Odlican savijet!
Saljem vam curke jedan zanimljiv clanak na temu pravljenja beba:
http://www.parents.com/getting-pregn...gnant/#page=13
Ajme koji uzas..dok nisam bila "freelancer" od zavrsetka faxa radila sam tako 3 po 3 mj, a polozaj koji sam trebala dobiti kada je za to vrijeme doslo, nisam dobila jer sam zena i rodit cu kad tad (doslovno tim rijecima) i plus sef je bio gey koji je zaposlio nekog mladog i zgodnog lika jer mu je bio "napetiji" (skoro tim istim rijecima)..
Srecom imam vjestinu koja ne mora biti prisilno vezana za neku firmu i od tada sam svoj covjek..
U tu firmu se ni jedna trudnica nakon porodiljnog nije vratila..tuzna prica nase male jadne zemlje..
A ja opet vodim borbu sa ne spavanjem....
lista za 05.11.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :heart::heart::heart:
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~38 dc +
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32 dc
lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc
odbrojavalice:
ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 dc
sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc
Kavicaaaaaa!
Ljubičice ima li kakvih simptoma, hoće li itko piškiti?
Gdje nam je mišica, kudri kakvo je stanje kod tebe?
Moja M nikako da krene, samo slini.
Definitivno ću se raspitat o svim mogućnostima. Jadna je ta naša država. Najviše me živcira dragi koji je skroz indiferentan. Nekad stvarno mislim ko da smo s dvije planete.
tu sam, evo u petak idem kod dr, test mi je negativan, pa ćemo vidjeti što ona kaže
pretpostavljam da će mi reći da još malo pričekam ili će mi dati duphaston
prema svim znakovima, ovaj ciklus mi je bio anovulatoran, iako sam evo prije pola sata primijetila bjelanjak iscjedak...vidjet ću još do petka...
(a nismo sinoć hopsali pa nije sperma...)
Ne znam di zivis al ako si iz zg odi u klovicevu. Tamo u pravnu sluzbu i ona teta tam ce ti sve objasnit.
Ali definitivno bi trebala prvo kod ginica i reci mu da zbog vrste posla jednostavno trudna ne mozes radit. Ja sam protiv muljanja na komplikacijama ali na zalost drzava nas dovodi u takvu situaciju.
Nivesa, kako si? jel stalo krvarenje?
Drage moje, dobar dan svima! Evo smao da Vas izvjestim o nasem stanju, danas ujutro kada sam isla na wc, na papiru sam nasla onako bas onaj iscjedak prozirni od ovulacije. bas onako rastezljivo, prozirno. Nebi mi to nista bilo cudno da nisam isti mala i u petak i u subotu, pa me cudi jel moguce da ovulacija traje tako dugo?? mislila sma da smo sve pokrili, ali vidim da da bezuspjesno ako je danas bio opet taj iscjedak...
zadnji puta smo u subotu...mislim da cemo morati i danas jos jednom....
cervikalna sluz ti moze biti vidljiva par dana, samo je na dan O najrastezljivija i najgusca... sve ti to zavisi o puno stvari a isto tako i od zene do zene... ja recimo uopce sad prosli ciklus nisam bila "mokra" i dr. nikako na uzv nije vidio cs, a kad sam dosla na gin.stol prije postupka kaze ima sluzi ajme... samo ti pokrij sve dane pa si sigurna :-) :fige:
ovo se i meni dogodilo jučer :lol: i malo sam se stiltala na tren, al sam brzo popiškila LH trakicu za svaki sluča, i bila je skroz negativna za razliku od 15.dc kad je bila pozitivna...e sad, kako biti siguran bez ultrazvuka ili LH da je O bila baš onda kad ti misliš, nikako 100%, ali vjeruj svom tijelu što ti govori, a keksaj se bez obzira i danas :bouncing: - makar za gušt!
Eto cure da se i ja javim sa svojim simptomima. Gripa je vec opako uzela maha. NI ehinacea mi ne pomaze. Ujutro sam tutnula u hladnu vodu govedje meso sa kostima, pa cu to kuhati na laganoj vatrici satima. Kazu da je dobro za imunitet. Sto se sexa tice, sexam se i bolesna, eto, ja stara baba vec 4. dan zaredom :lol:, mislila sam da li da danas odustanem, ali mi je nekak bezveze, nek muz odraduje.
Iskreno, iznenadilo me da mogu svaki dan i jos k tome gustam. Sve poze pokrivamo, tako da zakaparimo posteno bebu. Makar danas mislim da cemo se baciti u neku dosadnu, s obzirom na to da me svaki misic boli toliko da se ne mogu maknuti iz kreveta. Ovo mi je skola, svake cu se godine protiv gripe cijepiti.
Naravno da idem, ali danas mi je malo depra dan, pa moram malo cvilit...
Ma kakva depra! Ne znam, koliko sam te pratila mislim da si ipak solidno sve pokrila. Osim toga, kaj bu bilo, bilo bu. Ja si nekak mislim da mi nije pametno zatrudnit u ovom ciklusu jer bum radjala u kolovozu, i tak si zeznula cijelo ljeto. Tak da, ak mi uspije, super, ako ne, dragi je Bog mislio kako je dobro da uzivam iduce ljeto...
pišite 1dc
a mogla bi probati :) zvuči zabavno u svakom slučaju
Imas prav! Jedini bi problem bio taj da bi imali previse clanova u tom maratonu/forumu, onda bi se, na zalost pridruzili kojekakvi perverznjaci kojima je samo do sexa a ne do djece, pa swingeri, pa zatim oni koji pate na sex sa trudnicama, pa homo, transsexual, transgender...pa tko bi tomu stao na kraj...onda bi na nas poceli gledati kao na kakve cistunke kojima je glavni razlog sexa trudnoca, u posljednje vrijeme...pa bi se onda javili parovi koji ne mogu upoce imati djecu i tuzili nas za diskriminaciju jer nama kobne dijagnoze jos nisu postavljene...i eto, ne bi proslo ni par dana, sve bi se opako zakompliciralo i onda bi se mi morale povuci sa tog sex maratona foruma i otvoriti neki forum dosadnog imena...odbrojavanje bi pasalo, na primjer....hm, pa mi jesmo u odbrojavanju! juhuuuu!
Cure ja sam narucena u petak u 20h.biti ce 8tt.valjda cu cuti srce.stalno sam pod stresom i odmah mi se drob napuse i zateze.valjda ce biti ok.
Petak ce brzo doci ZM, a ja ti zelim da je sve superrrr kao sto je meni u 8 tt bilo prosli tjedan ~~~~~~~~ (stres je neizbjezan)
Jel se mogu ja pridružit sex maratonu, bez obzira na plus :)
Kad ovo citam cini mi se da je najbolje uopce ne prismrditi lijecniku do kojeg 12 tt. Kak su nase babe radjale bez ultrazvuka i slusanja srca, da mi je znat...pokusaj se nekako opustiti. Meni je uvijek plivanje pomoglo...ne znam, mozda tih 9 mjeseci u vodi zaista toliko utjece da cim sam u bazenu se osjecam kao doma i da su svi moji problemi nestali... mozda da pokusas s tim...
YM nisi se bojala pokupiti neku bakteriju?