Skulirana, vjerojatno su ostali bili dovoljno zaokupljeni svojim vježbanjem da bi primijetili... :love2:
Ja sam jučer pauzirala. :-( Iskreno, nakon što sam se prestrašila da bih s djetetom u naručju mogla pasti niz štenge spuštajući se onako beblje, jedna noga, pa priključim drugu, pa to traje 5 min za 2 kata, i nakon što sam se bojala odlazaka na WC (kako ću sjesti, pa kako ću onda ustati :mrgreen:), shvatila i da na plažu sama s djecom ne mogu jer bi me netko trebao podići s ručnika :mrgreen:, očito su moji kvadricepsi zahtijevali odmor.
Što mi sve skupa nije jasno. Zar su u toliko lošem stanju? A zar sve ostalo nije u podjednako lošem stanju? Da me je netko pitao prije početka vježbanja, rekla bih suprotno... Osjetim lagano bočne trbušne mišiće i guzu, ali ništa problematično, samo ti kvadricepsi... Ili sam radila žestoko pogrešno nešto kad sam ih tako istraumatizirala? Anyway, poslušala sam Inesicinu preporuku o dva dana odmora (doduše, jučer sam kompletno odmarala).
Kad sam već kod Ines, jaaako žicam fotkice prije&poslije iako ne mogu vjerovati da je neka razlika, i meni na trenutnim fotkama (onima s vježbanjem u šumi) djeluje kao žena koja vježba "cijeli život". I žicam sasu i još neku dobru dušu koja mi želi poslati... :-)