Stranica 147 od 259 PrviPrvi ... 4797137145146147148149157197247 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,301 do 7,350 od 12933

Tema: Vježbačice 1,2,3...(ili : "bez izgovora , molim!")

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Insesica , buraz mi ide u teretanu , a prijatelj mu je prvak bilder .Eto, pa dodatno znam ponesto o takvim stvarima.
    Nije da ih provodim, ali mi teorija ideeeee...
    :D
    viš ovo si mislim 2 put spomenula al meni je drugi put tek sinulo. ti zapravo imaš iskustvo jednog svijeta ja drugog. jedan i drugi imaju mišiće u igri samo u drugačijem kontekstu.
    body building nije moja priča. za izgraditi mišiće BB je OK samo vjerujem kako onda treba slijediti cijeli koncept. ne mislim ništa loše pri tome. stvarno vjerujem kako BB može postojati i postoji i bez gadarija koje o njemu kruže.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja danas W10, ostaje mi još samo C3 i krećem sa zadnjim krugom

Počela sam razmišljati što bi nakon BR-a. Ne bi neki program koji traje duže od pola sata jer dolazi lijepo vrijeme, a gušt mi je biti što više vani. Imate neki prijedlog

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Focus t25

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    ovdje smo nekako sve shavtile da nema vajde od vježbanja jedne skupine mišića- najbolje je trenirati svaki dan, 6 dana u tjednu, jillian za početak. s tim smo krenule više manje sve. to je 25 minuta. i nabijaš formu i vježbaš cijelo tijelo. hrpa nas je dojila, nijedna nije imala issue s okusom mlijeka. dobro došla!
    Idem guglat tog Jilliana Hvala ti puno.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Larmama, P90X3, treba nesto vise opreme (spika za zgibove), ali je program super. Wo traje po 30 min.
    ja sam jucer CVX i accelerator iz x3. Bas sam se nagustala. Poklopilo se da imam vremena i energije

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    viš ovo si mislim 2 put spomenula al meni je drugi put tek sinulo. ti zapravo imaš iskustvo jednog svijeta ja drugog. jedan i drugi imaju mišiće u igri samo u drugačijem kontekstu.
    body building nije moja priča. za izgraditi mišiće BB je OK samo vjerujem kako onda treba slijediti cijeli koncept. ne mislim ništa loše pri tome. stvarno vjerujem kako BB može postojati i postoji i bez gadarija koje o njemu kruže.
    Profi BB zaista jest pun svakojakih kemija.
    Ipak , ono sto BB stvarno jako dobro znaju su biokemija i nutricionizam.
    Samo sam gledala stvari iz tog kuta , nikada nisam dublje ulazila u kemije jer me to ne zanima.
    zapravo si me podsjetila na mog sina , koji kad mu kazem da popije smuckane proteine vice : " Necu doping !!!" :D
    on to vice je ne voli sve i svasta , ali je domisljat pa svaki prasak , vitamin ili nesto slicno naziva -doping.

E, sad , da li je potrebno uvojiti cijeli koncept?
    ne znam na sto mislis ?
    nacin/vrsta vjezbanja , dodatke prehrani , kemiju...
    Nije potrebno.
    Naravno da nacin vjezbanja /kolicina /duljina utjece na izgled i izgradnju.
    ali se sve svodi na to da ne mozes nesto izgraditi ( dodatno) ako nemas dovoljno materijala .
    To je korak vise . Znaci dodes do odredenog platoa , i onda razmisljas u kojem bi smeru dalje i kako.
    naravno u profi BB ciljevi su ekstremni , pa oni ukljucuju mjere koje nisu nama prihvatljive.
    ali tako je manje vise u svakom profi sportu , a mi se time ne bavimo, pa se time ne trebamo niti zamarati.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

s2000 dobro dosla!

palci bravo

laramama focus t25! super je!

jucer opet asylum s utezima. poslije cu nesto iz gamme opet s utezima. sluzbeno sam prolupala

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a jeste se sinoc nabildale u martinom smislu

jutros sam objavila u familiji da dajem otkaz, ne mogu vise. sto bi rekli juznije satrala me zadnja tri tjedna, obiteljski, vrlo vrlo zahtjevna. evo cak sam i inesicu jucer sludila i zeznula na kraju, jer mi je falio par ruku, nogu i ociju.

jucer nisam vjezbala, jer nisam stigla, izasla iz kuce u 6.30 vratila se oko 21:20. fakat nisam imala snage. tako da nisam upoznala W8.
    jutros sam pojela tzv. djecije radosti. dzem od marelica, maslac i pecivo s cajem. kako sam na izmaku snaga lijepo sam si puno junka kupila. ali i voca ponjela na posao pa cemo vidjeti ko ce pobijediti.

sto se tice prehrane i misica, moje skromno misljenje je da ja osobno nemam potrebu izgeldati kao BB, da mi se vidi 6p mislim da bi ponosno hodala cijelo ljeto samo u gornjem djelu badica i na karaju navukla ko zna kakve probleme s bubrezima :propuh: (da l u glavi ili negdje drugdje i tome bi se dalo)

moje vjezbanje je rekreativno, dnevno vjezbam cca 30 min. na prehranu pazim da ne pojedem hrpu smokica, gumenih bombona, torti i sl. mada i tog se ponekda zna naci na mom menu-u. zelim maknuti jastucice, bilo one koje izgledaju kao ona neka nova Milka bubbly koju jos nisam ni probala niti dolazim u iskusenje ili kao konkretni jastucici, oni na koje su nase bake pikale igle. trenutno mi je inesica posudila utege od 3 kg, nosom param oblake jer to mogu koristiti, s obzirom da sam pocela s 0.5, 0,75, pa 1 kg i eto stigla sam i do 3. a razmisaljm da mi za nekek vjezbe trebaju od 4 i 5 kg e tog me vec strah.

S2000 i Apsu imate na prvoj stranici linkove i kakve su koje vjezbe u nekom postu od sirius. super je da krenete zajedno i da se pratite, lakse je kad imas nekog u paru pa makar i virtualno.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 26.03.2014. at 08:07

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

zapravo si me podsjetila na mog sina , koji kad mu kazem da popije smuckane proteine vice : " Necu doping !!!" :D
    on to vice je ne voli sve i svasta , ali je domisljat pa svaki prasak , vitamin ili nesto slicno naziva -doping.
    odličan
    iako dodaci nisu doping, jel. evo mojih 'dopinga' da smanjim dramu u cijeloj svojoj priči.
    na polici u špajzi imam piksu od 900tinjak g wheya. kupila ju u 8. mjesecu prošle godine. imam još pola od toga. znači vidim mu i ja svrhu i koristim ga ali u nekim specifičnim situacijama i nije u svrhu povećanja mišićne mase.
    na polici u kuhinji imam C vitamin i koristim ga kad imam jedan specifičan upalni proces u tijelu. mogu ja tamaniti još više povrća i voća ali, eto, lakše mi je drmnut taj C vitamin. u ormariću u kuhinji imam Mg za slučaj da dođem u fazu nekih grčenja mišića ali nisam u njoj već ziher godinu dana. očito ga unosim u ok količini pa ga ne uzimam. muž to potamani. i to bi bilo to.

