Jutro cure, meni i dalje mučnina, jedva dišem i sad je i glavobolja krenula... Ako bude sve ok s ovom trudnoćom, bojim se da će bit teška, jer s prvim nisam imala skoro pa nikakve tegobe....
Jutro cure, meni i dalje mučnina, jedva dišem i sad je i glavobolja krenula... Ako bude sve ok s ovom trudnoćom, bojim se da će bit teška, jer s prvim nisam imala skoro pa nikakve tegobe....
:taps: ima nade i za nas!
Evo pijem kavicu i razmišljam kako mi kasni 1 dan :coffee: lovim se za slamku, nadajući se našem malom poklonu s neba :roll: pretpostavljam da ću dobiti, ali u slučaju kašnjenja, obećala sam da test neću raditi prije utorka.
Sinoć je došao dragi i ljestvica sreće je automatski skočila. Odmah živnem... iako danas imam hrpu obveza, nekako sve lakše podnosim kad je on tu.
Pilemalo - slatke brige! Vjerujem da nije lako, ali isplati se stisnut zube zbog tog smotuljka :preskaceuze:
Želim vam svima ugodan vikend! Odbrojavalicama više akcije, a nama još koji plusić na forumu :ghug:
lista za 30.08.2014. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :dancingfever:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 39 dc +
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 29 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice: :shykiss:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 14 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Helou!
Yummy,welcome back! :-*
ivana.sky,AdrianovaMamica,ivekica,ženica_85,zadar mamica,kak ste curke..ima novosti? Večina vas je pisala da treba dobiti.. :fige: do neba za extra plodan kolovoz!
A ja jučer potračala svoju ovulaciju,kad ono navečer me iznenadi egwhiteić (:-D)!Ne obilan ko nekad,al je.I onda me boluckalo u jajniku,ne ko neki dan več baš O-pain (:-D). Pa smo morali to pokriti,ne..danas temp. malko jumpnula. Eeeto...
MAMI di si,kaj ima?
Kod mene još nema ništa, još nikkkkad nisam bila prešla 28dc a da nisam trudna, a sad mi je 29 dc vec. Imam jedan testić doma, al ne želim baš, neznam kako ću se osječati ako vidim plus. Prošlu trudnoću nosila sam bezbrižno, a ova ako bude nosi puno pitanja i nepoznanica..?
AdrianovaMamica ,nije lako znam :love2:
Šaljem zagrljaj.
Joj znam.... tog se i ja bojim draga...sreran si do neba i natrag pa tako 100 puta i onda rez! Nocna mora ! Pa kako sad ocekivati srecu i pozitivu???
Ujutro vec mozes pisnuti. Ili se strpi do 31 dc....
Ne znam kako da ti pomognem kad i sama ludim svaki mjesec.
Aaaaaaa 37,2temp
Nesmim se rano veseliti.
Tako mi je bilo u prvoj trudnoci.:)
zadarmamica,to ti je bazalna? Dobro zvuči :-)
Mjereno u ustima.bezveze isla mjeriti.nisam lezala.budna od 07:30h.
U prvoj trudnoci izmjerila tako nekih 12dana nakon oplodnje i bilo 37,2temp.drugi dan test pozitivan.na 30.dc
ne znam sta da mislim osim da ce doci.. drugom se ne smijem ni nadat - nanjusit ce... (.)(.) ne tak jako otekle ko sto znaju inace ali sad vec jako bolne, tu i tamo koje probadanje dolje, ali ne kuha onako kako vjestica to zna prije nego dodje, i nema ni jedne cvimbe... danas glavobolja podmukla ona i zamucen (mutan) vid (??)... e da i stalno mi je hladno nesto... eto ako je nekih simptoma uz cinjenicu da nocima ne spavam pa prespavam pol dana, al to je kod mene pod normalno... test sam odlucila ne radit, svakako u utorak idemo na kliniku pa ako se i je nesto ugnijezdilo vidjet ce tamo valjda... :fige:
to bi bilo predivno! dolazis na dogovor za potpomognutu/umjetnu a oni ti kazu: vama to ne treba!
poznavajuc sebe i svoju sudbinu, o tom mogu samo sanjat. :facepalm:
Njusim neko multiplo novo odbrojavanje! Ajde sutra sve vi sumnjive pišanje kolektivno opalite!
Ja se na neko vrjeme odjavljujem. Ostavite me na listi ili ne. Ne znam znam samo da nemam snage za ovo. Pratit cu vas....~~~~~~~svima
Budem...valjda....
lista za 31.08.2014. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :dancingfever:
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 40 dc +
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 30 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
odbrojavalice: :shykiss:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 15 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Jutro drage moje,evo liste uz kavicu :coffee:
nivesa, :love:
Napuni baterije...mislit ćemo na tebe,javi nam se sa lijepim vijestima.
Piškalice-sretno!
:fige: :fige: :fige:
Nivesa, drži se! Kad prođe prvi val ljutnje i frustracije, vratit ćeš nam se brzo :ghug: znam da nećeš odustati!
Kasni 2 dana. Ako ne dođe, u utorak test radim ujutro.
Žužy, hvala :zaljubljen:
Ne znam za vas, ali imam iracionalni strah za bebino zdravlje. Hodam izgubljena i razmišljam što ako ovo, što ako ono... iracionalno, znam.
Jutro žene, evo popila se kava, pojele palačinke, ako je koja željna poslužite se ostalo još par komada
:coffee::raspa: danas laganini... iako je popodne radno... dobro pa sam jucer spomenula cvimbu, jutros sam se probudila s jednom potkoznom velicine rusije... znaci sad su kompletno svi simptomi tu koji znace da ce doci M, a ne T...
Cure, ne znam što je meni... Čitam po forumu, pročitam neki lijepi post, odmah se rasplačem. Pročitam nešto tužno, gotova sam, ridam i jecam.
Ne znam jesam li luda više od pritiska pa tijelo izbacuje sve nakupljeno ili me hormoni pucaju. Mislim da je prerano da bi nakon 2 tjedna od začeća (ako se dogodilo!)bilo tako intenzivno.
:lol: e bas tako!!!
I dobila sam.... Pišite 1 dan ciklusa :coffee:
Cure kod mene i dalje 37,2temp.
Dali se bude vlazno ili suho?ja skroz zaboravila protokol.vlszna sam...ma mokra cudo jedno.
o pa ovdje se svašta izdogađalo dok me nije bilo... čestitke trudnicama :-)
Pozdrav drage moje trudilice!
Mi od petka na turneji obišli malo frendove u lijepoj našoj i susjednu državu malo posjetili, tata vodio djecu da vide gdje je rođen, uglavnom vikend ispunjen totalno, jeduno sam malo umorna jer smo vrlo malo spavali, kao nekafa sjedili do 2-3 sata i čakulali.
Vidim ovdje puno lijepih vjesti, čestitam novoj trudnici, čeka i vibrice šaljem za ostali piškalice.
Mi se družimo, i uživamo i naravno nadmo.
Cure evo da vas obavjestim da sam juce pisnula test. Pokazao mi je dvije crtice koje se tako dobro vide. Ja sam juce cjeli dan pod dojmom, još mi je to nekako nevjerojatno da je stvarno. Juce je u mom životu nakon puno mjeseci bilo mojih osmijeha, ali i suza jer na trenutke osjećala sam se kao da sam iznevjerila Adriana.
Predivne vijesti.sve najbolje.
Budi sretna.
Ovo je neki trudnički mjesec! Čestitke svima! Zadarmamica jel opet jedeš poriluk ili ćeš jutros pišnut test?
Upravo cips od paprike pojela.sada sladoled.
Danas 29.dc
Trebala pisati jutros ali nisam sinoc kupila test.a kisa mi pada.auto kod muza.pa cu sutra.bi ja i popodne ali me strah.
Gadan pms ako nisam trudna.
Jutro, kava je kuhana, poslužite se!
Ovo je stvarno plodan mjesec.
Adrianovamamica čestiam!
Cestitam!!! :klap:
Ja budna vec 2h i jos ne mogu ustat iz kreveta... tako mi je hladnooo i osjecam se bas nekak slabo... ko da imam gripu - al nemam... nikakvih bolova, temp normalna 36,4.. mozda je ovo glupo vrijeme vani krivo i kisa :unsure:
lista za 01.09.2014. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :-D:-D:-D
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 41 dc +
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 31 dc +
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :uteg:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc