super,pusa pametnici :love: :D !
Printable View
super,pusa pametnici :love: :D !
ma bravo :love:
Odlično, pusa malom hrabrici! :D
joj, wm, i nas to čeka uskoro, već sam ...uhhhh....
drago mi je da je sve ok.
WM, hvala Bogu dragom, sve je proslo super!
NJojza mi je javila da vas ceka OP, bas mi je laknulo da je sve proslo super, hvala Bogu!
Puse Isau i hrabroj mami!
Tek sada vidim ovo. Super da je sve prošlo dobro :D
O svojim iskustvima sa Svenovim anestezijama tj. svojim osjećajima tada, bih imala štošta za napisati. Do sada je bio na 4 operacije od kojih su dvije trajale po preko 4 sata. Na jednu su ga čak odveli bez našeg znanja (samo tjedan dana nakon jedne operacije). Možete si zamisliti naš šok kada smo došli ujutro u posjetu a njega nema. Nitko nam ne želi reći zašto je tako iznenada završio na operaciji, šta mu operiraju ili možda vade. Naša agonija je trajala preko 4 sata da možemo odahnuti što se živ vratio, pa onda olakšanje kada smo vidjeli da cjevčice vire iz oba bubrega što znači da ništa nije izvađeno, a onda još 3 dana da uopće dobijem priliku pitati kirurga zašto je tako hitno operiran bez da smo uopće obaviješteni (a s kirurgom smo pričali večer prije operacije kada nam je rekao da ujutro ide samo na neku pretragu). Njegov odgovor je bio: pa ionako smo to kanili obaviti dok je u bolnici.
Pa ti nakon svega toga šuti da ga ne naljutiš jer će ti još trebati. Ionako smo jedva (nakon 3 mjeseca agonije) našli nekoga tko se usudio uhvatiti u koštac i operirati :evil: :cry:
W_M drago mi je da je sve prošlo glatko! Ljubi Isa! :love:
Brunda, kad god pročitam što je Sven prošao, stisne mi se srca... :/
pusa olakšanja Isau i hrabroj mamici :* :heart: