Pozdrav svima,
da i vas pitam za misljenje.
I beta -13 dan od ovulacije iznosila je 14
II beta - 3 dana poslije 74
III beta - 2 dana poslije 211
kako vam se to cini,, jel to sve prenisko?
Printable View
Pozdrav svima,
da i vas pitam za misljenje.
I beta -13 dan od ovulacije iznosila je 14
II beta - 3 dana poslije 74
III beta - 2 dana poslije 211
kako vam se to cini,, jel to sve prenisko?
ma i meni je to ovaj puta bio znak (krivi) da se nije primilo,
jer mene isključivo boli glava dan prije nego dobijem M, inače nikad,
a u ovom, dobitnom ciklusu, skoro svaki dan pomalo boli glava :zbunj:
Katjuša, samo bez beda, ima još nade, samo nastavi s terapijom :heart:
Leeloona, Plavo oko, bravo cure! :-D
Leelooluna, orange80, daj Bože da slijedim vaš scenarij, ali ja se bojim da je ovo repriza svih mojih postupaka do sada. Popila sam paracetamol i apaurin, ali ne pomaže...
Pozdrav cure!
Sretno svima.
Ja sam luda, danas mi je 10dnt jednog 6stanicnog embrijica. Bas se osjecam fuj i ocekujem oni ruzni scenarij. Ne curkam, nemam spotting, nista, samo mi kruljka kao pred mengu :(. Nikad i nisam dobila pod utricima, uf.
Katjusa, meni je prija imala spotting od mislim 9 do 11dnt, vec isplakala sudbinu, kad beta skoro 400:). Zelim ti taj scenarij
Papigacapo navijam da je ovaj dobitniiiiii... Mora jednom upaliti:)
Sretno svimaaaaaa
Papigacapo sretno i nadam se da te osjećaj vara, kad ćeš raditi test ili betu? :)
što se mene tiče, nije to spotting, ima tu baš krvi (oprostite na opisu - sluzi i crvenog) i ne znam ni koliko se utrića apsorbira s obzirom na to sve..
Vidjeti ću još sutra kakvo je stanje i kad bi betu radila..
Ako ti je bas krv, mozda ti bolje popit utrogestan, nego stsvljat doli. Strpi se jos koji dan :ghug:
Ja ne mogu prije nedjelje radit test jer sam primila choragon u proslu nedjelju, a treba bar 7dana da izadje iz tijela. Iako bi najradije preskocila sve i test i betu. Sad sam piskila lh traicu, jer kao moze reagirat ka test, glupa sam, jer mi je sad dosa flash svakog proslog postpka i svakog vrazjeg minusa :(. I sad me zeludac boli i place mi se i sigurna sam da ce opet bit minus.
Pojacalo se krvarenje skroz, menga je to.. popiti utric ne mogu jer mi bude jako lose.
Isla sam vaditi betu da znam za sigurno i da se prestanem muciti.
A ti se drzi i nemoj klonuti ;)
Pomalo i budi pozitivna
Katjusa, s*anje:no:, drzim fige da te beta iznenadi.
Ja sam jucer isplakala dusu. Listala vrijednosti bete i sanjarila. Al vec sam ispalakala minus koji jos nisam popisala. Nada u podu totalno.
A jel ti je krvarenje svjetla krv ili onako tamnosmeđi spotting samo.
Nemoj nikako prestati uzimati terapiju dok ne izvadiš betu. Nikad neznaš, može biti implantacija. Nadam se da je! :fige:
Ja sam tako sad u ovom postupku zbog krvarenja koje je krenulo 6 da betu vadila 9 dan i bila je 0, tako da sam tek onda prestala sa Duphastonom.
Ja sam se isto iznenadila kad sam prokrvarila pod Duphastonom, tako da sam uz betu izvadila i progesteron koji je bio 8 što je loše.
Jedva čekam sljedeće konzultacije to ću prvo pitat, uvijek nakon svake stimulacije lutealna faza ciklusa mi je kratka...neznam zašto.
Katjuša nadajmo se da će beta biti pozitivno iznenađenje...drži se,
PapigaCapo, i ja sam jučer bilo totalno loša, jutros je malo bolje,osim sto me vilica boli za neizdrzati i se sve ispuhalo...,
Nadajmo se sve tri najboljem ishodu ...
Beta je ocekivano <0,1
Idemo dalje, oplakala sam sa pocetkom krvarenja tako da sam relativno ok.
Hvala vam cure na savjetima i optimizmu. Ali znala sam da nista od svega jer se isti scenarij ponovio iz zadnjeg postupka. Laura krvarenje je bas, crveno, sto svjetlije sto tamnije, ali nema greske.. Sad malo odmoriti i vidjeti sto i kako dalje..
Žao mi je...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Katjuša :love2:
Katjuša jako mi je žao:cry::cry::cry:, isplači se i izbaci tugu iz sebe, a super da planiraš već za dalje...
Katjuša,jako mi je žao...drži se,šaljem zagrljaj.
Katjuša zao mi je drzi se! Glavu gore i hrabro naprijed,mora uspjeti!
opet ja s pitanjima... opcenita su pa necu otvarati neke druge teme, vjerujem da mi i vi ovdje mozete pomoci.
Ja sam jos relativno MPO početnik pa svašta moram pitati.
Do sada iza sebe imam jedan AIH. Još nije došao datum za ß (tek za dva dana) pa postoji neka teoretska šansa da se nešto još dogodi, iako svi testići i oni najosjetljiviji pokazuju samo jednu crticu.
Ugl. ono što mi je malo zakompliciralo život u ovom postupku je da sam sretno pila klomifene do prve FM da bi doc. odlučio ubaciti još koji menopur.
A ja početnik u pikanju pa brzo trči okolo traži igle koje nisu za slonove (btw di kupujete igle? ja obišla masu ljekarni i opce nemaju neke fine tanke, sve neke debele. A necu se s tim pikat. Ubila se od potrage da bi jedva našla i onda više nisu imali kad mi je trebalo za štopericu)
Sva sreća nije bilo privatno pa su mi odmah uvalili menopure tamo.
No.
Kako mi je jako tesko bjezati s posla i jedva sam odradila te 3 FM, razmišljam da za iduci ciklus si priustim ipak malo manje stresa i odem nekam privatno da mogu na FM ili prije ili poslije posla, a ne ovak nasumično kak već je u bolnicama.
I sad dolazimo do pitanja.
Što ako mi opet u pol ciklusa dopuni sitmulaciju malo menopurom? Mislim ovaj puta su i doslovno rekli u 14 sati da se isti dan navecer piknem.
Samo sto ako idem privatno, sama kupujem lijekove pa to malo komplicira stvari.
Jel se ti menopuri mogu tak kupiti u par sati ili se to mora naručivati? Koje je stanje sa štopericama?
kakva su vam iskustva ak ste išli privatno s tim promjenam au protokolima zbog ovakvog ili onakvog odaziva jajnika?
Ooleot - neznam iz kojeg si grada, ali u Zagrebu bilo koji lijek mozes naci u bilo koje doba.
Ne sad u svakoj ljekarni ali ima par ovih vecih koje ih imaju uvijek na zalihi. Recimo ljekarne ba trgu, ljekarna Filipovic, onda ona Mandis il kak se vec zove iza muzeja suvremene umjetnosti.
A sto se tice igala, postoje posebne za potkozno odnosno subcutano davanje, a posebne, vece za intramuskularno davanje.
Tak da lijek se dava iskljucivo sa iglom koja je namjenjena za takvu vrstu davanja lijeka.
Korekcije terapije tokom stimulacije su uvijek moguce i spremi si za svaki slucaj zalihu materijala! ;)
Večer drage moje!
Prvo da tužnicama darujem jedan velikiiiiiiii:ghug: i pregršt pozitivnih misli za idući postupak!!!
Teško je znam,nakon svega vidjeti minus i negativnu betu-ali hrabrice moje drage,nemojte se predati!!!
Sretnicama s velikim pozitivnim,duplirajućim betama i srčekima koje trepere i kucaju-:dancingfever:...od srca čestitam i neka dalje sve bude sasvim"dosadno,i školski" do samog kraja!
Ja danas brojim 4dnt;osjećaji???Do malo prije bila sam super,sretna,opuštena...a sad ko neka pokisla kokoš :)..Trenutni imam osjećaj da cu dobit sada...grrrrrrrr
Od 2 dnt imam povremena probadanja,ništa strašno..onako,osjećam ko da me netko zareže nožem na sekundu...Počela sam kihat(jme moram se saviti da mi mrve ne ispadnu),zijevati,nesanicu da ne spominjem.
I prijavljujem plavice od fragimna..i peče za popi...
Katjusa, bas mi zao :(
Bubica, i ja imam modrice od frsgmina, i svaki dan sve vise pece :(.
Al daj boze da ga obe koristimo jos bar 260 dana :)
Drage ženice puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima, da bude plodno ljeto
Nama je eto nedavno bio drugi Stvorendan, problema imamo još puno, sitni smo ali pravi dinamit
živo mi je sjećanje tih prvih dana a često se sjetim svih dana prije, teško je to bilo, teško. Ja bi voljela još djece ali frka je ogromna, razum kaže ne. Ko zna možda se uskoro i pridružim a ne ovako samo škicnuti povremeno
Cekalice bete, gdje ste,ima li kakvih simptoma?
Kod mene se smirile glavobolje, a sada stomak boli kao da cu svakog trena procuriti, a danas je 8dpt blastica, beta tek 10.7.???
Meni danas 12dnt, glava me rastura, ni konjska tableta nije pomogla.
Stomak presta bolit ka da cu procurit, jucer me ledja ubijala, sad malo manje. Inace nista drugo. Cicke ne ispuhane, nego doslvno dvi suve smokve :(
Trebala bi piskit ili betu radit u ponediljak, al cu sutra piskit. Ne mogu nakon testa ic radit.
Ajme glaca ne prestaje :( poludit cu
papigac drži se, držim ti :fige: za sutrašnji testić
Papiga, ja sam za glavu pila paracetamol i svakako ne vezano za to apaurin i prekjucer i danas. Nadam se da ce ti sutra test biti pozitivan, sretnoooo do neba....
Kod mene kruli li kruli u stomaku:-(
Sretno cure! ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za plusiće!
Veseli nastavak moje alergije: nakon tuširanja (priznam,malo je duže trajalo jer sam morala hladnom vodom smiriti svrbež od kojeg sam doslovno plakala), reakcija je bila krvavocrvene ruke i noge i oajećaj da imam knedlu u grlu i nisam mogla gutati. Odlazak na hitnu i injekcija silopena. Stanje se smirilo, ali daleko je to od dobrog.
Danas 1.folikulometrija. imamo po 4-5 folikula na svakom jajniku od 12-8 mm (PCOS).
I ajmo još šećer na kraju mojih muka: moj dr.na bolovanju pa me preuzima drugi dr. Imam osjećaj da će ovo završiti identično 1.stimulaciji i opet odođenom trnasferu zbog hipera
Suncokret, sto kaze dr.za tu tvoju alergiju, ako ti je tako strasno,kao sto citam, zasto niste pomjerili stimulaciju?
Suncokret, kako ti izgleda ta alergija? Ko mjehurici ili?
tipična urtikarija..ko da na koprive staneš.. puno je bolje nakon injekcije, sad je još nešto crvenila. U ponedjeljak idem k dermatologici na kontrolu pa ćemo vidjeti.
Kako misliš promijeniti stimulaciju?
Suncokret, mislim je li dr.rekao da li ces nakon tranafera smjeti nastaviti s terapijom za alergiju, da li ce to utjecati na embrij? Pa ako bi morala prekinuti terapiju za alergiju, zasto niste pomjerili postupak-stimulaciju za neki dr.mjesec dok ti se to smanji? Laik sam u tome,ali mi eto ova pitanja prolaze glavom...
u prošlom ciklusu sam bila kod mpo doktora i tada to nusam imala. Kao pto sam već napisala, počelo je samo sa suhom kožom na laktovima, a zadnjih 10-14 dana se to tako širilo, zadnjih tjedan dana je tako intenzivno. Ja to gledam stalno i mislim (nadam se) da će proći..
Više me nekako sada muči dali ćemo doći do transfera i kako če na kraju to sve završiti.. i sad nek nebudem pod stresim :-(