E, sad , da li je potrebno uvojiti cijeli koncept?
    ne znam na sto mislis ?
    nacin/vrsta vjezbanja , dodatke prehrani , kemiju...
    Nije potrebno.
    Naravno da nacin vjezbanja /kolicina /duljina utjece na izgled i izgradnju.
    ali se sve svodi na to da ne mozes nesto izgraditi ( dodatno) ako nemas dovoljno materijala .
    To je korak vise . Znaci dodes do odredenog platoa , i onda razmisljas u kojem bi smeru dalje i kako.
    naravno u profi BB ciljevi su ekstremni , pa oni ukljucuju mjere koje nisu nama prihvatljive.
    ali tako je manje vise u svakom profi sportu , a mi se time ne bavimo, pa se time ne trebamo niti zamarati.
    e tu si ja nekako mislim da treba. ako želiš određen rezultat onda mislim da treba usvojiti cijeli koncept koji vodi do tog rezultata. aha, sa time da ne mislim da ako netko želi definirane mišiće, da želi definirane mišiće za BB natjecanja. može se stat u kojem god trenutku, jel. ali ako se želi definirat onda BB služi tome.

što pod time mislim?
    ako želiš dobro trčat onda trebaš usvojit koncept treninga i prehrane trkača. na dučko/kratko po želji. ako želiš dobro trčat ne znači da imaš nužno ideju otrčat maraton za 2,5 sata ili 100m u 10 sec. ali ako želiš imalo dobro trčat, usvoji proces onih koji trče.
    bicikl će isto razviti dobar cardio, ali ako si samo na bicu, neš trčat sa lakoćom.

kažeš kako su u BB za rezultate odgovorni 80% prehrana, a 20% trening. nalaze se i 70/30 omjeri ali nebitno. ako se primjenjuje samo prehrana nećemo imati 80% rezultata. imat ćemo 0%. ako se primjenjuje samo trening ista stvar. razlog je taj što jednih 80% postoji zbog ovih 20%. uvjetovani su jedni drugima.
    jillian, shaun, bob, tatiana, zuzi, insanity (doma ili negdje), crossfit, moj funkcionalni, oni nisu osmišljeni za građu mišićne mase. to su opći treninzi. oni nam u biti i trebaju jer nam treba neka općenita snaga, izdržljivost, fleksibilnost, koordinacija, brzina. i kad sve to skupa razvijamo kroz neko vrijeme nus pojava jesu u nekoj mjeri vidljivi mišići. ovisi kako kod koje. e sad, ako neka želi više vidljive mišiće ili neke mišiće, onda mora izaći iz okvira općeg.

ja imam neku svoju fizičku formu. ne lošu. imam i prehranu koja to podupire. ali za moj način vježbanja (ovotjednog recimo) bi se neki BB ulovio za glavu i reko da upravo uništavam ono što sam prošli tjedan 'izgradila'. i mogu ja u sebe trpat whey, ali đabe mi. zeznut ću ga sa načinom treninga. i to što ću zeznut neće se nešt posebno vidjet. moja 'izgrađena' mjesta će ostati, a ona koja nisu će i dalje biti oblikovana sa masnim tkivom preko i neće se vidjeti. ali će pristojnije izgledati nego prije 3 godine. i to je to. to sam ja. jel bi neki BB mogao od mene nešt napraviti. a mogao bi, da mu dam

ja bi da mi u prvom redu prihvatimo sebe onakvima kakve jesmo. našu građu, genetiku. to nam je savršeno. svakoj od nas. i onda da nastojimo tu našu genetiku držat u pogonu i napravit je sposobnom za život koji nam je svaki dan pred nama i onaj neki iznenadni trenutak za koji ne znamo ali da smo spremne za njega. onda da si nađemo nešto u cijelom tom procesu u čem ćemo guštat. jer on traje cijeli život pa je lakše voziti ako ti je gušt. a onda kad se sve to posloži imat ćemo ideju želimo li nešto malo više, malo drugačije, malo nešto isprobat u smjeru šbb kbb. ali taj šbb kbb najvjerojatnije nije nešto trajno. to su zanimljivosti kroz život.

http://www.dailymail.co.uk/news/arti...ians-body.html
    ispod muških tijela su ženska tijela sportašica. ma niti jedna ne bi mogla biti ona druga. na stranu sad i sport kojim se bave. svaki sport oblikuje tijelo na specifičan način ali i svaka osoba koja se dugo vremena bavi nekim sportom neće ubost baš taj sport ako nema donekle genetske predispozicije za njega (ne govorim za rekreativce). npr na prvoj ženskoj slici Kathy nikad neće postat Olga da ne znam što radi od sebe, a na drugoj recimo Shannon (gimnastika) sa kockastim strukom nikad neće imati vretenasti struk Staciane i obratno pa i da si zamjene sportove. a i kod Shannon su mišići izraženiji nego kod Staciane. i što sad? itd, itd

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    a jeste se sinoc nabildale u martinom smislu

jutros sam objavila u familiji da dajem otkaz, ne mogu vise. sto bi rekli juznije satrala me zadnja tri tjedna, obiteljski, vrlo vrlo zahtjevna. evo cak sam i inesicu jucer sludila i zeznula na kraju, jer mi je falio par ruku, nogu i ociju.
    ajd nek ste na kupu sad. valjda. jeste? će sad biti lakše?

nisi me ništ zeznula. evo da te razrješim te muke. umjesto treninga u 6 ošla na onaj u 5 i ranije došla doma, a trening u 5 ispao meni savršen i za dušu ne samo za tijelo. da sam ošla u 6 ko zna što bi bilo. možda bi morala i trčat oko zgrade pa bi morala eskivirat i ko zna što ili probat pa se još više zeznut. ovako sam si lijepo osigurala zabranu trčanja i dobila trajnu dozvolu za ergometar. a ja ga volim

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Inesica, sirius, milina vas je čitati, a ovaj zadnji post od inesice je poanta, da ne kažem sveto pismo za rekreativce.
    Ja whey isto imam za po potrebi. Sumnjam da unesem 100 g proteina dnevno koliko bih trebala, iako sad jedem više mesa nego ikad (što se konačno vidi i na željezu). Kad smo već kod toga, zanima me ulaze li u taj ukupan dnevni zbroj i proteini iz npr. tjestenine (12 g na 100 g)?
    Magnezij pijem, najprije je bilo zbog katastrofalne probave nakon carskog, a sada zbog trčanja i eventualnih bolova u listovima.
    Vježbam jer mi je gušt, bolji tjelesni izgled je samo nuspojava. I znam da trčanjem neću dobiti mišiće, ali ono mi je najdraže. Mišići se najbolje vide u gornjem dijelu tijela jer imam malo masti gore, zato na bedrima i guzi koliko god radila, slabo se vide rezultati (genetika). No, kako nemam BB prehranu, a nemam je ni zašto imati, ja sam u principu zadovoljna. Jer, sve skupa to izgleda puno, puno bolje nego što bi se očekivalo s obzirom na godine i porod, a još pritom guštam u aktivnostima.

Apsu, S2000, dobrodošle! S200, sasa je dobro rekla, treba vježbati cijelo tijelo, a ne samo npr. trbušnjake. Inače se trbušni mogu dovesti u red i drugim vježbama, ako se pravilno izvode čučnjevi, iskoraci, sklekovi, grade se i trbušnjaci. I za njih je prehrana čak važnija od vježbanja (sad kako to ide nakon poroda, ne znam, i meni je ta situacija nova).

Cure, vrijedne ste, bravo na svim uspjesima!

Anci, kako funkcionira interval timer na mobu, skinula sam neku aplikaciju, ali ne kužim kako koristiti kad mi ne pišti ni ne govori naglas kad je rest a kad action? jednom si bila linkala neku aplikaciju?

Jučer sam trčala, 4x800 m plus zagrijavanje i rastrčavanje, prosječan pejs 5:16. S tim treninzima brzine zaista najbrže postignem malo bolju ukupnu brzinu.
    Kavofob, idemo onda na savski?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure, hvala na prijedlozima , pogledat ću oba

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

palči, wow! Bravo!

Apsu, S2000, dobrodošle!

larmama, i ja preporučujem Focus. Doduše, moje iskustvo je vrlo ograničeno, ali evo - Focus mi se jako sviđa. I gotova si za manje od 30 min. Razlika do par minuta u odnosu na BR, meni jaako znači.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, ja koristim gymboss app.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Dakleman, Speed 2.0 u focusu je zapravo cardio u janjećoj koži. Puj, puj, krepala sam.
    X
    jutros sam ga probala, odustala kod burpea na jednoj ruci i nastavila sa alphinim lower focusom.
    Ajme meni, svašta ste napisale.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Vikki, kako izgleda tvoj trening 4x800? Stanes malo nakon svakih 800 m? Ukupan pejs je 5:16 ili samo na tih 800 m?

Ak me kuzis?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    X
    kod burpea na jednoj ruci

Pa zar i to postoji??

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Vikki, kako izgleda tvoj trening 4x800? Stanes malo nakon svakih 800 m? Ukupan pejs je 5:16 ili samo na tih 800 m?

Ak me kuzis?
    Ma da, inače ne bi bio taj pejs, nisam toliko dobra :D. 1,5 km zagrijavanje, 400 m trčim oko 1:45 do 2 minute, nakon svakog kruga od 400 m dvije minute pauze, tj. hodanja (stisnem pauzu). I poslije još 1,5 km laganije trčanje do doma. Pejs je oko 6:00 kod zagrijavanja i kad idem doma, a oko 5:00 (malo čak i manje) na tim dionicama od 400 m.

Probat ću naći gymboss

Edit: dakle, nakon svakih 400 m pauza od vije minute. Ako radim na 800 m, onda šest ponavljanja i pauza od 3-4 minute.
    Posljednje uređivanje od vikki : 26.03.2014. at 09:31

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vikki, idemo hoće li nam se još netko pridružiti na utrci 5 km?

Anci, što znači tvoj prijavak "Focus T25"? jesi sve wo odjednom odradila?

palčice za izdržaj od 5 min. fakat si snažna! a za debljinu ti niš ne vjerujem, ziher je samo u tvojoj glavi

sasa, meni je whey prvi doručak. popijem ga odmah nakon treninga oko pola 8. drugi doručak mi je oko 11, obično neki špek/jaja ili sir/vrhnje kombinacija, dodam još neko povrće. prije sam umjesto wheya pila isto shake za prvi doručak. financijski mi je whey mrvicu skuplji... je izdatak kad trebam odjednom dati 400 kn, ali po obroku ne izađe puno.

jutros nisam trenirala, upalilo mi se grlo i dobila sam temperaturu. možda odradim navečer ako mi bude bolje.

S200, dobro došla

idem sad čitati traktate o BB od Ines i sirius

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

kosjenka zasto nisi onda radila na obe ruke? tako ja napravim kad vise ne mogu
    ja sam jutros napravila pyramid iz gamme. sutra planiram 6w6p od jillian. ko je ono to radio, anci? krenem od levela 1 ili je prelagan?
    meni su zapravo veci problem noge pa se nadam da i ostali djelovi tijela rade a ne samo absi.
    nesto sam stiskala i evo me sad u kurzivu haha

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob
    To je bio odgovor larmami!

Vikki, hvala na pojasnjenju

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jutros napravila pyramid iz gamme. sutra planiram 6w6p od jillian. ko je ono to radio, anci? krenem od levela 1 ili je prelagan?
    meni su zapravo veci problem noge pa se nadam da i ostali djelovi tijela rade a ne samo absi.

Ja sam, najbolje napravi jedan dan jedan level, drugi dan drugi level pa ces vidjeti :D

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma nisi u kurzivu vec ti slova rade obliques crunches

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

tnx anci! imas li mozda link za skinuti? nasla sam na youtubeu prvi level...
    aha, znam od kuda kurziv, kopirala sam neciji upitnik gore jer kod mene ne radi ta tipka

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj malena beba prvotno napisa Vidi poruku

ma smantalo mi se od svega, odradila sam jedno 15 minuta lower focusa koji mi je nakon speeda izgledao kao usporeni film.
    Probaj 6w6p prvi level, lagan je ali meni osobno je preporod za leđa(grbava).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob
    To je bio odgovor larmami!

6w6p lagan vi ste sve nadljudice postale

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh, ko će ovo sve pohvatat! Hebate, znanstveni rad izrastao na mojoj dilemi.
    Sirius me pozna, zna kako sam građena, jerbo se uglavnom druzimo ljeti na plaži.
    Doista nemam izražene mišiće, odnosno da citiram jednu frendicu koja me masirala: "Marta, di su ti mišići? Mislim, znam da ih imaš jerbo hodaš uspravno, al ja tu ništa ne pipam."
    I sad se pitam jel to zbog toga što možebitno ne unosim dovoljno proteina. Ni ja zapravo ne volim te mućkalice, ali znam da nema šanse da jedem toliko ribe i sira koliko bi bilo dovoljno.
    Mah, razriješit će se ta moja dilema prije il kasnije...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Marta i grah je dobar izvor proteina.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Danas odradila tbc, kažem odradila ali imala sam pauze za popit vode i opravak slezene..joj koja je to pokora...nisam sve mogla..kvadri me ubijaju a listovi gore još od prošla 2 dana..hoće li biti lakše??????

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

C2 je iza mene

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ribice bit ce lakse.
    mm-u je rodjendan, cili dan jedem i pijem

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ribice, pa gdje si nam ti

bit će lakše, ali ne tako skoro

ja izdržim squatanje po ps-u, ali sklekovi su mi bolna točka, počnem se sve manje spuštati. nisam ga još nikad full odradila, a radila sam ga barem 20x do sada

mb, i ja samo jedem i pijem, a nikom nije roćkas sve ćemo mi to potrošiti, bez brige

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Danas
    AMRAP 20 min.
    12-10-8-6-6-6.... Deadlift
    15 box jump

Pocela sam sa 20 kg,zadnje 4 serije 50 kg
    Ukupno 12 rundi

Onda jos deadlift na jednoj nozi sa girjom od 12 kila u jednoj ruci..
    Ne znam kak se tocno zove ta vjezba ali je odlicna za guzu..a i ravnotrza je bitna..
    3 serije po 10 sa svakom nogom..

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Deadlift
    Je, super je za guzicu.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mene bole vise guzica i noge od utega nego ruke :/

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

isčitala sam zadnjih par stranica i na vaše prijavke sam uglavnom izgledala ovako , , ...
    bravo cure!
    ja sam prošli tjedan završila betu, od ponedjeljka trebala krenuti s gammom, ali odgađam za neko bolje vrijeme...N. je bolesna već 10 dana, ja počela radit, organizacije nigdje...čim se vratim u svoj ritam nastavljam...
    divno vas je čitati !

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

j-la jesi focus radila po rasporedu?
    Ja nikako ne mogu odraditi 100% po rasporedu, malo malo pa preskočim pa ili mi se ne radi ono što je na rasporedu pa odradim nešto drugo. Brljavim. Sad bi trebala na betu a nekako nisam spremna.

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Apsu di si?

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ni ja sa tbc-om nikako na zelenu granu, bas kao kavofob
    squats da, ali sklekovi ne
    mozda da nisam toliko to razvukla bi i uhvatila neku formu, ali ovako...
    jucer sam uzela rest day jer sam bila nizasta, pa danas pocinjem betu
    naravno da idem po rasporedu , i na alphi sam mislim samo jednom zamijenila nesto skakajuce s necim mirnijim, ab intervals, valjda, kad je bilo kasno da me susjedi ne ispale
    radujem se beti

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Moja prva kucna vjezba Jillian 30 day shred. Koliko sam skuzila 3 su levela i svaki se radi 10 dana. Malo mi je bilo tesko s utezima od 2 kg al te sam jedine imala. Nisam stigla trazit nesto drugo jer je malecka zaspala i cilj je bio zavrsit tih poure dok se ne probudi

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Jucer speed 1.0, super. Tesko tek na burnoutu.
    Jutros tbc. Majkumunjegovu. Krepala sam, krepala!!! Hocu li kad savladam tbc biti turbo jaka i radit sklekove bez greske?
    Inace, kako u tbcu modificirate sklekove? Da li se spustite na koljena ili vam sklek ima manji raspon? Ono, da ne idete do poda? Ja ne mogu do poda, pogotovo kad radi progresije

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

lakše mi je čim čujem da vas ima još koje muku mučite sa sklekovima

ja se nikad ne spuštam na koljena. kako slabim tako se manje spuštam i to je to. ako se spustim previše onda gravitacija pobijedi

ne znam jel tako svima, ali izdržljivost je mnogo lakše steći od snage. mogla bih skakati do besvijesti, baš vidim ogroman napredak na Insanityu u odnosu na prošlu godinu... ali snaga napreduje puževim korakom, posebno sklekovi :/

e summer, mi smo iste građe. možda i s tim ima veze

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj Kosjenka prvotno napisa Vidi poruku
    j-la jesi focus radila po rasporedu?
    Ja nikako ne mogu odraditi 100% po rasporedu, malo malo pa preskočim pa ili mi se ne radi ono što je na rasporedu pa odradim nešto drugo. Brljavim. Sad bi trebala na betu a nekako nisam spremna.
    radila sam cijeli po rasporedu, jer sam imala vremena, bila na porodiljnom...fulala sam koji trening, koji sam naknadno nadoknađivala, ali opet ne sve...
    a beta mi je ...

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

što se sklekova tiče ni ja ih ne mogu...nekad umjesto na koljena, ja radim na povišenom, ono kao prave ...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Jucer speed 1.0, super. Tesko tek na burnoutu.
    Jutros tbc. Majkumunjegovu. Krepala sam, krepala!!! Hocu li kad savladam tbc biti turbo jaka i radit sklekove bez greske?
    Inace, kako u tbcu modificirate sklekove? Da li se spustite na koljena ili vam sklek ima manji raspon? Ono, da ne idete do poda? Ja ne mogu do poda, pogotovo kad radi progresije
    Ja se spustim na koljena.
    Znam da sad zvucim poremeceno, ali meni je tbc najdrazi trening. Nije d aga mogu napraviti kao oni, al ga volim.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja se spustim na koljena, zadržim ritam.

Jučer i prekjučer sam dodatno radila po 50 sklekova (prva serija do padanja - rekord: 19 sklekova u komadu!) pa me upper zateže za poludit. I generalno mi se nekako skupilo umora - jutros se nisam uspjela dignuti za vježbanje. A baš tbc bio na rasporedu! Nažalost, neće nigdje pobjeći tako da me čeka popodne...

S2000 - super! Što ti se čini?

I ja radim po rasporedu :štreberica: Mislim, radim vježbe redom kako ih je naveo ali sam dupliće malo drugačije slagala (uletila su dva službena puta pa sam vježbanje prilagođavala novim uvjetima) ili bi ih razbila na dva dana a bez rest day-a.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja isto radim po rasporedu kp: al sam pomjerila sve za jedan fan tako da mi duplic padne u subotu kad iman vise vremena. Al me to sad muci kp: jer po rasporedu pise ponedjeljak kp: a ja to radim tek u utorak! kp:

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Marta - grah, leća, brokula,.....fini preteini.
    S2000, Apsu - dobro došle i javljajte kako vam ide!

Hvala. Sama sam se iznenadila. Jučer sam u kuhinji izdržala 3,20 min. Nisam mogla na pločicama, em me nitko nije tjerao - znači i do trenera je.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jučer C3, i krećem s upoznavanjem W11, W12

a što se tiče mišića, čini mi se da mi se iznad natkoljenice bočno vidi mišić

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I žao mi je što sam tako spora pa nisam stigla na vlak za fokus

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •