evo ja bila na pregledu. Uradila momografiju i ultrazvuk i imam cvor koji mi je ostao od kompliciranog dojenja.
Nista strasno hvala Bogu :saint:
Eto, i to sam rijesila. sam pregled nije bolan, osim sto je malo neugodan. :roll:
Printable View
evo ja bila na pregledu. Uradila momografiju i ultrazvuk i imam cvor koji mi je ostao od kompliciranog dojenja.
Nista strasno hvala Bogu :saint:
Eto, i to sam rijesila. sam pregled nije bolan, osim sto je malo neugodan. :roll:
bravo, snorkice :*
koji je organ sad na redu? ;)
Potpisujem u potpunosti... :mrgreen:Citiraj:
ms. ivy prvotno napisa
I pusa za hrabrost... :*
kakva hrabrost :lol: Jutros sam zuc ispovracala od nervoze :oops:
Da mi nesto nije uredu sa zeludcem :lol:
Sljedeci je psihijatar.
Sad stvarno, da ove nove forumasice ne bi posumljale da sam totalno odlijepila.
Bio je cvor. Nista nisam umislila, ali srecom nije nista strasno. Ja sam uvijek za provjerit takve stvari.
I kad nesto hoce, poslije pregleda izadjem napolje, kad ispred bolnice sretnem svoju cimericu iz perioda operacije stitne zlijezde.
zena je operisala karcinom dojke i sad su joj se neki novi cvorovi pojavili.
Elem, tako mi je zao da sam se suzdrzavala da pred njom ne podjem plakat. Zena ima samo 33 godine i predivna je.
snorki, nemoj da dopustiš psihijatru da te ubjedi u realnost i da napustiš naš klub hipohondrijalki :lol:
snorki je odlicila da se vise ne pipka :mrgreen:Citiraj:
white_musk prvotno napisa
da skrenem sa teme
:mrgreen:
nego, vidjela sam u Bipi parfem White musk i sjetila sam te se :D
Na prvo prskanje mi je bio prejak, ali kad sam dosla kuci miris je bio prelijep. Steta pa ga ne kupih. Na snizenju je bio 5 euro. I mm-u se svidio
pa samo ime je dovoljno da znaš da je dobro :mrgreen:
a tek mirisni štapići white musk, pa to je nešto neopisivo dobro :)
(MM ima uljani,onaj za bradu i kosu, također WM mmmmmmmm :heart: )
Ja pijem čaj od vrkute i čitala sam da neki njegov sastojak štiti od raka dojke...eto, dobro je znati.
danas muz procito nalaz i imam malkice povecana dva cvora na dvije dojke. Navodno posljedica problema sa dojenjem. Uredne su strukture i nema nista u njima. Nalaz je potpuno ok.
Taj drugi cvor u svojim bujnim :lol: grudima ne mogu ni napipat 8)
jedan je 12 mm a drugi 8 mm. Ne odstupaju mnogo od normale linfnog cvora.
Uglavnom, nista strasno 8) Hvala Bogu pa se i ovog rijesih.