Stranica 14 od 22 PrviPrvi ... 41213141516 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1052

Tema: Odbrojavanje 12, 13/14.....by stork & zadarmamica....& počasno žužy

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    naravno, moguce je da se pco, pogotovo ako je bio blazi, povuce.
    a i postoji razlika izmedju pco slike jajnike i pcos-a (sindrom - odnosno skup simptoma - ukljucuje anovulaciju, disbalans hormona i sl.)
    Hvala draga Bubekica. Sto se tice ovulacije, ja ju imam itekako izrazenu, ali varira iz mjeseca u mjesec, neznam zasto, ali tako je. Jedan mjesec imam bas vidljive i snazne, a drugi mjesec kao malo sramezljive, drugacije.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj ivchica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala draga Bubekica. Sto se tice ovulacije, ja ju imam itekako izrazenu, ali varira iz mjeseca u mjesec, neznam zasto, ali tako je. Jedan mjesec imam bas vidljive i snazne, a drugi mjesec kao malo sramezljive, drugacije.
    jel to potvrdjeno uzv?
    mozda ovisi o jajniku....

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

MM i ja smo imali 1,5 godinu nezaštićene odnose i kad bi iz mjeseca u mjesec prokleta vještica stigla razočaranje je bivalo sve veće. Tad smo zaključili da je vrijeme obratit se liječnicima. Odlučili smo se za najboljeg privatnika i krenuli na razgovor, a tamo smo dobili listu pretraga koje je potrebno napravit. Moj HSG je bio loš, ali mužev spermiogram je bio katastrofa. Tad smo čuli ono što nikome nije drago čut: šanse da prirodnim putem imate dijete su nikakve....to nas je dotuklo, ali nakon par dana smo došli k sebi i rekli: ok, tako je kako je, ajmo vidit šta se iz toga da napravit i tad je počela naša MPO internacionalna avantura

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

jel to potvrdjeno uzv?
    mozda ovisi o jajniku....
    Prosli mjesec sam bila na kompletnom pregledu kod moje ginekologice i tocno se utvrdilo da imam normalnu ovulaciju! Bila sam na 17 DC.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    MM i ja smo imali 1,5 godinu nezaštićene odnose i kad bi iz mjeseca u mjesec prokleta vještica stigla razočaranje je bivalo sve veće. Tad smo zaključili da je vrijeme obratit se liječnicima. Odlučili smo se za najboljeg privatnika i krenuli na razgovor, a tamo smo dobili listu pretraga koje je potrebno napravit. Moj HSG je bio loš, ali mužev spermiogram je bio katastrofa. Tad smo čuli ono što nikome nije drago čut: šanse da prirodnim putem imate dijete su nikakve....to nas je dotuklo, ali nakon par dana smo došli k sebi i rekli: ok, tako je kako je, ajmo vidit šta se iz toga da napravit i tad je počela naša MPO internacionalna avantura
    Draga moja, mi sveukupno pokusavamo nepunih 5 mjeseci. Ono sto ja mislim je da sam ja OK, ponavljam, nakon NG cemo i mi na malo detaljnije obrade ako se nista ne ulovi do tada!

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Draga moja, mi sveukupno pokusavamo nepunih 5 mjeseci. Ono sto ja mislim je da sam ja OK, ponavljam, nakon NG cemo i mi na malo detaljnije obrade ako se nista ne ulovi do tada!
    Imate više od 30 godina?

Bilo bi divno kad bi se ulovilo za NG

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Žužy javi nam se?ima li dobrih vijesti?

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

MM 34 a ja cu 31 ubrzo... Bilo bi divno, koliko hopsamo!! nadamo se! Ako ne preselit cu se ndrugi forum da se upoznam sa nekim drugim vodama...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj zadarmamica prvotno napisa Vidi poruku
    Žužy javi nam se?ima li dobrih vijesti?
    Tu sam...
    Nema promjena,beta pada..nadam se izbječi kiretažu i jedva čekam da sve to skupa prođe i da mogu početi normalno živjeti.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Tu sam...
    Nema promjena,beta pada..nadam se izbječi kiretažu i jedva čekam da sve to skupa prođe i da mogu početi normalno živjeti.
    Drži se.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ivchica imate jos vremena, 5mj je uistinu malo.
    ono sto nestrpljivi prije odrade je spermiogram jer je jednostavno (i bezbolno ), a moze donijeti bitna saznanja.

mogu ti navesti nas primjer - za pcos znamo od moje 14. godine. moja ginicka nas je odmah uputila u mpo kliniku, nakon 3 ciklusa pokusavanja, i tamo su nam predlozeni ciljani odnosi s klomifenom, ako sgram i hsg budu ok. kad smo dobili nalaz sgrama bilo je svima jasno da a)nemamo zasto na hsg b)je icsi za nas jedina opcija.

hocu ti reci da ti to stvarno sve ovisi o dijagnozama.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Žužy drži se draga!!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Pozdrav curke, eto, mene vam danas nekakva viroza/gripa vata! Pravo mi budi kad sam odugovlacila sa cijepljenjem. Lezim u krevetu, sve me kosti bole, i razmiljsljam da li da odgodim sexanje ili ne. Mozda najbolje da prepustim svu akciju muzu a ja cu samo lezati kao gejsa (ako ste gledale film sjecanja jedne gejse kako se ona sexala, samo legla a muskarac neka odraduje).

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

žužy

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Tu sam...
    Draga moja Zuzy, tebe sam prvu upoznala odkada sam dosla na forum! Tako sam bila sretna zbog tebe, ali moras biti sada hrabra... znam da nije lako... drzi mi se

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ivchica imate jos vremena, 5mj je uistinu malo.
    ono sto nestrpljivi prije odrade je spermiogram jer je jednostavno (i bezbolno ), a moze donijeti bitna saznanja.

mogu ti navesti nas primjer - za pcos znamo od moje 14. godine. moja ginicka nas je odmah uputila u mpo kliniku, nakon 3 ciklusa pokusavanja, i tamo su nam predlozeni ciljani odnosi s klomifenom, ako sgram i hsg budu ok. kad smo dobili nalaz sgrama bilo je svima jasno da a)nemamo zasto na hsg b)je icsi za nas jedina opcija.

hocu ti reci da ti to stvarno sve ovisi o dijagnozama.
    Ma znam, zato sam i rekla da ako se do NG nista ne promjeni barem neka on obavi s-gram tako da smo barem sa te strane mirni. Pa ako je problem u njemu da znamo na cemu smo! Ako nije u njemu problem onda idem i ja malo detaljnije sebe obraditi.
    Hvala ti na savijetima Bubekica

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

np draga
    i mali mali dodatak - moze bit u nikome problem - pa da opet nejde... to se zove idiopatska neplodnosti i ako se dobro sjecam 1/6 neplodnih su idiopati.

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ako postoji išta pozitivno u iskustvu biokemijske onda je to da znam da dečki plivaju... a ostatak, budemo vidjeli...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

np draga
    i mali mali dodatak - moze bit u nikome problem - pa da opet nejde... to se zove idiopatska neplodnosti i ako se dobro sjecam 1/6 neplodnih su idiopati.
    Eto nas.
    6 godina ciljanih odnosa,sve uglavnom uredno..a osječam se

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tu sam...

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Tu sam...
    Zuzi, ovdje zene imaju recepturu ako zele izbjeci kiretazu da pobacaj sam krene od sebe. 2/5 zlicice cimeta ujutro i navecer. Mora biti cassia cimet (onaj najjeftiniji).
    Mora da je koma! Ja se kiretaze bojim vise od crnog vraga. Zadnji put zu me htjeli poslati na kiretazu pa sam ja udrila po cimetu i sladicu (on isto djeluje abortivno).
    Drzi se!

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

np draga
    Bas sam htjela pitati sto to znaci idiopati?
    sad sam se sjetila sta je meni stalno govorio moj ginekolog u ZG da ne postoji zena koja nemoze ostati trudna, nego da su u vecini slucajeva muskarci ti u kojima je problem, a njih se najmanje kontrolira... Neznam, vidjet cemo...

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Drage moje, dan mi je koma.
    Nemam podršku okoline, dobila ujedno i prekid odnosa

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Radnog odnosa, jer smo na ugovore po par mjeseci i rekla sam mu za t, rekao je da mi nakon Božića više neće produžiti.
    Živjet ćemo sa svekrvom i svekrom u kući pa će ispast da živim na njihov račun. Najradije bi pobjegla na drugi kraj svijeta i krenula sama iz nule

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Kudri, koje si godiste? Ja 81.
    hihi, 83. mladi sam pupoljak, šalila sam se za godine...ali fakat nisam sigurna dal bi izdrzala mjesec dana svaki dan...nekad mi je to bilo normalno, ali tad nije bilo drugih obaveza i živjelo se samo da se uziva...danas, uz posao, obaveze, dijete...fakat nekad jedva čekam da se srušim i spavam
    Posljednje uređivanje od kudri : 04.11.2014. at 21:16

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj ivekica prvotno napisa Vidi poruku
    Radnog odnosa, jer smo na ugovore po par mjeseci i rekla sam mu za t, rekao je da mi nakon Božića više neće produžiti.
    Živjet ćemo sa svekrvom i svekrom u kući pa će ispast da živim na njihov račun. Najradije bi pobjegla na drugi kraj svijeta i krenula sama iz nule
    Draga moja, bas mi je zao! Da imam veliku kucu rekla bih ti da dodjes kod mene. Nadam se da ce vam nesto uletit da ne morate zivjeti sa tom vjesticom. Da li dragi dobro zaraduje? Jeste li razmisljali mozda ici van zivjet? Mislim da bi vam bilo bolje.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

šupak najobičniji!! pa ne isplaćuje ti on porodiljnu naknadu, već država!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    hihi, 83. mladi sam pupoljak, šalila sam se za godine...ali fakat nisam sigurna dal bi izdrzala mjesec dana svaki dan...nekad mi je to bilo normalno, ali tad nije bilo drugih obaveza i živjelo se samo da se uziva...danas, uz posao, obaveze, dijete...fakat nekad jedva čekam da se srušim i spavam
    A, nisi puno mladja od mene. Eto, nama je danas 4 dan zaredom. Iskreno, odkad se svaki dan sexamo muz sve radi umjesto mene, da se ne bih jadna umorila
    Nesto me viroza hvata, pa sam rekla da necu biti previse aktivna ni za vrime sexa, on je rekao da nema problema, da ce i to odraditi...vidjet cu hoce li biti takav i ostala 2,5 tjedna

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    šupak najobičniji!! pa ne isplaćuje ti on porodiljnu naknadu, već država!
    Znam, odvratno! No sve se u zivotu placa, samo se nadam da ce mu se naplatiti posteno!

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Odma si otvori bolovanje. Tako ces mozda uspjet ostvarit naknadu kroz cjelu t. Odi na hzzo i raspitaj se.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Odma si otvori bolovanje. Tako ces mozda uspjet ostvarit naknadu kroz cjelu t. Odi na hzzo i raspitaj se.
    Odlican savijet!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Saljem vam curke jedan zanimljiv clanak na temu pravljenja beba:
    http://www.parents.com/getting-pregn...gnant/#page=13

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ajme koji uzas..dok nisam bila "freelancer" od zavrsetka faxa radila sam tako 3 po 3 mj, a polozaj koji sam trebala dobiti kada je za to vrijeme doslo, nisam dobila jer sam zena i rodit cu kad tad (doslovno tim rijecima) i plus sef je bio gey koji je zaposlio nekog mladog i zgodnog lika jer mu je bio "napetiji" (skoro tim istim rijecima)..
    Srecom imam vjestinu koja ne mora biti prisilno vezana za neku firmu i od tada sam svoj covjek..
    U tu firmu se ni jedna trudnica nakon porodiljnog nije vratila..tuzna prica nase male jadne zemlje..

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A ja opet vodim borbu sa ne spavanjem....

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Drage moje, dan mi je koma.
    Nemam podršku okoline, dobila ujedno i prekid odnosa
    Draga odi odmah kod dr i otvori si komplikacije, ali svakako prije nego ti istekne ugovor, tako da imaš pravo na naknadu u visini plaće odnosno max.4250,00 kn i porodiljni u visini svoje plaće.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

lista za 05.11.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
    ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~38 dc +

kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~32 dc
    lady.x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
    orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~30 dc
    hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27 dc

odbrojavalice:

ladyB~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~22 dc
    sunshine ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
    merienn ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~13 dc
    yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4 dc

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Kavicaaaaaa!

Ljubičice ima li kakvih simptoma, hoće li itko piškiti?
    Gdje nam je mišica, kudri kakvo je stanje kod tebe?

Moja M nikako da krene, samo slini.

ivekica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

Definitivno ću se raspitat o svim mogućnostima. Jadna je ta naša država. Najviše me živcira dragi koji je skroz indiferentan. Nekad stvarno mislim ko da smo s dvije planete.

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

tu sam, evo u petak idem kod dr, test mi je negativan, pa ćemo vidjeti što ona kaže
    pretpostavljam da će mi reći da još malo pričekam ili će mi dati duphaston
    prema svim znakovima, ovaj ciklus mi je bio anovulatoran, iako sam evo prije pola sata primijetila bjelanjak iscjedak...vidjet ću još do petka...

<mišica> avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2014

Početno

(a nismo sinoć hopsali pa nije sperma...)

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Definitivno ću se raspitat o svim mogućnostima. Jadna je ta naša država. Najviše me živcira dragi koji je skroz indiferentan. Nekad stvarno mislim ko da smo s dvije planete.
    Ne znam di zivis al ako si iz zg odi u klovicevu. Tamo u pravnu sluzbu i ona teta tam ce ti sve objasnit.
    Ali definitivno bi trebala prvo kod ginica i reci mu da zbog vrste posla jednostavno trudna ne mozes radit. Ja sam protiv muljanja na komplikacijama ali na zalost drzava nas dovodi u takvu situaciju.

tetagogolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nivesa, kako si? jel stalo krvarenje?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj tetagogolina prvotno napisa Vidi poruku
    Nivesa, kako si? jel stalo krvarenje?
    Dva dana sam curila ko da je zadnji dan m,onda nista ,pa jedan dan crvena krv, jucer i prekjucer onak tamna tamna krv ali isto kao da je zadnji dan m. Valjda je to ok. Sad me i ne boli vise. Samo kad se sjednem u neki nezgodan polozaj.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Drage moje, dobar dan svima! Evo smao da Vas izvjestim o nasem stanju, danas ujutro kada sam isla na wc, na papiru sam nasla onako bas onaj iscjedak prozirni od ovulacije. bas onako rastezljivo, prozirno. Nebi mi to nista bilo cudno da nisam isti mala i u petak i u subotu, pa me cudi jel moguce da ovulacija traje tako dugo?? mislila sma da smo sve pokrili, ali vidim da da bezuspjesno ako je danas bio opet taj iscjedak...

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Drage moje, dobar dan svima! Evo smao da Vas izvjestim o nasem stanju, danas ujutro kada sam isla na wc, na papiru sam nasla onako bas onaj iscjedak prozirni od ovulacije. bas onako rastezljivo, prozirno. Nebi mi to nista bilo cudno da nisam isti mala i u petak i u subotu, pa me cudi jel moguce da ovulacija traje tako dugo?? mislila sma da smo sve pokrili, ali vidim da da bezuspjesno ako je danas bio opet taj iscjedak...
    Da li si sigurna u to kada ti je O??
    Draga moja ja sam se u ciklusu kad sam ostala t dva puta posteno...dva dana prije O i koji dan iza nje. Ovo ostalo necu ni racunat. Tako da uvijek imasanse. Spermiji zive dovoljno dugo.

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

zadnji puta smo u subotu...mislim da cemo morati i danas jos jednom....

ivana.sky avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2014

Početno

cervikalna sluz ti moze biti vidljiva par dana, samo je na dan O najrastezljivija i najgusca... sve ti to zavisi o puno stvari a isto tako i od zene do zene... ja recimo uopce sad prosli ciklus nisam bila "mokra" i dr. nikako na uzv nije vidio cs, a kad sam dosla na gin.stol prije postupka kaze ima sluzi ajme... samo ti pokrij sve dane pa si sigurna

LadyB avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

ovo se i meni dogodilo jučer i malo sam se stiltala na tren, al sam brzo popiškila LH trakicu za svaki sluča, i bila je skroz negativna za razliku od 15.dc kad je bila pozitivna...e sad, kako biti siguran bez ultrazvuka ili LH da je O bila baš onda kad ti misliš, nikako 100%, ali vjeruj svom tijelu što ti govori, a keksaj se bez obzira i danas - makar za gušt!

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    Ajme koji uzas..dok nisam bila "freelancer" od zavrsetka faxa radila sam tako 3 po 3 mj, a polozaj koji sam trebala dobiti kada je za to vrijeme doslo, nisam dobila jer sam zena i rodit cu kad tad (doslovno tim rijecima) i plus sef je bio gey koji je zaposlio nekog mladog i zgodnog lika jer mu je bio "napetiji" (skoro tim istim rijecima)..
    Srecom imam vjestinu koja ne mora biti prisilno vezana za neku firmu i od tada sam svoj covjek..
    U tu firmu se ni jedna trudnica nakon porodiljnog nije vratila..tuzna prica nase male jadne zemlje..
    Ajme, uzas. Tog covjeka treba na sud! Makar, s obzirom da je gey, ne znam bi li ista postigla s obzirom da su oni zasticeniji od sredozemnih medvjedica (a bome i ugrozeniji od njih, naravno, kad su u pitanju mladi kolege

ivchica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Citiraj LadyB prvotno napisa Vidi poruku
    ovo se i meni dogodilo jučer i malo sam se stiltala na tren, al sam brzo popiškila LH trakicu za svaki sluča, i bila je skroz negativna za razliku od 15.dc kad je bila pozitivna...e sad, kako biti siguran bez ultrazvuka ili LH da je O bila baš onda kad ti misliš, nikako 100%, ali vjeruj svom tijelu što ti govori, a keksaj se bez obzira i danas - makar za gušt!
    ma naravno... to bez problema svaki puta i radim... Samo kao i ti ssam se fakat malo stiltala... a sad kada bolje promislim, malo sam i tuzna jer ovo znaci da nam i ovaj mjesec nije uspjelo....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •