Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    crna-ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

bok curke
    Eto mene napokon doma (ne ponovio se više takav tjedan da ne mogu sa vama popit kavicu ujutro dok sam na poslu)
    U zadnje vrijeme ganjam samu sebe na znam koji mi je (trudna nisam 100% jer vještica stiže, znam jer vam tipkamo ja i moja frendica nutella sa kauča) spavam nevečer već prije 9, jednostavnom nemam snage za ništa, sve neka sranjca se dešavala oko mene pa me to pokosi možda i nepotrebno :durica:
    Mislim da kad procurim ne smijem bit kod vas na listi više jer krećem na folikumetrije i na inseminaciju (prirodnu).

Vidim da ste spominjale herpese, samo ću reć puj puj meni dođu ili na desnoj strani usne (to je bolja varijanta) ili na onom dijelu odmah ispod desnog oka (naravno to skužim i 5 dana prije jer me glava luđački počinje ubijat) Morate kolko tolko naučit držat pod kontrolom imunitet i peventivno uzimat b vitamin, a meni je puno i pomoglo to da sam radila na sebi i sad nekako mogu kontrolirat i strah i ljutnju i jedino herpes dođe na ustima ono kad me pokosi temperatura 40.

Eto tolko sada od mene, ostatku ljubičica želim da nam otvore novo odbrojavanje , a trudilicama da pokriju što bolje nadolazeće plodne dane
    Cure koje su procurile ...nek ovo bude zadnja menga ove godine
    Ps. nisam se seksala već 12 dana, ni to mi se više neda
    Posljednje uređivanje od crna-ovčica : 16.05.2014. at 14:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •