Pokazuje rezultate 1 do 50 od 920

Tema: Odbrojavanje 01/2017 by Chicha

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bajbiblue avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Evo mene. S jedne strane tuzna sam. S druge sretna sam jer sam pronasla strucne doktore.

Im mikropolicisticne jajnike iako pojma nemam kako jer imam redovite menustracije. I imam polip na maternici.
    Kontrolno pregled odmah po zavrsetku menustracije da vidimo jer postoji mogucnost da polip ode kroz menustraciju, ako ne tako onda operacija..

Dobila terapiju za TSH letrox tablete.
    Ponoviti hormone, posebno prolaktin, zatim LH,FSH, estradiil, progesteron i testeron.
    I na kraju najteze sto mi pada, mozda cu morati na Hsg, propuhivanje jajnika ustvari da vidimo jesul prohodni.
    !
    A to je bolno..cula sam.

Da li moze femisan A pomoci kod polipa?

CHIARA... avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2015

Početno

Citiraj Bajbiblue prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene. S jedne strane tuzna sam. S druge sretna sam jer sam pronasla strucne doktore.

Im mikropolicisticne jajnike iako pojma nemam kako jer imam redovite menustracije. I imam polip na maternici.
    Kontrolno pregled odmah po zavrsetku menustracije da vidimo jer postoji mogucnost da polip ode kroz menustraciju, ako ne tako onda operacija..
    Dobila terapiju za TSH letrox tablete.
    Ponoviti hormone, posebno prolaktin, zatim LH,FSH, estradiil, progesteron i testeron.
    I na kraju najteze sto mi pada, mozda cu morati na Hsg, propuhivanje jajnika ustvari da vidimo jesul prohodni.
    !
    A to je bolno..cula sam.

Da li moze femisan A pomoci kod polipa?
    Bajbi polip sam imala i ja prije 6 godina i isto je bila preporuka za operaciju. 2 tjedna sam skupljala nalaze. Taj dan sam dosla u bolnicu i za 2 sata sam trebala na operaciju. Napravili su mi utz, a polipa nigdje nema. I pustili oni mene van iz bolnice. Ja odmah otisla kod svoje soc. ginekologice i ona me hitno pregledala i isto kaze da ga nema. I jos se opravdavala, pa znate da vas nebih bezveze slala na operaciju, pa vi jos nise rodili... pretpostavka je da je otislo sa M. Letrox ce ti brzo spustiti Tsh. Za prolaktin ces (mislim) dobiti bromergon. A za pcos ako nemas ovulacije, dobit ces klomifen. Nemoj se bojati HSSG-a. November ti je dobro napisala da su poslije te pretrage povecane sanse za trudnocu. A gledaj, morat ces i roditi, i to boli... to ti je samo jos jedan korak do cilja, ne boj se, proci ce, kratko traje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •