Jagodice i November...prije nekih 9 godina s identičnim godinama i mjeseci pokušavanja ostala sam T...znači 8 ciklusa sam baš radila na bebici i 9. je bio dobitan! ~~~~~~~~~~~~~da i vama bude tako.
počela jače smeđkariti...M.
Jagodice i November...prije nekih 9 godina s identičnim godinama i mjeseci pokušavanja ostala sam T...znači 8 ciklusa sam baš radila na bebici i 9. je bio dobitan! ~~~~~~~~~~~~~da i vama bude tako.
počela jače smeđkariti...M.
November evo ja sam jedna od onih koje se bore sa postupcima. Nakon 5 godina neuspijeha i zatvaranja vrata u hr odlucili smo se za jednu polikliniku u Pragu. Ovo nam je bio prvi postupak i kao sto si mogla procitat zavrsilo se biokemijskom. Neznam od kud crpim snagu valjda proizlazi iz toliko bolne zelje da postanem mama i da ja i suprug stvorimo nasu malu obitelj. Ima padova, suza, odustajanja, dizanja iz pepela. Ima i smijeha, panike, straha, trenutaka kad se raspadas i umires psihicki od bola i poraza ali NAJJACA je zelja za malim anđelom i od tuda potice snaga i zelja za dignut glavu visoko i da sam sebi kazes ja sam dizi se jer si borac i drugo neznas.
Ova zadnja recenica je namjenjena svim curama ovdje na stranici jer sve smo mi borci na svoju ruku i drugacije neznamo.
Kad pročitam "5 godina" ovo moje mi se čini tako smiješno zapravo. Nadam se da ćeš dobiti svog anđela ubrzo!
Ja ne znam ama baš ništa o tim postupcima, šta kako gdje kada, pretpostavljam da prvo ide ona najjednostavnija metoda inseminacije, jel se to isto radi u klinici ili kako?
Ma ne želim uopće o tome sad razmišljati...
tocekica to je baš lijepo za pročitati!
Ives, s tobom sam u mislima, drži se![]()
November nemoras to niti znati. O nemoj se sad s tim daviti. Super je sto si spremna poduzeti korak dalje ali pusti sad jos medicinu i doktore! Za sad ste tvoj muz i ti glavni voditelji odjela. Doktor i dezurna sestra (eto ti ideje za danas hahaha) i to je sve sto sad trebas znati!
Uzivaj jer ti i dalje drzis stvar u svojim rukama....a bas mi ide danas s izborom rijeciBolje da sutim!
Blu, hvala na divnim rijecima!
Angie kaj ima kod tebe? Jel hopsas?
Mona kad putujes?
Mami kak je kod tebe?
November pusti ivf doktore i silne monade od pretraga. Iskreno ne sjecam se koliko radite na bebici ali po tvojim porukama sam zakljucila da nije puno. Ako sam u krivu ja se ispricavam. Jednostavno pusti mozak na pasu uzivaj u zivotu sa dragim posvecujte se jedno drugome volite, mazite i pazite i sve ce sjest na svoje mjesto pa ce i bebica doci. Prvenstveno uzivajte u zajednickom zivotu(vezi, braku) i buducnosti opusteno i bez puno razmisljanja o takvim i slicnim problemima. Poslusaj mene jer imam staza u svemu i znam sta pricam. Ako nedaj boze budete imali kakvih problema tek onda razmisljaj sta i kako. Znam da je sve ovo klisej i da ces mislit lako tebi rec ali vjeruj mi i poslusaj me i sada nakon toliko godina borbe ne razmisljam toliko o svemu sto nas je snaslo jer neke stvari u zivotu jednostavno ne mozes promijenit i prihvatis ih kao dio sebe i zivota... Svaki mjesec svaki pad svaku prepreku gledaj kao korak blize do ostvarenja svojih snova. Molim te nemoj da te vise vidim da saljes upite ivf doktorima ni da se raspitujes o nalazima. Budi pozitivna, optimisticna vesela...
Cure moje drage, svaki dan vas čitam i žalostim se jer ste sve bile vrijedne, a stupića nema. Valjda će biti koji uskoro, samo hrabro.
Ives mila, samo nek bude sve dobro s bebicom pa makar ležala do kraja trudnoće. Nadam se kako beba bude rasla, da će se i posteljica povući s ušća, šaljem poljubac
U nedjelju me čeka aspiracija jajnih stanica, nadamo se lijepim embrijima idući tjedan... sretno nam svima![]()
Dobroooooooooooooo nećete me više čuti da pričam o takvim stvarima!!! Odsad samo o dragom i meni i našim "postupcima"
Hvala vam na ohrabrenju, ma divne ste i jedva čekam da sve redom postanete mame (nebitno prvi ili stoti put kako si već koja želi). <3
Blu, divan ti je post.
Jagodice, hopsam hopsam! :D
Stigli mi u meduvremenu HCG testici pa sam locked and loaded za piskanje za 15ak dana. Sad jedva cekam da ti piskis!
Jagodice - jesi piskila? Ajde vise
Ja na put idem sutra... Nosim samo jedan test eto tek toliko ali cekam M. Nadam se da nece kasniti puno menga... Nosim samo klomifen i terapiju. Necu ni trakice nositi ni piti ciklu ni mjeriti bazalnu. Nista. Bit ce odmor kakav zaslužujem![]()
mona lijepo se zabavi,provedi i opusti!
(ja bi opet na go,bila sam u 6.mj. i čini mi se da nikada neću dočekati novi)
Eto meneee. Piskila gravignost mini i da oprostite kur*c
Nista drage moje test negativan. Sutra bude 1dc.
Nisam u bedu jer mi je bilo cudno da bas nista ne osjecam cudno ili drugacije!
A da busa ne bude skroz prazna napunila sam ju pizzom i sad ide jedna Corona
Hvala vam na vibricama!![]()
Jagodic- zao mi je mala, bas sam nekako mislila da ce te iznenaditinema veze...
Sad se opusti i idemo uskoro u novi ciklus.joj ja bi sad coronu... Njam.
Mrzim tapatalk iz dna duse. Idem sad ponovno tipkat isti post. I'll be back!
Jagodica, zao mi je zbog minusa. Minusi, dosadili su vec bogu i vragu, zasto malo ne bi bili zanimljivi i pretvarali se u pluseve? :p Kad si spomenula Coronu, ja sam sad kad je M krenula s takvim gustom, ko u neki iracionalni inat minusu, slistila pivu tu vecer! :D
Mona, lijepo ces se odmorit i nauzivat, mozak na pasu i super. Podrzavam te u potpunosti, treba malo zaboravit na sve.![]()
Marle, ja sam bila u 5.mj, potrosila vecinu GO na medeni mjesec. Sad ovo malo sto mi je ostalo cuvam za spojit izmedu Bozica i Nove. Tako da te kuzim. Cijela vjecnost izmedu dva GO.
Jagodice nek si se ti najela, a i + će uskoro!
Moj nalaz ok.
I ja bi na go!
Jutro, kavica. Jučer bila vani, popila somersby. Danas ništa...jedno veliko nula...nema M i opet - .Jos k tome i smedjkarim, ništa alarmantno, tu i tamo vidim trag. Ako ne dođe sutra ujutro vadim betu... Ja bih komotno mogla na GO(makar mi je danas 5 dan na poslu
)
Ja sam zadnji put bila na godišnjem za Božić
Danas još radim ali odmah nakon posla putujem...
Pisat ću vam s moba tu i tamo, ali sumnjam da ću sve pohvatati
Mami - super za nalaz
tocekica - koliki su ti inače ciklusi?
Jutrooo!
Mona odmori se!
da...ali svi testici - :/
stres...prvi put kad sam "radila na Bebi" su mi ciklusi isto podivljali...to je stres.
Posljednje uređivanje od tocekica : 02.09.2016. at 09:37
Jutroooo curke
Jagodice baš mi je krivo, al bit će bit ćeee ma di neće bit kad si tako "luda" i vesela
Mona zavidim, mada sam se ja nedavno vratila s godišnjeg, al tako bi opet...Lijep odmor ti želim!
Inače, i meni se nekako čini da otkako radim na bebi su menge počele divljati nešto, jer tog spottinga prije nije bilo, bile su uredne i točne i i normalne. I onda kad smo krenuli s bebom e onda kreću i probadanja i ovo i ono i sve nešto. Bem ti glavu.
Jučer smo 2x zabebili, al nismo se "parili" nego smo baš lijepo opušteno uživali. MM kaže da blistam u zadnje vrijeme (zna on što ja moram čuti :D)
Mami super za nalaze! Kaj sad dalje?
Nasmijao me tvoj komentar da nek sam se ja najela hahaha.
Al nakrakju sam odlucila Coroni sacuvati za danas uz lasagne!
Mona zasluzila si odmor, sretan ti put!
Tocekica stres cuda radi. Drzim fige za pozitivnu betu!
November svida mi se taj izraz "zabebili"
Ja sam samu sebe iznenadila mislila sam da ce mi teze past ovaj minus ali vec sam navikla valjda.
Btw danas 1dc
Ak nebu liste podsjetim opet koji je!
Jagodice žao mi je zbog minusa, ima da u ovom mjesecu sve popišamo pluseve!
Mami super za nalaz! kako se ti osjećaš, jel se vratila energija?
tocekicada ipak bude plus!
~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 2.09.2016.
~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice:
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~46.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 43.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~39.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~33.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~ 26.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 11.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 1.dc
Mona možeš i mene na listu, danas je 8 dan ciklusa![]()
Sad u nove pobjede, bolje sam, hvala.
Dobro jutro, evo i mene na kavicu
Jagodice - zao mi je zbog minusa.a bas sam nekako vjerovala!
Mami - odlicno za nalaz!!! Sad mozes biti mirna.
November - zabebili kazes?!dobra si!
Mona - ne brini, casno i posteno odradujem posao dok te nema :D predugo nisi bila na godisnjem, zasluzujes odmor i samo odmor <3
Angie - kak si ti? Ti i ja zajedno odbrojavale a moje M jos nema.btw tvoj avatar mi je dao prekrasnu ideju, i sad moja curka ima novi ukras na zidu u sobi
Tocekice - suosjecam! ista sam!!!
November - može može, bude te sutra moja kolegica Narancica stavila na listu. Ona me mijenja dok sam na GO
Narancica - hvala ti puno, vjerujem da ćeš to vrhunski odraditi, nemoj fušati kao ja![]()
Jutro curke, malo kasnim na kavu. Viroza nam je prestala, M jos traje, estrofem pijem 2 dana, jos 3 i onda duphaston. I onda molim Boga da cista pukne.
Mona odmori se na godisnjem, zasluzila si. A mozda nam se vratis sa + .
Jagodice zao mi je, mislila sam da ces nam razveseliti jer dugo nitko nije imao2 stupica.
November dobar izraz si smislila-zabebili.
Latice sretno i obraduj nas uskoro s velikom, lijepom betom.
Ives odmaraj, s bebicom je sve u redu i tako ce i ostati. Ti si veliki borac, a i na nebu imas nekoga tko vas cuva.
Blu lijepi post. Prepoznala sam se u nekim recenicama.
Marle jeste i vi zabebili?
Angie sugrađanko moja, sta ima kod tebe?
Tocekica zelim da ti beta pokaze T.
Narancica nam je mala od liste.
Mami drago mi je da je nalaz dobar. Ja 13.08. idem na kontrolu i utz stitnjace pa me malo strah jer sam i prosli put cula da imam cvorice.
I ja cekam da stane, pa onda da opet dođe i da cista nestane.![]()
Kavica skuhana...prošli tjedan kupila veliku džezvu tak da ima za sve![]()
Jutro, točekice hvala na kavi!
Do sada nisam dobila...vadila betu i idem se kupati pa mislim cu sigurno dobiti m![]()
♡Lista za: 3.09.2016.♡
(Ne)čekalice:
bebolinica ~~~~~~~~~~~~~~47.dc II
Narancica~~~~~~~~~~~~~~ 44.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~40.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~34.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~~31.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
suncokret1983~~~~~~~~~~~ 27.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Odbrojavalice:
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 12.dc
November~~~~~~~~~~~~~~9.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~~ 2.dc
November - dobro došla na listu!
Jutro cure. Evo Liste s mojim potpisom :D
Unaprijed se ispricavam ak sam negdje pogrijesila
Ima jos kave? Ne mogu doci sebi nikako. Imamo tipican irski dan, kisni cmoljavi![]()
Moje M jos nema.
Ives hrabrice, snazna si ti![]()
Tocekica zao mi je zbog bete, nadam se da te nije jako rastuzilo. Ima li kupača na moru? Kod nas je jako vruce u Ri, mogla bi nam malo kisica pasti da nas rashladi. Narancice lista je super, velika je i ne trebaju mi naocale.
Mona nadam se da uzivas na godisnjem.
Mami kraj ciklusa? Ima li kakvih simptoma?
Marle gotova M? Sad na posao.
Cao curkeeee!
Nisam jucer bas tipkala jer me bol rasturala. Inace nemam bolne M al jucer sam ja koja ne volim tablete zrukala 3kom u roku manje od sat vremenaI onda je bilo oke!
TocekicaZao mi je! Samo hrabro doci ces i ti do bebaca skupa sa svima nama!
Narancica svaka cast za listu hahah nemres ju fulat ni da ocesLijepo od tebe da si preuzela! Izgleda da je ono ipak bila O? Sjecam se da si rekla da si pokrila za svaki slucaj.
Cure ostale saljem vam svima puse!
Hvala cure...nisam tuzna...nisam ni ocekivala poz betu...ovo me samo smirilo. Isli smo na kupanje u tuheljske toplice...nakraju se nisam kupala...mm se isao kupati s klincima,a ja sam ostala na kavi s frendicama. Voda je iz termalnih izvora i vrlo topla( 32-33 C)- mi se idemo tamo kupsti na stare nazene, ne i aqvapark
Jutro, kavica!
Narančice lista je super!
Meni se jučer pojavio spoting, tako da čekam m da krene.