos uvijek. veli sestra da jucer bilo 33 zene na pregledu, prekjucer 27. to sve govori. tu smo negdje sve u terminu.
    ja se ipak nadam da ce se malo rascistiti situacija. danas mi se nije cinila neka guzva, doktori su se na veliko nasetavali, tako da ne vjerujem da je na porodima bilo gusto.
    otpustaju prije, a bebice su na prvu smjestene u djecju sobicu, ali rade sve da sto prije dodju mami.
    ma ja vjerujem da ce se to sve posloziti.

vidako ne moras se najaviti, dodjes sa uputnicom i to je to.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ma i ja kad sam hodala krajem 2006. u trudničku u VŽ, onda su isto bile gužve i sestre su se isto žalile kak nas puno ima i brojke su se kretale od 25-30 žena.

Sad budem pametnija i nebum se dana na preglede u VŽ prije 39. tjedna, jer me moj doc već u 37. slal u VŽ, a ovi se bunili šta me tak rano šalje.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

BubikaM, ajde, ništa se ne javljaš...kad ti je točno termin? Da nisi ti već možda rodila?
    Ajde, jedva čekam friške informacije kako je u VŽ!

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

tu sam, tu sam
    bila jucer na pregledu, pocela sam se otvarati, prohodna do u.u.
    uglavnom veliko finale je stiglo, jeej.
    12. mi je termin. u cetvrtak opet pregled. hodocastim.
    i vise nisam kod dr.fare nego kod dr.jukica.
    Fara otisao na put

zaboravila sam pitati jel se na odjelu malo rascistila guzva, dolje u trudnickoj je bilo podnosljivo.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ajde Bubika, znači sitno brojiš...
    pa nek bude sve super, držim fige!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo danas bio prilog u emisiji Hrvatska uživo o VŽ rodilištu,i primaljama. Ako su tako dobre i ljubazne primalje kao što tvrde u prilogu,onda velilki + za Varaždinsko rodilište. Da i jedno od rijetkih rod.u Hrvatskoj koje prakticira prirodni porođaj! BRAVO!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj andreja prvotno napisa Vidi poruku
    evo danas bio prilog u emisiji Hrvatska uživo o VŽ rodilištu,i primaljama. Ako su tako dobre i ljubazne primalje kao što tvrde u prilogu,onda velilki + za Varaždinsko rodilište. Da i jedno od rijetkih rod.u Hrvatskoj koje prakticira prirodni porođaj! BRAVO!
    joj, baš mi je žao da nisam gledala.
    Moje osobno iskustvo s primaljama - bile su odlične! I prva i druga smjena.

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam gledala !
    Prekrasan prilog..
    Mi smo rodili u Vž-u, pa kad sam vidjela baš tu rađaonu gdje sam bila i sestru koja je bila sa mnom ..
    I jutros u Dobro jutro Hrvatska opet prilog o našem rodilištu, a ovaj put je govorila i mlada primalja Bojana Jančec, koja je divna divna divna, iz nje zrači ljubav prema tom pozivu, divna je prema bebicama, baš se vidi da ih voli, meni je ostala u prelijepom sjećanju, sva sam se rastopila kad samm je vidjela !

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

joj, jedva čekam da opet dođem tamo...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Bubika, isti ti je termin kao meni s Marom! Ajme, ajme, sve me nostalgija lovi, evo već suze krenule...

Pa kud je prije prošla godina?!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jelka, ja mislim da budeš i ti svakako još jednom do VŽ!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jelka, ja mislim da budeš i ti svakako još jednom do VŽ!
    O, pa to uopće nije upitno!

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

jel ima tko link na prilog o VŽ rodilištu koji je bio neki dan?

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

link možeš pogledati na stranici Hrvatska uživo,emisije po zahtjevu s datumom 4.5.

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

cure , a ima li koja iskustva sa dr. Pitnerom na porodu . Naime , on je moj ginić i hoću da mi bude na porodu ...

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

bas sam pogledala prilog o vz rodilistu i primaljama od jucer, ma sva sam se najezila. sad se jos sigurnije osjecam i jedva cekam da porod krene.
    isto sa prvog poroda imam dobro iskustvo sa primaljama, pomagale su mi i pustale koliko god sam ja htjela. prekrasne su.

sutra imam pregled, drzite fige da sam se jos otvorila i da ubrzo krene

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

http://www.hrt.hr/?id=enz&tx_ttnews[cat]=370

ewo linka,stvarno je prilog super

glenda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

@inkaaa ja se idem dogovoriti kroz neka dva tjedna pa ti javim...
    Posljednje uređivanje od Poslid : 07.05.2010. at 09:22 Razlog: izbrisan dio posta koji je sporan

danchi79 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Krasan prilog,no ja nažalost nemam baš lijepo iskustvo s vž primaljama nisu sve divne i krasne

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Drage moje,ja sam rodila 25.4. i bili smo skroz sami u rodilištu,od 11 navečer u subotu do 12 u nedjelju - onda je tek došla jedna cura, koja mi je bila i cimerica.Primalje su bile odlične,ponavljam opet na ovoj temi - Biba i Marica su najbolje sestre (primalje)koje sam ikad upoznala,pomogle su mi najviše na svijetu i na tome im neizmjerno hvala-te žene stvarno rade svoj posao kako treba!!!!A sad idem vidjeti prilog )
    p.s. svaka pohvala i osoblju s odjela-od sestara,doktora i doktorica do čistačica i teta s hranom!!!BRAVO ZA NJIH SVE!!!

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

bravo ! zbog takvih se priča jednostavno veselim porodu , koliko me je god strah

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

inikaa, i mene ti zanima isto pitanje

cula sam da je super, cijeli dan ako treba,da sve objasnjava, no to je onak objektivno, u globalu.
    moja dobra prijateljica koja isto hoda k njemu je dvaput imala dogovoreno s njim, al je oba puta bio carski (velika beba na zadak) a ne prirodni porod tak da i nije imala previse kontakta s njim, mislim sve je proslo dobro i brzo bez ikakvih peripetija.al ne znam detalje kakav je na normalnom porodu, dal pusta prirodno,sve svojim tokom il ubrzava, dal je on cijelo vrijeme uz tebe il sudjeluje i primalja, il on dolazi samo povremeno.. sve me zanima

glenda, obavezno javi kak je tebi proslo (moze detalje i na pm)

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

meni je on ok , što se tiče pregleda i to ...možda je ponekad onak malo hladan , ali dopada mi se što neke stvari objašnjava bez nekakvih "ukrašavanja"i to što je realan ... sve budem čula u utorak , pa javim

Evitta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja vec godinama hodam k njemu, i meni je super, da pomalo hladan na prvi pogled, al ja ga stalno udavim s nekim pitanjima i uvjek strpljivo i temeljito odgovara. a voli se on i saliti, ovisi kak se postavis
    u prvoj trudnoci se nisam s njim dogovorila za porod, sto sam nazalost pozalila jako, sad mi je jos prerano za dogovore, al ono kaj cujem je samo pozitivno.
    mada mene zanimaju detalji onih zena koje su ga imale na prirodnom porodu,
    osobno nijednu ne poznam, samo tu prijateljicu koja je imala carski..

samo ti javi bilo kakvu inf, a pogotovo nakon poroda

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

jučer je na tečaju bila sestra Erika najviše me je razveselilo ono ; možete slobodno piti vode , i pojesti čokoladicu , ali tako da nitko ne vidi

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj inikaaaaaa prvotno napisa Vidi poruku
    jučer je na tečaju bila sestra Erika najviše me je razveselilo ono ; možete slobodno piti vode , i pojesti čokoladicu , ali tako da nitko ne vidi
    to ne kužim, nama je govorila na tečaju da slobodno imamo vodu i pijemo, i ja sam odmah u sobi za rađanje izvadila svoju flašu i pijuckala ... nitko mi niš nije prigovorio.

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ja sam jos uvijek tu
    termin danas, jos cekamo. nadam se da ce krenuti brzoooooo!

sto se tice pijenja vode u radjaoni, ja sam je pila bez problema i nitko mi nije stvarao probleme. primalje su bile jako ljubazne i vodile me na wc kad god je trebalo.

sada je vodica u torbi spremna

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Čokoladicu da nitko ne vidi !!!!

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ahaaaaaa
    ok, ja imam neke slatkise od badema, to valjda moze

glenda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ah, fal bogu kaj se to sve promjenilo ))

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

BubikaM, držim fige da sve bude savršeno, javi se što prije!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

imam molbu, jedna forumašica mi je prije par mjeseci dala email adresu od dr. Jukića. Zaboravila sam nick od forumašice, e email adresu sam isto izgubila (mada smo onda stupili u kontakt).
    Bila bih zahvalna ako netko ima njegovu email adresu da mi pošalje na pp.

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

hallo cure, imala bih jedno pitanje za vas koje odlazite sada u bolnicu na preglede, jel znate dal se vratio ili kada se vraca dr. fara, morala bih kod njega na kontrolu slijedeci tjedan...
    hvala vam...

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

hočeš broj mobitela ?

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

imam molbu, jedna forumašica mi je prije par mjeseci dala email adresu od dr. Jukića. Zaboravila sam nick od forumašice, e email adresu sam isto izgubila (mada smo onda stupili u kontakt).
    Bila bih zahvalna ako netko ima njegovu email adresu da mi pošalje na pp.

hočeš broj mobitela ?

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

smajlic i ja ti imam broj mobitela ako hoces. imam i mail, ali tek dok se vratim u zg ti ga mogu dati jer mi je ostao na papiricu.

slavica09 dr. Fara se vratio, vidjela ga danas u ambulanti.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

smajlic i ja ti imam broj mobitela ako hoces. imam i mail, ali tek dok se vratim u zg ti ga mogu dati jer mi je ostao na papiricu.
    o, pa ti si još tu?
    Može, kad nađeš vremena mi pošalji mail, nije hitno.

BubikaM avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

jos sam tu
    od jutros kontrakcije, zabiljezio i ctg, ali jos to nije zapravo zapocelo.
    nadam se da je ova noc moja

posaljem ti mail cim stignem kucici svojoj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •