Gdje kupiti jeftine ručnike za plažu?
Printable View
Gdje kupiti jeftine ručnike za plažu?
Za vrijeme rasprodaje u M&S- u i Benettonu.
Kvalitetni, veliki, debeli, dugovječni ručnici.
Svake godine kupim po dva.
Neke koristim svakodnevno, a neke samo za plažu.
Puky mini biciklić?
Ako ne kod nas onda ovdje: Kakadu
Dostava u Hrvatsku ne bi trebala biti problem.
Aurora*, nisam sigurna da dostavljaju u Hr iz Ljubljane, malo je neisplativo ići po njega, no pitam ih, hvala! :)
Platnene povoljne tenisice kupim u next.direct web shopu, sa poštarinom se nađu za 150 kuna.
Sad vidim dostava je 10 eura! :-D
U M&S-u po 70 kn komad.
To su veliki ručnici, debeli, u bojama, a u Benettonu po 120kn. Ti su stvarno ogromni.
Imam i dva "dječja" jedan s Tweetyem,a jedan s rakunčićem. Ti su isto odlični, ali nisu tako jako veliki kao jednobojni.
Takve stvari se ne kupuju ciljano u sezoni jer su tada najskuplje.
Vrebaš po sniženjima i kad cijena padne do kraja- kupuj.
Kupljene za 5 € (snizene sa 30 Eura - veliko ljetno snizenje), neka njihova marka Artengo. :)
Dobar dzon, unutra lagano poviseno, uglavnom sve 5.
Od njih se moze naruciti i online na kucnu adresu, ili tako da se naruci online i plati PayPalom, pa pokupi u ducanu bez placanja dostave - zgodno za one koji planiraju do Trsta (Muggia, zapravo - Monte d'Oro shopping centar) ili Udina (mislim da se shopping centar zove Terminal), a zele garantirano pronaci proizvod. U ducanu se moze odmah i vratiti/zamijeniti takva kupovina, prema potrebi.
Imam i ja benetton i to više od 10 godina 15 valjda, žuti, iste je sunčane boje kao i onda. Upravo sam bila u benettonu ovdje kod nas, ali više nemaju, slijedći tjedan idem do Zg-a pa ću pogledati gdje ima, mah, ustvari nazvat ću trgovine prije i provjeriti, da ne lutam. Hvale cure!
Decathlon u Zagrebu?
bilo je nekih najava da će se otvoriti. istina?
Nasla sam sada da se Puky moze kupiti i u Hrvatskoj, u Rijeci cak!
http://www.altermama.com/puky.htm
Ako vec ne stize onaj iz Ljubljane, onda palčice mozete i sami skoknuti po njega. :)
Pokrivku za tortu, ali ne dječju nego za 50 god. braka npr?
Veseli dućan u VG no i šalju poštom ako treba...
ima u Sve i svašta, Gornjostupnička 24b Gornji Stupnik 10255
Slastičarna Butik torti Savski gaj možeš donijet i vlastitu sliku na sticku
Hvala! Ovo sa slikom mi je stvarno ludo, vidjela sam to na nekim reklamama, samo se ne mogu odlučiti jel mi to ok ili ne. Razrezati se od glave :mrgreen:
Ja sam isto naručila sa slikom u veselom dućanu... Jedino što se boje dosta razlikuju na slici i pokrivci... Ono što je na fotki bilo ljubičasto na torti je bilo roza. Ali ipak lijepo :) i bolje su mi one rađene od šećera nego one na hostiji jer se puno lakše režu.
gdje kupiti iglu šator za 3 osobe? danas iznazivala sve sportske dućane (hervis, intersport) nemaju. u igu sportu su skupi jako. ja bi da je do max 500kn
Vidi Vrhunac u Vlaškoj, imali su Meteor 300 na sniženju
Prije godinu, dvije kupila sam express lonac u Plodinama, da li je netko primjetio da li ih ima još uvijek tamo (jedino tamo sam vidjela najpovoljnijih) ili imate ideju gdje kupiti a da nije cijena preko 500kn?
U Kauflandu kupljen! 100kn lonac od 9litara na akciji je!
Djecji rucnik s kapuljacom 100cmX100cm, uglavnom su 80X80
Aha, ovaj je 125x60 ali meni najbolji koji imam, bio mi je super dok je bila skroz malena a ni sad joj nije premali, samo malo nogice vire dok ju cijelu umotam lol
Kupila bih nešto od tupperware-a, imaju li oni neku direktnu prodaju ili samo one prezentacije? Zaista mi se ne da trošiti vrijeme na prezentaciju radi sitnice.
Imam ti ja kontakt jedne gospođe od koje sam ja nedavno uzimala nešto.... Ako hoćeš pošaljem ti u pp
gdje u zagrebu kupiti birkenstock? netko mi je spomenuo da su mijenjali lokaciju?
i jesu li (još) na sniženju? :)
Hvala :*
Znate li, ima li negdje za kupiti crtića Bumba, Traktor Tom, Roary, Peppa Pig na DVD-u na hrvatskom? Naši stari su se svi izlizali i uglavnom ne rade a malom (i velikom) braci se sviđaju ti crtići.