aaaa ginem godinama za time da imam partnericu koja je na istom nivou kao i ja i da se međusobno guramo u treninzima :)
Al ok, ova tema poprilično uspjeva u tome :lol:
Printable View
Tema je najbolja na forumu...toliko motivacije i pozitive na jednom mjestu :)
oooooooooooo chris skicas jos temu, suer cekam recenziju :-)
chris blue, ti si nam rijetko na temi, što sad vježbaš, kako se držiš? vidjeh da si napredna ;)
Sve sreća pa ne poznajem ni jednog osim Joze, a ni njega baš ne šljivim u zadnje vrijeme. :)
Tko je Shaun? :-o Tko je Scott? :-o
Tu vagu koja mjeri postotak masti, vode, kostiju, dužinu kose i noktiju na nožnim prstima, imam ja... služi mi samo da Smjehuljicu tu i tamo izvažem. I da obrišem prašinu s nje.
w9 treći put. danas. držite palčeve jer sam umorna za poludit, mala je kraljica noći već 2 tjedna u kontinuitetu. ali ne dam se! w9 i w10 i c3 su super. jako me zatežu mišići cijelo vrijeme, naravno da u toj boli uživam i zamišljam kako mišići bujaju :)...Kavofob imaš T25 na torrentu.
i ja sam odlučila idući tjedan krenuti s T-25, imam taman vremena prije GO da odradim makar alpha fazu :mrgreen:
kako je super veselo na topicu :hug:
ja se drzim 2 nivoa 6w6p, jos mi salo place ko ludo :), jucer me mala slucajno takla za ledja poslije vjezbanja, kako je gadljivu facu slozila - 'mokla si, mama!' :mrgreen:
i pazim malo na prehranu vise, pa vidim i pomak na vagi
istina ovo za misice i vagu, kad kazem kilazu svi kazu da izgledam mrsavije, a ja sam sad 65 kg na 165 cm (bila i 74 prosle godine, kila, ne centimetara, nazalost :mrgreen:), pjescani sat
sta se slika tice, ni ja ne volim bas isklesane trbusnjake - na zenama :angel:
onako, da se naziru obrisi, ili da se vide kad se bas napnes, to mi je puno vise sexi
i stavljene slike su mi najprivlacnije one izmedju 20 i 25% bf
i tjesi me ona slika s trbuhom, ja imam mali pojas visece koze ispod pupka koji me uzasno smeta
ako ga kupaci malo stisne, izgleda super, ali ne daj boze da udje ispod tog nabora :lol:
summer :lol:
Ja sam većinom pošteđena diranja i grljenja kad vježbam, otkad se par puta zaletila na mokro... sad uglavnom prije oprezno pita "mama, mokra si?"
Što se opuštene kože tiče, uzdam se da će otići s vremenom :)
mojoj prasici nema dražeg nego sjesti mi na leđa kad sam u planku i onda licem plaziti po mokrim leđima. zajedno se tuširamo poslije toga.
Ja sam baš u toj kategoriji, i iako nisam po svom ćeifu (uvijek želim biti isklesanija, iako realno sam vrlo zadovoljna kad pogledam oko sebe) kontam si da ima ljudi koji su sigurno oduševljeni baš s takvim izgledom. To mi je uvijek dobar izgovor za ne treniranje :lol:
Moja mrzi mokro, sve mokro povezuje s prljavim. Nedo bog da joj nešto na odjeću kapne, presvlačenje odmah :)
Ah, onda nemam rješenje.
Ja sam danas 4. dan yogillian. Paše mi to po ovom vremenu.
Plus što ne zahtijeva nikakve gadgete.
Nije mi lagano, pošteno se oznojim.
E, jedino sam si u intersportu kupila nekakav yoga mat za 70kn, jer mi one konzum ležaljke nisu bile dobre, raspadale su se.
Još samo da proplivam. Mada, jutros mi se već činilo more toplije.
ubile ste me u pojam s tim vaganjem.... a taman sam se htjela pohvalit da sam skinula 1 kilu.
Aaaah... jedan pogled na Shauna je bio dovoljan da se isfrustriram još više nego na prvoj stranici kad ste počele o skraćenicama. :) Ne čini mi se da je on do tih pločica došao ugodom. Što je onda neugodno vježbanje?
A taj Scott? On nema neki svoj program vježbanja? On je samo muž? :)
Aha.. a koji bi bio neki entry level... za nekog tko nije nikad hopsao i tko to ne voli?
ubacujem se i ja na temu :-)
ubija me ovo vježbanje po vlastitoj organizaciji. moja grupa od 3x tjedno pauzira i sad ja opet soliram. a ne volim solirat.
neću puno filozofirat, nadam se.
danas (a nadam se da ću i sutra imat što napisat):
muž me nagovorio na trčanje (ne volim trčat. ne volim. i točka) pa tako palo 6,94km uz dvije pauze sa po
6min kružnog (po intervalima. ne odjednom) - 30 skleka, 42 marinaca, 72 čučnja prvih 6min
52 naskoka na neki panj (40tak cm), 52 skakavaca, 52 trbušnjaka drugih 6min
poslije ošla na vrt sa bicom. ispalo 13km. dva tjedna nisam pedalirala i poslije ovog trčanja jedva odvrtila pedale sa kolko tolko zadovoljavajućom brzinom.
e pa danas ću opet morat do vrta pa ću još jedan put sa bicom.
sutra ne znam još što ću. ako će dragi opet ić trčat i ja ću. nešt grinta kako će ga možda nešt boljet pa da onda neće.
onda ću smislit nešt. ako ništ drugo ubost nešt od tete jill, možda shauna.
btw, ja shauna ne volim :mrgreen:. zapravo ne volim ga čut. dok govori. imam osjećaj ko da stalno stenje. al dobro
uglavnom, ne smijem dozvoliti da mi forma padne prek ljeta. a bilo bi super kad bi pomalo i dalje išla prema gore.
još ću nadodat na priču o vježbanju / prehrani.
anchie, tam u onoj knjizi za koju si lijepila linkove, striček Mark (jel je?) lijepo kaže da je prehrana 80% rezultata, stil života i kretanje 20% rezultata. zeznuto je što ne može jedno bez drugog pa ako se 'savlada' jedan dio ne znači da je odmah i ostvareno 80 ili 20% rezultata. frigaj ga. treba i jedno i drugo za ikakav trajni rezultat.
vaga ne koristi, osim, rekla bih ipak u početku ako se kreće od kg koji nisu zdravi za organizam. znači ako osoba ima o ho ho viška. mislim da onda jako teško može dobivati baš toliko mišićne mase i puno brže će se vidjeti rezultati od prehrane.
kod osoba koji su na zdravoj kilaži ali bi htjele pic mic ili imaju nešto malo više kg od 'zdravog' za tijelo bolje je ne obraćat neku ludu pažnju na vagu.
ajd, nadam se da se javim sutra bez filozofije :bye:
Inesica :naklon:
Može neki link pliz? Na telefonu sam i s pol ruke...
ajme kak je Shaun smiješan s kosom :lol::lol:
30DS Jillian Michaels, Mojca, ako ti se to čini preteško, onda Body Revolution w1 i w2
joj kaj ste postova naštancale :)
prijevljujem 3. dan za redom 30DS J.Michaels. Puno znoja, malo sam krepandus, al poslije je super.
Da obavezno ću vježbati i kad krenem na more, naći ću načina, isto kao što sam i sad!
E sad da vas pitam - kakva su vaša iskustva sa gore navedenim programom, kakve ste promjene primjetile nakon mjesec dana i s kojim programom ste nastavile nakon tog?
Ekoi, super, samo nastavi.
Rezultati jako ovise o puno faktora, npr. prehrani, koliko viška imaš, koliko si redovna u vježbanju... svakako svi primjete ogromnu promjenu u razini kondicije, a odu i cm. Ja nisam 30DS vježbala, osim 1x pa nemam konkretniji prijavak.
Joj, koji od ona dva?
Ja odvalim svaki put na njih, u usporedbi sa zenskama iz HHA, nekako su mi bas komicni. :mrgreen:
Mojca, kao entry level ti je sasvim OK i Shaun (Hip Hop Abs - pa unutra ima nekoliko programa koje mozes alternirati po danima), on zaista nije prezahtjevan.Citiraj:
Mojca prvotno napisa
Ili Jillian Michales, 30 Days Shred - 3 levela - svaki po 10 dana, ali sugeriram ti da ako nakon 10 dana 1. levela jos imas poteskoca, nastavis s njim dok ga ne osjetis dovoljno laganim da bi mogla dalje.
Odoh se podruziti sa Shaunom :mrgreen:, onda trk na plazu na kupanjac, i onda lagana vecera. :)
Ja vas vise ne mogu pratiti :-)
Ali uglavnom, prijavljujem da sam uspjela neasistirani chin up!!!!!! I to tri!!! Sa malim pauzama izmedju, ne onak nastancano jedan za drugim.
Sad mi ostaje da savladam neasistirani pull up.
zhang :naklon: i tebe je motivirao onaj video za chinupove i pullupove :) ja se svaki dan sjetim tipa :naklon:
a gdje to radiš? imaš neku štangu doma?
Imam, to sam se pocastila za bozic. Netko parfemom, a netko sipkom za zgibove :mrgreen:
I to sam uzela onu sto se ubusi u zid, imam i onu za stok, ali mi nije sjela.
Do sada sam radila negative/assisted chin/pull ups, ali sad je nesto valjda kliknulo. Cak sam maloprije probala i pull up i mogu, ali jos ne mogu bradu dovuci iznad sipke, dodjem negdje do nosa. Valjda sam kroz ovo vrijeme stekla snagu, ali nisam skuzila.
zhang, mada mi je naziv po prilici govorio o čemu pričaš, ipak sam guglala :mrgreen:
svaka čast, ženo!
Anchie, ti si negdje pitala zasto se ne bi moglo dobivati misicnu masu i topiti salo. U principu je moguce, ali je uzasno sporo. Do zeljenih rezultata se puno brze dodje u ciklusima m
Zeza me mob.
...u ciklusima masa - definicija.
Jer za dobivanje misicne mase treba kalorijski suficit (i povecani unos uh, znam da ti se to ne svidja :mrgreen:), a za przenje masti kalorijski suficit.
Kako se ne moze istovremenu biti u suficitu i deficitu, treba se odluciti.
Moze se rezultat dobiti i sa blagim suficitom, ali je to onda spor proces tijekom kojeg se ne umastis puno, ali zato niti misici nemaju od cega bujati.