Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1244

Tema: Odbrojavanje 7/14................. .............. ............by Lorelai

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AdrianovaMamica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Cure evo da vas obavjestim da sam juce pisnula test. Pokazao mi je dvije crtice koje se tako dobro vide. Ja sam juce cjeli dan pod dojmom, još mi je to nekako nevjerojatno da je stvarno. Juce je u mom životu nakon puno mjeseci bilo mojih osmijeha, ali i suza jer na trenutke osjećala sam se kao da sam iznevjerila Adriana.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Predivne vijesti.sve najbolje.
    Budi sretna.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo da vas obavjestim da sam juce pisnula test. Pokazao mi je dvije crtice koje se tako dobro vide. Ja sam juce cjeli dan pod dojmom, još mi je to nekako nevjerojatno da je stvarno. Juce je u mom životu nakon puno mjeseci bilo mojih osmijeha, ali i suza jer na trenutke osjećala sam se kao da sam iznevjerila Adriana.
    Čestitam ti draga moja od svega srca!
    Znaš kaj ti budem rekla,gledaj ove dvije crtice..novi život u sebi..kao nekoga koga ti je poslao tvoj anđelić,vidi kolko si tužna što je otišao,i ne želi da budeš sama.
    Dan po dan..sve bude dobro!

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Citiraj AdrianovaMamica prvotno napisa Vidi poruku
    Čestitam draga!!! Nemaš razloga plakati, jedino od sreće! Maleni će imati bracu ili seku di ćeš većeg veselja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •