Jutro curke,
kafica kao budiliiiiiica posluzena, pa ko zeli :roll:
:*
Printable View
Jutro curke,
kafica kao budiliiiiiica posluzena, pa ko zeli :roll:
:*
Jutro!!
Hvala, dodajem rooibos na stol. Vikend pred nama!! :)
♥ lista za: 03.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~36.dc ll
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
odbrojavalice:
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
november~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2.dc
Jutroooo!
Iva ni netreba ići ranije, mene moj uvjek naručivao oko 7 tt, u slučajz kasnijw o da se bezveze ne stresam ako se još ne vide otkucaji.
A tad bi se moglo jos ne čuti srčeko. Jesi ponovila jos koji put betu ili (razumno) sve puštaš?
Nisam ponavljala ni test ni betu. Jednostavno se ne zelim stresirati i pustam da sve ide svojim tokom. Cicke su pocele divljati pa pretpostavljam da beta raste. Ako se pravilno dupla svakih 48 sati onda bi 10.2. trebala biti vec blizu 15000 i nadam se da bi se u tom slucaju srceko moglo vidjeti. Beta mi je na 29dc bila 113,99 pa vjerujem da mi je O bila 14dc ako ne i koji dan prije. A ono kaj sam ja mislila da je O oko 20dc je vjerojatno bila implementacija. Iako sam neopisivo nestrpljiva i znatizeljna i napeta necu forsirati prije 6tt.
Implantacija ne implementacija :lool:
Dobro jutro:)
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
Evo mene. S jedne strane tuzna sam. S druge sretna sam jer sam pronasla strucne doktore.
Im mikropolicisticne jajnike iako pojma nemam kako jer imam redovite menustracije. I imam polip na maternici. :( :cry:
Kontrolno pregled odmah po zavrsetku menustracije da vidimo jer postoji mogucnost da polip ode kroz menustraciju, ako ne tako onda operacija.. :cry:
Dobila terapiju za TSH letrox tablete.
Ponoviti hormone, posebno prolaktin, zatim LH,FSH, estradiil, progesteron i testeron.
I na kraju najteze sto mi pada, mozda cu morati na Hsg, propuhivanje jajnika ustvari da vidimo jesul prohodni. :(
!
A to je bolno..cula sam.
Da li moze femisan A pomoci kod polipa?
Jutro!
Mene neka zima pere, smrzavam se, joj kako mi se neda raditi, išla bih doma na fiiiini topliii kapučino i pod dekicu uz neki dobar film. A čeka me još obveza i poslije posla i sutra cijeli dan.
iva nasmijala si me s ovom implementacijom :lol:
Bajbi, ja ti zaista ne znam za polip šta i kako. Svašta si napisala, izgleda kao da te puno toga snašlo, al nije tako strašno. Hormoni će se srediti, vjerujem i taj polip, a HSG je pretraga koju puno žena obavi, treba se vidjeti da li su jajovodi prohodni, gledaj to kao na još jedan korak bliže svojoj bebici. Pusti bol, mi žene svašta pretrpimo! I znaš kako svi kažu - nakon HSG su povećane šanse za bebom!
Ja nemam nikakvih simptoma...Čudo!
Bajbi polip sam imala i ja prije 6 godina i isto je bila preporuka za operaciju. 2 tjedna sam skupljala nalaze. Taj dan sam dosla u bolnicu i za 2 sata sam trebala na operaciju. Napravili su mi utz, a polipa nigdje nema. I pustili oni mene van iz bolnice. Ja odmah otisla kod svoje soc. ginekologice i ona me hitno pregledala i isto kaze da ga nema. I jos se opravdavala, pa znate da vas nebih bezveze slala na operaciju, pa vi jos nise rodili... pretpostavka je da je otislo sa M. Letrox ce ti brzo spustiti Tsh. Za prolaktin ces (mislim) dobiti bromergon. A za pcos ako nemas ovulacije, dobit ces klomifen. Nemoj se bojati HSSG-a. November ti je dobro napisala da su poslije te pretrage povecane sanse za trudnocu. A gledaj, morat ces i roditi, i to boli... to ti je samo jos jedan korak do cilja, ne boj se, proci ce, kratko traje...
Curke evo da podijelim svoj plusic 16dpo
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...97d58f5a92.jpg
Nadam se da nije preogromna slika, na tapatalku je ok. Ako je ogromna vicite da maknem!
Bajbi, ja sam imala polip na maternici par godina i prije godinu i pol sam to rijesila histeroskopijom. Nista nisam osjetila, jedno nocenje u bolnici i ides doma. Privatnici mislim da cak rade ambulantno pa ides odmah doma. Mozda ode sam, a ako ne, ne brini, nije to nista strasno.
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Angie ne vidim ništa!
Iva, i ja sam u strpljivom kampu. Nakon prve trudnoce u kojoj se plod nije razvio pa je u 10 tjednu prekinuta, sad jedva cekam vidjeti je li sve ok, ali nema sanse da idem prerano na pregled. Javit cu se doktorici u 7tt da me naruci za pregled u 8tt, do onda racunam da ce srceko prokucati. Drzi se!
Pod općom, takva je praksa u KBC Sestre Milosrdnice.
Čitala sam da privatne poliklinike rade čak i pod lokalnom.
Mami, sad sam se ulogirala preko kompa pa vidim da nema slike. Glupi tapatalk.
Evo ponovno:
http://i67.tinypic.com/r2ub76.jpg
http://i67.tinypic.com/r2ub76.jpg
Angie cestitam jos jednom :-D kako volim vidjeti ovakve testice!!!!
Pozdrav svima i posipam vas prasinom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!!
Jutro cure...evo kaviceee...posluzite se... :-)
angie čestitam!!!!!
Angie i ja se pridruzujem cestitkama...neka sve prodje skolski... ;-)
Bajbiblue ja sam jucer bila na UZV HSG i nisam nista osjetila. Rekli su mi da popijem 400 mg ibuprofen sat prije i, osim sto traje nesto duze, bilo je jednako kao i obican pregled.
Hej cure moje....
Dosla sam vas samo malo posjetit!
Da ne mislite da sam vas zaboravila ;)
Bajbi nemoj tako negativno gledati pliz....
Samo ces sebi jos gore napraviti.
Vec sam pisala razliku uzv i rtg HSG.
Sve ovisi di ces raditi i koju metodu.
Uzv ne boli....doslovno isto kao i obicni pregled sa spekulumom.
Kad budes kod dr neka ti fino sve objasni kako se radi.
5D ? Vao, kod nas je 4d ja mislim, neki aparat vidi se moderna tehnologija haha..
On je meni objasnio moze rendenski i jos nekako nisam slusala, vec sam onda razmisljala kako cu, haha :)
Vidjet cemo, cekam menustaciju i idem raditi sve hormone i onda nakon menustracije kontrolni pregled da vidimo jel polip jos tu :)
Da da 5 D ;)
Sigurno je mislio na uzv i taj napravi.
Uz ibuprofen koji pijes sat vremena prije pretrage...to jos doma popijes, eventualno jos mozes popiti Normabel kad dodjes kod njih i nakon 15-20 min.ce djelovati i pretraga se moze napraviti ako se vec toliko plasis. Al to se dogovori tamo s njima.
Sanjka, u Belgiji sam. I sve ok je bilo s jajovodima mozda zato nije boljelo. Iako rade i RTG, rekao je dr. da nema smisla da se patim.
Sad cu vidjeti nakon konzultacija sto dalje. Vjerojatno nastavljam sljedeca 3 mjeseca s klomifenima. Dr. misli da bi IVF dao odmah rezultate :), ali da je bolje sto prirodnije. Zao mi je sto nisam pitala je li bilo folikula jer tocno u tom trenutku je dr. malo pomaknula monitor. Cini mi se da je rekla studentici da je na svakom jajniku po jedan od 7 i od 8 mm. Pricala je tiho na nizozemskom pa nisam bas najbolje pohvatala, a i sve sam cekala kad cu osjetiti tu jaku bol tako da se nisam previse zamarala.
Cure čestitke na novim plusićima!! Ova godina je baš lijepo počela, s puno pluseka, moramo tako i nastaviti pa da se sve što prije maknemo s liste :-D
♥ lista za: 04.02.2017.♥
(ne)čekalice:
Iva_777~~~~~~~~~~~~~~~~~~~37.dc ll
marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
odbrojavalice:
giovi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
natalie38~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
november~~~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Kremar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
Fitnessgirl ~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
vlatka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
Pozitvka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~11.dc
Munkica~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Tek sad vidim da nije isto polip na maternici i polip na endometriju.
Ja imam polip na endometriju. :coffee:
Bajbi - pusti dijagnoze, za sve ima rješenje a super da si sada počela to riješavati, sve si bliže cilju :) Ja sam bila na rtg HSG i bome je bolilo a sve prohodno tako da to nije pravilo, ali zato ti Odi na ultrazvuk, kažu da ne boli. Moja doktorica je bas htjela rtg jer je kao bolji pokazatelj ali ne bi to vise nikad prolazila.
Ja jos cekam mengu, zadnji duphaston sam popila prije 10 dana i jos nista... za popozdit!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobro jutro, svima.
Mona, nadam se da se sve zacrvenilo, a i kod Chiare :)