Kavofob :lool:
To je bio odgovor larmami!
Vikki, hvala na pojasnjenju :)
Printable View
Kavofob :lool:
To je bio odgovor larmami!
Vikki, hvala na pojasnjenju :)
ma nisi u kurzivu vec ti slova rade obliques crunches :lol:
tnx anci! imas li mozda link za skinuti? nasla sam na youtubeu prvi level...
aha, znam od kuda kurziv, kopirala sam neciji upitnik gore jer kod mene ne radi ta tipka
Uh, ko će ovo sve pohvatat! Hebate, znanstveni rad izrastao na mojoj dilemi.
Sirius me pozna, zna kako sam građena, jerbo se uglavnom druzimo ljeti na plaži.
Doista nemam izražene mišiće, odnosno da citiram jednu frendicu koja me masirala: "Marta, di su ti mišići? Mislim, znam da ih imaš jerbo hodaš uspravno, al ja tu ništa ne pipam."
I sad se pitam jel to zbog toga što možebitno ne unosim dovoljno proteina. Ni ja zapravo ne volim te mućkalice, ali znam da nema šanse da jedem toliko ribe i sira koliko bi bilo dovoljno.
Mah, razriješit će se ta moja dilema prije il kasnije...
Marta i grah je dobar izvor proteina.
Danas odradila tbc, kažem odradila ali imala sam pauze za popit vode i opravak slezene..joj koja je to pokora...nisam sve mogla..kvadri me ubijaju a listovi gore još od prošla 2 dana..hoće li biti lakše??????
C2 je iza mene
ribice bit ce lakse.
mm-u je rodjendan, cili dan jedem i pijem :roll:
ribice, pa gdje si nam ti :love2:
bit će lakše, ali ne tako skoro :mrgreen:
ja izdržim squatanje po ps-u, ali sklekovi su mi bolna točka, počnem se sve manje spuštati. nisam ga još nikad full odradila, a radila sam ga barem 20x do sada :drama:
mb, i ja samo jedem i pijem, a nikom nije roćkas :mrgreen: sve ćemo mi to potrošiti, bez brige :yes:
Danas
AMRAP 20 min.
12-10-8-6-6-6.... Deadlift
15 box jump
Pocela sam sa 20 kg,zadnje 4 serije 50 kg
Ukupno 12 rundi
Onda jos deadlift na jednoj nozi sa girjom od 12 kila u jednoj ruci..
Ne znam kak se tocno zove ta vjezba ali je odlicna za guzu..a i ravnotrza je bitna..
3 serije po 10 sa svakom nogom..
Deadlift :mrgreen:
Je, super je za guzicu.
mene bole vise guzica i noge od utega nego ruke :/
isčitala sam zadnjih par stranica i na vaše prijavke sam uglavnom izgledala ovako :-D, :-o, :klap:...
bravo cure!
ja sam prošli tjedan završila betu, od ponedjeljka trebala krenuti s gammom, ali odgađam za neko bolje vrijeme...N. je bolesna već 10 dana, ja počela radit, organizacije nigdje...čim se vratim u svoj ritam nastavljam...
divno vas je čitati :-*!
j-la jesi focus radila po rasporedu?
Ja nikako ne mogu odraditi 100% po rasporedu, malo malo pa preskočim pa ili mi se ne radi ono što je na rasporedu pa odradim nešto drugo. Brljavim. Sad bi trebala na betu a nekako nisam spremna.
Apsu di si? :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ni ja sa tbc-om nikako na zelenu granu, bas kao kavofob
squats da, ali sklekovi ne
mozda da nisam toliko to razvukla bi i uhvatila neku formu, ali ovako...
jucer sam uzela rest day jer sam bila nizasta, pa danas pocinjem betu
naravno da idem po rasporedu :mrgreen:, i na alphi sam mislim samo jednom zamijenila nesto skakajuce s necim mirnijim, ab intervals, valjda, kad je bilo kasno da me susjedi ne ispale
radujem se beti :-D
Moja prva kucna vjezba Jillian 30 day shred. Koliko sam skuzila 3 su levela i svaki se radi 10 dana. Malo mi je bilo tesko s utezima od 2 kg al te sam jedine imala. Nisam stigla trazit nesto drugo jer je malecka zaspala i cilj je bio zavrsit tih poure dok se ne probudi :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Jucer speed 1.0, super. Tesko tek na burnoutu.
Jutros tbc. Majkumunjegovu. Krepala sam, krepala!!! Hocu li kad savladam tbc biti turbo jaka i radit sklekove bez greske?
Inace, kako u tbcu modificirate sklekove? Da li se spustite na koljena ili vam sklek ima manji raspon? Ono, da ne idete do poda? Ja ne mogu do poda, pogotovo kad radi progresije
lakše mi je čim čujem da vas ima još koje muku mučite sa sklekovima :aparatic:
ja se nikad ne spuštam na koljena. kako slabim tako se manje spuštam i to je to. ako se spustim previše onda gravitacija pobijedi :lol:
ne znam jel tako svima, ali izdržljivost je mnogo lakše steći od snage. mogla bih skakati do besvijesti, baš vidim ogroman napredak na Insanityu u odnosu na prošlu godinu... ali snaga napreduje puževim korakom, posebno sklekovi :/
e summer, mi smo iste građe. možda i s tim ima veze :)
što se sklekova tiče ni ja ih ne mogu...nekad umjesto na koljena, ja radim na povišenom, ono kao prave :mrgreen:...
Ja se spustim na koljena, zadržim ritam.
Jučer i prekjučer sam dodatno radila po 50 sklekova (prva serija do padanja - rekord: 19 sklekova u komadu!) pa me upper zateže za poludit. I generalno mi se nekako skupilo umora - jutros se nisam uspjela dignuti za vježbanje. A baš tbc bio na rasporedu! 8-) Nažalost, neće nigdje pobjeći tako da me čeka popodne...
S2000 - super! Što ti se čini?
I ja radim po rasporedu :štreberica: Mislim, radim vježbe redom kako ih je naveo ali sam dupliće malo drugačije slagala (uletila su dva službena puta pa sam vježbanje prilagođavala novim uvjetima) ili bi ih razbila na dva dana a bez rest day-a.
Ja isto radim po rasporedu :okp: al sam pomjerila sve za jedan fan tako da mi duplic padne u subotu kad iman vise vremena. Al me to sad muci :okp: jer po rasporedu pise ponedjeljak :okp: a ja to radim tek u utorak! :okp:
Marta - grah, leća, brokula,.....fini preteini.
S2000, Apsu - dobro došle i javljajte kako vam ide! :-)
Hvala. Sama sam se iznenadila. Jučer sam u kuhinji izdržala 3,20 min. Nisam mogla na pločicama, em me nitko nije tjerao - znači i do trenera je.
jučer C3, i krećem s upoznavanjem W11, W12 8-)
a što se tiče mišića, čini mi se da mi se iznad natkoljenice bočno vidi mišić ;-)
I žao mi je što sam tako spora pa nisam stigla na vlak za fokus :trep:
ja se isto spustam na koljena pa drzim ritam
marta, ja volim i mrzim tbc istovremeno, odlican je trening
ma meni je cili focus alpha drag, bas cu vidit kakva je beta ali vjerujem da je dobra
ipak je to shaun
joj kako mi je smisan kad se obraca kameri, pa jos rasiri ono oci, gledam te, da, tebe :-o
Maruška, ja sam jednom odradila flocus, alphu, al nisam apremna za betu. Pa sad opet drvim po njemu al ubacujem treninge iz bete.
larmama, super si "nisam stigla na vlak".
Ne brini, ima nas još koji počinjemo s focusom. Ja odradila prva tri dana, pa me uhvatila neka viroza i eto tjedan dana ništa. Jučer bila na zumbi, pa nastavljam gdje sam stala (ili da krenem iz početka).
Tako da taj vlak za focus - uvijek ima netko tko je tek došao na stanicu. :lol:
uletavam na brzinu.
to me sila sklekova vuče na komp :-)
forma kod sklekova je bitna. em zato što je u pogonu cijelo tijelo em zato što vam pravilna forma omogućava jačanje mišića zbog kojih se u pravilu mučimo sa tim nesretnim skelkovima. moj savjet bi bio da sklek nastojite raditi u punom pokretu ali sa modifikacijom koja vam ide. krenite sa onom varijantom koja je slijedeća po težini pa kolko ide i onda dalje nastavite sa svojom.
išlo bi:
sklek na zidu ili slično
sklek na koljenima
sklek na povišenju, ruke na cca 30cm i slično
regularni sklek
kod skleka pazite na:
položaj dlanova, laktova
stisnut trbuh
stisnuta stražnjica
stisnuti kvadricepsi
glava uvijek, uvijek u neutralnom položaju. ne vrdajte glavom
bacite oko na tekst. zaboravite naprednije varijacije nego onim redom gore ;-)
http://breakingmuscle.com/strength-c...ing-variations
:bye:
joj, inesica, ja ih po linkanom skroz krivo radim
dlanovi malo prema unutra, laktovi vani...
ajde sve ostalo stisnem
bas cu danas probat sto pravilnije
I mene rastužio ovaj članak...