Nivesa, koliko su ti inače ciklusi?
Printable View
Nivesa, koliko su ti inače ciklusi?
Jutrooooo!
Evo kavice!!! :coffee:
Napokon, nakon 1o dana sam se naspavala.... :jutro: Nisam imala lagani san, nisam se vrtila, nisam se dizala u 2:45 svaku noć da idem na wc.... jer nisam pila 2 dcl čaja prije spavanja, mislim da je zato.. :lol:
:-)
jutar svima...srećice-hvala na kavi!!
žužy-sretno ,sretno i čuvaj tog smrzlića....pazi ga i mazi i neka bude sve kako treba bit!!!!!!!
Asper-super,i neka dalje raste i napreduje!!!!!!!
...tatalno sam koma....moja temp.pada :(...barem mislim...jučer na pregledu sve ok,i iznad očekivanja kako je rekla dr.jer prije 6 mj.u kakvom sam stanju došla kod nje...s komplikacijama i svačim...iznenađena je u kakvom su mi stanju i jajnici(ovulacija je bila na desnom)...i zalihe jajnih stanica su mi jako dobre(s obzirom na svoju dob)...nemam nikakvih cistica mioma,maternica ono san snova...jedino lijevi jajnik se ne vidi baš dobro,postoji nešto i na njemu...ali... mi je crijevo bilo malo prepuno,mada sam :drek: ujutro(moram se dobro očistit pa onda dugi tjedan doć samo na vag.ult)...a na dsenom se vide tri folikula...ali...za nešto konkretno još reć...je ipak puno prerano,a i sluznica je zadebljana samo 6 mm(a za neko tumačenje t.treba bit 8)...
...nisam išla vadit betu,jednostavno bit će što bude...
srećice...od noćnog dizanja,ja poludim..taman se ušušakm u toplo...a onda pritisak...i pokušavam kako si i sama rekla izbjegavati od 8 na dalje navečer,popiti puno mojeg čaja(vrkute)...a spavat idem ko kokoš...i dižem se s njima:)
Nivesa, koliki je tvoj LH?
Moj je jako visok jer imam pcos pa su mi trakice uvijek skoro pozitivne ili pozitivne. Inace - ponovimo jos jednom - pozitivan test je ako je testna linija jednaka kontrolnoj ili tamnija od kontrolne.
:love:
ne moj dati da te depra dotuče...sve mi imamo loše,grozne dane,kad nam ne ide ništa kako smo planirali...a toliko smo to željeli...ali onda baš vragu..sve se otkotrlja nizbrdo...pa niz još jedno...
...jer koliko god puta da padnemo,uvijek ćemo se uzdići nakon toga,i postati snažnije...istina nije nimalo lako...ali možemo mi to!!!
zato draga viki...glavu gore i samo pozitivno razmišljati!!!
...svakom od nas će se jednom kockice posložit onako kad za to bude vrijeme!!!
joj, jutro svima...moj dan je sav započeo naopako...skoro zaspala na posao, jurila naglavačke, robu koju sam si propremila bila mi katastrofa , nisam stigla promijeniti, pukla mi čarapa, jurila na posao,bljak, bljak, bljak.
ali dobro, posao sinoć obavljen, pola veša popeglano, danas ću drugu polovicu jer treba opet ostati budan!
danas moram po ovul.testiće jer ih nemam više. i nikako da odem po taj čaj..idem pod pauzom na plac pa možda tamo nađem....
8-)
...valjda je to neki znak!!!
pozitivan znak, jel? držat ću se toga!
lista za 17.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Vatra, dobrodošla među ljubičice ljubičaste! :-D
Esperansa i ovčica, vrijeme je da nam date neki report svog stanja, ne? 8-)
Sutra gore ide i naša Tayla!
Žužy, sretno ti bilo! :klap:
10 DC jei jei jei, idemo, pomičemo se!!
Zuzi moja cuvaj se i :fige::fige:
Nešto sam pogriješila na listi, ispravit ću to.:-P
Sutra sam i ja ljubičica, samo da ne bude kratko.. ja uvijek budem kratko gore jer su mi ciklusi kratki.
ŽUŽY držim fige i na rukama i na nogama... :heart:
Inače od jučer imam nekakav čudan, čudan osjećaj oko jajnika.. nisu grčevi, al neki pritisak. Da ne znam bolje, kladila bih se da ovuliram i to na oba jajnika :-)
lista za 17.04.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 40 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc
crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 32 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
Imamo jako puno ponavljajućih dana ciklusa. Neki dan ciklusa su dupli, a neki trodupli! :lol:
Ola!
Jao ala ste vrijedne od jutra,tipkate ko velike!
Srećo,srčem tvoju kavicu,malo je zdena al bar mi bu krasan ten :-D
Več nam 16. dc...
Fala vam svima na potpori ljubice moje :-*
Sandra ciklusi su mi 29-37 dana, otprilike jer skoro nikad ne dovijem kak bi trebalo. Lh nisam dugo radila, trebla bi prekopat po starim papirima. Ali linije su bile iste boje, cak je ona druga bila mrvu tamnija. Zato sam malo zbunjena?!!? Ja sam za svaki slucaj to pokrila! Hehe ! Treba sve iskoristit;-)
žužy :-D:-D:-D
nivesa testna (blize onom dijelu koji umaces u urin) je bila tamnija od kontrolne? ma neka je pokriveno :-)
Da, a posto mi je to prva trakica ikad nis mi nije bilo jasno...doslo mi je da popisam svih 50!! Haha
po meni trakice imaju smisla samo za one kojima tesko padaju odnosi svaki drugi dan :lol: mislim da je redoviti keks bolji od ikakvog piskanja.
Onda mi fakat nisu trebale! :-) :-)
Ja sam uzela LH trakice čisto da provjerim da li imam O. Pa i da upoznam svoje tijelo, ciklus. No, uglavnom za neku potvrdu. Sad kad imam potvrdu, ostaje muški faktor za srediti. :lol:
Zato sam ih i ja uzela, da vidim da li i kad imam O,ispada da imam. :-)
Pozdrav curke! Imam jedno pitanje za one koje se razumiju u iscjedke. Inace imam ovulaciju oko 12-13 dana. Tada se i testiram, i pozitivno je. Ipak, jucer sam imala jako sluzav, bezbojni i rastezljiv iscjedak. Negdje sam davno citala/cula, da je to zapravo znak ovulacije. Pisnula sam trakicu, bilo je negativno, ali trakice ionako ne detektiraju ovulaciju, nego najavljuju vrijeme prije. Za svaki slucaj sam skocila na muza, tek toliko. Samo me zanima, ako koja od vas zna da li je to bila ovulacija ili ne?
Sad sam vidjela vani na autobusnoj stanici sjedi stari čovjek, kojih 75 godina, drži u ruci mali buket crvenih i rozih ruža plus bijelih margerita, zamotan u rozi papir. I pjeva "Samo jednom se ljubi...." :-) Ma prizor na koji sam se nasmijala od srca.... Neviđeno! :-D
Predivno!
Lol,yummy trakice ne znaju,ti ne znas pa tko onda zna:lol:
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk
Ja sam 2-3 mj.mislila da ni nemam O, jer sam kretala s lh trakicama 12-13 DC :) onda sam krenula dok je jos trajala vještica i bingo-puno ranije 6-7DC.... Sad seta svaki mj.drugacije, ali uglavnom negdje oko 12-14DC...mada zna bit i 9-i a i 18-i :) bitno da ste pokrili.... Pokrivajte i dalje, tak je najsigurnije :)
i mene je iznenedila zadnji put jer sam krenula 10 dan pišati a kad ono odmah bingo! a mislila sam da prema svojim inače dužim ciklusima nemaš šanse prije 14DC. tako da je sigurnije ranije početi.
ja bila na placu, vratila se sa rotkvicama, mladim lukom, testovima za ovulaciju i bez vrkute! ni da bi se sjetila! mislim, demencija a tako mlada......
Yummy ja sam isto procitala da je tak?
Hvala vam cure naj bolje ste!
Ma da je to samo to u pitanju pa nikome nista ali jos milijun problema sa svih strana pritisce ! Uzas, jucer sam bila koma ali danas je novi dan i evo bolje sam puno bolje! Nedam se tako lako :-D :-D
Eto, glavnoo da sam se ja dobro zabavila! Tko fucka O testove. Bit ce i bebe dfokle god je dobre zabave. Hvala vam curke sto ste uskocile sa savijetima :D
:-):coffee:popodnevna
ja ujutro bila koma....
..pomirila sam se s tim da ću dobit,danas,sutra-najkasnije u subotu...sad sam već hajlajf:)..
ozlijedila sam bradavicu-kapljicom vode,hahaha....mislim,kako su ful još uvijek osjetljive,dok sam se tuširala jedna mlaznica je bila valjda drito po njenoj sredini...boli do boli...peče...namazala sam je nevenom...
ja nikad nisam koristila te trakice za o..nekako se pouzdam u bolne jajnike te dane,i sluzavost:)