Palci :-D! Dobrodošla natrag!
Skulirana :lol: na imaginarnu vijacu!
Bravo cure za otrcano i odvježbano!
Prijavak: eccentric lower. Sad sam guzne više upregla pa su se i kvadri bolje osjećali :-).
Printable View
Palci :-D! Dobrodošla natrag!
Skulirana :lol: na imaginarnu vijacu!
Bravo cure za otrcano i odvježbano!
Prijavak: eccentric lower. Sad sam guzne više upregla pa su se i kvadri bolje osjećali :-).
skulirana, ja stavim na strunjaču samo ruke kad radim mc. Brijem da bi se svaka strunjača, pa i najkvalitetnija, oštetila od struganja tenisicama, ili ne?
palčice, ti si već pisala na vježbačicama, ako dobro pamtim?
Super da si nazad, neka nas što više!
rahela, bravo za odrađene km!
Bravo i za našu vrijednu trudnicu!
Večeras je bilo baš sparno, a ja sam odrađivala svoje "voljene" intervale.:mrgreen:
Zagrijavanje 10 min, pa 7x500 m. Namjestila sam prethodno intervale na garminu, ali nešto sam zmrdala, pa sam onda po seljački, svaki posebno.:roll: A tako ću i ubuduće, jer volim vidjeti prijeđenu udaljenost, odnosno koliko muke mi još predstoji.:-)
U prosjeku su oko 4.40, prvi 4:30, zadnji 4:53.:mrgreen:
Baš su mi teški ti intervali, i nikad mi neće biti jasno od čega su sazdani ti maratonci, koji 42 km istrče pejsom od, štajaznam, 3:40.:-o
Hvala cure! :heart:
Dijana, jesam, kad nisam puno radila.
Zaista sam u dobroj kondiciji i snazi (uzbrdo bez problema jednom rukom nosim vilenjaka od skoro 15 kg, a u drugoj vrećice), ali sam najdeblja verzija sebe pa radim na topljenju masti i nabijanju miški. Metabolizam je u komi, jedem godinama zdravo, no ne predajem se. Nekako ću mu već doskočiti gdje ga najviše boli. Ulovila sam se nekog mm-ovog plana i držim ga se sada. Na rukama je već najočitije.
Radim s 12-icom red swinganja, cleana, deadlifta, pressa - ljestve i zadan broj ponavljanja koja svaki dan povećavam. Otrčim ako ujutro idem na kupanje, poslije nije za disati. Planiram ubaciti i koji hit vijačom.
Palcice kakvi je to plan? Imas neke odredjene vjezbe svaki dan ili minjas?
Palci, press s 12icom :klanj:
Ja mogu s lijevom samo jedan, sa desnom koji vise, ali ni ne pokusavam, pa kad radim press, radim s osmicom
Inace, tko moze i ima mjesta, bolje su 2 tatamija nego spuzve
A vijacu imam iz Decathlona, neku za 40tak kuna, gumirana je, meni super
Imam i onu od spage, ali mi je prespora, nema dovoljnu tezinu
mb, baš zaredam npr. prvi dan 10,10,8,8,6,6,4,4,2,2 swinga, cleana, deadlifta, pressa s 12-icom pa se svaki dan povećavaju brojke. Mogu jednom sve i pretipkati.
rahela, press je s obje ruke i meni je on najteži. Ulovila sam se 8-ice pa mi je mm onako frajerski rekao da nijedna njegova vježbačica ne pressa s 8-icom (laže naravno) pa sam je se odrekla. :mrgreen:
Palcice, svaka cast! Ja vecinom sve radim s osmicom. Osim deadlifta, njega radim sa 16.
Ali nisam redovita s girjom.
Zbilja trebam nekoga tko ce mi pokazati kako se pravilno s njom barata.
Mene boli guza od jucerasnjeg vjezbanja+trcanja. :heart: (vidi li se da mi fali anci)
Lili, kako je bilo na Ponikvama?
Dijana, odlicno si otrcala :-D
palčica, meni ovo super zvuči iako pojma nemam kako se vježba s girjama ;)
ja na kraju jučer nisam stigla ništa odvježbati (ali sam stigla ispeći palačinke :lol: ), zato jutros odmah pilates, baš mi pasalo :)
Kbell mi je super baš zato što mi vremenski ne treba puno da dnevno vježbam, a da se mišići počnu nazirati. Sani, probaj škicnuti neki seminar u Zg-u, mnogi sfg treneri ih znaju vikendom organizirati po teretanama.
Ja sam mm dala mjesec dana vremena da za neku haljinu imam mišićave nadlaktice. Jadan. :lol:
Bio je sfg u sesvetama i to sam zapikirala i onda je naravno nesto uletjelo.
Malo cu popratiti na netu.
Cek..tm je trener?
palčica, bome su mu dala kratak rok :-P
uh, ja baš kad sam bila na plaži pored mene došla neka teta Čehinja, sva sami mišići (možda je frendica od Zuske :mrgreen:),
trbuh s onim V naglašenim, noge, ramena i ruke - sami mišići
i gle sad - meni se to ne sviđa :lol:
nekako je gore prenabildana bila, nije mi to ženstveno i gotovo - i uz to nije proporcionalno, uski bokići a gore rambo :lol:
(jesam sve snimila) - uglavnom, zapravo mi se najviše sviđa kad se mišići samo naziru i kad je sve proporcionalno na svom mjestu
(apropos čehinje, imala je bebu od kojih godinu dana, tako da joj evo ipak jedan :naklon: )
Sani, je.
Ja što sam starija ne podnosim slabašne ljude. Onako ruke ko slamke, jedva hodaju. Nije da me muče i da se bavim njihovim spososbnostima i izgledom, ali volim funkcionalno snažne žene, lažem, volim i miške. Ono kad ne stoji jadna kraj kutije i čeka da joj netko ponese. Jedan dan sam zamolila dvojicu učenika da ponesu s prizemlja na treći kat veliku i tešku kutiju. Kilavo su oni to, vidim raspast će se kutija i ja im zahvalim i sama ponesem. Oduševili se da sam tako jaka. :D
Palči, welcome back!!!
Genijalno mi je ovo: funkcionalno snažne žene, baš to!
Dobar rok si zadala tm-u. Ček, ti možeš 10 pressova sa svakom rukom, s 12-icom? Ja sam u jednoj fazi došla do 3-4 a sad mislim da možda 1 mogu, nisam dugo probala. Kako sam jučer svečano završila s metashredom sad ću malo s girjom, baš se veselim.
Za koliko povećavaš svaki dan? Mogla bih te prepisati, baš me muči gdje da nađem nešto već složeno s girjom da ne gubim vrijeme tražeći svaki dan.
Jutros 45 min, 8km, 5.37 pejs.
Dijana, jesu teški intervali, slažem se. Super si odradila!
plčice, veliki pozdrav..drago mi je da si se vratila..
ja jučer tati i njezin "I Dream Of Power Jeannie Workout", upper body. odradila sam cijeli wo, stim da su moji pull upsi sa metlom na podu i jedva bradom dotaknem štangu (za preko štange trebam još puno žganaca jesti). ali ona je dodala bonus cardio od 5 rundi od kojih sam ja odradila dv jer su mi laktovi klecali. nevjerovatno..to mi se još nije dogodilo,, nije me ništa boljelo ali nisam se mogla držati dok sam radila crabse.samo bi mi pokleknuli. presmiješno mi je bilo ..pa sam završila. reko dosta.
Odradila Tatin izazov 1. dan, ali nisam 10 rundi, nego 7 i radila sam po 5 half pistolsa
Nakon toga sam se i ja primila girje i odradila ove palcine ljestve, samo bez cleana, a press s obje ruke
I sve to na dvoristu uz klince i na pogled svim zainteresiranim susjedima :lool:
I onda jos hrpu zvijezdi, pokusaji stoja bez zida i
Ta daaaa
Most iz stoja :-)
to i ja sa klincima doma po dvorištu stalo nabadam, te stojeve i zvijezde...to mi je fora...samo se moram sjetit dal sam obukla grudnjak ili ide sve van...a znam se zaboraviti..
pozdrav starim, novim i povremenim vjezbacicama :)
sinoc sam odradila extreme circuit
i bilo je extreme
to je onaj gdje radis cetiri vjezbe po minutu, a onda burnout od 15 sekundi svake te vjezbe, jacim intenzitetom, i tako pet rundi bez pauze
utege ispustas samo ako ti ruke trebaju za burpee (a ima i weighted), sklekove ili plank
doslovno je kapalo na pod s nosa mi dok sam bila u planku
ali dobar osjecaj
bas volim gammu
kad zavrsim ovaj tjedan mozda cu na p90x3, to vec imam i zazelila sam ga se malo
druga varijanta mi je shaunov plesni cize, ali bih dodala utege, mozda zusku, da i ja to konacno probam
rahela, bravo za most iz stoja!
Ajme otkud da krenem da vas sve pohvalima, koliko ste toga odradile, kod mene gužva na poslu pa baš ne stignem viruckat na mob.
Najstručnija sam kod ovih trkačica, a blage veze nemam po nazivima sve ove workoute, znam da su teški zato za te vježbačice jedan veliki :klap:
Dijana, ivana s, Sani, rahela cure što reći vi rasturate totalka, vidim ja da će nas na utrkama biti sve više a i par novih polumaratonki na jesen. Intervali su jako zahtjevni svima al zato stvaraju prostor za napredak, nevelika kilometraža a znoj curi na sve strane a srce bi iskočilo :lol: to ti je normalno Dijana.
A ivana s ti si odličan pejs uspjela držat na tu dužinu. Eto vidite samo treba zapet, ni ne znamo koliko možemo, a onda se ugodno iznenadimo.
rahela mrak za most iz stoja!!
palčice dobro nam opet došla!
ja isto ne volim neproporcionalnost, uski bokovi, široka ramena ili obratno, ja kad dobijem koju kilu neproporcionalnost mi raste u donjem dijelu.i
kužim te za premišićavost, ja fakat volim mišiće i promatrat kontrakcije mišića al u nekom trenutku povlačim crtu kad mi je to too much. Meni je osobno i zuzka bolje izgledala u starim videima kad je bila mišićava al ne na ovaj način kao sada. Ode s tim fatom i fat gdje ne treba (cice,guza..).
Ej Sani ništa ti ne zaboravljaš :-)
Super je bilo, otišla sam dosta kasno zbog nekih obveza oko 19:45h pa sam srela samo neke bicikliste u povratku i na izlazu iz šume, + jedan par s psom u šumi, inače kad sam trčala potpuno sama u šumi onako malo brrr iako priroda je krasna. Računala sam ma da netko i naiđe valjda mu mogu pobjeć jer sam brža :lol:
Uglavnom Salomonke su mi bile ok, malo sam ih previše stisnula oko gležnja pa me to žuljalo na nizbrdici oko gležnja tako da sam ih olabavila, kad se trči, brzo se dođe do Planinarskog doma Glavica za nekih 8-9 minuta i natrag ukupno 19 minuta bilo mi baš nekako kratko, pa sam napravila još plank i doma kad sam došla 200 preskoka vijačom. Nisu bili u seriji nego neki random uzorak po 20-30-40 al sam samo nastavljala. Ja inače imama gumiranu vijaču plavu iz Decathlona i odlična mi je al koštala je mislim bliže 100 nego 50 kn. Imam i povoljnijih al sam htjela imat jednu kako Bog zapovijeda :-)
Polako danas krećem sa spremanjem opreme za Risnjak da vidim jel sve imam i brojim sitno još 2 dana. Jedva čekaaam iako su me naknadno neki pošteno isprepadali sa stijenama al ja baš volim kamen, krš i draču pa se nadam da ću se snaći ko divokoza i proći neozlijeđena. Ne planiram trčati osim mrvicu na samom startu (čisto za početak) i na nizbrdici al samo povremeno. Bit će to više kao planinarenje jer zbog strmine terena drugačije nije baš ni moguće.
Rahela, bravo za most iz stoja!
O tom mogu samo sanjati.
Summer, kako ti lijepo opisujes extreme. :-)
Danas cu yogu x, za drugo ne bih ni imala snage.
Palci, onda se ni ne cudim da se misici vec naziru. Ipak imas dobru logistiku iza sebe ;-)
Joj ne spominji mi cice, bas sam si jadna bez njih :-(
Lili koje cipele ces imati za te stijene?
Ovih dana sam čula za dosta cura iz mog susjedstva ono obične cure dale si ugraditi silikone, na prvu ja ostala ono paf, tko šta kako zašto a kad sam s njima porazgovarala kaže mi ova jedna da je cijeli život bila bez cica (jedinica) i da si je samoj sebi rekla kad izrodi svu svoju djecu o prođe dojenje da će si stavit nove cice.
ja sam inače konzerva (bila) u vezi tih "popravaka" više se vodim onom da bi zreli ljudi trebali sebe voljeti i prihvaćati i sa svim nedostacima jer svi ih imamo, al kad sam čula frendicu a uskoro će mi pokazat fotke prije i poslije vjerujem da ću promijenit mišljenje. Zbog njih par sad mi silikoni više nisu bauk kao prije iako ja ne bih nikad ništa stavljala u sebe (nikad ne reci nikad :mrgreen:) meni je to nepojmljivo i ne bih si bila ja, nekako drugačije sad promatram taj issue. S tim da one nisu stavile balune nego samo malo pojačale i izgledaju im skroz prirodne, čad bi mogle biti i malo veće.
Navodno je to sad doživotno i ne treba mijenjati silikon a cijena prava sitnica, bez računa 23.000 kn.
ma ne bi ja pod nož bez prijeke potrebe ni da meni (toliko) plaćaju :-P
Isuse summer, ovo zvuči fakat jako zahtjevno! To je 25 min, jel da? Bome 25 min ne ispustit utege (osim za burpee, jel), je fakat odlično.
rahela, ženo, ti si fakat razgibana. Ja stoj ne mogu, fleksibilnosti mi nije jača strana.
ivanaaa s, pejs je mrak-mrak, je li ti to pb? Meni bi bio.:mrgreen:
lili, sigurna sam da će risnjak biti doživljaj za pamćenje.
A zuzka si je "morala" napravit cice, jer ona s onoliko niskim bf-om sumnjam da bi prirodno imala više išta od cica. Meni tati ima ljepše tijelo, mislim da su joj cice prirodne, a guza joj je savršena. I pokreti su joj uvijek nekako glatki i umjetnički, ipak je žena bivša klizačica. A baš je ono funkcionalna jaka, kako reče palči.
pa da lili, što veliš, nikad ne reci nikad za neke npr. male silikone. Moje cure su cicale samo desnu cicu skoro šest godina:lol:(obje su istu odabrale, nevjerojatno), ali ipak nije katastrofa, a lijeva je zapravo odlična (test olovke):wink:, ali ne bi ja mijenjala dojenje za nikakve superstojeće cice (ionako se kako vidimo, daju napraviti).:lol:
dijana i lili, upravo mi kolega poslal http://net.hr/hot/glazba/stigli-skan...ala-lady-gagu/
Koliko god bila jadna zbog cica, ne bih stavljala silikone, samo moram uloziti u dobre grudnjake. Muz se ne zali, to samo meni smeta kad se skinem, jer znam kakve su bile. Al dobro, postoji jos sansa da se oporave, malac je prestao cicati prije 2 mjeseca. I ako/kad dobijem koju kilu sigurno ce biti bar malo bolje.
Znam i ja par cura koje su stavile silikone i ok mi je to za one koje zele, ali ja isto ne bih
pa da, ja bi ih prije malo podigla nego stavljala kemiju u njih ;)
ali s obzirom na veličinu, godine i dojenje od 3,5 g. moje se još super drže :-P
Jelena.o, ja ti vijesti sa seve preskačem.:mrgreen:
Ej, lili hvala ti baš, ali ipak je tu 6 g dojenja..
i ja bih svoje visuljke samo podigla...
Jeste lude!
Tigric, visuljke :lol: Nego, pomaze li masaza?
Ko da sebe citam.
Dijana, extreme circuit iz gamme je, uz tbc iz alphe, najzahtjevniji i najtezi wo iz cijelog focusa.
Proguglaj pa odvjezbaj. Ziher sam da ces moci. Fora su vjezbe snage.
Cijela gamma je, meni osobno, odlicna.
Sani, a moš i link dati :-P
https://rutube.ru/video/c597e9844bb6...r&pl_id=814566
meni taj nije bio najteži već speed 3.0 :mrgreen:
Hvala cure..ma što reći, rutube nam je otvorio jedan sasvim novi prozor na svijet.:-D
willow, još jednom hvala.:-)
Sani, a što da ti kažem..meni paše dok me masira,ja u svakoj masaži uživam...
ali bol još uvijek osjetim..i malo trnce..
a kaže da moram doći bar pet puta da se to malo normalizira..
živi bili pa vidjeli..
ajme, ća je liiiipoooo :heart:
Ginger,
jesi to na more stigla?