Summer, potpisujem te za gammu.
A visak koze? Imas li je puno?
Meni se cak i to reduciralo s vjezbanjem.
S tim da imam i dosta strija ispod pupka.
Medjutim, ponosno prvi put nakon tri godine nosim dvodijelni badic :-)
Printable View
Summer, potpisujem te za gammu.
A visak koze? Imas li je puno?
Meni se cak i to reduciralo s vjezbanjem.
S tim da imam i dosta strija ispod pupka.
Medjutim, ponosno prvi put nakon tri godine nosim dvodijelni badic :-)
Sani ti imas dobre trbusnjake :)
Ja sam u tang-summer klubu sta se slatkog tice :mrgreen:
Flopi uzivaj na bracu i nadam se kavi :)
Tang ~~~~~~~~~~
Lili bravo :klap: ne mogu to ni zamislit a kamoli po ovoj vrucini.
Danas sam popodne zaspala vise od ure o.O
Ja ritko spavam popodne, skoro nikad. Poslin sam sva zamantana bila.
Prijavak: malo plivanja i summer shred 13 :drama:
Opa sto se se raspisale popodne vise nego inace.
willow mrak zq hlace koje spadaju. Summer za definiciju Sani za super izgled u dvodijelnom.
flopice uzivaj na prekrasnom Bracu zavidim ti na jutarnjem morskom trcanju :heart:
A vi samokriticne a jeste neke heb es putar ili stinu poanta je da se uziva u zivotu a autorica je sad cete riknut Borna Rajic :lol:Btw me i ste sve neke cool, sexy zenske
Mb i mene smanta popodnevni samo tako .
Malena beba bome si ti odlicno i odvvjezbala pa nije ni cudo da ti se prispalo .bravo za summer shred i plivanac!
Jel kcer isprobala novi kupaci?
Mb, :-*
To popodnevno spavanje me dotuce. Rijetko zaspem al kad se to i dogodi probudim se zivcana i nikakva.
Odlicno za summer shred!
Lili, jesam li ti u zadnje vrijeme rekla da si zvijer? :-)
Bravo za trening!
Sani zvjerko moja :kiss:
Cure moje vrijedne :-*
Vidim da ste svega pisale, ja čitala ali nemam pojma šta sam pročitala. Juče mi je bio težak dan, hodala sam u polusvjesnom stanju! Dobro nisam saobraćajku napravila.
Prijavljujem decelerator.
Flopi gdje si na Braču? Ajd na pp :-)
LOL Lili, i mislila sam da je netko tipa Borna Raić ili Danijela Dvornik
ja se definitivno slažem da treba nekad reći "f*** that shit!" na sve te pritiske, jer ako to ne napraviš, uvijek će biti nešto što bi htjela da je bolje
ali ustvari mi se sviđa koegzistencija dvije struje u glavi, jedna gura naprijed, druga mi dopusti da ohanem i uživam
svekrva kao da je nanjušila moj plan o ograničenim slatkišima, svaki dan dođe kod nas doma i napravi nam neki kolač :drama: srećom nije bio ledeni vjetar, pa se dalo izbjeć
sinoć tati i Simply Killing It Workout. naravno bez uztega i sa svojim otužnim half pistolsima. al svejedno teško.
Sani, hvala na komplimentu
Uzvracam istom mjerom, dvodijelni badic ti stoji ne izvrsno, nego fantasticno. I ne lupetaj da nemas six pack, bome ti se svi misici fino vide. A tek noge, ruke, ramena, ma ono :klanj: i :pada u nesvijest: :nema smajla preko moba:
Lili, mene ti te mudrosti lagano nervaju, pa zaobidjem
Willow i tebi zahvaljujem na komplimentu, idem probat odradit ono sto si linkala
Sto se sladoleda tice, jedem ih svaki put kad kupim i klincima, bez griznje savjesti. Kolace ne jedem bas. A inace sad preko ljeta ionako smo svi skupa na laksoj hrani, puno salata, sto vocnih, sto klasicnih. Neki dan mi se nije dalo kuhat, pa sam napravila sopsku i meso iz juhe (juhu je vecer prije muz skuhao) i to nam je bio rucak.
Zato su ovi moji gladni ko vukovi, svi troje svakih 2 sata, ko novorodjencad bi nesto jeli.
Zuzi mi, kao i skuliranoj, samo kosa ide na zivce, dahtanje mi ne smeta, jer onda manje sebe cujem, a povlacenje gaca nisam uopce registrirala.
Inace, u zadnje vrijeme uz trcanje i vjezbanje radim na rastezanju i istezanju, pa mi malo jos samo fali da napravim most iz stojeceg polozaja. I trudim se napravit stoj na rukama bez zida.
I stalno razmisljam kako bi bilo dobro vidit da se skupimo na nekoj plazi sve skupa, kako bi to dobar prizor bio. Toliko razlicite, a sve misicave i utrenirane :nisam lezba al mi lijepo:
Mene ni djeca na plazi ne vide a kamo li ces ti :-P
Ove vrucine ne stimuliraju povratak vjezbanju. No nekako ide
Morske djeve uzivajte u kupanju a ove dalje od mora nadjite dobru klimu.
I tang ovo ljeto me vodis kod onog na slatkac. Da vidis sta je nedisciplina. Summer naravno i tebe racunam. A moze i krumpi pomoc.
Rahela :lol: carice
Rikavam na zadnju recenicu. Ali se slazem. Bas bi bilo fora.
Hvala na komplimentima :-)
Moras me nekako nauciti sva ta cuda koja radis. Jucer sam kceri pokazala tvoju sliku i oci au joj zasjale. Samo je govorila, mama, ova teta je vauuu :-)
Jutros 3,7 km, pejs 5:48
rahela, bravo za most iz stoja :-o
ajme mene nesavitljive, meni do običnog odizanja (ne pravog mosta već ono dizanje trupa) fali cijelih 20 cm valjda, u pilatesu mi najteže vježbe sve što uključuje dizanje guzice s poda :mrgreen:
ali mi baš paše pilates, jutros sam opet s dedom, bome se osjeti cijeli trbuh tako da je sigurno i pilates zaslužan za pomake na trbuhu 8-)
rahela:lol:
Willow, cekaj, ne hvali jos nisam uspjela. Za sad ide samo preko pilates lopte. Ali mi je stabilnost puno bolja kad se krenem savijat unatrag.
Ko klinka sam to mogla bez problema, pa znam da mogu i sad, samo se treba dooobro istegnut i napravit klik u glavi
evo, ovo nema šanse da napravim :lol:
bar zasad
https://www.google.hr/search?q=pilat...ta8ZsEsPOjM%3A
a ja sam ko klinka bila najnesavitljivija u razredu :oops:
genetika očito,
mala mi ide na ples i super je gipka 8-)
willow, koje točno, linkala si puno slika :)
ja sam isto vrlo nesavitljiva, most ne mogu ni s poda, niti se ne uspijevam dignit tako da budem oslonjena na tjeme. sjećam se da je zuzi jednom imala neki tutorial za to, i dala vježbe za istezanje unutarnje strane ruku ili tako nešto, a točno to mi se čini da mi fali, malo fleksibilnosti u rukama da ih mogu stavit na dobro mjesto da se mogu o njih oslonit i otisnut prema gore
bila sam mislila vježbati, ali zaboravila do kraja tjedna :)
aha, evo ovako, tu se vidi
http://www.bodyaline.com/pilates-for...n-review.html/
haha... i moja je opsjednuta kolacima... sreca pa ne zivi u Splitu :)
Mom malom je zavrsio vrtic - elem ujutro ga ne treba budit, oblacit, hranit niti ikud vodit - tako da sam ja lijepo odlucila svako jutro kad se probudim dovoljno rano kidnut u sedam iz kuce pa na kupanjac prije posla... Jutros otplivala dva djira na Marjanu... super je ujutro, mirno more, sve mirise po sumi, nigdje nikog (osim par penzionera)...
