Potpisujem :*Citiraj:
Brunda prvotno napisa
Printable View
Potpisujem :*Citiraj:
Brunda prvotno napisa
Čestitam maloj obitelji, posebno mami koja je odradila najljepši posao :heart: na svijetu.
Preostaje vam samo da se mazite, volite i družite do besvijesti!
Inače, i ja sam bila jedina u sobi koja je tražila rooming :? od prvog trenutka.
Čak kako se mijenjala ekipa (ja sam bila 10 dana) u sobi, situacija je ostajala ista. Baš čudno.. i još kako mi je prigušeno svjetlo povremeno gorjelo pored kreveta (sorry, ali drugačije nije išlo) i kako bi malena zakmečala tu i tamo tijekom noći, čak sam hvatala ovakve :x i ovakve :roll: poglede pri tom... bilo mi je žao što sam nekom smetala, ali nisam se mogla rastati od svoje Srećice niti trena! Pa tko bi se bolje o njoj brinuo :heart: od mene?
prekrasno :heart:
Trebam li posebno napomenut da ronim suze :oops:
Identično, samo što je mene bolila briga što nekom smetamo.Citiraj:
AdioMare prvotno napisa
:love: ah te suzice..
Prvo ti čestitam na slatkoj bebici i na sretno završenom porodu!! Šaljem ti i puuuunoo pusa jer si me podsjetila na SD a i na činjenicu da smo mi žene zaista u stanju svašta izdržati. Zar ne da je baš lijepo osjetiti trudove (kad već moraš na carski to je onda neprocjenjivo iskustvo) !!
Bebać je presladak, slikice su vam super i vi ste baš zgodni!!
A i bila si super slatka trudničica!
:*
Moje cimerice su bile super, nisam dobila niti jedan namršten pogled! Ipak je žalosno da se tako malo mama odlučuje za 24 h ri... :(Citiraj:
Luna Rocco prvotno napisa
drago mi je da je sve dobro proslo :heart:
moje cimerice nisu bas ble odusevljene sto je dorian bio sa mnom preko noci, ali ne zamjeram im, njima je bila prva noc, a dorian je plakao jer je bio gladan.
zato mi je sestra rekla 'ta roda, to su vam sve glupsti' :roll:
i da sam nehumana jer mucim dijete i sebe i sve okolo.
:heart: :love:
Anci baš lijepo. Da sam barem ja imala takav carski. :shykiss:
Sad i ja moram napisati priču o jednom groznom carskom. :(
:heart:
:love:
Rasplakala me ova priča jer je vrlo slična mojoj! I sama sam nedavno rodila na carski, a cijelu sam se trudnoću pripremala za vaginalni porod.
Nisam dobila spinalnu, već potpunu anesteziju i često kažem da imam filing kako je moje dijete donijela roda. Vidjela sam ga tek nakon 6 sati, bila sam u rodilištu 7 dana, a kroz moju sobu je za to vrijeme prošlo tri rodilje-sve su rodile vaginalno, bila sam im tako zavidna :roll:
Anci prekrasan porod :heart:
Pusa malom Vedranu