Jutrooo!
Mona odmori se!
Printable View
Jutrooo!
Mona odmori se!
28-29 dana
Jutro!
Tocekica, dosta ti kasni onda?
da...ali svi testici - :/
stres...prvi put kad sam "radila na Bebi" su mi ciklusi isto podivljali...to je stres.
Jutroooo curke
Jagodice baš mi je krivo, al bit će bit ćeee ma di neće bit kad si tako "luda" i vesela :)
Mona zavidim, mada sam se ja nedavno vratila s godišnjeg, al tako bi opet...Lijep odmor ti želim!
Inače, i meni se nekako čini da otkako radim na bebi su menge počele divljati nešto, jer tog spottinga prije nije bilo, bile su uredne i točne i i normalne. I onda kad smo krenuli s bebom e onda kreću i probadanja i ovo i ono i sve nešto. Bem ti glavu.
Jučer smo 2x zabebili, al nismo se "parili" nego smo baš lijepo opušteno uživali. MM kaže da blistam u zadnje vrijeme (zna on što ja moram čuti :D)
Mami super za nalaze! Kaj sad dalje?
Nasmijao me tvoj komentar da nek sam se ja najela hahaha.
Al nakrakju sam odlucila Coroni sacuvati za danas uz lasagne!
Mona zasluzila si odmor, sretan ti put!
Tocekica stres cuda radi. Drzim fige za pozitivnu betu!
November svida mi se taj izraz "zabebili"
Ja sam samu sebe iznenadila mislila sam da ce mi teze past ovaj minus ali vec sam navikla valjda.
Btw danas 1dc
Ak nebu liste podsjetim opet koji je!
Jagodice žao mi je zbog minusa, ima da u ovom mjesecu sve popišamo pluseve!
Mami super za nalaz! kako se ti osjećaš, jel se vratila energija?
tocekica :fige: da ipak bude plus!
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 2.09.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :coffee:
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~46.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~ 26.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :pivo:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 11.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 1.dc
Mona možeš i mene na listu, danas je 8 dan ciklusa :-)
Sad u nove pobjede, bolje sam, hvala.
Dobro jutro, evo i mene na kavicu :)
Jagodice - zao mi je zbog minusa. :( a bas sam nekako vjerovala!
Mami - odlicno za nalaz!!! Sad mozes biti mirna.
November - zabebili kazes?! :lol: dobra si!
Mona - ne brini, casno i posteno odradujem posao dok te nema :D predugo nisi bila na godisnjem, zasluzujes odmor i samo odmor <3
Angie - kak si ti? Ti i ja zajedno odbrojavale a moje M jos nema. :drama: btw tvoj avatar mi je dao prekrasnu ideju, i sad moja curka ima novi ukras na zidu u sobi :-D
Tocekice - suosjecam! ista sam!!!
November - može može, bude te sutra moja kolegica Narancica stavila na listu. Ona me mijenja dok sam na GO :mama:
Narancica - hvala ti puno, vjerujem da ćeš to vrhunski odraditi, nemoj fušati kao ja :storma:
Don't worry baby :alexis: :heart:
Jutro curke, malo kasnim na kavu. Viroza nam je prestala, M jos traje, estrofem pijem 2 dana, jos 3 i onda duphaston. I onda molim Boga da cista pukne. :fige:
Mona odmori se na godisnjem, zasluzila si. A mozda nam se vratis sa + .
Jagodice zao mi je, mislila sam da ces nam razveseliti jer dugo nitko nije imao2 stupica.
November dobar izraz si smislila-zabebili. :)
Latice sretno i obraduj nas uskoro s velikom, lijepom betom.
Ives odmaraj, s bebicom je sve u redu i tako ce i ostati. Ti si veliki borac, a i na nebu imas nekoga tko vas cuva.
Blu lijepi post. Prepoznala sam se u nekim recenicama.
Marle jeste i vi zabebili?
Angie sugrađanko moja, sta ima kod tebe?
Tocekica zelim da ti beta pokaze T. :fige:
Narancica nam je mala od liste. :klap:
Mami drago mi je da je nalaz dobar. Ja 13.08. idem na kontrolu i utz stitnjace pa me malo strah jer sam i prosli put cula da imam cvorice.
spremamo se,od sutra ili prekosutra akcija,cekam da m stane :)
I ja cekam da stane, pa onda da opet dođe i da cista nestane. :)
Kavica skuhana...prošli tjedan kupila veliku džezvu tak da ima za sve ;)
Jutro, točekice hvala na kavi!
Do sada nisam dobila...vadila betu i idem se kupati pa mislim cu sigurno dobiti m :)
Beta negativna...sad cekam m
tocekica hvala na kavi! žao mi je zbog bete :-(
♡Lista za: 3.09.2016.♡:ghug:
(Ne)čekalice: :coffee::štrika:
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~47.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~ 27.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice: :storma::shykiss:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 12.dc
November~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 2.dc
November - dobro došla na listu!
Jutro cure. Evo Liste s mojim potpisom :D
Unaprijed se ispricavam ak sam negdje pogrijesila
Ima jos kave? Ne mogu doci sebi nikako. Imamo tipican irski dan, kisni cmoljavi :(
Moje M jos nema.
Ives hrabrice, snazna si ti :ghug:
Nara za tebe kuham drugu turu ;)
Hvala tocekice. Kak si ? Zao mi je zbog bete :love2:
Tocekica zao mi je zbog bete, nadam se da te nije jako rastuzilo. Ima li kupača na moru? Kod nas je jako vruce u Ri, mogla bi nam malo kisica pasti da nas rashladi. Narancice lista je super, velika je i ne trebaju mi naocale. :mama:
Mona nadam se da uzivas na godisnjem. :bye:
Mami kraj ciklusa? Ima li kakvih simptoma?
Marle gotova M? Sad na posao.
Cao curkeeee!
Nisam jucer bas tipkala jer me bol rasturala. Inace nemam bolne M al jucer sam ja koja ne volim tablete zrukala 3kom u roku manje od sat vremena :lool: I onda je bilo oke!
Tocekica :ghug: Zao mi je! Samo hrabro doci ces i ti do bebaca skupa sa svima nama!
Narancica svaka cast za listu hahah nemres ju fulat ni da oces :lol: Lijepo od tebe da si preuzela! Izgleda da je ono ipak bila O? Sjecam se da si rekla da si pokrila za svaki slucaj.
Cure ostale saljem vam svima puse!
Hvala cure...nisam tuzna...nisam ni ocekivala poz betu...ovo me samo smirilo. Isli smo na kupanje u tuheljske toplice...nakraju se nisam kupala...mm se isao kupati s klincima,a ja sam ostala na kavi s frendicama. Voda je iz termalnih izvora i vrlo topla( 32-33 C)- mi se idemo tamo kupsti na stare nazene, ne i aqvapark
Jutro, kavica!
Narančice lista je super!
Meni se jučer pojavio spoting, tako da čekam m da krene.
MAMI evo i mene na kavici. Danas 1DC. nisam tužna, ali nakon 4 dana spottinga i i neg piš testova, negativna beta mi je došla kao olakšanje...Hvala labu kaj su napravili betu u subotu (subotom tu pretragu ne rade).
♡Lista za: 4.09.2016.♡:ghug:
(Ne)čekalice: :coffee::štrika:
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~ 48.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 45.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 41.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 29.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~ 28.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice: :storma::shykiss:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~ 13.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 3.dc
Mona, Anka, Nivesa, Suncokret ~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡
Mami :love2:
Anka i Suncokret javite nam se cure.
Odbrojavalice - :storma: ~~~~~~~~~~~~ da budete vrijedne :)
Sto vi planirate danas? Mi u zadnje vrijeme nedjeljno popodne provedemo u setnji, kilometre presetamo i divimo se nasoj curki kak je izdrzljiva. Nekak mi je jos beba, a nekad me iznenadi cinjenica da je sve vise djevojcica.
