A manjine?! Npr. plesačke?!
Šalim se, ne mora baš sve bit u naslovu. Možda nešto zbirno: rekreacija 2020 :lool:
A manjine?! Npr. plesačke?!
Šalim se, ne mora baš sve bit u naslovu. Možda nešto zbirno: rekreacija 2020 :lool:
ma stavim ja i tancanje, kad je bal nek je maskembal (a u tom periodu godine smo)
danas sam dobre volje :lool: a jela coksu nisam
A bicikl? Rolanje? :mrgreen:
Slazem se da je rekreacija 2020 cisto dosta. :)
Cubana ne izazivaj dobro raspoloženu spajku
:lool:
spajka, kad jos uzmes kockicu cokolade - di ce ti biti kraj :-)
ja upravo uspavala Upsicku i sad si razmisljam - BR ili joga...ili jednostavno ostati u krevetu :mrgreen:
prijavak BR WO 8
netko rece da je spavanje precijenjeno :-)
Ja sam danas body crush 24, black diamond 15, 5 min fat burn 121 i yogu. Jel jos tko od zuzkasica radio black diamond? Jako je tezak, po 5 chin upova po rundi, plus ona vjezba s kbellom overhead i u side planku- uzasno teska! Jos mi je i prvi dan ciklusa kada mi uvijek bude bas tesko, ali bar mi vjezbanje olaksa trbobolju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Baš ste vrijedne, umorim se dok vas i pročitam. Vježbuckam u 5,30, voljela bih da je poslijepodne, ali pored silnih zadaća i treninga vilenjaka ne stignem od jutra sjesti. Sutra opet držim sasvim nepripremljena predavanje. U subotu sam takvo jedno odradila, bilo je odlično i pomalo mi se sviđa moj opušteniji pristup barem nečemu.
Sasa, ja nisam radila chinupove nego neku pull vjezbu s girjom umjesto toga (al vise ponavljanja)
Dosta sam modificirala taj jer sam makla pull up bar, a onaj side plank s girjom sam s utegom radila jer mi je najmanja girja 12ica. Meni nije bilo tako tesko, zbog svih modifikacija, plus sam radila sporo, tj nisam zurila.
Danas nista, jer cijeli dan ribam stan. Sve me boli.
Ostao mi je jos jedan wc za ocistiti. Skupljam snagu.
Onda tus i pranje kose :drama:
I zavrsit rucak za sutra :drama:
Mislila sam i piramidu straha rijesit veceras ali mislim da ci ipak odgoditi za sutra
Danas s posla direkt na Jarun, presvlačenje u autu i 12km nirvane :trci: - after-work djiranja
Ulovila dana i 65 min svježeg zraka.
Milina!
Palčice, bravoo samo ti drži ritam!! :klap:
Palci :naklon: svaka cast sta sve stignes!
Danas 7 km hodanja i kruzni. Ovom tjednu nema kraja :drama:
Ginger, ti i ja se pratimo.
Ja sam jucer rano legla. Bila sam u takvom stanju da nisam znala jesam li bolesna ili umorna. Popila sam lupocet flu i otisla spavati. Jutros je sve ok, ocito sam bila preumorna. Nisam niti trenirala. Danas cu.
Sto se tice ciklusa, meni snaga pocinje opadati cca tjedan dana prije. Prvi i drugi dan najcesce niti ne vjezbam, i nakon toga krene uzlet ponovo. Peak je oko ovulacije :lool:
Uglavnom je to tako cesto kod zena, cak i treneri tome prilagodjavaju program, da deload week stave prije menstruacije.
Palci, svaka cast :-)
Zhang, tako je i meni. 3 dana prije i 2 dana kad krene. Totalno sam bez snage.
Jucer sam grlobolju sredila treningom. Odradila sam lower, i njega cu se drzati slijedecih par dana.
Radila sam uski cucanj, guzica i kvadri mi danas otpadaju.
Stigla sam na kruzni jucer.
Zagrijavanje trcanjem, onda kruzno 4 serije hip trust sa bugarskom vrecom, triceps exstension sa 5kg, biceps curls sa 7,5., battle rope, vijača, čučanj skok, swing sa 16, stojeće veslanje sa 12, shoulder taps, lezeci leg raise, jumping lounges.
Ja sam danas summer shred 39 i yogu. Super je trening, sutra cu plakati:mrgreen:.
Idem skicnut taj summer shred, da vidim jel za ljude ili samo za ninje
Ako ce sasa plakati, imam osjecaj kakav je :lol:
Ja sam body crush napravila
Crkla sam, jos uvijek mrzim ab splitterse
I probala sam istovremeno skakat i spustat se na laktove u plankjack transformersima, ali samo zbrkam to skakanje, pa sam razdvojila.
Sporije od zuzke, ali napravila sam tri runde, nije strasno nakon 5 dana nevjezbanja
ovo na sto je sasa plakala uopce ne zelim ni pogledati :mrgreen:
danas malo bazena poslije posla i kratko trckaranje sa psetom. utrzila sam si nove rabljene trailerice pa sam ih isla isprobati na jarun. znam, cesta, ali tko ce docekati subotu :)
Tang, meni je isto tesko to spustanje i skakanje.
Al svjedno si puno napravila! Koliko si vec redovna sa zuzkom?
Od 10.11. vjezbam, manje vise svaki tjedan po 4-5 puta, osim kad se zareda kao sada. Od pocetka godine radim intermediate raspored.
Ja sam bas zadovoljna, sad mi se vise nije tesko natjerat da pocnem kao prvih tjedana, sad samo da ustrajem bar do ljeta, drzi mi fige :)
Drzim! Drzi i ti meni!
Moze, poslat cu ti ambasadoricu na kucu ako ne budes prijavljivala :mrgreen:
Ambasadorica :lool: :heart:
Palci sestro po girjama i ranojutarnjem vjezbanju *)
Mi smo danas jedan kruzni u 3 runde, jednu sprint rundu i jednu tabatu. Nije se dalo pricat u intervalima pa bi se reklo da je bilo izazovno.
helou vrijednice
konačno imam prijavak
zwow 31, 5 vježbi u 3 serije, samo sam u 2. i 3. seriji smanjila ponavljanja
i nakon toga yoga
U srijedu je bio prvi put da smo radili na špicama, a da mi nije bilo grozno. Kad prsti ne bole i ne grče se stopala, gušt je, lol. Inače, od vježbi na špicama dobijem upalu kvadricepsa.
Ne ide me baš ona dodatna joga koju sam rekla radit jedan-dva puta tjedno. Ali ima hodanja, kretanja, vrtlarenja...dobro je. I jutarnji pozdravi suncu, ne baš svaki dan, ali često.
bravo svima za odvjezbano
odradila teretanu, ne pamtim kad mi je bilo tesko kao danas. a mozda sam samo umorna. no, sutra je novi dan :scarlet:
Kettlebell #15
Cak sam bila malo brza od Zuske.
Al mislim da je to neka nova Zuzka koja puno vise pazi na formu nego na brzinu.
Idem se istezat.
Probat cu jos sutra i prekosutra ubacit nesto s utezima jer sam iduci tjedan na putu pa ce biti samo bodyweight
Ja sam danas lifted butt 7 i jos neki 5min fat burn i yogu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam teretanu i saunu.
Pase mi ovaj deload week :lool:
Prijavak jutarnje trčanje 3,8km u super društvu, pa doma yoga, pa popodnevni bazen 875m opet u super društvu
I za kraj zaslužena sauna i opuštanje
E, to ja zovem dobrom subotom [emoji4]
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
bravo rahela!
i meni je super subota!
jutros otrcala laganih 10 km, onda se isfrizirala, otisli na rucak, po povratku se odmorili, sad pecem strukle pa idem u kazaliste s frendicom
divotica :-)
odlicna subota ginger
Ja sam napravila danasnji cardio shred koji je bio orijentiran na guzu i malo ruke
Dodala sam mu 60 one arm swingova, i sad idem pod tus, muz je izasao vani a ja idem vidit sta cu gledat