Mozda ovako nesto: plastificirana tkanina? Izrezes je po mjeri.
A sto se stolnjaka tice njih mozes pricvrstiti kopcama za stolnjak.
Mozda ovako nesto: plastificirana tkanina? Izrezes je po mjeri.
A sto se stolnjaka tice njih mozes pricvrstiti kopcama za stolnjak.
Posljednje uređivanje od Aurora* : 01.08.2014. at 17:42
Jeftine patike za tjelesni?
Imat ce tjelesni jednom tjedno, patike stoje u vrecici u skoli... Mogu biti i neka znj marka, bitno da nisu skupe i da su u redu za nosenje.
(fizicki je aktivnija van skole i za te potrebe su kupljene bolje i skuplje patike).
Prosle godine je ovdje Anci pitala i dobila odgovor za Kaufland, kupili smo ih tamo za 49,99 Kn- no ove godine ne vidim takvu dobru priliku nigdje... Javite!
![]()
Hvala ti Aurora, ovo iz Ikee mi izgleda skroz ok, bas cu pogledati kad se otvori![]()
U intersparu, bili oko 100 kn komad
Deichmann gledala, jeftinjace izgledaju da ne bi prezivjele cak ni ono malo nezahtjevnog tjelesnog sto ga ovdje imaju...
Prosle godine su bile te po 50 Kn u Kauflandu... i jos uvijek su zive, nisu uopce bile lose (pogotovo za tu cijenu!), pa bi nesto slicno bilo idealno.
U Kik ne zalazim.
U Pittarello bih mogla otici, thnx!
Šta fali Kiku?
Imaju odličnih stvari za male novce.
Još uvijek imam hlače koje sam kupila u Austriji na ludom sniženju za jedan šiling ( prije 15 g) i odlične su.
Tenisica ima i u Lidlu, a i druge naoko fora obuće.
Gledala sam jedne špagerice. Krute i smrde za poludit, ali su jeftine.
Bas sam ja htjela napisati da potrazis tenisice u lidlu (100-130 kn). Imaju zanimljive boje i kvaliteta je ok.
http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-9FF68...635.htm?id=227
tenisice za tjelesni...
Kod jeftinih tenisica ipak pripazite na džon , zna biti od tvrde plastike i kliže se na ravnoj podlozi...
Meni je nekako štednja na tenisicama zadnja , radije uštedim na odjeći , ali po mojim kriterijima obuća treba biti kvalitetna i udobna...
Gdje se mogu kupiti zakrpe za bazen? Muž probušio danas djeci bazen.
Te su do broja 35, mojoj trebaju 38 - no thnx za info, nekome ce sigurno dobro posluziti!
Pa ni ja ne stedim na patikama koje koristi za druge sportske aktivnosti (van skole), i kojih uvijek ima vise pari u opticaju.dalmatinka prvotno napisa
Medjutim ove "patike za tjelesni" doslovce sjede u vrecici 10 mjeseci, obuku ih jednom tjedno, samo u dvorani - ako i tada. Prosle godine su radili (curice ritmicku) gimastiku bose, a bili su bosi i u pripremama za veslanje - pa nemam volje za patike koje cekaju davati onoliko koliko dajem za ostale patike (koje su u redovitoj uporabi).
Uvijek se treba paziti na omjer cijene i kvalitete, pa se tako mogu se naci i vrlo dobre a jeftine patike, recimo ove iz Kauflanda joj se nisu klizale, dzon je bio u redu, unutra nisu bile potpuno ravne... Ali ove godine ih nisam vidjela.
Gledala sam patike iz Lidla - ne ove sa linka, nego one za odrasle - i recimo, te mi se ne cine dovoljno OK.
Danas planiram do Decathlona, mozda tamo nesto nadjem.
Za vrijeme rasprodaje u M&S- u i Benettonu.
Kvalitetni, veliki, debeli, dugovječni ručnici.
Svake godine kupim po dva.
Neke koristim svakodnevno, a neke samo za plažu.
Ako ne kod nas onda ovdje: Kakadu
Dostava u Hrvatsku ne bi trebala biti problem.
Aurora*, nisam sigurna da dostavljaju u Hr iz Ljubljane, malo je neisplativo ići po njega, no pitam ih, hvala!
Platnene povoljne tenisice kupim u next.direct web shopu, sa poštarinom se nađu za 150 kuna.
U M&S-u po 70 kn komad.
To su veliki ručnici, debeli, u bojama, a u Benettonu po 120kn. Ti su stvarno ogromni.
Imam i dva "dječja" jedan s Tweetyem,a jedan s rakunčićem. Ti su isto odlični, ali nisu tako jako veliki kao jednobojni.
Takve stvari se ne kupuju ciljano u sezoni jer su tada najskuplje.
Vrebaš po sniženjima i kad cijena padne do kraja- kupuj.
Posljednje uređivanje od Tanči : 08.08.2014. at 08:16
Kupljene za 5 € (snizene sa 30 Eura - veliko ljetno snizenje), neka njihova marka Artengo.
Dobar dzon, unutra lagano poviseno, uglavnom sve 5.
Od njih se moze naruciti i online na kucnu adresu, ili tako da se naruci online i plati PayPalom, pa pokupi u ducanu bez placanja dostave - zgodno za one koji planiraju do Trsta (Muggia, zapravo - Monte d'Oro shopping centar) ili Udina (mislim da se shopping centar zove Terminal), a zele garantirano pronaci proizvod. U ducanu se moze odmah i vratiti/zamijeniti takva kupovina, prema potrebi.
Posljednje uređivanje od Elly : 08.08.2014. at 09:52
Imam i ja benetton i to više od 10 godina 15 valjda, žuti, iste je sunčane boje kao i onda. Upravo sam bila u benettonu ovdje kod nas, ali više nemaju, slijedći tjedan idem do Zg-a pa ću pogledati gdje ima, mah, ustvari nazvat ću trgovine prije i provjeriti, da ne lutam. Hvale cure!
Decathlon u Zagrebu?
bilo je nekih najava da će se otvoriti. istina?
Nasla sam sada da se Puky moze kupiti i u Hrvatskoj, u Rijeci cak!
http://www.altermama.com/puky.htm
Ako vec ne stize onaj iz Ljubljane, onda palčice mozete i sami skoknuti po njega.![]()
Pokrivku za tortu, ali ne dječju nego za 50 god. braka npr?
Veseli dućan u VG no i šalju poštom ako treba...
ima u Sve i svašta, Gornjostupnička 24b Gornji Stupnik 10255
Slastičarna Butik torti Savski gaj možeš donijet i vlastitu sliku na sticku
Hvala! Ovo sa slikom mi je stvarno ludo, vidjela sam to na nekim reklamama, samo se ne mogu odlučiti jel mi to ok ili ne. Razrezati se od glave![]()
Ja sam isto naručila sa slikom u veselom dućanu... Jedino što se boje dosta razlikuju na slici i pokrivci... Ono što je na fotki bilo ljubičasto na torti je bilo roza. Ali ipak lijepoi bolje su mi one rađene od šećera nego one na hostiji jer se puno lakše režu.
gdje kupiti iglu šator za 3 osobe? danas iznazivala sve sportske dućane (hervis, intersport) nemaju. u igu sportu su skupi jako. ja bi da je do max 500kn
Vidi Vrhunac u Vlaškoj, imali su Meteor 300 na sniženju
Prije godinu, dvije kupila sam express lonac u Plodinama, da li je netko primjetio da li ih ima još uvijek tamo (jedino tamo sam vidjela najpovoljnijih) ili imate ideju gdje kupiti a da nije cijena preko 500kn?
Aha, ovaj je 125x60 ali meni najbolji koji imam, bio mi je super dok je bila skroz malena a ni sad joj nije premali, samo malo nogice vire dok ju cijelu umotam lol