Pozdrav curke iz predivnog sela u Dalmaciji, ulovila sam malo signala :)
Narancice - lista je preeedivna, ova srceka cu mozda ukrasti :) Nije da sam ljubomorna ali meni je danas 28.dc Hehe
Koliko ono tvoja curka ima godina?
Cekam mengu... Danas sutra bi trebala stići, ako je O bila kad mislim da je :)
Mene nema na listi? Narancice, tu sam i sutra mi pisi 2 dc ;)
Kako sam samo nadobudno pomislila da cu ja dostojno zamjeniti Monu:ban:
Ok, sutra popravljam situaciju. Sorry :oops:
Mona curka mi je 3,5g :zaljubljen:
Narančice piši sutra 2 dc.
Haj curke,evo da se i ja malo javim..Sutra ponovno na posao,gotovo bolovanje a nista nisam sredila,bas sam si lijena jako..Al budem sve,dobila preporuku da uzmem femisan a kapi i da pijem..ima li koja iskustva sa tim??Frendica mi pila i nakon 2spontana je u roku 3mjeseca uspjela zatrudnjeti i sad je sve u redu..pa nije naodmet da pokusam:)
Jutro curiceee :)
Kiša pljušti kao luda, baš je neki tmuran dan, al ja se nekako super osjećam.
Bebili smo cijeli vikend, u nekoj "jako se volimo i stalno plazimo jedno po drugom" smo fazi haha.
Inače, ne znam jel to zbog vrkute ili što, ali ne sjećam se kad sam bila ovoliko vlažna dolje, tokom cijelog dana. Baš puno puno sluzi ima. Vidjet ćemo jel ću prepoznati ovaj ciklus i ovulacijsku sluz.
Nego, ovaj vikend sam saznala čak 3 dobre vijesti, 3 moje poznanice su trudne. Sve tri su me zvale na kavu i evo da vam napišem kako njihova priča ide:
Prva je pila pilule 5 godina, prestala, odmah nakon pilula prestali su se štititi, trebalo im je 2 godine i 7 mjeseci da ostane trudna. Od pomoći je koristila samo neke multivitamine, nisu išli na pretrage, osim ona ono osnovno i to je bilo ok. Nisu ništa previše računali. Inače ona je pušač a voli i popiti s vremena na vrijeme.
Drugoj je trebalo 7 mjeseci, s tim da od prvog mjeseca pokušavanja prati plodne dane, temperaturu, sluz, pije vrkutu i vitamin c i folnu a dragi joj je uzimao također folnu.
Trećoj se desilo, koristili su metodu vadi ga van i pazili na plodne dane. Također je pušač.
Eto. Nema pravila.
Ja puno čitam o prirodnim pomagačima, pa ću ako ovaj ciklus bude nula uzeti još neke preparatiće. Za početak ću dragom smiksati med i orahe. Razmišljam i o matičnoj mliječi za oboje i o Femisan a kapima. Al još ću vidjeti. Zasad sam i ovako zadovoljna!
Inače pijem uz vrkutu i zeleni čaj na poslu, ne znam od kojeg je ali jedem kao manijak a ništa nejde gore, čak sam nešto malo i skinula. Uglavnom osjećam se super.
Ljubim vasss <3
Jutro bebilice! :D
November, i ja zdusno prihvacam tvoj izraz. ;)
Nije me bilo koji dan, bili smo na svadbi jednoj pa u poljoprivredi, u svemu tome uspjeli pokriti i O (bar sam prilicno sigurna da je to bila O, 12dc vodenog iscjetka na izvoz i bolovi dolje, drugi dan vise nista, pa racunam ako je bila O da je bila 12/13dc).
I u Ri kisa, ja jedva docekala. :D
Pusa svima!