Pa za 8dnt cini se ok.za dva dana ponovo?
Printable View
Pa za 8dnt cini se ok.za dva dana ponovo?
Da, u vrijednostima je. Čekam da mi se dr javi, ali u petak ponavljam. Samo nek bude dolje sve čisto... radije bih mučnine nego spotting :)
Ma hoce!Mene lagano nervoza hvata tek 5 dan
Vrci bravo. Sretno dalje!
Vrci odlicno!!! Idemo na duplanje!
Vrci - sretno dalje... nek se lijepo dupla. Bravo bravo :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vrci čestitam i sretno dalje...evo da vam javim da sam bila u doktora gestacijska vrećica se vidi, dr.kaže da je sve super za 2 tjedna kontrola i nadamo se otkucajima...
Vrci - za duplanje!!!
Ina - drago mi je da ide sve kako treba, sad uzivaj!!!
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Bok cure
Meni danas 9 dnt 2 blastociste
Radila sam test, primastick i negativan :gaah: :gaah:
Mislim da neću betu niti vaditi.
Zrinkica, mislim da je dosta cura bas za Primastick napisalo da je sranje od testa i da im je pokazao lazno negativan rezultat.
Ako mozes, strpi se do bete, ako ne mozes, kzpi u ljekarni gravignost ultra ili geraterm.
To su navodno najosjetljiviji testovi iako bi ja na tvom mjestu sutra izvadila krv i rjesila se svih nedoumica ;)
Puno srece ti zelim, da budes jos jedna u nizu koja ce moci napisati da je Primastick sranje :)
Ima i cyclotest, ima od 10 i 25 osjetljuvosti. Meni bio dobar :) isto crvena crta
Hvala vam cure. U utorak bi trebala vadit betu. Valjda ću se do nedjelje strpit pa probati neki drugi test.
Prsa me bole od ponedjeljka, i pritisak na desnoj strani svaki dan sve jači. Jučer sam jedva s posla došla doma.
Nikakve upute mi niko od dr nije dao nakon feta. Radim sve normalno.
Čim više razmišljam, gore je.
Kupila sam neke jeftine testove u bipi.
Meni je 9dnt bio redovan dan za vađenje bete... tebi baš dugo dali čekati
Ma da, a i sad su ti neradni dani. Užas
Ne nadam se previše.
Sad su mi počeli i standard menstrualni bolovi.
Pozdrav cure...
U fet postupku sam
13 dpo beta 851
16 dpo beta 2836
18 dan tj. jucer nakon odlaska u wc na papiru rozo,jel netko imao slicnu situaciju?Sutra idem na uzv a do tada mirovanje...
Loli, bete su ti super :) Jel bi mogli biti duplići?
Ja sam imala rozo eto jučer i prekjučer, 12 i 13dpo od fet-a, isto mirujem, i nije se ponavljalo
Nemogu opisati strah koji osjecam,jucer 3× na papiru,danas 1x jedva vidljivo...Ali prsa su se ispuhala...
Vrci da li koristis estrofem?
Upravo na wc papiru krv crveno?
Da, koristim utriće i estrofem...
I isto se tresem svaki puta kad idem na wc. Samo miruj i sutra ćeš vidjeti što bude
Meni je dr. ukinula estrofem nakon prve bete pa neznam jel to razlog krvarenja...
Čim nešto teže dižem odmah me probada na desnoj strani. Vjerojatno će menga uskoro.
Cure koje ste koristile Estrofem ,od kad do kad ste ga koristile?.. i u kojoj količini
Ja sam ga koristila od 3 dana ciklusa 3x4 mg,iza transfera 3×2 mg...Nakon prve bete dr. rekla da prekinem terapiju...Prokrvarila jucer,sutra uzv. Sad citam po forumima da ga cure koriste i do 8 tj. trudnoce,neke i duze pa me strah da nisam radi toga prokrvarila tj. rano prekinula terapiju.Ima li koja od vas iskustva u vezi toga?
Ja sam u prvoj trudnoći prestajala iza prvog uzv, znači poslije 6tt
Vrci ~~~~~~~~~~za pravilno duplanje!!!!
Izvadila krv, doslovce umirem od straha i pripremam se na najgore. A veselim se najboljem.
Vrci ~~~~~~~ Bit ce najbolje!
Vrci....... sretnooooo
Vrci draga, sretno!!!
Vrci , drzim fige!!!
Cure, kada stavljate Utrogestan? Meni dok.nije nista konkretno rekao, stavim 3x dnevno al ono nije uvijek isto vrijeme i isti razmak.. neznam dali to ima kakve veze. Sad se za svaku sitnicu hvatam da ne radim krivo nesto :unsure:
garava ja sam stavljala svakih 8 sati .mislim nisam uvijek striktno ali otprilike
I ja isto tako.
Vrci??????