-
Ja se slažem sa mamanatali. Kod klinaca mora biti sve načisto i sigurno.
Mi srećom imamo normalnu pedijatricu i stvarno je uvijek stajala iza svojih rijeći.
Kad je stariji sin bio oko 4 godine na jednom običnom pregledu radi viroze otkrila mu je šum na srcu, a koji je bio posljedica manjka željeza zbog slabog unosa mesa (nije nikako mogao prožvakati meso, nije išlo u njega). Tada je uzimao Ferohel sirup i c vitamine i već nakon dva tjedna šum je nestao.
Ovaj mlađi isto slabo jede, no njegova kks je bila ok.
Preporučila nam je granule B KOMPLEKS i mogu vam reći da od kad to uzima jede duplo više nego do sada. Ona je savjetovala da mu dajem tri puta dnevno, a vidim da je i jedna žličica dnevno sasvim dovoljna da mu popravi apetit.
Što se tiće savjeta forumašica, za sve stvari koje mi se ćine korisne iz vaših iskustava, ne ustručavam se pitati mišljenje našu ped. pa s njom dogovorim sve poteze.
-
Moj maleni mravac ima 9 kila i 76 cm sa 13 mjeseci, pedijatar kad je to čuo rekao je "Super!" :lol: Nije pitao koliko kaka ni ništa slično. Krvnu sliku smo vadili sa 3 (zbog sumnje na anemiju, jer je dijete bljedoputo) i ponovno sa 7 mjeseci i bila je super. Uvijek bih napravila pretrage koje pedijatar smatra da bi trebalo napraviti. Barem da se umirim, ipak je dijete u pitanju.
-
ali ja ne shvaćam čemu mučit dijete koji svojih 13 mj ima svoj određeni tempo kakanja,koje je zadovoljno,i koje jede ali male količine raznih namirnica :? vjerujem i da genetika igra svoju ulogu u cijeloj priči jel mu tata sa 1.80 ima 58kg.Zar je moguće da mu je nešto a da se to na njemu ne vidi?zašto ga izlagati stotinama pregleda samo iz razloga što se ne uklaba u nečije tabele?problem je što ima 73,5 cm a ne 75 cm po tabeli....e da,a najveći problem je što odbijam adaptirano i to što još uvijek doji
-
malapsorpcija hrane je po meni jedna bolest slična Cronovoj i mislim da su simptomi te bolesti više nego očiti.Moje dijete imam normalnu stolicu,nikada nije imao proljev,a da ne spominjem da bi u prisutnosti navedene bolesti došlo i do krvarenja iz debelog crijeva itd.Ako sam nešto krivo navela pozdravljam da me se ispravi.Mislim da svaka majka najbolje poznaje svoje dijete posebno kad je bolest u pitanju.Dijete je nedavno prohodalo i možda jednostavno troši više energije i ima dobar metabolizam.........ili ili ili