Vrci ~~~~~~~~~~za pravilno duplanje!!!!
Izvadila krv, doslovce umirem od straha i pripremam se na najgore. A veselim se najboljem.
Vrci ~~~~~~~ Bit ce najbolje!
Posljednje uređivanje od MalaMa : 28.04.2017. at 09:27
Vrci....... sretnooooo
Vrci , drzim fige!!!
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Cure, kada stavljate Utrogestan? Meni dok.nije nista konkretno rekao, stavim 3x dnevno al ono nije uvijek isto vrijeme i isti razmak.. neznam dali to ima kakve veze. Sad se za svaku sitnicu hvatam da ne radim krivo nesto![]()
Posljednje uređivanje od garava13 : 28.04.2017. at 12:33
garava ja sam stavljala svakih 8 sati .mislim nisam uvijek striktno ali otprilike
Tako i ja svakih osam sati. Namjestila sam si alarm u 8, 16 i 24 h. Ovaj put sam dobila crinone gel pa cemo vidjeti kakvu cu srecu imati sa njim.
Evo upravo došlo, 244tresem se, sretna sam i zbunjena...
Ali da ne bi bilo idealno, TSH mi skočio na gornju granicu, moram do endice
Toooooo cestitam!!!!!!jeeeeee!bas sam happy!
Moras odmah vadit krv sigurno ce ti povecat dozu!!!!
Vrci , bravo !!! jeeeeeeee!!!)))))
Hvala cure
Jel netko na VV kod endo, mogu im u utorak samo banuti s uputnicama? Jer na povijesti bolesti mi piše kontroal odmah u slučaju trudnoće
Jel mozes negdje sutra privatno izvadit? Da ne čekaš utorak
Pa sad sam vadila tshal moram doc gore sad za dogovore za dalje.
Vrci, odlicnooooo!!!!
Cestitam!!!!
Sretno do kraja.
Superrrr vrci, cestitam
Hvala vam svimaOvo nije duplanje bete, nego tri puta, više nego što sam očekivala
Nadam se da bude sve ok, uzv za mrvu više od 2 tj
Sada želim da čekalice isto imaju dobre rezultate![]()
vrci da ti i ovdje čestitam
ja vam se cure pridružujem opet...mada sa manjim žarom, ali ajde dati ću priliku svom malom 4-staničnom embriju
danas bila na transferu pa idemo u drugi krug čekanja bete![]()
Vrci cestitam, bas mi je drago!![]()
Fusa, sretno!
Hvala cure... Bila sam bezbrizna cijela 2 sata, a onda krenulo, jel ce bit srce,jel blighted jel ovo.. koma :skartoc:
Al sretna jesam, suze mi dosle....
Vrci cestitke!!!! Bravo!
A briga nikad ne prestaje, zapravo s pozitivnom betom zivot krene kompliciranim putem![]()
Fusa sretno s 4-stanicnim ~~~~~~~
Da i meni je 7 dan,nisam transfer mi je bio 3 dan pa je jos rano a i primila sam booster u srijedu tako da svejedno moram čekat.
Imaš li kakve simptome?Koji dan je tebi bio transfer?
Čestitke Vrci ,nadam se i tvom plusu Zeljkica i kod svih ostalih pa tako i kod sebe![]()
Zeljkica evo i ja se pridruzujem, 2 dan vracen danas mi 4dnt.. imam jos dana cekati.. kad planiras vaditi betu?
Uf meni tesko pada , a vidit cemo sta ce sad bit.
Stipka hvala sretno i tebi.
Do sad u postupcima bi mi uvijek probava stala od utrogestana a sad sve normalno malo mi to cudno.
Mene do sad u postupcima grudi bas ubijale,ovaj puta jako jako malo. Uopce nema pravila...
Cure,ja danas bila na uzv,vidi se gv i zv,
ponovno na uzv u petak.I dalje ima krvarenja,strogo mirovanje...Izludit cu...
Sretno nam svima.
Simptoma nemam posebnih, klasični PMS i bolovi u trbuhu. Radila sam čak i test ali nisam sigurna da se vidi crtica, valjda je samo ja vidim. Probat cu za dva dana opet a do tad...
Cure meni je danas 11dnt 2 blastociste, test je opet negativan. Prestala sam sa utrićima. Nema smisla više.
U utorak ću javiti u Petrovu. Razmišljamo sve više da promijenimo kliniku. Vidim da vas je puno kod Škvorca. Vjerojatno ćemo k njemu, a možda i Radončiću da dobijemo druga mišljenja.
Svi čekalicama želim + i veliku betu!
Zrinkica - promijeni kliniku da, koliko citam tvoje iskustvo sve nekako olako shvaćaju, nisu ti bi utrice dali na vrijeme. Škvorc ima super rezultate i divan je i pažljiv. Posvetiti ce ti se potpuno. Sretno dalje
Sent from my iPhone using Tapatalk
Uf sta sam ja danas nervozna vjerojatno pms i opet nista ni ovaj put sve mi se čini......![]()
Evo cure da se i ja prijavim danas mi 7dnt. U subotu mi vraćen jedan 4-stanićni embrij e sad se samo nadam☺