to je zato jer je V hold težak ;-)
i samo držanje trupa gore, pod kutem, je posao. al zato treba biti ravan.
to je modifikacija. i OK je
savijene noge u koljenima je slijedeće.
ispružene noge slijedeće ;-)
Printable View
moje su savijene, inace padnu ko klada. a tjesim se da je to OK, jer bolje i to nego nikako.
jutros rip t circuit
ja sinoc u 22:50 pocela beta core cardio
svidja mi se :yes:
bas mi je bilo zanimljivo radit nove vjezbe, jesus, koliko se vec dugo zafrkavam sa dvije alphe pune pauzica i prekida
v hold mogu ali ne volim bas jer imam malu dijastazu
isto se sva znam trest :)
summer, sad kad si mi spomenula dijastazu - prije 4 mj. mi je bila 3, 5 prsta. Ogromna s obzirom da mi je dijete od godinu i pol. Sada je jedva jedan, em osjećam trbušne mišiće, gornji se i naziru. Vježbanje.
super, odlicno smanjenje!
i moja se smanjila, ali pazim kakve trbusnjake radim
v hold ne spada u preporucene, bar se meni stomak tu izbocuje, a pazim da se koncentriram na one gdje se drzi uvuceno
Palci, ovo zvuci odlicno! Meni se trbuh, tj.dio kod pupka i dalje malo izboci kod v holda i ja fakat ne zelim to vise raditi. Iako su mi rekli da vise nemam dijastazu :lool:
Ima dosta vjezbi za trbuh tako da cu ove zaobici.
ako ti izgleda onako kao krovic onda vjerojatno imas razdovjene trbusne misice, pa ne bi smjela raditi sve oblike trbusnjaka. pisali smo o tome puuuno, neda mi se sad traziti link. vjerujem da ce vec neko uletiti, kavica daj ti priti pliz.
A jel' bi mi te razdvojene trbušne primjetio npr. internist kad pregledava abdomen ili pri snimanju ultrazvukom?
vjerujem da bi ali je pitanje da li bi ti i rekao. mozes s tim zivjeti bez problema.
Maruška, evo članak o dijastazi :)
Ja sam imala oko prst i pol do dva, smanjila se na manje od jednog prsta. Uglavnom ju držim skroz po kontrolom, ima samo ona jedna vježba gdje se iz V spuštaju i noge i trup istovremeno... tu mi se izboči i baš je jezivo, ne radim ju više. Valjda je na toj vježbi prevelik napor za mišiće pa ne uspijem iskontrolirati.
Kad radim te neke vježbe za trbušne, zna mi "iskočiti drob". Ali ga uglavnom nekako "mogu vratit". Nemam pojma (video sad ne mogu pogledati a po onom testu s naginjanjem unazad bi možda čak i mogla imati neku rupicu).
Idem popodne na masažu (u Klub dizača utega 8-) ). Baš ću pitat.
Klub dizača utega, :lol:
HipHopAbs od Shauna je super za trbušnjake, gotovo sve ide na stojećki i nema šanse da išta izađe di ne treba.
Gdje je dijastaza, marta i ja dezuramo :D
Klub dizaca utega :lool:
Radila sam danas beta core cardio, svasta sam stigla danas. Umirala poslije od gladi, a morala juriti po malu u GS. S gustom sam pojela sendvic u predsoblju glazbene :mrgreen:
Anci, :lol:
Mene tek čeka dupli trening, cardio i lower, baš mi se i ne da, nikako da dignem dupe sa stolice.
Moram priznat u vezi dijastaze, meni ni u peti nikad nije bilo da je vrlo moguće da ja to imam. Nakon 4 trudnoće u kojima sam imala pred kraj ogromnu trbušinu, neugodno sam se iznenadila, kad sam se pregledala. :nevjerniToma:
Otkazao Mate masažu, prebacio za ponedjeljak. Al' zamislite gušta kad vas masira bivši dizač utega...
Ma nekako ja još uvijek mislim da je ta moja piramida od sala.
Jučer krenulo sa zubom, danas nastavilo s uhom. Definitivno zrela za rest day.
Nekako mi je žao ovih neplaniranih pauza, nadala sam se focus odraditi po peesu...
Danas:
Thruster (12 kg) 21-18-15-12-9-6-3
Burpee 21-18-15-12-9-6-3
Zadnje 4 serije sam radila halfburpee,nisam mogla jrr me sveeee boli..
Trebalo mi je nesto sitno manjr od 15 min..
a sad sam i MMa natjerala da mi pokaže svoju izvedbu skleka :mrgreen:
On drži dlanove ravno, pa sam ga podučila da ih malo ukosi prema van :angel:
A sad gibam imam prvi sastanak s W12 :mrgreen:
super su mi ovi upiti, "jesil to ti bila tamoitamo?" :lol:
nego, upravo sam imala prosvjetljenje. ja cijelo vrijeme brijem, ma nisam ja za te treninge koji traju dulje od pol sata, nemam snage, bla, bla. a upravo sam odradila cardio i lower u komadu bez da sam uopće pomislila kako to zapravo traje - 50 minuta. jer piše dvaput po 25. i kad vježbaš, to je uvijek manje od 25. :lol: zašto nemamo kokoš smajlić?
Mislim, radila sam ja i prije duple trening, al tek mi je maloprije došlo do mozga koliko to onda traje. :škartoc:
marta super za dupli trening!
ja sam jutros jedan i sad asylum, mrzim ga, mrzim, previse sklekova!
Da, super su mi ti uleti :lool:
Marta, super za duplic!
Ja sam se popodne nalandrala po gradu, malo cheat mealala :D i bas mi je dobro doslo.
Ja sklekove na koljenima stancam ko blesava, s cicama do poda. Mogu ih puno, nikad nisam brojala koliko. Na noznim prstima se spustim do pola. Koliko takvih mogu ne znam, mislim da sam najvise napravila 8-9 odjednom. Tjesim se da sam bolja od bandica :mrgreen:
Danas ab intervals. Super mi je taj trening. Jedino me malo grcevi hvataju u kvadrima dok drzim v hold. Onda me uhvate i grcevi u prednjem dijelu gleznja kad radim one pyramide. Nakrkat cu se magnezijem sad jer predvidjam noc punu grceva.
a sad prijavak vježbanja :-), za zagrijavanje krug s biciklom (6 km) i onda W12 koje nije baš bio previše uspješan. Most ne mogu. Isto tako u vježbi gdje se odigne od poda s rukama iza leđa i savinutim koljenima ne mogu imati dlanove prema van kao što ima Jillian nego mogu samo ako imam dlanove prema unutra. No i dio grupe s kojom vježbam :mrgreen: isto ima u tom položaju dlanove.
Saturday morning run, kaze runkeeper :mrgreen:
A di nam je danci?
Danči nam je bubana :(
jutros Ins Cardio Recovery + 6 km na nasipu, pejs 5'57''
e da, moj nasip je travnati i puno mi je ugodnije trčati nego po šljunčanom. vikki, utrka u iduću ned je na šljunčanom dijelu?
Ides. Ti si ofisli luda :mrgreen:
Odrađen speed 1.0..natašte 8-) sviđa mi se..nije naporan..više plesni.. bilo je na kraju znoja al trening je sasvim ok, nisam trebala stajat ni odmarat..odgovara mi kratko istezanje nakon svake vježbice, ma super je. Ne vježbam svaki dan, kad stignem, trudim se da to bude 2-3 puta tjedno..jer kad se forsiram svaki dan onda i brzo odustanem.
Danči, brz oporavak želim :love2:
danci ozdrav brzo :love:
kavofob :klap:
bubice i 2-3 puta tjedno je dobro :)
ja sam se sad uhvatila svaki dan, moram iskoristit dok sam na godisnjem :)
jutros extreme cardio iz gamme :)
Kod mene jutros duplic, lower focus i alpha cardio. Nakon toga bundek s djecom. Krepana sam, nemam povjerenja u vlastite noge.
Danci, nadam se da nije strasno!
Kavofob, wow koji pejs!
Kavofob, nemam pojma, na nasipu sam bila smamo jednom kad je bila utrka Volim trčanje. Mislim da ide krug od Boćarskog doma, stazom (no možeš i sa strane po travi valjda) i preko mosta pa natrag. Super ti je pejs, mislim da ću tako nekako ići, možda koju sekundu brže (most će nas malo usporiti), uglavnom do 30 minuta.
MB, kakav je extreme cardio u odnosu na cardio u alphi i beti? ovaj iz alphe obožavam, betu sam radila samo jednom.
betty, svaka čast. ja nakon lowera jedva hodam, ne mogu ga ni zamisliti s cardiom u komadu :drama:
(za pejs si promaknula sasu, ona trči 5'10'', i to 8 km :naklon:)
vikki, zašto će nas most usporiti? prošli vikend sam spustila pejs na 5'38'', ali sam se previše umarala, ovaj koji sekundicu ispod 6 mi je taman, tako mislim trčati i na utrci.
Anci, jesi poslušala runkeeper? :)