Ciklusi 29,34 naizmjenicno.
Ovaj mj 29.
Pisat cu sutra.mozda i danas.koliko da trpim...oko 4sata?
Adrianova mamice: zna-la sam!!! baš sam znala!:ghug:
ČESTITAM!!!!
Znam da ti je sada kaos u glavi ali sve će se posložiti; slušaj srce, kao i do sada :heart:
Želim ti puno sreće
adrianovamamica-čestitam od srca na +!!!!!!!!!!!
uljepšala si nam ovaj burnokišni dan!!!!!!!!!!!!!
i svim čekalicama sutrašnjeg testića i koječega sretno do neba u tome!!!!!!!!!!
nivesa-drži se,malo se pokušaj opustiti,zaboraviti na sve brige i nedaće koje su te pratile..udahni život i punim plućima s osmijehom na usnama kreni u nove pobjede!!!!!!!
ostalim curama koje nisam spomenula-želim vam ugodan dan,tjedan,mjesec najboljih želja i snova!!!!!!
Kod mene i dalje 37,2temp
Koliko tako bude?pisat cu veceras
ajme, pa ako zadarmamica i ivanasky sutra donesu plusiće, bit će to najveće odbrojavanje ikada!!!! kako lijepo!
sve mi dođe da i ja pišam za društvo :lol:
zadarmamica,temp. padne uoči menge,a ako je došlo do trudnoče ostane tako povišena..do daljnjega :-) vidi grafić od KrisZg.
Moja je bila oko 37 cijelo vrijeme moje kratke trudnoče.
Ajde jošivana.sky,ženica i ti pišnite plusić i to je to!
Ja neznam to oko temp...taj protokol kada miriti temp.
U prvoj trudnoci mi je to frendica rekla.bezveze izmirila navecer i bilo je.
A sada u bilo koje doba dana.tri dana evo mjerim.i 37,2
Jutros sam tribala dobiti.uvik ujutro dobijem.
Ja neznam to oko temp...taj protokol kada miriti temp.
U prvoj trudnoci mi je to frendica rekla.bezveze izmirila navecer i bilo je.
A sada u bilo koje doba dana.tri dana evo mjerim.i 37,2
Jutros sam tribala dobiti.uvik ujutro dobijem.
Simptomi isti kao za trudnocu ili neki skroz ludi pms.
pa jel te muči/boli još nešto? i meni temperatura bude povećana drugi dio ciklusa. isto popodnevna oko 37...ali par dana prije menge padne, tako da je ova tvoja odličan znak i držim fige da je to to! a da danas pišneš? :) koji ti je dpo?
Danas 15dpo
Bole bradavice,jedem nenormalno.eno opet kuham poriluk hahahs...vec psr dana tako.dobila 1ipo kg.zgaravica...vjerojatno od hrane.
Doli me na trenutke bocne ili kao da kuha.
Uglavnom su to sve simptomi koji mogu biti za oboje.u prvoj trudnoci sam sve do testa tvrdila frendici da vu menzis dobiti.
Nezelim se nadati ...strah me da se razocaram,strah me biokemijske i laznog testa.
Saznat cemo.
A mislim da nemaš što izgubiti...ako kučkica misli dojti,došla bude pišnula ti testa ili ne! A ovako si samo misliš kaj je na stvari...jer istina,sve je to znak i trudnoče i pms-a. Ali,ako ti bude lakše pričekati još koji dan unatoč nedolasku vještice,pričekaj..test uvijek možeš pišnuti.
:fige:
Ajme glupa sam! Oprosti molim te, sad sam tek upoznata s pozadinom.
Nemoj mi zamjeriti, nova sam.
Smatraj plusić darom s neba! Čestitam ti :)
Cure hvala vam..
Ivekica nema frke, ne ljutim se ništa.. To tak valjd mora biti.
Nadam se da će biti još koja trudnica ovaj mjesec, dobro je počelo :)
Ja se samo nadam da će sve biti u redu s ovom trudnoćom i bebom. Da će beba biti zdrava.
samo nemoj previse brinuti, znam da je lakse reci nego napraviti, ali zbilja gledaj na to kao na novi pocetak i novi dar i trudi se sto vise opustiti i uzivati... zasluzila si :love:
Negativno kod mene.ocito sam imala pravi pms.ovako zadnji put prije jedno 10god da sam sve jela po kuci pred menzis.
jel postoji mogucnost da je prerano? :unsure:
Jutro!
Adrianova mamica, čestitam ti na trudnoći! :) Bit će sve u redu, samo polako i vjeruj. :)
Ne pamtim da sam na odbrojavanju vidjela 3 trudnice, a tu sam od 10/2013. Još ako ih bude bilo više..... :D
Mislila sam da mi je O bila 12 DC jer je 13 DC uslijedio rast temp. i mislih, valjda će nastaviti rasti, kad ono - pad! Bit će da je O onda danas, ako sutra se dogodi rast i zadrži se tako.... Ništa, opet akcijanje! :alexis:
Moja temp danas pala.
Zadarmamica :love2:
Jutro, kavicaaaaa!
zadarmamica :love2:...
Jutro cure! AdrianovaMamica Cetitam ti jos jednom! Sve ce to polako sjesti na svoje mjesto...
Sreco odmah u akciju i nadam se da se konacno zajedno sa mnom i ostalim curama koje su tu pustile korjenje iduci ciklus druzimo na nekom novom podforumu!
Jutro cure.
Dobro sam.ma super.evo vec kuham.pospremam.veceras cu na step.
Pozitivna sam.promijenila sam razmisljanje.ovako mora biti.mozda je sve to u mojoj glavi.bilo me strah ici na drugu trudnocu dok sin ne rijesi pelenu i govor.
Jos nam je ostao govor.napreduje super.eto bas danas kod psihologa moramo.i ne bojim se.
Osjecam se super.kad bude bude.
Adrianova mamice - koje prekrasne vijesti :zaljubljen:
Čestitke od srca...
lista za 02.09.2014. :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice: :-D:-D:-D
maminaljubav ~~~~~~~~~~~~ 42 dc +
ivanasky ~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
adrianovaMamica ~~~~~~~~~~ 32 dc +
ženica_85 ~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc
pilemalo ~~~~~~~~~~~~~~~~ 31 dc +
zadarmamica ~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice: :uteg:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~ 17 dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 5 dc
ivekica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
kudri,pa ti si nam ljubičica :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
drage moje, od mog M jos nista...
evo bas dosla iz bolnice pa da znate da cu se vjerovatno preseliti malo u onaj drugi podforum (potpomognute) ali pratit cu vas, i veselit se zajedno s vama, i bit tuzna zajedno s vama, kratko sam tu ali prirasli ste mi srcu... nadam se da cete svi ugledati svoje +++ sto prije!! :heart:
ivana.sky kaj vele u KBO? jesi ti piskila testic?
zadarmamica :love2:
Kak je prošlo,kaj ste dogovorili?
nisam piskila testic :unsure: mislite da bi trebala mozda? bila sam na pregledu, al nije ultrazvuk gledo...
dao mi je metformin i klomifen, jos neke nalaze za izvadit (MM novi spermiogram i nalaz od androloga, JA amh i briseve) i u 10.mj kaze ako nalazi MM-u budu ko sto su dosad bili idemo na nasu prvu inseminaciju... :fige:
A kad počinješ sa klomifenima,sad kad mengu dobiš ili to bude za inseminaciju iduči mjesec?
Ajd ti ipak pišni testić za svaki slučaj..kolko ti kasni?
zadarmamica, :love:
-koliko dugo još moram čekati da postanem majka (barem okvirno)
-koliko još testova na trudnoću moram napraviti, molit sve molitve koje znam dok čekam rezultat, buljiti u njih cijeli dan, okretati ih, proučavati, slikati, povećavati, gledati pod prozorom, pod svjetlom, zažmirit na jedno oko pa na drugo, onda gledati slike onih pozitivnih kad sam prvi put bila trudna i imala spontani
-koliko još temperatura moram izmjerit ujutro, čekati da toplomjer pišti, palit svjetlo, gledat kolika je temp, tražit mobitel da upišem temp u graf
-koliko još puta moram čekati kod dr-a sa zatočena u čekaonici sa 20 trudnica koje se glade po trbuhu, pričaju o tjednima, spolovima i mučninama
-koliko još uputnica i recepata, nalaza i lijekova moram podići (i popiti)
-koliko ću još puta hodati do doma zdravlja, skidati se, popeti na stol, čekati da se upali ekran i gledati ima li folikula, cisti ili žutog tijela
-koliko ću još papira skupit u svoj fascikl s nalazima
-koliko ću puta još morati slušati kao me moj doktor tješi i govori mi pozitivne primjere
-koliko ću još puta vidjeti nove trudnice koje su tek saznale da su trudne koje izlaze iz ordinacije i zbunjene zovu muževe/dečke
-koliko puta ću još moliti muža da napravi jednu jedinu pretragu koju ima
-koliko ću mu još puta prijetiti da ću podrapati i pobacati papire i tablete u wc školjku, pakirati kofer kad se skupa s njim nađem ispred zida, dignuti ruke od svega a u sebi i dalje znati da nije on kriv i da ne zna uvijek kako bi se nosio sa mnom u takvom stanju
-koliko ću još puta morati okretati glavu od trudnica, trgovina s dječjom opremom, dječje robice, prebacivati program na tv-u, poskrivećki gledati drugim ženama u trbuhe, izbjegavat police sa pelenama i dudama
-koliko ću još čekati da vidim neki broj beta hcg hormona veći od 1, pa opet strahovati da se pravilno dupla, da čujem srce i živjeti za svaki idući uzv
-koliko ću još puta reći mm-u da vidim drugu crtu na testu, al ovaj put stvarno, a na kraju dana mu jecati na ramenu
-koliko ću još noći molit iz sveg srca, iz sve duše, iz same srži cijelog svog postojanja, razgovarati i pregovarati sa Bogom, tiho plakati da ne probudim muža, okretati jastuk na drugu stanu jer je cijeli mokar od suza
-koliko ću se još puta satima preispitavati jesam li kome, zašto i kako nešto strašno loše rekla ili napravila da mi se ovo događa
-koliko ću još dana izbrojati
-koliko će me još puta u ljekarni s druge strane šaltera čudno gledati i misliti što će mi toliko testova
-koliko ću još puta žarko željeti da mi bude muka i da povraćam
-koliko ću još puta spuštat glavu i gledati u pod kad nas pitaju imamo li djece
-koliko će me još puta proći jeza cijelim tijelom kad mi netko kaže "moram ti nešto reći"
-koliko ću puta strepiti od ručka kod svekrve ili mojih da mi ne bi rekli da je šogorica ili sestra trudna i hoće li mi one ili ja sama sebi ikad oprostiti što sam progutala ogromnu knedlu u grlu prije nego sam čestitala, možda se i rasplakala
-koliko ću još nakupovati stvari za drugu djecu umjesto svoje
-koliko ću se još puta ukopati na mjestu i zuriti u poznanice i sebi u bradu mrmljati "evo i ona je trudna"
-koliko će još puta muž automatski pogledati u mene kad netko objavi trudnoću i na kavi ispod stola mi držati ruku dok nas trudni par dolazi pozdraviti
-koliko ću se još nagledati tuđih slika s ultrazvuka gdje beba maše rukicama i nogicama
-koliko ću još puta okrenuti očima kad čujem da se trudnice žale na kile, strije i nesanicu
-koliko ću još puta preispitivati odluke nepoznatih roditelja tuđe djece i onda se zakleti da ja nikad neću biti takva
-koliko će još tuđe djece sjediti u mom krilu
-koliko ću još puta imati promjene rapoloženja
-koliko ću se još puta lažno nasmijati i odgovoriti da nisam još trudna, našaliti se sa kilama kao muž dobro kuha i ljudima koji pitaju to famozno -što čekate- u sebi psovati sve redom
-koliko ću ja još puta biti bijesna na svoje tijelo, i na sebe jer ne mogu zaustaviti suze u javnosti
-koliko ću se još puta pitati kako je to biti mama i hoću li to ikad biti
-koliko ću se još priča o opuštanju naslušati i o parovima kojima su doktori rekli da nikad neće imati djece, pa eto, i koliko ih je posvojilo pa sami ostali trudni
-koliko ću još puta jedva dočekati da zaključam stan i srušim na pod s druge strane vrata i plačem satima -koliko ću još puta pitati KOLIKO?!!
Čestitke novim trudnicama!!! Koji plodan mjesec,neka se nastavi tim tempom :-)