Sinoc sam mislila neke vjezbe snage radit, ali zadrzali se na Znjanu do devet, pa doma dosla krepana i zaspala s malim (a bice i prije njega).
Odradila ono linkano s prosle strane, onaj Gimnastic strenght ili tako nesto
Krepala sam, sve se cijedilo s mene, al super je bilo
Onda sam jos malo stoj na glavi i crow pose
Sad sam na terasi s klincima, stavit cu ih u bazen, pa sam mirna neko vrijeme. Onda rucak, pa ih odvezem mami, a ja na kavu.
La vita e bella :-)
Rahela, ti si se bas zalaufala s vjezbanjem, svasta nesto radis!
Summer, cini mi se da si pri kraju s gammom? Sto ces dalje?
Sani izgleda predobro!!! Trbuh je divan, svi misici se vide. Prezgodna!
Jucer sam prvi put vjezbala pod klimom.
Potvrdujem jos jednom za Sani, fakat predobro izgleda
Ivanas, mene motiviraju ove slike dobrih, misicavih, utreniranih cura
Sani, šalji slike :)
rahela, baš mi je drago da ti se sviđa, ima i drugi dio:
https://rutube.ru/video/95969fc23cb4...r&pl_id=814566
jako simpatična ženskica :klap:
mene je jučer boljelo iza leđa i pod rebrima + trbuh, baš cijeli core radi
Tnx, to bih mogla sutra, bas mi se svidja ovo
Oni donkey kicks na kraju uopce nisu tako teski, morat cu jedino zicat najstarijeg da me snimi da vidim koliko jos mogu vislje bacit noge
Willow, poslala sam fotkice.
Rahela vjezba sto na sat. Sto se vidi na njoj :-)
Spajka, htjedoh te pitati ali sam zaboravila...zar je insanity tezi od focusa? Nemam pojma kakav je.
po meni je taj trening visokog intenziteta. osobno mi je prevruce za tako nesto. dakle vjezbas koliko mozes punim intenzitetom i onda proglasis max out. nakon toga nastavis, ali radis najbolje sto mozes. meni je na tabatama vrijeme pristojno 20-29 min, ali na Cardio Challenge najbolje vrijeme mi je 16:27. stim da ovo proljece na njemu sam imala max out na 9:38 (da ne pomislite da sam frik imam na drive tablicu pa vidim, tocno rezultate).
no mozes probati, program je OK, ali kao sto rekoh meni je za ove temperature previse.
ono sto je interesantno je da sad kako imam vivofit stavim HRM traku. i na Speed1 otkucaji srca mi uopce nisu u nebesima. cak sam pomislila da traka ne mjeri. ali zato na drugim ide u nekim trenutcima i preko 180.
Sani - vježbačica, kažem ja, vidi se iz aviona da vježbaš ;)
ne bi ja na tvom mjestu Insanity max, atack je prevelik na koljena... jako puno poskoka ima i još na ljeto... uh
Spajka, jel speed 1 iz focusa? on je meni daleko najlakši
Ja isto želim ponovit sve rečeno: Sani odlično izgleda, vitka, mišićava, čvrsta prava vježbačica! i baš srazmjerna (što nije tako često). odlično ti ide trčanja draga, brza si i to po ovim vrućinama. :bravo:
To se traži rahela nego šta uživancija, uživaj draga zasluženo :-)
Ako nisu otkucaji u nebesima onda možeš ti to stisnut jače :mrgreen: al kužim za vrućine, postalo je fakat nemilosrdno.:drama:
ups zaboravih prijavit jutrošnje razbuđivanje:
sklekovi-20 xu komadu
čučnjevi -20 x s utezima od 5kg
RT-20 x s 5 kg
leg raises - 20x u komadu
Čisto onako za početak dana a onda dodjela svjedodžbi za moju prvašicu, bili smo jako uzbuđeni, pohvalnica i svjedodžba + njen rad izložen u auli škole (ribe u moru-pastele, samo par najljepših crteža je odabrano). Budući da ona nikad ništa ne kamči za sebe (za razliku od brace) kupili smo joj sitnicu za uspomenu, lijepe srebrne, rozkaste naušnice s cirkonima, sitnica a ona se baš razveselila jer nije ništa očekivala. Zlato mamino, jako sam ponosna na nju, to dijete ko da je izmišljeno :heart:
ne znam Lili, moj max puls je 220-43=177
a prateci ovo:
Z1 Zona zdravog srca (50-60%)
Z2 Zona blagog vježabanja (60-70%)
Z3 Aerobna zona (70-80%)
Z4 Anaerobna zona (80-90%)
Z4 Crvena zona (90-100%)
Ne znam sto bih trebala jos stiskati? Zna se koliko smijes u kojoj zoni pri vjezbanju biti. ako vjezbam 20tak min mislim da mi je povremeni uzlet preko 180 preko 100% i previse
Jadranka, 220 - tvoje godine :)
evo link
http://www.bpm.hr/tekst/3odrediti_intenzitet.html
Srećo nisam ja znala koliko je tvoj max HR.
mislim da to računanje samo preko godina nije najpouzdanije, ima na netu testova kako ga izračunati.
Bitan je radni puls npr. ako je min 70 a max 180, radni je 110 onda se zone računaju npr. 70 % je 110*0,7=77 + min 70= 147 znači zona 3 ti počinje sa otkucajima srca 147.
Naravno ne smiješ vježbati na najjačem pulsu osim iznimno u HIITovima, najbolje se držat 3 ili 4 zone s tim da bjegovi u 5 zonu podižu kondiciju, potiču napredak i podižu laktatni prag/utreniranošću se on postupno podiže pa pri istom naporu ne osjećamo se tako umorni i iscrpljeni.
idem sad vidjet link od Willow.
pogledala evo ovo je primjer članka gdje su potpuno pogrešno napisali kako se računaju zone, ne množi se samo s postotkom, to je krivo nego se računa preko radnog pulsa (willow naj se ljutit na moj comment:-) ). Bilo je dobrih članaka o tom mjerenju ako uspijem ovih dana naći linkat ću vam.
Meni je baš jako žao što jučer nisam imama pulsmetar jer sam na trenutke sigurno bila u 5. zoni a volim praiti kako se tad osjećam
kaj bi se ljutila, ja samo linkala
ja puls ne mjerim :lol:
kad ispuštam dušu onda malo usporim, kad mi se gazi onda nagazim malo, uglavnom teško ću ti ja u ovu max zonu, ne brini :lol:
uh, jedva cekam taj vjezbacki sladoled :aparatic:
rahela, super za napredak
i ja sam ko klinka mogla svasta, uvijek sam bila gipka, nesto se jos zadrzalo
most iz stojeceg dugo nisam probala jer me vise strah sad, s poda ide ok
ali bas cu si to dati u zadatak
nedavno sam s djecom radila stoj uza zid na jednoj ruci i isto su svi (oni i starci mi) bili propisno impresionirani :)
sve te gluposti cine da se osjecam da nisam jos za staro zeljezo
veceras rip't up, mislim da mi je on najdrazi iz gamme
da, jos tjedan i po i trazim novi trening
mozda se vratim tonyju, ali jos cu malo istrazit
sani, ocu slike, a i tebi sam poslala svoje da vidis svu tu raskos (vjezbacica ti sigurno ne bi prvo palo na pamet) :aparatic:
Summer, ti si meni divna. Meni bome djelujes fit.
Bas si lijepa zena :-)
Nemam nista za dodati.
Mi smo sve prema sebi kriticne, dobro je da si s vremenom posaljemo fotke.
Willow je inspiracija samo takva. Njezine fotke su skolski primjer onog prije i poslije :-D
summer daj i meni frkni te slike koje si slala Sani možeš na messenger, thanx :kiss: