Stranica 15 od 45 PrviPrvi ... 5131415161725 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 701 do 750 od 2233

Tema: Odbrojavanje 1/2015

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Hvala vam na ohrabrenju i savjetima, sad mi je već puno lakše.
    Prije 3 tjedna sam imala suhu kožu na laktovima i okolo sitne mjehuriće. Moja doktorica mi je dala beloderm i suha koža se smirila a mjehurići su se širili. Onda mi je dala rinolan koji sam pila 4 dana dok nisam počela s puregonom. Jučer sam bila kod privatne dermatologice i dala mi je posebne kreme, gel i neki puder i to koristim. To je sad tek jedan dan ali zasad pomaka nema. Dala mi je upute i o prehrani i toga se od danas i držim. Sutra još planiram i izbaciti i kavu i mlijeku. I čim manje biti na suncu. a onda ćemo vidjeti. svrbi, crveno je, širi se.. imam samo po rukama i nogama, ostali dijelovi tijela su za sad ok.. trbuh je čist tako da tu pikam puregon.
    Misliti da u subotu moram mpo doktoru reći za to ili ne?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Znam da nema savršenog postupka, uvjerila sam se u to i sama! baš je kod mene i slučaj da je uvijek baš nešto! nije da očekujem i zamišljam da ću odmah iz prvog pokušaja ostati trudna, ali uvijek kad krećemo uvijek nešto!
    nadam se da će to biti jedna od onih sretnih priča koje tu čitam..

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

sisak super za betu
    ljube ~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

suncokret ja bi na tvom mjestu rekla i mpo doktoru, da zna.. Nadam se da će ti se brzo smiriti reakcija

Icsi avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno Odbrojavanje 1/2015

Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku
    nije da očekujem i zamišljam da ću odmah iz prvog pokušaja ostati trudna
    ..
    Naravno da očekuješ i zamišljaš. Zašto ne bi?
    Kao i što smo sve mi očekivale kad smo ulazile u postupak.
    Ja sam jedna od sretnica kojoj je uspjelo iz prve, poznajem još takvih parova.
    Zašto i ti ne bi bila među nama?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Posljednje uređivanje od Icsi : 02.07.2015. at 08:45

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Katjuša prvotno napisa Vidi poruku
    sisak super za betu
    ljube ~~~~~~~~~~~~~~~~ za blastice
    hvala puno....

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj suncokret19 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam na ohrabrenju i savjetima, sad mi je već puno lakše.
    Prije 3 tjedna sam imala suhu kožu na laktovima i okolo sitne mjehuriće. Moja doktorica mi je dala beloderm i suha koža se smirila a mjehurići su se širili. Onda mi je dala rinolan koji sam pila 4 dana dok nisam počela s puregonom. Jučer sam bila kod privatne dermatologice i dala mi je posebne kreme, gel i neki puder i to koristim. To je sad tek jedan dan ali zasad pomaka nema. Dala mi je upute i o prehrani i toga se od danas i držim. Sutra još planiram i izbaciti i kavu i mlijeku. I čim manje biti na suncu. a onda ćemo vidjeti. svrbi, crveno je, širi se.. imam samo po rukama i nogama, ostali dijelovi tijela su za sad ok.. trbuh je čist tako da tu pikam puregon.
    Misliti da u subotu moram mpo doktoru reći za to ili ne?
    kaži svakako MPO-ovcu, čisto da ti srce bude na mjestu, ali ne vjerujem da će to njemu biti relevantno.

probaj poizbacati rizičnu hranu i klonit se sunca, jer su reakcije na sunce danas fakat jako česte
    (a i javilo ti se je sad kad je sunce jako), ili je neka kombinacija hrane, ili od lijeka.

ali nema veze, draga, to je Murphyev zakon, uvijek neke zezancije, ali onda se često baš u takvim ciklusima,
    kad smo down, i sve otpišemo i bude komplicirano, baš desi da bude uspješno

sretno u postupku
    Posljednje uređivanje od orange80 : 02.07.2015. at 09:53

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

ovdje sve pršti od divnih vijesti, nek se tako i nastavi..bravo svima i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i posebno ljube, za tulum u labu ~~~~~~~~~~~~~

Evo i ja nastavljam niz lijepih vijesti.. juče imala uzv.. 5+5tt, srčeko nam lijepo treperi..

Još jednom svima ~~~~~~~~~~~ i friške trudničke prašine ***************

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Plavo oko, i ja sam na 5+5 vidjela titranje.

To mi je bilo tako čarobno da sam blejala u onaj ekran s nevjericom.
    Nemaš dojam da je to u tebi, nevjerojatno, zar ne?
    Meni je sinulo da sam trudna tek nakon tog prvog uzv.

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

medeja, meni još nije.. ko da se dešava nekom drugom, a ne meni

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

plavo oko super za srčeko ~~~~~~uživaj sada u trudnoći i svemu što ona donosi

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Reći ću svom dr.čisto da mi savjest bude mirna.. nije mi jasno kako mi je ujutro osip svijetliji,a recimo već sad mi je krvavo crven. klonim se sunca, danas nisam još ni iz kuće izašla, valjda ni neću do večeri.
    Bilo me strah jer imam i po bedrima, guzici,listovima da ne zasmeta kod aspiracije il transfera.. crne misli mrš mrš

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Plavo oko bravo za srceko!

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Kod mene krenulo neko krvaruckanje Danas sam 8dpt, vracen 8stanicni 3.dan. Znam da ne smijem prestati sa utricima dok betom ne potvrdim.. da li ima smisla ako krvarenje nastavi sutra na 9dpt raditi betu? Jer ako nista od svega da znam prestati sa utricima..

I zadnji put sam na utrogestanu dobila mengu.. Pa jel mi progesteron nista ne produzi.. Luda sam..

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Plavo oko super!
    Katjuša jos nije gotovo!Nemoj prestat s utricima,pricekaj betu.

Ja danas vadila betu 468.9! U utorak je bila 227.7. To je ok?

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Katjuša, ne prestaji s progesteronom dok betu ne uradiš, daj Bože da je implatacijsko krvaruckanje~~~~~~~~
    leelooluna, to je pravo školski duplanje, super
    mene glava boli a danas je 6dpt blastica, a to je kod mene uvijek PMS sindrom, uhuh....

Medeja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Katjuša, ja sam prokrvarila 7dnt trodnevnih mrva i ispalo je implantacijsko krvarenje.
    Držim fige da je to to, na tvome bih mjestu u subotu vadila betu.

Leelooluna, to je izvrsna beta, pravilno duplanje!

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Darmar mene je nekidan 2 dana bolila glava,poludila sam.Tako da to mogu biti dobre vijesti

plavo oko avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

hvala vam, katjuša, nek je implatacijsko.. ako ćeš bit mirnija vadi betu..
    Leelooluna,beta je super ne brini..

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

plavo oko

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Pozdrav svima,
    da i vas pitam za misljenje.
    I beta -13 dan od ovulacije iznosila je 14
    II beta - 3 dana poslije 74
    III beta - 2 dana poslije 211
    kako vam se to cini,, jel to sve prenisko?

Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    mene glava boli a danas je 6dpt blastica, a to je kod mene uvijek PMS sindrom, uhuh....
    ma i meni je to ovaj puta bio znak (krivi) da se nije primilo,
    jer mene isključivo boli glava dan prije nego dobijem M, inače nikad,

a u ovom, dobitnom ciklusu, skoro svaki dan pomalo boli glava

Katjuša, samo bez beda, ima još nade, samo nastavi s terapijom

Leeloona, Plavo oko, bravo cure!
    Posljednje uređivanje od orange80 : 02.07.2015. at 15:25

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Leelooluna, orange80, daj Bože da slijedim vaš scenarij, ali ja se bojim da je ovo repriza svih mojih postupaka do sada. Popila sam paracetamol i apaurin, ali ne pomaže...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Pozdrav cure!
    Sretno svima.
    Ja sam luda, danas mi je 10dnt jednog 6stanicnog embrijica. Bas se osjecam fuj i ocekujem oni ruzni scenarij. Ne curkam, nemam spotting, nista, samo mi kruljka kao pred mengu . Nikad i nisam dobila pod utricima, uf.

Katjusa, meni je prija imala spotting od mislim 9 do 11dnt, vec isplakala sudbinu, kad beta skoro 400. Zelim ti taj scenarij

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Papigacapo navijam da je ovaj dobitniiiiii... Mora jednom upaliti
    Sretno svimaaaaaa

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Papigacapo sretno i nadam se da te osjećaj vara, kad ćeš raditi test ili betu?

što se mene tiče, nije to spotting, ima tu baš krvi (oprostite na opisu - sluzi i crvenog) i ne znam ni koliko se utrića apsorbira s obzirom na to sve..
    Vidjeti ću još sutra kakvo je stanje i kad bi betu radila..

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ako ti je bas krv, mozda ti bolje popit utrogestan, nego stsvljat doli. Strpi se jos koji dan

Ja ne mogu prije nedjelje radit test jer sam primila choragon u proslu nedjelju, a treba bar 7dana da izadje iz tijela. Iako bi najradije preskocila sve i test i betu. Sad sam piskila lh traicu, jer kao moze reagirat ka test, glupa sam, jer mi je sad dosa flash svakog proslog postpka i svakog vrazjeg minusa . I sad me zeludac boli i place mi se i sigurna sam da ce opet bit minus.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Pojacalo se krvarenje skroz, menga je to.. popiti utric ne mogu jer mi bude jako lose.
    Isla sam vaditi betu da znam za sigurno i da se prestanem muciti.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

A ti se drzi i nemoj klonuti
    Pomalo i budi pozitivna

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Katjusa, s*anje, drzim fige da te beta iznenadi.

Ja sam jucer isplakala dusu. Listala vrijednosti bete i sanjarila. Al vec sam ispalakala minus koji jos nisam popisala. Nada u podu totalno.

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Kod mene krenulo neko krvaruckanje Danas sam 8dpt, vracen 8stanicni 3.dan. Znam da ne smijem prestati sa utricima dok betom ne potvrdim.. da li ima smisla ako krvarenje nastavi sutra na 9dpt raditi betu? Jer ako nista od svega da znam prestati sa utricima..

I zadnji put sam na utrogestanu dobila mengu.. Pa jel mi progesteron nista ne produzi.. Luda sam..
    A jel ti je krvarenje svjetla krv ili onako tamnosmeđi spotting samo.
    Nemoj nikako prestati uzimati terapiju dok ne izvadiš betu. Nikad neznaš, može biti implantacija. Nadam se da je!

Ja sam tako sad u ovom postupku zbog krvarenja koje je krenulo 6 da betu vadila 9 dan i bila je 0, tako da sam tek onda prestala sa Duphastonom.
    Ja sam se isto iznenadila kad sam prokrvarila pod Duphastonom, tako da sam uz betu izvadila i progesteron koji je bio 8 što je loše.
    Jedva čekam sljedeće konzultacije to ću prvo pitat, uvijek nakon svake stimulacije lutealna faza ciklusa mi je kratka...neznam zašto.

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Katjuša nadajmo se da će beta biti pozitivno iznenađenje...drži se,
    PapigaCapo, i ja sam jučer bilo totalno loša, jutros je malo bolje,osim sto me vilica boli za neizdrzati i se sve ispuhalo...,
    Nadajmo se sve tri najboljem ishodu ...

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Beta je ocekivano <0,1
    Idemo dalje, oplakala sam sa pocetkom krvarenja tako da sam relativno ok.

Katjuša avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

Hvala vam cure na savjetima i optimizmu. Ali znala sam da nista od svega jer se isti scenarij ponovio iz zadnjeg postupka. Laura krvarenje je bas, crveno, sto svjetlije sto tamnije, ali nema greske.. Sad malo odmoriti i vidjeti sto i kako dalje..

Icsi avatar
    Datum pristupanja
    May 2015

Početno

Žao mi je...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Katjuša

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Katjuša jako mi je žao, isplači se i izbaci tugu iz sebe, a super da planiraš već za dalje...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Katjuša,jako mi je žao...drži se,šaljem zagrljaj.

Osoblje foruma BigBlue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Beta je ocekivano <0,1
    Idemo dalje, oplakala sam sa pocetkom krvarenja tako da sam relativno ok.
    Grlim i želim ti svu snagu za dalje

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Hvala vam cure na savjetima i optimizmu. Ali znala sam da nista od svega jer se isti scenarij ponovio iz zadnjeg postupka. Laura krvarenje je bas, crveno, sto svjetlije sto tamnije, ali nema greske.. Sad malo odmoriti i vidjeti sto i kako dalje..
    Zao mi je draga!
    Treba se da sad svakako odmoriti, srećom bar je ljeto, nije baš neka utjeha, al ono, bar se dade uživati sada u masu drugih stvari. A na jesen krećemo u nove pobjede!

Datum pristupanja
    Apr 2015

Početno

Katjuša zao mi je drzi se! Glavu gore i hrabro naprijed,mora uspjeti!

eryngium avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Tako sam se nadala da će ti ovaj put to biti TO...

Datum pristupanja
    Feb 2015

Početno

opet ja s pitanjima... opcenita su pa necu otvarati neke druge teme, vjerujem da mi i vi ovdje mozete pomoci.
    Ja sam jos relativno MPO početnik pa svašta moram pitati.
    Do sada iza sebe imam jedan AIH. Još nije došao datum za ß (tek za dva dana) pa postoji neka teoretska šansa da se nešto još dogodi, iako svi testići i oni najosjetljiviji pokazuju samo jednu crticu.
    Ugl. ono što mi je malo zakompliciralo život u ovom postupku je da sam sretno pila klomifene do prve FM da bi doc. odlučio ubaciti još koji menopur.
    A ja početnik u pikanju pa brzo trči okolo traži igle koje nisu za slonove (btw di kupujete igle? ja obišla masu ljekarni i opce nemaju neke fine tanke, sve neke debele. A necu se s tim pikat. Ubila se od potrage da bi jedva našla i onda više nisu imali kad mi je trebalo za štopericu)
    Sva sreća nije bilo privatno pa su mi odmah uvalili menopure tamo.
    No.
    Kako mi je jako tesko bjezati s posla i jedva sam odradila te 3 FM, razmišljam da za iduci ciklus si priustim ipak malo manje stresa i odem nekam privatno da mogu na FM ili prije ili poslije posla, a ne ovak nasumično kak već je u bolnicama.
    I sad dolazimo do pitanja.
    Što ako mi opet u pol ciklusa dopuni sitmulaciju malo menopurom? Mislim ovaj puta su i doslovno rekli u 14 sati da se isti dan navecer piknem.
    Samo sto ako idem privatno, sama kupujem lijekove pa to malo komplicira stvari.
    Jel se ti menopuri mogu tak kupiti u par sati ili se to mora naručivati? Koje je stanje sa štopericama?
    kakva su vam iskustva ak ste išli privatno s tim promjenam au protokolima zbog ovakvog ili onakvog odaziva jajnika?

laura33 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ooleot - neznam iz kojeg si grada, ali u Zagrebu bilo koji lijek mozes naci u bilo koje doba.
    Ne sad u svakoj ljekarni ali ima par ovih vecih koje ih imaju uvijek na zalihi. Recimo ljekarne ba trgu, ljekarna Filipovic, onda ona Mandis il kak se vec zove iza muzeja suvremene umjetnosti.

A sto se tice igala, postoje posebne za potkozno odnosno subcutano davanje, a posebne, vece za intramuskularno davanje.
    Tak da lijek se dava iskljucivo sa iglom koja je namjenjena za takvu vrstu davanja lijeka.

Korekcije terapije tokom stimulacije su uvijek moguce i spremi si za svaki slucaj zalihu materijala!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Večer drage moje!
    Prvo da tužnicama darujem jedan velikiiiiiiii i pregršt pozitivnih misli za idući postupak!!!
    Teško je znam,nakon svega vidjeti minus i negativnu betu-ali hrabrice moje drage,nemojte se predati!!!
    Sretnicama s velikim pozitivnim,duplirajućim betama i srčekima koje trepere i kucaju-...od srca čestitam i neka dalje sve bude sasvim"dosadno,i školski" do samog kraja!
    Ja danas brojim 4dnt;osjećaji???Do malo prije bila sam super,sretna,opuštena...a sad ko neka pokisla kokoš ..Trenutni imam osjećaj da cu dobit sada...grrrrrrrr
    Od 2 dnt imam povremena probadanja,ništa strašno..onako,osjećam ko da me netko zareže nožem na sekundu...Počela sam kihat(jme moram se saviti da mi mrve ne ispadnu),zijevati,nesanicu da ne spominjem.
    I prijavljujem plavice od fragimna..i peče za popi...

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Katjusa, bas mi zao

Bubica, i ja imam modrice od frsgmina, i svaki dan sve vise pece .
    Al daj boze da ga obe koristimo jos bar 260 dana

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage ženice puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima, da bude plodno ljeto

Nama je eto nedavno bio drugi Stvorendan, problema imamo još puno, sitni smo ali pravi dinamit
    živo mi je sjećanje tih prvih dana a često se sjetim svih dana prije, teško je to bilo, teško. Ja bi voljela još djece ali frka je ogromna, razum kaže ne. Ko zna možda se uskoro i pridružim a ne ovako samo škicnuti povremeno

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Cekalice bete, gdje ste,ima li kakvih simptoma?
    Kod mene se smirile glavobolje, a sada stomak boli kao da cu svakog trena procuriti, a danas je 8dpt blastica, beta tek 10.7.???

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Meni danas 12dnt, glava me rastura, ni konjska tableta nije pomogla.
    Stomak presta bolit ka da cu procurit, jucer me ledja ubijala, sad malo manje. Inace nista drugo. Cicke ne ispuhane, nego doslvno dvi suve smokve

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj PapigaCapo prvotno napisa Vidi poruku
    Meni danas 12dnt, glava me rastura, ni konjska tableta nije pomogla.
    Stomak presta bolit ka da cu procurit, jucer me ledja ubijala, sad malo manje. Inace nista drugo. Cicke ne ispuhane, nego doslvno dvi suve smokve
    Kada je tebi beta? Hoces test raditi?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •