A ja mislila da se radi o herpesu, klasičnom... od kojeg bolujem i sama... :lol: Ma ne daj Bože nikakav herpes nikome, užas živi!
Printable View
A ja mislila da se radi o herpesu, klasičnom... od kojeg bolujem i sama... :lol: Ma ne daj Bože nikakav herpes nikome, užas živi!
Bok curke! Ajme nemrem vas pohvatat.. Toliko se puno dogadja ovdje na forumu da jedva uspijem sve procitati (naravno laptop mi je u komi vec 10dana i onda se snalazim s telefonom i ostalim gadgetima ali nije to to)..Sreco super su smjalici, pogotovo ovaj s bichem.. :lol:Svaka cast!,Kudri kuzim te u potpunosti, i meni se cini ponekad ko da moram natjeravati mm da se primimo posla a on ga oteze pa oteze.. I zato vec 3 ciklusa kaskamo i fulalvamo O.. Nikak na zelenu granu a ja luda ko siba...:roll:I jos sad pobegne na sluzbeni put od 3 tjedna,psmt,.
nego imam pitanjce; naime bila sam kod zubara, imam brdo nekih problema i sad me salje na slikanje Xray sljedeci tjedan. Iako mislim da ima jako male sanse da sam/bit cu trudna ( keksali smo se u nedelju a O je bila jucer) ali me kopka pitanje sta ak jesam.. I kaj sad da radim? I koliko je to opasno ili si samo brijem sve skupa too much??-- velim;luda ko siba!
Samo da vas pozdravim sa dna lidte! Sreco dobri su ti smajlici! Onaj na (ne )cekalicama mi se cini da je inspiriran mojom sposobnoscu da zaboravim na test. :-)
Jutro!
Evo coffee za sve trudilice!
Jutro!
Evo i ja kafenišem.
Bubicezubice~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~!
Žuži sok je super, dobila sam 30l soka.
jutro! hvala na kavici!
jučer sam s mm-om razradila plan, da se ne čudi što ću ga napastvovati slijedećih tjedan dana ali posao se mora obaviti!:) krenuli smo odmah, za svaki slučaj, makar mi lh nije još ni blizu jednaka ali neka. jučer sam imala obilan iscjedak, ali više bjelkast nego proziran..pa vidjet ćemo
bubicazubica cekam tvoj testic :cekam:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo kava i za jednu trudnicu... :coffee: Iako.... zar piješ kavu? Ja u 1. tromjesečju nisam mogla biti kavu jer mi je bila muka od nje i samog mirisa... Kasnije nisam htjela piti kavu jer nije baš sasvim OK piti je u trudnoći, a i navikla sam se biti bez nje. Pila sam divku. (sad je ne mogu ni primirisati, ne znam zašto?)
Pijem jednu jutarnju, bezkofeinsku, ponekad jecmenu.Inace nista od probave :mrgreen: Mojima dode muka sto sve ujutro moram smuckati.Ja sam u drugom tromjesjecju:lol:
Nije ok piti 3 ili vise kava u trudnoci....a kada gledam koliko sam ih recimo u 12mj pila, stalno sam natezala salicu, pa u 1mj kao bila isto divku jer lose utjece na zacece pa u 2. popi...dila vise i vratila se na dvije dnevno.
lista za 16.05.2014. :klap::yes::klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :cekam:
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :joggler:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Kris, znam da si u 2. tromjesečju, samo sam htjela reći da kako je u 1. nisam mogla piti, nastavilo se i u sljedeća dva. Bila sam divkopija. :lol: U biti, i ja sam radi probave uzela divku, kao cikorija bla, bla, bla....
Vatra, eto te u Gornjem domu! Dobrodošla! Javi nam kako se osjećaš?
Promijenih smajliće... :)
Ma kakvi, meni ne pomaze.Uzela jecmenu, i na kraju nju kada popijem nish od odlaska.Evo jutros, na taste domaci kefir, pa iscjeden sok od narandze i grejpa i na to sve kava...i pitanje je dal cu.Popodne da tako nesto popijem grlila bih skoljku a ujutro mogu sve pa opet je lutrija dal ce djelovati:mrgreen:
jedva cekam da sve to prode
Ja bih pak bila trudna i trudna i trudna, sve dok se stvarno ne zadovoljim pa bih tek onda htjela roditi....
Upravo tako sam i ja mislila ali kada spojis 4.mj prosle, pa mucnine od anemije, pa opet novu trudnocu ispada da mi je muka od 6mj. prosle godine :lol:
Vjerujem da sada kada se mucnine povuku skroz da cu biti istog misljenja, trenutno sam u fazi da ako nekaj ne bude dobro da nebum imala snage za opet:-/
kris sve bu ok :)
Ja želim samo da se uhvati, sve ću izgurati...
S druge strane, dobar je pokazatelj kad se uhvati, premda se ne održi. Možda ću sada izazvati ljutnju, ali tako je...
Idemo na nešto veselije teme, premda je vani bezveze vrijeme........
:-(
jutro drage moje...i hvala na kavi...
niš od testa ni bilo čega...srećo piši 1 dc...dobila jutros...opet na samo dno...grozan osjećaj,mada već isplakan,ali svejedno...
sljedeći petak prva folikulometrija...dogovorila sad...
ljubilice...imam ja virolex kremu,i pomaže,u roku od tri dana prođe...hvala ti
bubicazubica :(
Aj bubice...:-( grlim
MAMI,kapa dolje za sve te litre :-O
A kaj s tom temperaturom,kud ode gore tak rano?
Moja lh počela dobivati boju aaaaaleluja....a jučer me taak žigalo u lijevom jajniku da sam si ga morala masirati. Izvana naravno.
Žužy, :*
bubicazubica zao mi je....
bok curke :-)
Eto mene napokon doma (ne ponovio se više takav tjedan da ne mogu sa vama popit kavicu ujutro dok sam na poslu)
U zadnje vrijeme ganjam samu sebe na znam koji mi je (trudna nisam 100% jer vještica stiže, znam jer vam tipkamo ja i moja frendica nutella sa kauča) spavam nevečer već prije 9, jednostavnom nemam snage za ništa, sve neka sranjca se dešavala oko mene pa me to pokosi možda i nepotrebno :durica:
Mislim da kad procurim ne smijem bit kod vas na listi više jer krećem na folikumetrije i na inseminaciju (prirodnu).
Vidim da ste spominjale herpese, samo ću reć puj puj meni dođu ili na desnoj strani usne (to je bolja varijanta) ili na onom dijelu odmah ispod desnog oka (naravno to skužim i 5 dana prije jer me glava luđački počinje ubijat) Morate kolko tolko naučit držat pod kontrolom imunitet i peventivno uzimat b vitamin, a meni je puno i pomoglo to da sam radila na sebi i sad nekako mogu kontrolirat i strah i ljutnju i jedino herpes dođe na ustima ono kad me pokosi temperatura 40.
Eto tolko sada od mene, ostatku ljubičica želim da nam otvore novo odbrojavanje , a trudilicama da pokriju što bolje nadolazeće plodne dane
Cure koje su procurile ...nek ovo bude zadnja menga ove godine
Ps. nisam se seksala već 12 dana, ni to mi se više neda
kvragu, popišala sam lh sad, i svjetlija je nego jučer..a i jučer je bila svijetla...kaj sad to znači...možda to nema nikakve veze.hm..hm...
tigrić pišaj kasnije opet ako imaš još trakica, ne mora značit da je O već bila
a bubicazubica...zao mi je...
tigrić...mislim da ti to nema veze. meni isto nijanse variraju, a onda jedan dan bam i bude tamnija!
podigla sam danas nalaze! tsh ispod 2!!! jeeeee! jedino je feritin na donjoj granici...jel trebam nešto oko toga piti? da zovem gin? na feritin me poslala endokrinologinja...
sad čitam da feritin može biti uzork problema sa začećem.meni je skroz na donjoj granici. u pon idem kod dr na dogovor oko toga.jeste curke vi to kontrolirale??
kudri,popričaj s dr oko toga..to sad nosiš endici?
Ja sam svojedobno probala užicati da doktorica pored željeza i onih uibc,tibc,napiše i feritin al nije htjela.
Rekla je da mi to nekaj znači tek ako željezo nije uredno.
žužy, nosti ću kod doktorice opće prakse jer mi je ona i dala uputnicu, na preporuku endokrinologice. neću kod endo jer se kod nje dugo čeka, probat ću prvo ovako. ti znači nikad nisi feritin vadila?? pa odi privatno!
:naklon:
hvala vam drage curke....eto.što je tu je...novi ciklus,nova nada..jel tako!
danas sam se baš naradila,ono za ubit se od posla...a i imali smo malu fešticu na odjelu...ispraćali smo jednu poodmaklu trudnicu na porodiljni...pa se nisam stigla prije ni javljati...
a onda sam nastavila sa kućnim poslovima..čisto da malo razmišljam o nekim drugim stvarima...
...kako sad to ide tu na forumu...jel još uvijek pripadam vama tu na odbrojavanju,ili moram na ono drugo????jer ne idem ni u kakav postupak još,za sad..osim na folikulometrije,radi tempiranih odnosa...
mislim ja bi voljela ostat tu kod vas...baš ste mi prirasle :heart:
Bubica mislim da ti uvijek mozes tu pisat i druzit se...
A ja sa svakom m padam u sve vecu depru i sve vise gubim nadu....